Unødvendig mye drama - på blogg.

Jeg må innrømme det,jeg finner det vanskelig å henge med i svingene lenger og ærlig talt så interesserer det meg ikke nevneverdig å følge med heller,etterhvert interesserer disse dramabloggene meg like lite som rosabloggere gjør.Men noen av dem starter opp svært så interessant,det skal de ha !

En ny trend har oppstått ser det ut for og denne gangen har man merket seg at det brer seg mest blant "godt voksne" bloggere.Man oppretter blogger og avslører både det ene og det andre som man gjerne ikke skulle ha gjort,for så å bestemme seg for at nå vil man være "anonym" og blogge "anonymt.Anonym blogg blir opprettet,gjerne mer enn en.Man sørger for å reklamere tydelig for sin anonyme nye blogg i den gamle før man gjentatte ganger truer med å slette den gamle i flere innlegg,for så å gjøre helomvending i noen innlegg til,nei,jeg sletter ikke gammel blogg allikevel.Hele denne "leken" noen driver med er så tåpelig og barnslig at man kan bli flau over å være en godt voksen blogger selv.

Det rare er at de "anonyme" bloggerne slett ikke er så anonyme,allerede i første avsnitt i første innlegg har man avslørt hvem man er.Med hensikt ? Fremgangsmåten er jo også en (effektiv,tror man selv) måte å lage drama på der drama ikke finnes.Hensikten syns å være at man ønsker å "være litt mer viktig" enn det man ellers er.

Man tar med seg noen nøye utvalgte bloggvenner (svært få er "gode nok" til å få være med på morroa) med seg til sine "anonyme" blogger og fortsetter å skrive,kanskje litt mer avslørende enn før.Men,man får fortsatt ikke den fulle oppmerksommhet og ikke fullt så stort drama som man skulle ønske - rundt sin "anonyme" person,så da oppretter man blogg på andre nettsteder med innlegg og trestjerners bloggshout om at alle som ønsker det kan følge den "anonyme" der....

Ustabile og lite troverdige kaller jeg slike bloggere og om de er like ustabile i sitt virkelige liv som de gir uttrykk for på blogg at de er,så har jeg bare en ting å si,stakkars de som faktisk må leve med dem.

                                       Hilsen synskepeggy.

37 kommentarer

Bestemors krok

11.01.2012 kl.21:40

Du får sagt det og jeg er enig med deg...det er så mye rart her inne.

Joda jeg fikk meg ny blogg og er ikke ute med navn lengre, men det er ikke fordi jeg skal komme med store avsløringer. Jeg opprettet meg ny blogg fordi jeg på en tragisk måte fikk slettet den andre....til min store sorg.

Men jeg har ikke sansen for dem du snakker om

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.21:57

Bestemors krok:Heisan !

Jeg vet hvorfor din blogg blei slettet og det var trist.

Ikke tro et øyeblikk at du er i den kategorien jeg omtaler her.

Hilsen synskepeggy.

Silje

11.01.2012 kl.22:04

Ha en fin kveld :D

Ida

11.01.2012 kl.22:09

lite troverdig sier frøken synsk.. den var god :)

Solkro.blogg.no

11.01.2012 kl.22:12

Det finnes mange rare mennesker:) På godt og vondt:))

Therese TS

11.01.2012 kl.22:14

Uff ja, det der er så pinlig... :(

lenamon

11.01.2012 kl.22:16

Jeg opprettet en ny blogg, så jeg har altså to blogger. Dette laget jeg et blogginnlegg om, slik at de som ville følge meg i den nye bloggen kunne få adressen på innboksen, men ble presisert at ingen jeg kjenner kunne lese den nye bloggen. Grunnen til dette er rett og slett fordi jeg ville ha muligheten til å skrive om noe privat, som jeg helst ikke vil avsløre for nabolaget (det er mange kjente som leser bloggen min). Men for meg er det godt å ha den nye bloggen, anonym blogg, for å kunne være helt fri til å skrive om det jeg vil. Man lar jo ikke noen i familien lese dagboken sin, men helt fremmede som ikke vet hvem du er - det er liksom greit.

Så jeg synes da ikke du skal dømme alle under en kam. Det kan ligge ting bak, som du ikke vet hva er. Man trenger ikke være en dramaqueen av den grunn.

Ha en fin kveld videre.

interiorkuppet

11.01.2012 kl.22:27

Du får virkelig sagt det på en fantastisk herlig måte!

Liker så godt måten du skriver på:-)

Kunne ikke vært mer enig..

Ha en god natt:-)

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:28

Ida:Hvem er "synsk" ??

Om du finner ett eneste sted her i bloggen min der jeg påberoper meg å være "synsk",så kan du skrive slike kommentarer som dette.

Hilsen synskepeggy.

Lisa

11.01.2012 kl.22:28

Vel, jeg blogga på en anonym blogg, men det var fordi jeg trengte å få ut frustrasjon. Jeg brukte blogging som terapi - og det har hjulpet mye. Ikke minst, hjelper det å vite at man ikke er aleine, i tillegg til å få noen kloke og støttende ord for andre. Jeg trengte den anonyme identiteten, fordi det jeg skrev om ble helt feil å brette ut fremfor hele verden. Hvis de er ute etter oppmerksomhet, så kan man jo gå litt bak, og se HVORFOR personen vil ha oppmerksomhet. Det er mange som føler seg fryktelig aleine, og trenger så mye mer hjelp enn de får, og dermed søker de sammen. Det hjelper å vite at man ikke er aleine. Men så klart, det finnes de som oppretter anonym blogg, skriver om f.eks at de har kreft og dør snart, også er alt bare fake. Slike bloggere har jeg veldig mye i mot.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:29

interiorkuppet:Takk så mye !

Jeg regner med at du har sett noen par slike blogger selv i det siste.

Ha en god natt du også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:31

Lisa:Heisan !

Det er ikke akkurat sånne som deg,med den grunnen for å ha anonym blogg jeg har i tankene her.

Hilsen synskepeggy.

Anne Marie

11.01.2012 kl.22:33

Er mangt og meget i Blogglandet. Jeg for min del har ikke noe behov for å være anonym, jeg skriver om det jeg vil - men klart dette er ikke en dagbok, det er ikke her jeg deler mine innerste tanker og følelser. Grunnen er at det er ting i livet som er privat - og det man ikke vil andre skal vite om en skal man aldri legge ut "anonymt" for det er så utrolig lett å finne ut hvem folk er allikevel.. minner om www.hemmelig,com.. bla.. så anonymitet blir for "enkelt". Syns folk får skrive det de kan stå for ansikt til ansikt eller la være...men det er MIN mening:)

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:54

Solkro.blogg.no:Heisan !

Det er helt sant.

Det er så mye rart på blogg også at man kan bli helt svimmel.

Etter å ha blogget en stund lærer man å manøvrere seg litt bedre og ser litt bedre ting for hva de er.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.22:57

Anne Marie:Jeg forstår.

Min grunn for å blogge anonymt er allerede nevnt.Bla,er jeg IKKE interessert i å diskutere mine blogginnlegg,meninger osv.fks.på jobb.Noen liker det,jeg vet om flere som diskuterer bloggen sin i andre sammenhenger enn på bloggen og det er nok helt greit for dem,men ikke for meg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2012 kl.23:00

lenamon:Hei,hei.

Jeg håper virkelig at du skjønner innlegget mitt,at jeg mener det er forskjell på å blogge anonymt og å blogge "anonymt"...

Jeg dømmer ikke alle under en kam,det bør det faktum at jeg selv blogger anonymt bekrefte,men jeg beklager om du føler deg truffet av dette innlegget.

Hilsen synskepeggy.

randomcaps

11.01.2012 kl.23:02

Ser poenget ditt, men forstår ikke helt hva du vil frem til?

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.00:13

lenamon:Hei igjen.

Jeg ville skrive at jeg ikke oppfatter deg som en dramadronning på lik linje med de som jeg faktisk skrivet om i innlegget.Men etter å ha vært inne på bloggen din og lest innlegget ditt (og det du kaller gratisreklame for bloggen min) er jeg mer usikker,etter reaksjonen din å dømme så vet jeg ikke helt.Og det er ingen mening jeg har gjort meg,men en observasjon og jeg gir uttrykk for den observasjonen,det er alt.

Jeg ga deg uansett en ide til et innlegg,og det er jo bra.

Ha en fin kveld,du også.Hilsen synskepeggy.

Milo

12.01.2012 kl.01:54

Hehe, du sier: "Og det er ingen mening jeg har gjort meg,men en observasjon og jeg gir uttrykk for den observasjonen,det er alt." Så det siste du skriver i innlegget:

"Ustabile og lite troverdige kaller jeg slike bloggere og om de er like ustabile i sitt virkelige liv som de gir uttrykk for på blogg at de er,så har jeg bare en ting å si,stakkars de som faktisk må leve med dem." -er en observasjon, og ikke en mening du har?

Uansett, la folk få blogge slik de selv ønsker, -er du bittelitt klarsynt, følger du de bloggene som du synes er bra. Det høres nemlig ut som du har rota bort noe tid på dramaqueenbloggere, -ja, siden du vet en del om det, ser jeg.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.07:40

Milo:Selvsagt,folk må få blogge som de vil.

Men noen av disse "godt voksne" bloggerne lager jo mer drama her inne enn fjortisene klarer.

Som sagt,det er forskjell på å blogge anonymt og å blogge "anonymt".Jeg blogger anonymt selv,men har aldri følt behov for noe dramatikk av den grunn.

Hilsen synskepeggy.

vaniljeogpepper

12.01.2012 kl.08:07

Jeg stiller meg meget undrene til dette innlegget av en kvinne som deg selv,eller den du utgir deg for å være - en menneskekjenner ,en rådgiver..en åpen og undrene kvinne.

Mennesker opplever verden og følelser på mange forskjellige måter å det ville være rart du skulle forstå dem alle.

Du er vel bare enda et bevis på at vi alle er mennsklige likevel, å at ALLE gjør feil eller 'overdramatisere' en gang i blant.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.08:19

vaniljeogpepper:Det er vel nettopp derfor jeg reagerer på dette helt unødvendige dramaet fra godt voksne folk,som selv kaller seg menneskekjennere,undrende osv.

Jeg får ikke det ene til å stemme med det andre hos disse bloggerne...Man sier en ting og så gjør man noe annet...Svært forvirrende,men jeg forstår også at det kanskje er det som er meningen med dramaet.

Hilsen synskepeggy.

Lille

12.01.2012 kl.08:32

"Ustabile og lite troverdige kaller jeg slike bloggere og om de er like ustabile i sitt virkelige liv som de gir uttrykk for på blogg at de er,så har jeg bare en ting å si,stakkars de som faktisk må leve med dem." En blogg er noe man står fritt til å følge eller ikke, det er jo bare å la være hvis du ikke tåler det du kaller "drama"...Og å skrive det jeg har kopiert inn her, er onskapsfullt! Ære være de som står brask og bram med den "ustabile", de har min fulle respekt. Og du: "Ugress" er også blomster bare du lærer de å kjenne!

vaniljeogpepper

12.01.2012 kl.08:35

Det er og da mitt poeng i dettte,om man ikke kjenner til hvorfor denne bloggeren er forvirret eller dramatisk eller hvordan det er nå du oppfatter h*n ,

så er det og forruroligene at du likevel beskriver det som du har forstått og gjennomskuet noe som ingen andre har oppfattet og det er din oppgave å ytre dette...

Jeg syntes det er trist å lese innlegget ditt - å må innrømme at jeg ble skuffet.

Toril

12.01.2012 kl.10:53

Kjempebra innlegg Synskepeggy, og jeg er helt enig med deg! Slike bloggere blir også for meg lite troverdige, og jeg kaller dem dobbeltmoralister.

Hvis man vil være så anonym hva er vitsen med å reklamere for bloggen din? Da ønsker man at kanskje "uønskede" lesere skal finne bloggen. Hvis ikke hadde man ikke gjort alt for å reklamere for den. Sånt blir for meg alt for useriøst. Et annet eksempel er de bloggerne som ønsker å være anonyme, men som legger ut bilder i øst og i vest f.eks. bilder som andre kan kjenne seg igjen i, og når disse bloggerne blir avslørt for hvem som står bak sletter de bloggen sin og oppretter en ny blogg.

Jeg tror de bloggerne du sikter til her kanskje ikke har noen mål med bloggingen sin. En blogg utvikles gjennom tid, og kanskje år før man får til en personlig stil på bloggen sin, og hvordan man vil ha den.

Jeg også avslører slike bloggere fort. De er for meg helt uinteressante!

Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

Bloggklem fra Toril

12.01.2012 kl.12:48

Du sier at du ikke påberoper deg å være synsk.... Da lurer jeg veldig på hva grunnen er til at du kaller deg SynskePeggy??

lenamon

12.01.2012 kl.13:04

Jeg må innrømme at jeg både ble såret og skuffet over innlegget ditt. Har fulgt bloggen din lenge og synes den har vært et friskt pust. Men når jeg blir kalt så mye ufordelaktig i et og samme innlegg og det i tillegg trekkes tvil om stabiliteten som menneske, da er det ikke rart man føler seg både støtt og dømt.

Alle mennesker har feil eller gjør ting som kan se rart ut for andre,men vi må tro det beste om hverandre inntil det motsatte er bevist og ikke trekke slike konklusjoner.

Men uansett, du må skrive hva du vil. Ærlighet er en fin ting og det er det jeg har likt med bloggen din, men det er en fin balansegang mellom det å være ærlig og det å være krenkende.

Ha en fin dag videre.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.13:52

lenamon:Det er opp til deg om du vil føle deg krenket av innlegget.

Veldig mange blir ikke krenket,de forstår godt hva jeg mener her,man har sett det samme gang etter gang.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.13:56

Anonym:Jeg har forklart opp og i ment hvorfor jeg bruker bloggnavnet.

Hadde jeg kalt meg for "catwoman" ville du da trodd at jeg var en hokatt ?

Det blir for dumt for meg,rett og slett.

Jeg kaller meg synskepeggy,men jeg har aldri påberopt meg å være "synsk" - om jeg er "synsk" er det bare meg som vet og slik skal det fortsette.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

12.01.2012 kl.14:20

Så enkelt er det ikke. Følelser kommer opp lynkjapt etter at hodet har bearbeidet informasjonen (altså her det skrevne ord). Derfor vil en reaksjon være spontan og ikke la seg styre umiddelbart. Men, hva man velger å gjøre i etterkant - det kan man selv velge. Noen vil kanskje gå og surmule lenge og gå inn i offerrollen " stakkars meg". Men det er ikke min stil. Jeg kan bli sint, såret eller irritert - men etterhvert tar fornuften overhånd. Hva andre måtte mene om meg er egentlig ikke så viktig. Det som spiller en rolle er hva jeg måtte mene om meg selv.

Ja, som blogger har man jo et visst mønster som speiler personligheten. Og selvironi, det har jeg. Du kunne sikkert arrestert meg på mange flere punkter hvis du ville, akkurat som jeg kunne gjort med deg og alle andre bloggere. Men hvis noen først skal kritisere meg foretrekker jeg at det enten er gjort med humor eller med en ikke-dømmende holdning.

Men, men. Nå lar vi denne saken ligge.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.14:29

lenamon:Jeg kritiserer ikke deg.Det er du som tar dette personlig og det kan man ærlig talt ikke klandre meg for.Jeg gir uttrykk for hva jeg mener/observerer om et fenomen som har oppstått på blogg.Jeg blogger selv anonymt,men kunne ikke finne på å avsløre mine "skjeletter i skapet"(om jeg hadde hatt noen) av den grunn og ikke ville jeg hatt det som grunn for anonym blogg heller.

Det er ikke anonym blogg jeg retter kritikk mot her,det bekreftes ved at jeg har en selv,det er alt dramaet noen klarer å skape rundt sin egen "anonyme" blogg jeg verken forstår hensikten med eller meningen med - om det ikke er for å skaffe oppmerksomhet rundt seg selv.

Hilsen synskepeggy.

12.01.2012 kl.14:36

Jeg har aldri lest bloggen din før, så dine forklaringer opp og ned og i mente har gått meg hus forbi. Jeg syns bare det virket litt rart å si at du IKKE påberoper deg å være synsk, og undertegner med SynskePeggy.. i en og samme kommentar..

Ideatroll

12.01.2012 kl.14:47

Jeg har ikke lyst til å blande meg så mye inn i denne striden, men jeg har lyst til å si en ting... for en tid siden var det noen som utsatte deg for lite hyggelige ting, ved blant annet å klage på bloggnavnet ditt. Så vidt jeg husker fra det du skrev, syntes du ikke det var så koselig, og du sa at folk må få blogge om det de vil og kalle seg det de vil.

Og jeg var helt enig med deg, og støttet deg. Men nå er det altså du som går ut og bebreider andre for det de gjør? Etter å ha følt selv hvordan det er å bli bebreidet? Dette forstår jeg ikke :( Du mente at du kunne blogge om det du ville,men det gjelder vel dem også???

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.15:31

ideatroll:Jeg bebreider ingen for hva,hvordan,hvem og hvorfor man blogger.

Det er noe helt annet jeg tar opp her.

Dessuten har jeg skrevet på generelt grunnlag,ikke hengt ut noen eller kommet med antydninger om hvem som blogger sånn.

I motsetning til de gangene jeg blir bebreidet,kritisert eller sjikanert og hånet - de som gjør det går rett på person og personangrep,det vil du aldri oppleve at jeg gjør.

At noen føler seg truffet av dette innlegget og blir litt "hårsår" hadde jeg regnet med....

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.15:34

Anonym:Så burde du ha skaffet deg litt kunnskap om hva du skriver om først,det er alltid en fordel, og den ligger her i bloggen,det er bare å lese.

Hilsen synskepeggy.

Pleasure

12.01.2012 kl.22:21

Jeg blogger anonymt, men det er fordi jeg skriver om mitt private sex liv. HAr en privat blogg altså en blogg hvor jeg blogger med navn og alt. Men har kun en anonym blogg og bruker ikke min privateblogg for å annonsere om denne bloggen. Jeg ser ikke poenget i det. Jeg blogger ikke for andres underholdning, men for mitt minne og bruker bloggen som en dagbok,

Jeg la deg til som venn, håper det var greit. Har noen spørsmål til deg som jeg gjerne vil ta på privat melding :-)

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.00:50

Pleasure:Hei,hei.

Jeg har IKKE noe som helst imot at man har anonyme blogger,man kan gjerne ha ti,alt er greit for meg.Men det jeg ikke forstår er at noen må skape drama rundt sin "anonyme" blogg som jeg beskriver det i innlegget.

Hele vitsen med å ha en anonym blogg er vel at den skal være anonym og da skjønner jeg ikke all reklameringen for den.Man ligger lavt og avslører så lite som mulig om man virkelig vil ha en anonym blogg,vil jeg tro.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits