Seriøst !!!!

Nå blir jeg analysert som jeg aldri har blitt analysert før,til og med psykolog har kastet seg på.

Det gleder meg å se at mange har fått noe å skrive om i dag.Endelig skjer det noe annet på blogg enn det jeg tok opp i mitt forrige innlegg.Forøvrig er det flere bloggere som skriver om nøyaktig det samme som jeg gjorde uten at jeg,til nå, har sett nevneverdige reaksjoner på det.Hmmm !

En blogger 26 år presenterer seg med følgende :

- Rik 

- Smellvakker

- Klok 

- Blond 

- Motefiksert 

- Skeptisk

- Anarkist så lenge mor og far betaler for mitt morsomme liv.

Denne bloggeren har mangt og mye å si om synskepeggy.Bla."Ikke klarsynt,men en sur gammel kjerring og en besservisser".

Det er jammen bra at jeg IKKE er av typen som tar ting personlig,men må allikevel si at denne bloggeren tar seg vann over hodet og vel så det i sin iver  etter å"analysere"  synskepeggy.

Ja,ja,sånn er det,men alvorlig talt !!!

Legg også merke til at jeg IKKE henger ut vedkommende blogger og heller ikke avslører hvem det er - i motsetning til vedkommende blogger jeg har i tankene her.Det er ALLTID det som er den store forskjellen.

Håper mange leser innlegget i bloggen til denne bloggeren - og gjør seg opp sin egen mening og seriøsiteten man gidder å legge i det.

Det var langt i fra et hyggelig innlegg,men takk allikevel for flere bekreftelser.

Hilsen synskepeggy.

36 kommentarer

Hylja

12.01.2012 kl.21:50

Heheh, jeg så det. Gurimalla, at folk orker!

Bestemors krok

12.01.2012 kl.21:53

Ja de kaster seg over deg...men det er bra du ikke tar deg nær av det

Miggi

12.01.2012 kl.21:54

HA-HA-HA-HA og ATTER H-A....

At folk orker å bruke tiden sin på å slenge dritt om andre og i hvertfall på blogg? OMFG sier bare jeg !!!!!!

Skal man ha blogg, så får man blogge om hverdagen ikke andre folk !!!!

ufo

12.01.2012 kl.22:06

Det er bra du ikke tar deg nær av denne bloggeren. Jeg har selv lest denne bloggen,og har sett at hun har skrevet stygge ting om andre blogger. Blandt annet din. Jeg skrev en komentar der,hvor jeg sa at hun burde slutte å mobbe andres blogger. Hun svarte på en dårlig og uvåksen måte.

Får håpe det ikke blir mer bråk på bloggen din igjen.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.22:07

Miggi:HA-HA...

Det blir aldri aktuelt at noen bloggere,samme hva de mener om meg,får meg til å blogge innlegg av type "Kyllingsalat a`la synskepeggy".Det skjer ikke.Og de får meg heller ikke til å slette blogg,innlegg eller kommentarer.

Skoen trykker vel litt der tenker jeg.

Hilsen synskepeggy.

Allis

12.01.2012 kl.22:09

Jøsses-- Vart nysgjerrig og prøvde og finne bloggen men uten hell.. ikke at eg bryr meg så mye om og finne den da. Eg kjenner godt til og være i vinden på blogger og det eneste som hjelper er og overse og le.

Ha en fin kveld videre

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.22:10

ufo:Hei igjen,ufo.

Jeg leste innlegget selv,måten vedkommende blogger presenterer seg selv,burde si sitt her.Etterhvert som jeg har lest vedkommendes kommentarer,som i hovedsak går på å sverte synskepeggy,og måten vedkommende ordlegger seg på,må jeg rett og slett bare riste på hodet av det,at det er mulig..

Ha en fin kveld,ufo.Hilsen synskepeggy.

Toril

12.01.2012 kl.22:11

Huff og huff kjære Synskepggy! At noen orker å synke så lavt! Det er bra du ikke tar deg nær av det, og husk du har mange bloggvenner som støter deg!

Du skrev jo ikke noe galt i dine forrige innlegg, og hvis bloggere tar seg nær av innleggene der må de tro at verden dreier seg kun om dem selv, og dessverre det er det mange bloggere som tror. Den reaksjonen du fikk fra enkelte var hårreisende, og de følte seg tydeligvis truffet. Både du og jeg har jo vært i denne bloggverden en stund, og vi har sett på generelt basis hvordan bloggere i ene øyeblikket være anonyme, for i det neste ikke være anonyme, og gjør alt de kan for å få oppmerksomhet rundt sin blogg.

Stå på kjære Synskepggy!

Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.22:15

Allis:Heisan,Allis.

Innlegget er bloggshoutet med overskriften "Ikke klarsynt,bare en sur gammel kjerring og en besservisser".Mer sier jeg ikke...At en psykolog står bak innlegget og svar på kommentarer går over min fatteevne.Hvilke folk er det,disse psykologene,håper inderlig at denne bloggeren IKKE er representativ for yrket,fri og bevare meg vel....

Ha en fin kveld du også,Allis.Hilsen synskepeggy.

Allis

12.01.2012 kl.22:20

Aha.... da må eg ha en jakt runde til, hehehe...

P.C lover <3

12.01.2012 kl.22:26

God kveld SP :)

SERIØST??? Rart at denne damen har fått sin lisens egentlig......

Toril

12.01.2012 kl.22:34

Jeg fant bloggen, og jeg er sjokkert! Enn å synke så lavt da som den bloggeren gjør? Sannsynlig en psykolog som står bak innlegget. Vil heller tro det umodne treåringer i trassalderen som ikke har lært seg folkeskikk av sine foreldre. Eller mest sannsynlig er det en rosablogger som tror hun eier hele bloggverden!

Hvis dette hadde vært en psykologistudent hadde jeg blitt bekymret for framtidens psykologer som skal hjelpe folk.

Vedkommende som føler seg truffet i innlegget på den bloggen har et stort problem med seg selv. Verden dreier seg ikke bare om henne!

Stå på kjære Synskpeggy!

Stor bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.22:54

Toril:Hei igjen,Toril.

På bakgrunn av hvordan noen reagerer på innlegget mitt om drama på blogg,må jeg være inne på noen par sannheter som det faller noen vanskelig å høre.Flere føler seg krenket,såret,tråkket på tærne osv.Jeg kan ikke la være å undres på hvorfor,da jeg har skrevet om dette tema helt generelt.

Bloggeren synskepeggy har jammen meg fått gjennomgå,både i egen blogg og andres og det er jo ganske så ironisk at det er nettopp denne bloggen som nå har fått advarselplakat.Det er vel ingen som har blitt mer sjikanert,hetset,hatet,drapstruet osv enn synskepeggys blogg og det KUN for mine holdninger,synspunkter og meninger.Jeg finner det svært så ironisk,men også svært å bekreftende i forhold til hva jeg alltid har hevdet bla.ang.ytringsfrihet.

Du har rett,mine bloggvenner,faste lesere og jeg har vært gjennom lignende gang etter gang.Andre kommer hit på min blogg og bråker,skriver ugreie innlegg om meg på sine blogger og kaller MEG en kverulant og provokatør.Det er rett og slett bare til å le av.

Det sørgelige er at de som bråker under innlegget om drama (og andre innlegg det har blitt bråk om) helt har misforstått min mening.

Jeg lar ikke dette ødelegge en ellers super dag og kveld,og det tar heller ikke nattesøvnen fra meg.

Vær sikker på en ting,jeg står på videre.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Miggi

12.01.2012 kl.23:02

Fant bloggen hennes !!!

www.http://slarveposten.blogg.no

Synker HUN lavt? JA!

Stå på Synskepeggy, og ikke la deg stoppe av slike fjortisser som er sjalu !! :))

lenamon

12.01.2012 kl.23:15

Karma?

jiggah

12.01.2012 kl.23:20

Jeg får lyst til å skyte meg i hodet med en avsagd hagle når jeg ser voksne folk oppføre seg som småjenter og slenge drit om hverandre på den måten her. Hva skjedde med å gå foran som et godt eksempel og være gode mennesker? Ta ansvar for egne handlinger og slutt med denne drittkastingen. Dere havner i en ond sirkel når dere alltid må forsvare og unnskylde og hevne dere på hverandre. Vold avler vold. Hold dritten igjen hos dere selv hvis dere skal vise at dere ikke tar dere nær av det. Handlinger taler høyere enn ord.

Kritikk og respekt kan gå hånd i hånd. Alt er en gråsone. Kjærlighet er det viktigste.

Det skal heller ikke mye hjerne til for å finne ut hvem du snakker om.

Jeg blir flau når jeg tydeligvis har et bedre perspektiv på verden enn veldig mange voksne mennesker rundt meg.

Livet mitt som klarsynt.

12.01.2012 kl.23:56

Miggi:Det gjør jeg.

Står på,nye innlegg i morgen.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.00:01

Bestemors krok:Heisan.

Ja,kan du forstå det,angrepene på synskepeggy er mange ganger svært uforståelige.

Det er ikke noe nytt,jeg har vært med på det mange ganger før i denne bloggen,og jeg sier som alltid,det vil skje igjen.

Dette tar jeg meg slett ikke nær av,velger å se på utviklingen her som en bekreftelse på at jeg tross alt har rett.

Ha en fortsatt fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.00:04

lenamon:Karma ? Mulig det,men det tror ikke jeg,jeg tror at det er noe helt annet som ligger til grunn for utbruddene her ,både i min blogg og i andre sine.

De som har RESPEKT for Karma,vil aldri finne på å kalle noe slikt vås (som noen får seg til å skrive) for Karma i det hele tatt.

Hilsen synskepeggy.

Heart !

13.01.2012 kl.00:31

Døds fint design !!

-Helt enig i det du skriver.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.00:40

P.C lover:God kveld selv.

Har hun det da,fått lisens,mener jeg.Det er vanskelig å tro at en psykolog kan gå frem som denne bloggeren gjør (i flere av sine innlegg,ikke bare dette siste).Det virker alt for "umodent" på meg...Og flere er inne på det samme spørsmålet her.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.00:44

Hylja:Heisan !

Endel folk føler seg krenket og såret av innlegget mitt,(hvorfor det tro)og de har jo fått litt oppmerksomhet når de har gitt uttrykk for at de er blitt "hengt ut" av synskepeggy.

Folk orker,skal jeg fortelle deg,bare man får oppmerksomhet rundt det at man orker.

Ha en fin kveld.Hilsen synskepeggy.

Hylja

13.01.2012 kl.06:31

Aha, nå skjønner jeg! Og jeg holder faktisk med de som føler seg truffet, fordi jeg følger flere av disse selv. De bestemmer jo selv hva de vil, eller hva?

Lille

13.01.2012 kl.09:09

Enig med deg, lenamon og Hylja. Og i tillegg blir jeg kvalm av måten damen her opphøyer seg selv på...Hun kan skrive hva hun vil, men ingen andre? Og i tillegg hevde at hun ikke skrev noe galt i innlegget om drama, tullprat! Mange flotte mennesker har møtt STORE hindre i livet sitt, men her tror jeg man har en som kun har måttet hoppe over binders...

Anonym

13.01.2012 kl.09:16

Skriver denne kommentaren som anonym nå, men se på ip-nummeret mitt så ser du hvem jeg er:)

Etter jeg leste bloggen som hvor du blir hengt ut ble jeg så fly hakke f.... at jeg skrev en kommentar som anonym hvor jeg sa klart i fra hva mente om oppførselen til denne bloggeren. En annen anonym kommentar avslører seg fort hvem hun er.

Jeg bare måtte skrive en kommentar på bloggen, for jeg greide ikke sitte å se på hva de umodne bloggerne holder på med. Det er noe jeg ikke kan akseptere!

Bloggklem fra meg

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.10:23

Anonym:God morgen,anonym.

Jeg tar meg som sagt ikke nær av hva andre skriver om meg på SIN blogg.

Men om denne personen virkelig er psykolog er det svært bekymringsfullt,ikke bare på grunn av dette innlegget men flere av vedkommendes innlegg tyder på total mangel for respekt for andre mennesker.Ett av vedkommendes første innlegg henger ut mennesker med angst,depresjoner,avhengighet osv.Svært betenkelig er det.

Jeg vurderer i dag å melde denne bloggen til både blogg.no og psykologiforrening.

Jeg er svært bekymret som sagt og noen må gjøre noe med det..

Noen av kommentarene under innlegget er også over kanten av det akseptable og vedkommende (psykolog) svarer på dem,i samme ordelag.

Veldig mye er galt her...

Ha en fin dag,anonym.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

sisselfish

13.01.2012 kl.10:55

GOD MORGEN PEGGY:)

Jøsses, må si jeg lurer virkelig på denne bloggen hva som rører seg i det hodet. Skremmende at slike mennesker kan utøve ett yrke som er både har strenge regler og etikk å følge. Det er jo såre enkelt å rapportere denne bloggen, og få vite hvem dette er. Slike såkallet yrkespersoner kan man ikke la jobbe innenfor et slikt yrke. Dette er mobbing av andre, ser at andre også får gjennom gå av denne bloggeren.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.11:06

sisselfish:God morgen selv,sisselfish.

Jeg har lest litt selv i den bloggen og jeg er forskrekket.Nå handler det egentlig ikke lenger om hva vedkommende skriver om meg,nå handler det vel mer om å finne en måte å få stoppet vedkommende på.

Det er helt skremmende å se hvor mange det er som ikke har forstått hva jeg vil frem til og det er skremmende å se hvor mange det er som tar en helt generell observasjon så til de grader personlig,og det må det være en grunn for.Og det er skremmende å se hvor mange det er som snakker denne bloggeren "etter munnen".Det er jo alle dem som gjør det som blir grundig lurt,ikke jeg.

Om man tenker med litt fornuft og logikk så ser man snart hvor landet ligger hos den bloggeren,men,dessverre,de fleste her har gått seg helt vill og blind i følelsen av å ha blitt personlig angrepet.

Ha en fin dag,sisselfish.Hilsen synskepeggy

Toril

13.01.2012 kl.13:18

Det er skremmende å se at så mange ikke kan lese normal norsk, og forstått at ditt innlegg var på generelt grunnlag. Skremmende når folk ikke leser hele innlegget, men bare blir provosert fordi de tror at det gjelder dem. Sannheten svir som oftest.

Den reaksjonsmåten som disse leserne lirer ut av seg på den bloggen rister jeg på hodet av, og det skinner tydelig igjennom at kommentarene likner samme måte å skrive på.

Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå at dette er en psykolog. Kanskje heller en som burde ha gått til psykolog!:) En psykolog ville aldri beskyldt sine blogglesere å være "stokk dum i hodet sitt!" Troverdigheten til den bloggeren der er lik null!

Husk vi som er dine bloggvenner er der for deg!

Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.14:21

Toril:Hei,hei,Toril.

De få (he-he-he) bloggvennene jeg har igjen blir kalt hoffet mitt,bare så du er klar over det !

Jeg bruker ikke gå inn på andres blogger for å lese hva som skrives om meg,men må innrømme at jeg blei litt "avhengig" en liten stund,avhengigheten er over nå.Måtte bare få bekreftet at det som skrives er sludder og vås og fantasi på barnehagestadiet.Og en god del av kommentarene (for å bruke ditt uttrykk igjen) skyter seg selv kraftig i foten - mer enn en gang.

Noen av kommentarene er svært så interessante bla.bloggeren som skriver at "Etter det har hun (synskepeggy) lagt meg for hat - uten å komme nærmere inn på det metodene hun bruker for å uttrykke det".Mener bloggeren uttrykke hatet da ? Det er helt idiotisk og tatt rett ut av luften.Episoden hun henviser til er ut i fra mitt ståsted helt riktig forklart til vedkommende,men å prøve å forklare det blir som å kaste perler for svin,og det er jeg sluttet med.Enten forstår man eller så forstår man ikke,sånn er det.

Interessant er det også at den samme bloggeren,i en annen kommentar skriver "Hvis bloggverden speiler den virkelige verden...og det tror jeg at den gjør..da grøsser jeg."Det er jo nøyaktig det jeg mener når jeg skriver i innlegget mitt at (IKKE ER)men OM noen er like ustabile i sitt virkelige liv som de gir uttrykk for på blogg at de er....Og,det verste av alt,svaret fra bloggeieren som "vet exactly hva kommentatoren mener her."

Det eneste jeg kan si til det er :

HÆ - HELT SERIØST ????

Ha en fin dag du også,Toril.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Gekko

13.01.2012 kl.22:21

Hei.

Har vert inne på bloggen til denne bloggeren, og det som slår meg, er at det virker som reine barnehagen der inne...Og bloggeren selv skulle en tro ikke var en dag over fjorten.Skremmende å tenke på at hun kanskje kan være psykolog....Hadde ikke oppsøkt henne om jeg hadde trengt den type hjelp, det er hvertfall sikkert.

Stå på Synskepeggy, du har vert ute i hardt vær før du....og stått stødig..

magjool

14.01.2012 kl.00:01

Sitter her og leser,og det slår meg att denne Psykologen ,har lurt oss alle ,med o sei att ho er det,så no sitter ho og ler av oss,men den som ler sist ler best,for ingen av oss har trudd på dette.men er grusomme ting ho skriver,og deriblant der ho legger ut linker på bloggere ,som ho har sett på ,oh ho kommenterer litt oh er hånlig,noen av dem hvet eg hvem er ,ja bare gjennom blogg,og som eg vet bruker blogg for og komme seg til livet igjen,og da er det forferdelig og ha ut av seg det ,dette VESENET,har utav seg.(vesenet var noe ho kalte deg ,på svar til meg i kveld)Eg har kommentert på noen av innleggene hennes og fått DEI svara tilbake,men har kommentert tilbake på nytt,så no var ho drittlei meg,kaller meg Gås.ja det er bra att Gåsa legger egg,for hvordan skulle eg fått utav meg ein Struts,.KLEM fra ein i Hoffet ditt.(LÆR)

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2012 kl.10:30

Gekko:Hei,hei.

Barnehagen ?? Det er nok verre enn som så,hadde barn i barnehagen brukt slik språkbruk som denne bloggeren,hadde de tilbragt dagen sin med konsekvenser og straff for ufin ordbruk som aldri ville blitt tolerert i barnehagen og heller ikke på skolen.

Etter alle de ufine kommentarene (mot synskepeggy) å dømme er bloggeren i "godt selskap" med mange !

Bloggen min har vært i hardt vær før ja - og overlevd - og det skal den fortsette å gjøre.Slik som synskepeggy og synskepeggys blogg engasjerer vil jeg tro at bloggen min og jeg ville blitt dypt savnet om den plutselig forsvant.Jeg er såpass hensynsfull at jeg tar hensyn til det (også).

Ha en fin dag,Gekko.Hilsen synskepeggy.

Erto

16.01.2012 kl.14:23

Hei. Har selv vært inne og lest blant annet denne bloggen, og jeg synes den er genial, og full av humor, og jeg er enig med henne.

Jeg ser også at du skriver at du har blitt utsatt for blant annet drapstrusler...kanskje du burde revurdere hva du faktsik skriver her inne da?? Jeg mener, hvis du har et problem med at andre oppfører seg støtende her inne på blogg.no, så burde vel kanskje også du tenke deg om to ganger?? Har du enerett på å støte andre, selv om du sier at du bare skriver sånn generelt.....??

Du kaller også enkelte for dramaqueens her inne....vel jeg vil si at "hoffet" ditt ikke er så mye bedre, de er akkurat like mye dramaqueens som alle andre, om ikke verre. Hovedforskjellen er at de holder med deg, og tar deg i forsvar....men husk det trengs to, eller fler for å krangle og lage oppstyr.....og "hoffet" ditt har slengt seg på bølgen de også. Men de er vel unnskyldte de, siden de kjemper for en god sak........ :D

Erto

16.01.2012 kl.14:57

Joda, jeg har lest, og jeg har sett at du er veldig selvmotsigende. Samtidig som du virkelig tråkker på andres måte å drive bloggen, eller bloggene sine på, sier du også at folk må få skrive og gjøre som de vil på blogg.

Og selvsagt kan ikke du kontrollere hva "hoffet" ditt skriver hos andre bloggere, men du ber dem heller ikke bare la være, når de i kommentarer hos deg, skryter uhemmet om hvor flinke de har vært og tatt deg i forsvar på bloggene som kritiserer din blogg. Jeg vil heller si at du uttrykker din takknemlighet for at de holder med deg. Hvis du virkelig syns dette er så tåpelig, så hadde det kanskje vært en ide og sagt ifra til "hoffet" ditt......bedt dem bare la være å fyre opp under, så hadde det kanskje blitt fred og få. Men istedet virker det som du koser deg over at dem er med på å kaste bensin på bålet. Jeg tror du innerst inne liker litt oppstyr rundt bloggen din jeg.

Livet mitt som klarsynt.

16.01.2012 kl.15:08

Erto:Du får mene hva du vil,hva du mener eller hva andre mener er uansett ikke noe jeg trenger å forholde meg til og jeg gjør det heller ikke.

Ellers ingen kommentar !

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits