Javel,så er jeg slem da !

Jeg har vært fryktelig slem,men jeg har noen par absolutte prinsipper,og skal jeg følge dem så må jeg bare av og til være slem.Sånn er det bare.

Fra tid til annen treffer man på,antakelig rumenere,som sitter stivfrossen og tigger penger på fortauet.Jeg har som prinsipp å ikke gi dem penger.Det er av den enkle grunn at de selv ikke får beholde pengene de får,men må gi dem fra seg til en eller annen organisert kriminell liga.Hadde det ikke vært for dette,hadde jeg nok gitt dem rikelig.Jeg har fått passet mitt påskrevet mer enn en gang av min datter som mener at jeg er grusom,hjerteløs og langt i fra snill.Jeg kunne ha kjøpt mat til dem og gitt dem når som helst og det har blitt prøvd,jeg gikk i kiosken rett ved siden av der tiggeren satt,kjøpte en hotdog og gikk ut for å gi den til ham.Stor var forskrekkelsen da han høflig (tror jeg) avslo tilbudet om mat.Etter det har jeg bare gått forbi dem - alle sammen,men føler meg skikkelig slem,hver gang.

I dag,på vei hjem fra nattevakt,følte jeg meg slem igjen og samvittigheten har plaget meg.Jeg traff en ung gutt,sikkert ikke engang femten.Han spurte høflig om å få bomme en røyk fra meg,men jeg sa nei,det kunne han ikke få.Han såg rart på meg og det er ikke så rart,da jeg sto der og røykte selv.Da følte jeg meg slem,men prinsippet mitt om å ikke gi bort røyk til ungdommer som ikke er gammel nok til å kjøpe selv, vant suverent over den dårlige samvittigheten over at jeg hadde sagt nei.Jeg sa nei av den enkle grunn at jeg ikke vil bidra med noe som kan være til skade for andre.Gutten gikk videre i sin jakt på røyk og litt lenger borte såg jeg en godt voksen mann som villig delte tobakk med gutten.

Samvittigheten min lettet litt da jeg såg det,men jeg kommer fortsatt til å si nei til både tiggere og ungdommer,så får jeg heller leve med at jeg er fryktelig slem og har ørlite dårlig samvittighet for det i en liten stund.

Hilsen synskepeggy.


33 kommentarer

milagres

14.01.2012 kl.20:00

Vi "jenter" er mestere i å få dårlig samvittighet. Det er vondt å gå rundt med den følelsen. Men som du sier er det ofte kriminelle ligaer som står bak. Jeg støtter gladelig mennesker som selger bladet Asfalt. Det er hjelp til selvhjelp, men går ofte forbi tiggere som sitter med koppen på gata.

Siri

14.01.2012 kl.20:03

Det er gode prinsipper å ha og du begrunner dem godt og på en fornuftig måte.

Hadde flere hatt de samme prinsipper ville kanskje noen ungdommer sluttet å røyke og kanskje litt av den organiserte kriminaliteten bli borte.Det er dem som gir penger av godhet til tiggere som finansierer fortsatt kriminalitet,menneskehandel og annen utnyttelse av fattige.

lise

14.01.2012 kl.20:03

da er jeg en kald, slem person også! Ga en tigger i kristiansand en salat jeg kjøpte som jeg ikke ville ha, men hun ble sur og smelte til meg med en stokk, etter denne erfaringen har jeg stoppet å dele mat eller penger med tiggere. Jeg deler ikke røyken min med de under 18 selv om de røyker aldri så mye, ikke kjøper jeg til de heller. sier bare til megselv "hadde jeg kjøpt røyk til broren min? neppe" (han røyker ikke, og ikke vil jeg at han skal begynne heller).

Så da er vi to slemme individer men vi kan da ikke støtte alt heller =)

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2012 kl.20:08

milagres:Jeg kjøper Megafon hver eneste måned,det har faktisk skjedd at jeg har kjøpt to av samme eksemplar vel vitende om det..Jeg støtter natteravnene økonomisk fordi at jeg syns de gjør en strålende jobb.Jeg har et fadderbarn på fjerde året og vurderer å få minst en til,jeg gir og støtter der jeg mener at pengene jeg gir blir hos dem som skal ha dem.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2012 kl.20:10

lise:Vel,man får bare leve med det,bedre det enn å vike fra sine prinsipper,tross alt.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.01.2012 kl.20:11

Siri:Jeg tenker i de baner,det er derfor jeg ikke gir verken røyk til barn eller penger til tiggere.

Hilsen synskepeggy.

Troubled

14.01.2012 kl.20:39

Synes ikke du er slem jeg, man kan ikke gi til alle og enhver. Det havner jo ofte i feile hender slik som du sier, og da er det jo meningsløst å gi. Norge er jo ett godt eksempel på giverglede til andre, men er ofte det havner i feile hender det også. Er desverre mye korrupsjon.

a

14.01.2012 kl.21:23

Herregud!!!

Det er e'kke huggelig å dømme folk!!

Du vet ikke hva den tiggern skal bruke pengene på, og ingnorere at han har det vondt er , som å ingorere et barn bli banke opp mens du ser det ( vet det er dårlig eksempel) men jeg personlig gir penger til tiggere for jeg kan ikke dømme dem, jeg vet ikke ossen det er å ha det så vondt helt til a du tigger om penger til helt ukjente mennesker.......

Siri

14.01.2012 kl.22:34

a : Herregud!Igjen velger man å misforstå Synskepeggys innlegg og istedet lager seg sine egne konspirassjonsteorier og håper på at noen tar agnet som legges ut med en hensikt å starte bråk i denne bloggen igjen.Skam deg a,tror denne kommentaren fra deg blir stående for seg selv som svært urimelig og uriktig i forhold til det Synskepeggy selv skriver i sitt innlegg og kommentarer.Foreslår at du leser innlegget og kommentarene til Synskepeggy en gang til og så komme tilbake med en unnskyldning for at du misforsto litt.Det kalles høflighet og jeg tør være sikker på at Synskepeggy forstår og godtar din unnskyldning.

ufo

14.01.2012 kl.23:09

Jeg synes det er dumt å gi penger til tiggere. Man vet ikke hva pengene blir brukt til. Men som oftest så blir de brukt til narkotika,kriminelle miljøer,øl eller andre ting. Det går ut over de svært få prosenta av Norges befolkning som trenger det.

Jeg synes ikke du er slemm som ikke gir bort pengenger til disse. Jeg gir ikke penger selv.

Jeg synes det er bra at du ikke gir bort røyk til mindreårige. Det er skadelig å røyke og voksne bør derfor ikke gi dem røyk,samme hvor lyst de har på røyk.

Ha en fin lørdagskveld:)

Anonym

14.01.2012 kl.23:11

Beklager at jeg skriver anonymt du vet hvem jeg er.

Ja,nå er det noen som er på krigsstien igjen.Synskepeggy skal hetses,gjøres narr av og man skyr ingen midler i målet om å få tatt Synskepeggy en gang for alle.Hva som vil oppnås er helt tydelig.

Bloggen som hetser Synskepeggy har i dag et innlegg som gjengir deler av Synskepeggys innlegg om barnevernet.Bloggeren skriver der at Synskepeggy må ha vært i hardt vær med barnevernet angående sine egne barn.Hadde bloggeren lest Synskepeggys innlegg om sitt sjokkerende møte med barnevernet tror jeg ikke at bloggeren hadde skrevet innlegget,leser bloggeren Synskepeggys innlegg om sitt møte med barnevernet nå,vil bloggeren forstå at her har hun dummet seg totalt ut og hun burde skamme seg.

Bloggeren beskylder Synskepeggy for å dure i vei,sjikanere og henge ut alt og alle,det er så det blir reint komisk etter å ha lest den verste hetsebloggen på lenge,nemlig den som henger ut Synskepeggy og Synskepeggys blogg.

Jeg er helt enig med Siri,a,du burde skamme deg.

Solkro.blogg.no

15.01.2012 kl.10:57

Fysj det er mange kverulerende mennesker ute i bloggverden, selv tør jeg nesten ikke ta opp visse ting da det blir mottatt som mobbing selv om det ikke er snakk om noen spesiell person. Du får stå på dine prinsipper det beundrer jeg deg for for det må være enighet om å være uenig i mange saker . Her derimot er jeg enig gir heller ikke penger til organiserte tiggere ei heller kjøper jeg eller gir vekk røyk og alkohol til mindreårige. Derimot kjøper jeg alltid Asfalt av rusmisbrukere og frelsearmeen får alltid noen kroner.

Du har all rett til å mene hva du vil og fortsett med det!

Ha en riktig god søndag

milagres

15.01.2012 kl.13:56

Ja, da er det vel ingen grunn til dårlig samvittighet vil jeg tro ;))

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.14:44

Anonym:Hei,hei,jeg ser hvem du er,ja.

Dette er velkjent,fikk selv samme følelse da jeg leste kommentaren.

De får bare holde på,vi får se om de oppnår hva de ønsker denne gangen.

Ha en fin dag,"anonym".Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.14:47

Siri:Det har etterhvert blitt mange kommentarer her i bloggen min som tyder på at noen ønsker å misforstå og misforstår med vilje,vrir og vender på det jeg skriver til det er så usaklig at neste trinn for å fortsette blir personangrep.Du har fulgt bloggen min en stund,du har nok selv sett det og mønsteret i det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.16:26

Solkro.blogg.no:Hei,hei.

Du har helt rett,det er svært mange kverulerende mennesker her i bloggverden.Og for ikke å snakke om dobbeltmoralister,som hevder at de mener en ting,mens de i virkeligheten mener noe helt annet.

Nå kan man imidlertid slutte å kverulere over min blogg,at jeg er rasistisk,henger ut folk osv.osv.Har sett et par bloggere som har uttalt følgende om synskepeggys blogg "at bloggen hennes har fått en advarselplakat sier jo sitt om den dama der",vel man har som vanlig hoppet til konklusjoner igjen,jeg har nemlig (i dag) fått bekreftelse fra Toril på blogg.no support at advarselplakaten ikke har noe med mine tekster å gjøre,men derimot et sterkt bilde av en mishandlet hund.FOR EN LETTELSE,jeg var et øyeblikk i tvil om disse kverulantene kunne ha rett i sine påstander om at det var tekst jeg har skrevet som var årsaken.DET HAR DE IKKE,heldigvis.

Så nå er alle kverulantene "fullbooket" en stund fremover,de blir travelt opptatt med å saumfare synskepeggys blogg etter noe annet å kverulere over,de må jo finne en måte å holde korstoget mot synskepeggy i gang på.

En ting er sikkert,jeg står for hva jeg mener,at noen velger å misforstå hva jeg skriver er ikke mitt problem.Jeg mener hva jeg sier og jeg sier hva jeg mener,enkelt og greit,men sånn er det.

Takk så mye,Solkro og ha en fin søndag du også.Hilsen synskepeggy.

Toril

15.01.2012 kl.16:28

Du er slett ikke slem Synskepeggy! Jeg kjenner jeg blir sint og provosert hvis man sitter på en utekafé, og det kommer en tigger med koppen sin rett opp i ansiktet. Jeg gir aldri tiggere penger! Ikke snakk om at de får et rødt øre fra meg!

Det eneste jeg støtter av og til, er bladet "Sorgenfri" som de narkomane selger. Hvis ungdommer spør meg om røyk får de aldri røyk av meg! Der er jeg konsekvent!

Den følelsen fikk jeg også da jeg leste kommentaren fra a at vedkommende ønsker å misforstå med vilje det du skrev! Jeg skjønner ikke hva som er vitsen. Første bud når man leser et blogginnlegg er å lese hele innlegget. Da først forstår man hele sammenhengen.

Ønsker deg en kjempefin søndags ettermiddag!:)

Bloggklem fra Toril

Gekko

15.01.2012 kl.18:06

Hei igjen Synskepeggy!

De hadde tatt seg en liten pause om deg på mobbebloggen,og det de har sysselsatt seg med i mellomtiden er direkte latterlig" sluddervås".men for all del...for de som liker useriøst sludder, så vær så god!

Grunnen til at jeg reagerte no, er at du atter er blitt et tema der...Det er direkte latterlig, når psycodama går tom for innspill, henter hun deg frem....for å ha noe å skrive om.Og no fikk hun jo mye......gjenga hele kommentaren du ga meg...og denne navreflakeien har til og med dikta en egen historie om oss....hva gir du meg? Stakkars elendige menneske,hu må ha sørgelig lite å ta seg til in real life....

Slarveposten: Håper DU...LILLE .PSYKODAME...leser denne kommentaren, for du er direkte tragisk!!

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.18:20

Gekko:Hei igjen.

Som sagt,jeg leser ikke lenger i den bloggen,men er det riktig som du skriver at hun har kopiert en kommentar her fra min blogg som jeg selv har skrevet som svar til en annen i min blogg,er det helt skandaløst og kommer innunder åndsverksloven.Hun bør bli rapportert til blogg.no for dette.Det er et helt klart overtramp av hva som er allment akseptert (også her på blogg).At noen bloggere kan applaudere slikt er rett og slett,ja,vet ikke jeg,men....

Takk så mye,tror denne bloggeren har gjort ett stunt for mye nå,gitt.Om ikke blogg.no reagerer på dette skal man få dem til å reagerer,ingen blogger skal komme unna med slikt..

Takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

15.01.2012 kl.19:10

Seriøst? Sletta du kommentaren min bare fordi jeg slengte litt fakta om Sorgenfri med?

Toril

15.01.2012 kl.19:25

Jeg har allerede rapportert den bloggen du sikter til Synskpeggy, og det har også Meborio/Magjool. Bloggen rapporterte jeg i går!

Det er klart brudd på åndsverkloven å kopiere skrevne innlegg og kommentarer fra en annen blogger! I tillegg stiller jeg meg et stort spørsmålstegn når bloggeren bruker posten sin logo som header. Jeg kan ikke skjønne annet at det må få konsekvenser.

Den bloggen holder jeg meg langt unna!

Ønsker deg fortsatt en kjempefin søndags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.19:30

Mjiaow :Hva får deg til å tro at jeg sletter kommentarer,det har jeg aldri gjort (noe du fort vil finne ut selv om du undersøker litt her i bloggen).

Jeg har ikke sett noen kommentar fra deg her og om jeg hadde sett en så hadde jeg ikke slettet.Helt Seriøst !

Hilsen synskepeggy.

ufo

15.01.2012 kl.19:39

Jeg håper snart den dama får bloggen sin slettet. Jeg har lest igjenom alle komentarene der nå. De var direkte tragiske. De gjorde alt for å rake ned på bloggen din. De greier å vri om på alt det du har skrevet. Leste også i en komentar at hun kanskje skulle finne enda mer i arkivet ditt.

Det er bra du ikke tar deg nær av dem. Jeg trur foresten at det lureste er å overse mye av det. Jeg trur kanskje hun bare er ute for å irritere deg og vi som leser bloggen din. Jeg luere egentlig på hva hun gjør på fritiden sin. Hun må ha fryktelig lite og ta seg til.

Jeg krysser fingra på at det er over snart.

Ønsker deg en fin søndagskveld:)

Ps jeg har vært inne på tanken om å rapportere om bloggen hennes,men jeg er ikke sikker på om jeg kan. Siden jeg har ikke blogg her.

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.19:40

Toril:Hei igjen.

Jeg holder meg også langt unna den bloggen.Mange burde rapportere den,da det ikke bare er meg som får gjennomgå.Stopper ikke blogg.no denne bloggen er det noe alvorlig galt et sted,med tanke på at jeg selv fikk advarselplakat på grunn av et bilde - som var advart mot fra før.

Jeg har gjort litt av et detektivarbeid i dag (det var lettere enn jeg trodde at det skulle være) jeg har funnet identiteten til tre av de "svært så hyggelige" anonyme kommentatorne her i min blogg.Inkl. den anonyme som kaller seg for a.

Å bruke postens logo kan vise seg å bli svært ubehagelig og få større konsekvenser for bloggeren enn vedkommende er klar over,har faktisk hørt om lignende tilfeller før, i alle sakene jeg har hørt om har den som har blitt misbrukt enten ved navn eller logo (kjennemerke) gått av med seieren og store kompensasjoner,så vi får se...

bloggeren er jo så suveren atte....

Fin søndagskveld til deg også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

15.01.2012 kl.19:44

Herreguuuud... Nei jeg har liksom ALDRI skrevet en kommentar.. Sant det :)

Stakkars deg synskepeggy som har ett sånt stort behov for å juge om en sånn liten fillekommentar... Voksen skal du være... Men vet ikke hvem som er mest voksen jeg..

Å slette en sånn patetisk liten kommentar med litt fakta sier mye mer om deg enn om meg...

Ha det fint videre du... -_-

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.19:52

ufo:Hei igjen,ufo.

Du kan selvsagt innrapportere en blogg selv om du ikke har blogg selv.Alle som kommer over, tilfeldig, eller leser slike blogger bør innrapportere dem.

Jeg skal selv innrapportere denne bloggen og håper at mange flere gjør det samme.

Uansett hvem denne bloggeren hadde valgt som sitt hatobjekt,ville jeg ha reagert på samme måte,dette er ikke personlig,det er en sak.En svært graverende mobbesak,faktisk.

Er også glad for at en del av mine eks-bloggvenner har avslørt seg selv så til de grader nå.

Bloggeren må bare fortsette å leite i arkivet,men at vedkommende gidder er mer enn jeg forstår,det er vel så lenge vedkommende har oppmerksommhet på det,så må vedkommende,som alle andre,komme seg ut i en virkelig hverdag med en virkelig jobb for å kunne holde liv i seg selv for å kunne fortsette sitt hatkorstog.Det er bare å håpe at bloggeren ikke henger seg på noen som kunne finne på å ta sludderet og våset personlig.Det kan i så fall ende svært tragisk og det vil vel ikke bloggeren og bloggerens tilhengere ha på seg og ha forårsaket.Eller hvem vet hvor langt sånne ville gått....

Ha en fin kveld,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

15.01.2012 kl.19:54

Mjiaow :Igjen,jeg sletter ikke kommentarer.

Du får tro hva du vil.

Har du i det hele tatt skrevet en kommentar...

Hilsen synskepeggy.

PEACE !

15.01.2012 kl.20:07

PEACE !!!!!!!!!!!!!!!

- Gi stakkars synskepeggy FRED ! OMFG, gå å lek i lekebutikken hvor dere hører hjemme, og slutt å sutre på bloggen til synskepeggy.

ufo

15.01.2012 kl.21:33

Takk for svaret. Jeg skal rapportere om det så snart jeg har litt tid til overs. Jeg trur blogg.no kommer til å slette denne bloggen.

Jeg skjenner ikke til reglene,men jeg trur ikke det er lov å bruke logoen til andre uten dems tilatelse. Det er også straffbart å kopiere komentarer fra andres blogger og henge ut andre blogger på den måten. Så jeg trur hun vil få bloggen sin fjernet ganske fort.

Som du sier så hadde det vært trist hvis noen tokk det våset på alvor. Jeg håper inderlig ikke det skjer.

Ha fortsatt en fin søndagskveld:)

Ideatroll

16.01.2012 kl.01:35

Har sagt at jeg ikke skal kaste bort så mye mer tid på denne bloggen, men kan alltids ofre de sekundene det tar å poste denne linken som mange her inne burde lese...

http://toril.blogg.no/1319681387_dobbeltmoral_provokas.html

Ideatroll

16.01.2012 kl.01:46

Jo... og så var det denne da...

http://toril.blogg.no/1326508233_14jan2012.html

fiskene

16.01.2012 kl.11:54

hei Synskepeggy,

denne bloggeren er rapportert av meg no,samtidig spurte eg om den advarselplakaten d har fått som visest først når vi logger inn på deg,den og bør fjernes.Denne Gekko,blogger må du ikke tr på han står i ledtog med slarveposten.og rapporterer alt som står her,få sperre på han.Eg kom hart ut angående den bloggen,var så forbanna,om eg skal sei det,bruker ikke og banne,så eg kommenterte på ein kommentar,det falt ikke i god jord.du har kanskje lest det ,håper eg,eg har arkivert det,for det gjalt meg.Så slik er det,Ønsker deg en riktig fin dag og uke.Har lest innlegget ditt om dette skatte greiene,skal komme med noen gloser der seinere,.Har ikke sovet i natt så no må eg visst ta siesta,Mange bloggklemmer fra meg ,eg er "fiskene" i dag,men du hvet hvem eg er,(nynorsk og bokmål om ein annen,vet du):))KLEM.

Livet mitt som klarsynt.

16.01.2012 kl.13:04

fiskene:Hei,hei,fiskene.

Takk så mye !!

Denne Gekko er høflig og grei her i min blogg,så det er derfor ingen grunn for meg til å mistenke ham for noe slikt - enda,men vi får se.

Toril på support har selv svart meg på hvorfor jeg har advarselplakat,det var på grunn av bildet av hunden som var mishandlet.Det er forståelig,det er et sterkt bilde,men jeg trodde det var nok advarsel at jeg hadde advart selv.Det ordner seg,det.Det var faktisk en stor lettelse å få det bekreftet,mange har trodd at plakaten kom på grunn av tekst og det er nå bekreftet at det er det ikke.Så nå må man finne noe annet på synskepeggy å spekulere og bråke om.God fornøyelse sier jeg bare til dem som vil fortsette å bruke tiden sin på det.

Det er hovedsaklig tre bloggere som oppererer i den bloggen du nevner,men tilsynelatende ser det ut for at det er mange flere.De får holde på så lenge de gidder,jeg har andre ting å ta meg til enn å følge med der.

Har ikke sovet i natt jeg heller.Har vært på jobb i hele helgen.Prøvde å få meg en liten hvil tidligere i dag,men fikk ikke sove.Har vært på jobb 30timer på natt denne helgen (som hver arbeidshelg) og har vel tilsammen sovet i kanskje ni timer,det er helt vanlig når jeg jobber helg,og det er nok grunnen til at jeg ikke får sove i dag,er rett og slett "bikket" over og er derfor ikke trøtt lenger.Får prøve å sove meg inn igjen i natt og i morgen,men lite vits i det også,da jeg skal tilbake på jobb onsdag kveld.Har jobbet i full stilling på natt nå siden begynnelsen av september,det er et blodslit,men hyggelig med store lønninger.Er imidlertid ferdig i den fulle stillingen i midten av mars og går da tilbake til min egen faste turnus som er 67,5% stilling.Det går seg til igjen da og det blir mer rolig.Det går fint i perioder,å jobbe fullt på natt,men ville aldri hatt en 100% stilling fast på natt,det hadde tatt livet av meg på ett år,helt sikkert.Dessuten har jeg familien min å tenke på også som jo er min aller første prioritet.

Jeg skjønner godt både nynorsk og bokmål så det er greit,hadde selv nynorsk som hovedmål i ni år på grunnskolen..

Mange klemmer til deg også og hvil deg godt i din velfortjente siesta.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits