Jeg har gjort det igjen,dumme meg !

Jeg skulle ha visst bedre,og jeg skulle ha hørt på meg selv.Denne gangen hørte jeg ikke etter,noe jeg absolutt skulle ha gjort.

Jeg viste tillit til noen som ikke har fortjent den og aldri skulle ha hatt den !!! Jeg har vært dum,blind og døv og nå må jeg leve med tabben jeg har gjort.

Jeg har aldri hatt lett for å vise tillit til noen,mitt privatliv er mitt privatliv og det passer jeg godt på.For meg går det et klart og tydelig skille mellom venner og bekjente og arbeiskolegaer osv.Det er svært få som vet så veldig mye om meg når jeg tenker etter, og det er slik jeg vil ha det.

Jeg gjorde den store feilen da jeg avslørte bloggen min for en person som ikke skulle ha visst om den.Må si at jeg vet hvem det er,det er - var - får jeg si,til denne personen fikk vite om den bare noen få som visste om den og det passet meg utmerket,nå har jeg følelsen av at det har forandret seg vesentlig,flere vet om den enn jeg vet selv,en ekkel følelse.Det hadde vært å foretrekke at det er jeg som forteller andre om bloggen om de spør meg,enn at en "slarvekjerring" finner det for godt å fortelle om den til alle og enhver.Helt fra den første kommentaren fra denne anonyme har jeg visst hvem dette er,men min holdning om at bloggen kun skal diskuteres i bloggen gjelder fortsatt og derfor kommer jeg ikke til å ta det opp med vedkommende.Kan jo nevne at jeg aldri har mottat en hyggelig eller enig-kommentar fra denne anonyme,og det sier vel sitt om hvilken type person dette er.Av forskjellige grunner må jeg forholde meg til vedkommende fra tid til annen,men jeg liker det ikke lenger.

Denne vedkommende fikk min tillit,hun vet godt hvem hun er og hun må være enig i at min tillit,som generelt er svært vanskelig å få,har hun ikke vist seg verdig - ikke i det hele tatt.

Hilsen synskepeggy.

 

 

17 kommentarer

Bestemors krok

11.01.2012 kl.18:33

Det er utrolig dumt av noen som blir gitt tillit av en person og oppføre seg slik...og den personene fortjener ikke den tilliten du en gang hadde til den personen...når det er sagt må jeg si at slik oppførsel hadde jeg aldri tolerert av noen. Men siden som du sier at du er nødt noen ganger til og omgås denne personen trenger du ikke tilgi denne personen for det som er gjort.

Hmmm...ble litt knotete skrevet men regner med at du skjønner det

Jessica

11.01.2012 kl.18:37

Er du synsk? Kommer jeg til å bli gift med Taylor Lautner eller

bamboneyeho.blogg.no

11.01.2012 kl.18:37

Uff, du er ikke den eneste. Det er så kjedelig når slike ting skjer...nesten så man ikke vet hvem man kan stole på rundt her. Forstår veldig godt hvordan du har det.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.18:38

Jessica:Hmmm.Du får være tålmodig,så får du svaret på dette spørsmålet selv,uten min hjelp.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.18:42

bamboneyeho.blogg.no:Takk så mye !

Ja,dette er ekkelt.Høye stemmer "snakket" til meg og jeg visste at jeg hadde gjort en STOR tabbe med en gang jeg hadde gjort det.

Men så er det dette med å la tvilen komme noen til gode da...tror det blir lenge til neste gang jeg lar tvilen komme noen til gode,og det er synd at en slik megatabbe skal være årsak til at noen som kanskje hadde fortjent tillit nå ikke får det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.19:04

Bestemors krok:Heisann !

Jeg forstår godt.

Man får si det sånn jeg ofte har "følt" ting på meg ang.denne personen.Det er flere ting som ikke helt stemmer for meg når jeg er i nærheten av vedkommende.Har noen ganger (helt ufrivillig,men spontant) "lest" vedkommende uten at jeg har brydd meg om å følge det opp å gå dypere inn i det.Det kommer seg av mitt prinsipp om at INGEN skal "leses" av meg uten at de har spurt meg om det.Allikevel fanger jeg opp ting som i dette tilfellet her.

Jeg må, som sagt,fra tid til annen forholde meg til vedkommende og jeg har merket meg,i det siste,at tonen mellom oss to har blitt meget anstrengt og det er ikke min feil.Det bare forsterker mistanken min og følelsen av å "være på riktig spor".

Det er ikke snakk om å tilgi,men å akseptere situasjonen slik den er.Vedkommende trenger ikke lese bloggen min om det skal føre til at vedkommende endrer holdning overfor meg.Vedkommende har IKKE forstått mitt viktigste prinsipp,å se sak fra person og at mine meninger på blogg ikke skal påvirke noe i det daglige.Mine meninger på blogg skal være på blogg og jeg er ikke interessert i å diskutere eller forsvare noe av det i mitt "virkelige liv".Det er den viktigste grunnen til at bloggen er - var - anonym.Jeg er ærlig og jeg debatterer gjerne mine meninger,overbevisninger og synspunkter her på bloggen.Og det har jeg tenkt å fortsette med.

Sørgelig at dette skulle skje,men jeg har bare meg selv å takke og det er å håpe på at slike folk mister interessen for hele bloggen rimelig fort.

Ha en fin dag,Bestemors Krok.Hilsen synskepeggy.

*S*

11.01.2012 kl.21:07

Utrolig trist når noen bryter tilliten man har gitt dem!

Dumt du måtte oppleve det!

Håper alikevel du får en fin kveld:-)

Allis

11.01.2012 kl.21:09

Dårlig gjort over for den som viser tillit, så vedkommende burde skamme seg kraftig. Går ut ifra at personen leser bloggen din så da vet ivertfall vedkommende at en er avslørt, det er flaut det!!! hehehe..

Ha en fin fin kveld videre

Iceman

11.01.2012 kl.21:39

Hei Synskepeggy! :-)

Det var trist at du skulle komme ut for et slik falskt menneske.Når noen viser tillitt, bør den som får tilliten vise seg verdig den. Noe dette menneske tydligvis ikke har gjort.

Jeg har opplevd det selv,og det er ikke noe kjekt nei....

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.21:39

Allis:Heisan,Allis.

Advarslene var der allerede før jeg viste tillit,så jeg har bare meg selv å takke.

Hele hensikten med dette innlegget er det du nevner her.Jeg syns det er effektivt,da jeg vet at vedkommende leser bloggen og at jeg har et prinsipp om aldri å diskutere innhold i bloggen, unntatt på bloggen.

Skal man ha respons eller gi respons på det jeg skriver,må man henvende seg her.Så får vi se...

Ha en fin kveld videre du også.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

11.01.2012 kl.21:40

God kveld Peggy :)

Dårlig gjort det der :(

Jeg mener fortsatt at du har en veldig bra diskusjons blogg og litt til. Det er mange som ikke klarer å skille blogg og hverdagsliv, og de som står frem som ikke annonyme (slik som meg) syns jeg er helt i orden. De som vil være annonyme må få lov til å være det uten at noen skal ødelegge tillitten man blir vist. Dette var dårlig gjort av vedkommende. Ha en fin kveld videre.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.21:44

*S*:Veldig trist er det,men jeg må bare leve med tabben jeg har gjort,er ikke annet å gjøre..

Vedkommende,eller noen andre som vedkommende har "slarvet" til, kan uansett ikke avsløre hvem jeg er her på blogg.Håper at vedkommende tar hensyn til det,men har ærlig talt ventet på en avsløring utover vedkommendes bekjente...

Skal bli spennende å se om vedkommende kan "holde på en hemmelighet" her på blogg..

Ha en fin kveld selv.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:04

sisselfish:Heisan,sisselfish.

Denne vedkommende jeg snakker om her er en bekjent - langt ute.Jeg var rett og slett "uheldig" og kom til å fortelle vedkommende noe jeg ikke skulle ha gjort,nemlig blogg og bloggadressen min.

Jeg forstår at informasjonen vedkommende fikk har spredd seg til flere bekjente - langt ute.

Jeg respekterer at man vil være anonym og jeg respekterer at man ikke vil det.Men det jeg reagerer på er de bloggerne som ikke klarer å bestemme seg for hva av de to delene de vil være.Det virker på meg som om det er et spill de driver med og motivet kan man bare spekulere i,men jeg tror at det har med oppmerksomhetsbehov å gjøre,da jeg,om jeg skulle ha opprettet meg anonym blogg (etter å ha hatt en åpen) ville gått frem på en helt annen måte,minst mulig oppmerksomhet..

Ha en fin kveld,du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:11

Iceman:Heisan,Iceman.

Det er trist,men ikke overraskende.

Man får bare håpe at vedkommende ikke faller for fristelsen til å avsløre hvem jeg er her på blogg.Det er som om man bare venter på at det skal skje og når vedkommende har "slarvet" til flere er det plutselig litt større sjanse for at akkurat det skjer.

Det er ikke kjekt nei...

Hilsen synskepeggy.

ufo

12.01.2012 kl.09:52

Det er dumt. Når du viste den persjonen tillit burde hun ikke ha fortalt om bloggen til andre. Det er fryktelig barnsjelig gjort av den persjonen som gjorde det.

Håper bare ikke den persjonen kommer til å avsløre hvem du er her på bloggen.

Toril

12.01.2012 kl.13:36

Huff da! Det var kjempedumt! Personen det gjelder har jo misbrukt din tillit, og jeg håper og krysser fingre at ikke personen avslører hvem du er på bloggen din! Det er rett og slett barnslig gjort av personen som gjorde det! Kjempetrist at noen misbruker tilliten du hadde til ham/henne.

Jeg har selv vært alt for naiv og blåøyd ved å gi fra meg mobiltelefonnummer og mailadresse, og dét til personer jeg overhodet ikke kjente til fra før. Hadde kun hatt kontakt med personen via internett. Personen maste og maste om å få mitt mobilnummer og min mailadresse, og lovte at han/hun ikke skulle gi det videre. Til slutt trodde jeg på vedkommende, og gav vedkommende mobilnummeret mitt og mailadressen min. Jeg fikk meg en velfortjent lekse når jeg oppdaget at personen ikke var til å stole på. Flere av mine venner som blogger sa at jeg var alt for naiv når jeg oppgav mobilnummer og mailadresse til folk jeg ikke kjente, og de gav meg påtrykk om at jeg aldri fikk fortelle deres navn, mailadresser eller mobiltelefonnummer til noen andre bloggere, og de løftet har jeg holdt. Venninnene mine som blogger er venninner jeg kjenner kjempegodt, og hva slags venninne hadde jeg vært hvis jeg fortalte deres mailadresse og mobiltelefonnummer videre til vilt fremmede bloggere? Ikke en venninne de kunne stole på i hvert fall.

Personen som jeg var så dum og gav mobilnummeret mitt og telefonnummeret mitt til maste og maste om å få mobilnummeret og mailadressen til venninnene mine, men de gav jeg aldri fra meg.

Jeg håper inderlig at ikke vedkommende røper hvem du er. Du har krav på å være så anonym som du vil, og det er en rettighet alle som er på internett har lov til!

Ønsker deg en kjempefin torsdag Synskepggy!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.14:22

Toril:Heisan,Toril.

Jeg kunne aldri latt meg overtale til å levere fra meg noen personopplysninger på blogg eller på nett generelt.Jeg passer veldig godt på privatlivet mitt i alle sammenhenger.Men denne personen spurte meg om bloggen og jeg var dum og svarte,sånn er det bare.

Jeg håper denne vedkommende har så høy moralsk terskel at hun ikke avslører hvem jeg er,men det hjelper lite,da vedkommende har spredd informasjonen videre og jeg aner ikke til hvem.

Denne personen må jeg av forskjellige grunner forholde meg til fra tid til annen,men vedkommende kjenner meg ikke og blir heller ikke kjent med personen meg gjennom å lese bloggen.Jeg forsto straks jeg fikk første kommentaren fra denne anonyme at vedkommende enten hadde et stort problem med synskepeggy eller bloggen synskepeggy eller,det verste,meg privat,jeg vet uansett at det er noe som plager denne personen når det gjelder meg,det er helt tydelig.

Jeg var skikkelig dum og nå må jeg leve med det,håpet er at interessen for bloggen avtar til det minimale rimelig fort.

Jeg har fått min lekse,jeg også,for å si det sånn,men allikevel hyggelig å se at jeg er i så godt selskap.

Ha en fin torsdag,du også,Toril.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits