Til deg - deg,ja....

Noen dager er bedre enn andre,men i det siste har savnet vært stort.Han er langt borte og jeg vet at det blir en stund enda,til jeg får se ham igjen.I dag og i hele helgen har jeg hatt ham i tankene mer enn vanlig.

Man lærer seg å leve med savn når man har valgt å vente på sin eneste ene, og han er soldat i utenlansstyrkene og tjenestegjør i Afghanistan...

Mens vi venter på hverandre til vi ser hverandre igjen,får du denne fra meg til deg.

Jeg venter på deg her,jeg,som jeg alltid har gjort.

Det blir ikke hilsen synskepeggy her,jeg blir aldri synskepeggy for deg,men i stedet, Velkommen hjem veldig snart...

 

 

8 kommentarer

Anette

17.01.2012 kl.01:23

Flott innlegg.Typen min er og i Afghanistan nå.Kanskje typen min og typen din kjenner hverandre.Artig tanke hvertfall.Savner typen min jeg og så tet godt hvordan du har det.Savnet og engstelsen for at noe kan skje med dem er tungt,men som du skriver så lærer vi å leve med det.Det er herlig å få dem hjem igjen og da er alle dumme tanker glemt.

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2012 kl.11:47

Anette:Takk så mye.

Så hyggelig å få denne kommentaren.Ikke hyggelig at din mann er i Afghanistan,men man føler seg plutselig ikke så aleine om erfaringene lenger.

Når det er mannens ønske å ha ett sånt yrke og vi damer velger å være med dem (kan ikke annet)så kan man ikke annet enn å lære seg å leve med forholdet slik det er.Det er umulig å ikke gjøre det,da,for meg iallefall finnes ikke noe alternativ.

Når jeg tar en oppsummering over forholdet vårt gjennom snart 30 år (og han har hatt dette yrket hele tiden) så veier fordelene langt opp for bakdelene.Han er så veldig mye verdt det..

Håper at du tenker det samme når du har en oppsummering av ditt forhold etter ca 30 år.Håper du også kommer til samme konklusjon som jeg har gjort, at det kunne ikke vært annerledes.

Masse lykke til og igjen,takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Godt jobba

17.01.2012 kl.14:11

Du holder kortene tett til brystet om alt som har meg ditt private liv å gjøre,men noen ganger letter du litt på sløret.De få gangene du skriver noe om denne mannen og forholdet ditt til ham,slår det meg,du burde skrevet mye mer om det.Du har en fantastisk kjærlighetshistorie å fortelle som mange kunne hatt godt av å lese og en fin og vakker motvekt til alle historiene om tragiske forhold,bitre skilsmisser og misfornøyde parter i forhold.De få gangene du skriver om din opplevelse av ditt forhold,er det lett å lese din enorme kjærlighet,din lojalitet og respekt for denne mannen mellom linjene.Du har såvidt vært inne på det før,ekte kjærlighet er ikke avhengig av avstander,ekte kjærlighet ser ingen hindringer men utfordringer som blir en glede å løse,kvalitetstid som alltid veier tyngre enn kvantitetstid og mye mer.Jeg tror mange ville elsket din historie og kanskje hatt mye å lære av den.

Jeg har ved flere anledninger oppfordret deg til å skrive historien din,men jeg har ikke forstått hvorfor du ikke har gjort det før nå.

Bloggen din har vært utsatt for det ene stygge angrepet etter det andre helt fra du begynte å blogge.Jeg har mange ganger beundret måten du har taklet det på.Jeg forstår nå at du ikke vil la denne nydelige historien din bli tråkket på,forvridd og ødelagt av andre bloggere som har gjort til sitt varemerke her på blogg å ødelegge alle dine innlegg med dårlige,ufine kommentarer og viljestyrte misforståelser.Jeg forstår det godt og har stor respekt for det,men tenker også at mange går glipp av en fantastisk og positiv kjærlighetshistorie og det er tragisk at angrepene på bloggen din nødvendigvis må få sånne konsekvenser slik situasjonen er for deg her på blogg.no.

Men jeg beundrer deg for å heve deg over det og blogger videre.

Stå på du Synskepeggy.Jeg har vært fast leser av bloggen din fra start og du er den eneste bloggen jeg følger fast her på blogg.no.

Det ble en lang kommentar,men måtte skrive det til deg for å minne deg på at det er noen som forstår deg og at du har mange gode og trofaste bloggvenner der ute som støtter deg.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Iceman

17.01.2012 kl.16:35

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg støtter meg helt til Godt jobba sin uttalese her.Jeg har også fulgt bloggen din fra starten, og syns du har fått mye unøvendig bråk og trakassering fra div.bråkebøtter.

Bloggen din er flott. Du tar opp aktuelle temaer, og skriver din mening.Jeg tror mye av bråket rundt deg, er regelrett missunelse.Disse bråkebøttene tåler ikke at andre har suksess.Tror det er fordi de ikke klarer oppnå samme resultat selv, og da må de hevne seg.

Stå på Synskepeggy! :-) Du lar deg ikke knekke, og det har du bevist gang etter gang...

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2012 kl.17:03

Iceman:Takk Iceman,det var også en kommentar som varmer..

Hilsen synskepeggy.

Toril

17.01.2012 kl.17:11

Jeg også støtter Godt jobba. Har fulgt med bloggen din en lang stund, og du har fått unødvendig mye usaklig og stygg trakassering på bloggen din!

Bloggen din er kjemepfin, og det mener jeg! Jeg vet at det gnager noen fordi Magnhild/Meborio/Magjool og jeg ba deg om unnskyldning som voksne folk, og det gnager noen fremdeles den dag i dag.

Du har kjempeinteressante debatter og diskusjoner, og du tar opp alt mellom himmel og jord på bloggen din, og jeg tror de bråkebøttene er sjalu på deg. Hver gang det har stormet på bloggen din står du like fjellstøtt. De som har laget kvalme og uro på bloggen må trekke seg ut med halen mellom beina.

Jeg gleder meg kjempemasse til flere kjempegode blogginnlegg i 2012!:)

Stå på Synskpeggy!:)

Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Jenta

19.01.2012 kl.09:31

Ååå<3 jeg har også avstandsforhold !! Bare min er ikke i et sånt land da.. Vi møttes bare på ferie:)) lykketil!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.14:15

Jenta:Hei,hei.

Da forstår du virkelig at det har sine utallige fordeler...Det blir vel forandring på det for min del nå,man blir tidlig pensjonister i forsvaret,ca ti år tidligere enn i andre yrker,så vi får se....

Lykke til du også.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits