Dette stemmer jo,det !!!

Helt fra jeg våknet i dag har jeg følt på meg at denne dagen blir min dag.Da jeg leste horoskopet mitt for dagen,blei jeg enda mer sikker.Det sto å lese :

Pengesaker faller på plass og det later til å være orden i regneskapet.

For en lettelse.Må bare passe på å levere en V4-bonge til lunchtrav i Sverige så tenker jeg at det blir slutt på pengesorgene for en stund.Jeg bruker nemlig å være heldig med spillene mine til svenskebaner..

Jeg har så jeg klarer meg,og litt til,men utsiktene for å få litt mer - kanskje mye mer, blir ikke avvist hos meg heller.

På den annen side er det lønnsutbetaling i dag så penger kommer det til meg uansett,spørsmålet er om jeg er heldig og treffer rett med strekene mine på bongen,det blir spennende.Optimist som jeg alltid er, velger jeg å tro at pengesnakket i horoskopet gjelder penger som jeg enda ikke vet om utenom lønn.

Det blir en herlig og spennende dag,det er jeg iallefall sikker på at det blir !!

Ha en fin dag,alle dere andre også.Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Marthe

12.01.2012 kl.09:09

God morgen til deg :-)

Håper dagen din vil bli bra <3 Kos deg så masse :)

Klem fra Marthe Elise

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.09:11

Marthe:Takk for det.

Dagen er allerede bra og kan bare bli bedre !

Ha en fin dag du også.Hilsen synskepeggy.

Mikaelsblogg

12.01.2012 kl.09:32

Håper ditt horoskop stemmer bedre enn mitt! I mitt står det at det er en god dag for shopping. Her jeg sitter og blåser støvet ut av lommeboka, kan jeg ikke helt tro på det.... Ha en god dag! :)

Toril

12.01.2012 kl.10:55

Hei og god formiddag Synskepggy! Kjempeherlig og positivt blogginnlegg som jeg ble i kjempegodt humør å lese!:)

Jeg skal slenge inn en lottokupong på lørdag jeg!:)

Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.18:36

Mikaelsblogg:Hei,hei.

Ja dagen har vært helt super - så langt - og ser ut for å bli bedre.

Horoskopet stemte også,fikk ganske mye mer i lønn i dag enn jeg visste om (mange ekstravakter i høst som endelig betaler seg) og jeg vant penger på "svenskespillet" mitt kr 1074;det var nå en fin premie det,nok til nye spill i morgen og i tillegg nok til en god middag bestilt hjem.Så i dag er det bare kos her,fyr i peisen,varmt og godt og snøstorm ute.

Kan noe som helst bli bedre !

Ha en fin kveld du også,Mikaelsblogg.Hilsen synskepeggy

Munira

12.01.2012 kl.21:15

Jeg personlig liker bloggen din bare pga du skrive bra og NOEN av innleggene dine ganske riktige, men mens andre for meg til å tvile på deg. Jeg personlig tror ikke du er synsk. Og har lagt merke til at du vil at folk skal legge merke til bloggen din, selv om når du ikke har en sånn rosablogg. Du sender ganske ofte blogshouts, det var sånn jeg fikk først vite om deg. Og jeg innrømmer at jeg liker bloggen din. Det jeg prøver og komme frem til er at du er ikke noe særlig bedre enn alle andre som det jeg tror du tenker. Siden du gir "råd" og ikke blogger så mye om " mote etc" Du er helt likt det fleste bloggere og prøver og reklamere bloggen din med innlegg som fanger folk sinn opperksomhet.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.22:40

Munira:Så fint at du liker bloggen.

Det er vel med meg som med andre folk,man kan ikke gjøre alle til lags alltid,sånn er det bare.

Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.00:56

Toril:Hei hei,Toril.

Det har vært en kjempefin dag.Og horoskopet stemte godt.

Vant på "svenskespillet" mitt gjorde jeg også..Kr 1074; så jeg er svært fornøyd ja,med denne dagen her.

Har en følelse av at dagen i morgen blir akkurat like fin...

Masse lykke til med lottokupongen på lørdag.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits