Ta drømmene på alvor !

Jeg har alltid drømt mye,jeg mediterer mye og har i årenes løp fått mange flotte og gode opplevelser under meditasjon.Allikevel skjer det,under meditasjon,at jeg blir forstyrret av forskjellige ting slik at opplevelsen ikke får utfolde seg slik meningen var.Under mine meditasjoner opplever jeg alltid at jeg er ute og flyr,ikke kroppen min,men jeg.Jeg vet at jeg er "ute av kroppen",jeg vet hvorfor,jeg vet hvor jeg skal og jeg vet hvem jeg skal møte,men noen ganger blir jeg avbrudt før jeg har kommet dit.

I drømmene mine får alle opplevelser utfolde seg uten forstyrrelser utifra og da blir de avsluttet med en klar mening,beskjed eller budskap.Jeg har ingen problemer med å forstå eller tolke mine egne drømmer (eller andre sine),men noen ganger går det litt tid før man forstår hva de handlet om.En av mine "hjelpere",Lawrence bringer meg budskap og beskjeder og forståelse for fremtidige hendelser,årsak og virkning,hva,hvorfor og hvordan.Han passer på at jeg forstår,men han passer også på at jeg holder det meste for meg selv til tiden er inne for å dele med andre.Uten unntak har hans budskaper slått til og blitt virkelige på ett eller annet tidspunkt,enten det gjelder meg personlig og mine forbindelser og mitt nærmiljø,eller om gjelder verden forøvrig.

Noen ganger skjer det at jeg forstår drømmer i ettertid,og denne drømmen her er en av dem jeg virkelig skulle ønske at hadde forstått da jeg fikk den,men samtidig vet jeg at om jeg hadde forstått den da,hadde det vært umulig for meg å leve videre med den kunnskapen,kunnskapen hadde blitt for tung for meg å bære på det tidspunktet og det vet den som ga meg den.Allikevel,på grunn av kunnskapen var jeg på merkelig vis forberedt den dagen drømmen blei til virkelighet og jeg forsto den.

I denne drømmen,som i mange flere handlet det om min sønn.Jeg var invitert i familieselskap hjemme hos den ene søsteren min og hennes familie.Jeg kom inn i huset og gikk opp trappen og da fikk jeg øye på sønnen min,han satt i stolen fremfor altandøren på sin vanlige måte,lett fremoverbøyd med armene hvilende på lårene.Jeg blei så glad for at han også var kommet.Det virket som om jeg var den eneste,bortsett fra noen av de minste barna som var borte til ham og snakket med han,som såg at han var der.Jeg sa flere ganger at han er her,ser dere ham ikke, han sitter der i stolen.Men det virket ikke som om noen andre enn jeg såg at han var der.Min mor var seint ute og var den siste som kom.Da hun kom opp trappen spurte jeg henne om ikke kunne se ham heller,ser ikke du ham heller,han sitter der i stolen.Hun snudde seg og såg meg rett i øynene,et blikk jeg aldri glemmer,hun var den eneste som svarte meg at, jo jeg kan se ham ,jeg ser at han er her,så fint at han har kommet han også.Omtrent to måneder etter denne drømmen døde min mor helt uventet brått og brutalt,frisk og ved god helse i det ene øyeblikket,død i det neste.

Denne drømmen er så enkel,men allikevel med et svært stort budskap.Jeg fikk varselet og heldigvis for meg så forsto jeg det ikke da jeg fikk det,men blei gitt en mulighet til å være forberedt på det som skulle skje.

Hilsen synskepeggy.

 

 

14 kommentarer

ikwi

13.01.2012 kl.12:04

Kjempe kul blogg du har ! :D Kommenter gjerne tilbake <3

annette

13.01.2012 kl.12:05

åherregud, jeg drømte i natt at pappa gikk rundt å drepte familien inkludert meg med en jævla øks, skal jeg ta den drømmen på alvor????

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.12:10

annette:Drømmer består av symbolikk.Du må forstå symbolikken før du kan tolke drømmen.Det er svært sjelden man drømmer om konkrete hendelser nøyaktig slik de vil skje,og om man gjør det en sjelden gang er det aldri så dramatisk.

Den drømmen jeg hadde som jeg forteller om her,er symbolsk,som alle drømmer er.Det er derfor de fleste ikke forstår sine egne drømmer,de forstår ikke symbolikken.

Hilsen synskepeggy.

Bestemors krok

13.01.2012 kl.12:11

Før jeg ble "urolig" innvendig slappet jeg slik av at jeg følte at jeg lettet og svevde over sofaen, men det er noen år siden sist.

Jeg på en måte "så" ting som hendte etterpå, men siden jeg på en måte ikke har vært godtatt av min mor ble jeg håna fordi jeg fortalte dette.

En gang i en slik tilstand møtte jeg en gammel mann, som seinere viste seg å være min morfar som døde i 1940, mange år før jeg ble født. Han stoppet opp og ga meg en klem og sa at livet ville bli urolig for meg, men han visste at jeg ville klare meg bra og finne tilbake til roen inne i meg. Etterpå strøk han meg på kinnet. Det var for meg rart siden jeg aldri hadde sett han.

Derfor har jeg troen på at jeg vil finne tilbake roen inne i meg, men at jeg må ta tiden til hjelp.

Så derfor tror jeg på dette og at vi har noen rundt oss som vil oss noe og vil rettlede oss videre her i livet.

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.12:28

Bestemors krok:Hei igjen !

Det er akkurat slik du beskriver at møtene kan skje,ofte så "diffust"at man er usikker på om det har skjedd i det hele tatt.Må bare forsikre deg om at det skjedde som du beskriver det.

Jeg kjenner godt til avvisningen fra sine nærmeste når det gjelder dette,har hele mitt liv blitt kalt for sinnsyk,gal,løgner osv.Mine nærmeste som skulle ha støttet meg i min forvirring etterhvert som jeg begynte å forstå mer hadde holdningen,det er greit og flott det,men du trenger ikke å snakke om det.Til tross for all motgang har jeg alltid stått på mitt,jeg har måttet gjøre det da dette (evnene) er en så stor del av meg og hvem jeg er.Man svikter ikke seg selv,selv om alle andre gjør det.

Noe av det siste min mor og jeg diskuterte før hun døde (tirsdag og hun døde fredag i samme uke) var nettopp dette,hvordan livet hadde vært for meg,evnene som jeg skulle ha fått støtte på,men ikke fikk.Jeg skjønte at hun hadde forstått noe vesentlig av hva jeg hele mitt liv hadde prøvd å fortelle henne (men hun ville ikke høre)da hun sa noe så enkelt at,jeg tror ikke du har vært så aleine som det har kunnet se ut som for andre.Jeg har alltid visst det,nå visste hun det også.At hun til slutt aksepterte, og ikke minst, trodde på meg,blei nysgjerrig og ville vite mer og virkelig hørte på hva jeg hadde å si, forteller meg at hun døde i femhundreprosent visshet om at hun ville treffe igjen sine nære og kjære.Det er en god trøstende tanke for meg å sitte igjen med.

Stå på,Bestemors Krok,husk at alt som skjer rundt deg er omstendigheter som er forbigående.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Toril

13.01.2012 kl.13:09

Dette med drømmetydning er kjempeinterssant. Jeg har det siste året lest bøker om drømmer og hva drømmene kan bety. Jeg stoler på mine drømmer, selv når jeg drømmer de mest utroligste ting som jeg kan våkne å le av.

Jeg har faktisk opplevd å være sanndrømt et par ganger. Det var ikke noe alvorlig eller noe slikt, men bare fine ting.

Kjempeinteressant innlegg Synskepeggy!:)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.13:21

Toril:Heisan,Toril.

Alle er sanndrømte,men det som er problemet, ofte,er at man ikke forstår symbolikken og det symbolikken forteller.Noen ganger skjer det meg også,at jeg drømmer om konkrete ting som seinere skjer omtrent slik som i drømmen,felles for disse er som du skriver at de aldri er dramatiske.

Det skjer ikke,som en kommentar over her beskriver,at noen faktisk dreper sin familie med øks selv om man har drømt at det skjer,en slik drøm symboliserer helt andre ting.

Jeg forstår drømmen vedkommende kommentator beskriver som fars jakt på familien med øks,har vedkommende virkelig drømt dette,forstår jeg hva det betyr,men har bestemt meg for å IKKE tyde/tolke drømmer under dette innlegget.

Ønsker deg også en kjempefin fredag og riktig god helg.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Hildur

13.01.2012 kl.14:28

Jeg drømmer veldig ofte at jeg dør, hva betyr det? :P Synes drømmetyding er interesant, husker som oftest drømmene mine hver natt. Har brukt å skrive de ned men det tar så lang tid så jeg har sluttet med det ;)

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.14:45

Hildur:Du er heldig,du husker drømmene dine og da trenger du ikke skrive dem ned.Det som er viktig å huske fra en drøm,husker man uansett,enten bevisst eller ubevisst.

Det er også mulig å bestemme seg for at man skal huske drømmer og etter litt trening så gjør man det.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Hildur

13.01.2012 kl.14:51

synes det er fantastisk de dagene jeg ikke husker noe, blir litt distrahert av å dø på så brutale måter :P Vis jeg ikke skriver de ned glemmer jeg etterhvert detaljene, og de synes jeg kan være litt spennende, så jeg skal begynne å skrive de ned igjen! :P

Livet mitt som klarsynt.

13.01.2012 kl.15:16

Hildur:Det er forståelig,men det handler jo ikke om at du dør.At du dør i drømmer er bare et symbol for noe annet,kanskje uønsket i livet ditt som du kanskje ikke lenger ønsker å ha der eller ta del i,noe som kan bli vanskelig for deg å ta avstand fra eller "kvitte" deg med.

Det ordner seg og du finner ut av det.

Hilsen synskepeggy.

lotuus

13.01.2012 kl.17:31

Heisann, vell... eg såg først bloggen din i dag. og eg er ganske inntrisert i det spirituelle, selv om eg er 12 år.

eg er ganske intr. i drømmer også, eller vertfall sånn eg har fått vite var eg en 'drømmetyder' i mitt forje liv.. vet egentligt ikke hva det er da... eg har masse mareritt,og drømmer mye. vell.. eg prøver å forstå drømmene mine, men er ikke akkuratt så enkelt. men alltid, alltid etter at et dyr dør så får eg 3 drømmer om det.. også sanndrømmer eg også mye. så eg er veldig obs på drømmene mine c:

men eg får alltid de samme drømmene ( mareritt ) igjen og igjen.. eg prøver å finne ut hva som skjer eter eg har drømt det. men det skjer ikke akkuratt noe spessielt som eg merker.

når eg var liten drømte eg mye om bjørner, etter eg begynnte å skjønne hvorfor eg drømte om det sluttet eg å drømme om det .. men det var vel fordi bjørnen er mitt kraftdyr..

gjerne se på: Lotuus.blogg.no

eller på kremtoppens.weebly.com

- gina ü

Iceman

14.01.2012 kl.13:43

Hei Synskepeggy! :-)

Fikk nesten en slik deja vu av det du skriver her.

Hadde også en drøm der en avdød slekning (onkel) plutselig dukket opp.Jeg husker at jeg reagerte voldsomt på at han kom,for han var jo død...., mens de andre,resten av familien,oppførte seg som det var helt normalt.De spurte han om hvordan det gikk med andre i familien som har gått over, og han svarte at de hadde det bare bra.Plutselig tar han begge hendene mine i sine og ansiktet hans blir veldig trist og alvorligt.Jeg blir livredd,slipper hendene hans og sier....jeg vil ikke vite...så våkner jeg veldig fortumlet...Tenkte en del på denne drømmen i ettertid, fortalte den også til enkelte, og mange ble ganske stumme når de hørte om den. Ble lang denne kommentaren, men det jeg vil frem til, er at selvfølgelig,har ikke tenkt på det før jeg leste dette innlegget ditt, var denne drømmen ett varsel,,,Det gikk en god stund.... så mistet jeg min kjære mor som jeg var veldig knyttet til,og som også var min beste venn...Skjønner jo også no hvorfor jeg ikke ville vite, for det hadde blitt med meg, som med deg, det hadde ikke vert leveligt for meg og fått denne kunnskapen på forhånd,den hadde blitt for tung å bære...

Ble lang denne kommentaren Synskepeggy, men var veldig flott å få denne a-ha opplevesen av dette innlegget ditt.

Må også legge til at jeg veldig ofte drømmer om min mor, og da er det helt naturligt at hun er der,akkurat som når hun levde.Og jeg kjenner bare godhet over at hun kommer og besøker meg i drømmene mine.

Leon

23.09.2015 kl.12:49

hei

har du noe svar på jeg drømte om en person som hadde falt i vannet. å ikke kunne reddes. så havnet jeg på sykehus i den personens skikkelse.

så ble det uklart å vedkommende døde. å da ble jeg meg selv. er det noe form for beskjed. håper på svar

Livet mitt som klarsynt.

23.09.2015 kl.15:19

Leon: Hei,hei :)
Drømmen din er helt klar for meg : Livet ditt,som det er nå er i forandring.Temmelig store forandringer også i og med at den personen du var er død.
Forøvrig så er drømmer om død et godt tegn,de varsler alltid om at ting som ikke er så bra for deg,om det er mennesker eller øvrige omstendinghter.så er det på vei vekk - sånn at du kan gå videre på en bedre måte uten negativ påvirkning.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

56, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits