Du er aldri alene i et rom !

 

Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

anonym

16.01.2012 kl.23:30

Haha,nå er det noen som blir skremt her.

Du vet,barnehagebarn er livredd Hufsa.

BØ!!!!!!

smileymouse

16.01.2012 kl.23:38

er jeg den eneste som alltid syntes synd på hufsa da jeg var liten og syntes han var søt? hehe, hufsaa <3

Rebekka

17.01.2012 kl.00:03

Haha, Hufsa er så søt!

Siri P

17.01.2012 kl.10:57

hjelp! Eg va livredd for hufsa når eg var lito! Musikken e fortsatt skummel :<

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2012 kl.11:50

Rebekka:Hufsa er veldig søt og veldig misforstått..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2012 kl.11:53

Siri P:Kjenner til det,har ei jente i huset som ikke var så høy i hatten når Hufsa viste seg på skjermen,musikken bidro sterkt til uhyggen.Men samtidig ville jo jenta se Hufsa,så det blei til at mamma satt der også,bare i de små glimtene Hufsa viste seg.For sikkerhets skyld..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2012 kl.11:57

smileymouse:Du er visst det,de fleste barn syns at Hufsa er skummel og farlig..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.01.2012 kl.11:58

anonym:Vel,ja,det var ikke meningen å skremme noen andre....

Hilsen synskepeggy.

Iceman

17.01.2012 kl.17:52

Hei Synskepeggy! :-)

Enig med deg, Hufsa er søt....

Allis

17.01.2012 kl.21:41

Hehehe.. Husker min sønn var fryktelig redd hufsa , må le når eg tenker på det, han var liksom den storebroren som ikke var redd for noe, en dag satt han og lillesøster og såg mummi på tv`n.. plutselig dukket hufsa opp på skjermen og vips satt storebror bak stolen, hehe.. lillesøster minner han på denne episoden den dag i dag;-))

Ha en fin kveld videre og stå på;-)

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.08:54

Allis:Hei igjen,Allis.

Herlig historie det der.

Hufsa,stakkar er bare misforstått og det er jo slik at når det er noe man ikke forstår,man blir både redd og i noen tilfeller aggressiv der man burde ha prøvd å forstå ,akkurat som i mumiedalen.Det er en normal reaksjon,det,i mumiedalen som alltid ellers.

Ha en fin dag,Allis.Hilsen synskepeggy.

randomcaps

20.01.2012 kl.00:11

Vi har et spørsmål til deg! Tror du på mind-connection? Vi er to bff's som alltid har samme ting til middag, familiene våre kjøper filmer den andre av oss snakker om dagen før, og hvis det er noe vi ikke husker eller kommer på, nevner den andre det ikke lenge etterpå. Og uten at familiene våre har noe med hverandre å gjøre, eller at vi snakker om det på forhånd! Vi møtes alltid på midten. Betyr det noe???? Skulle likt å vite mer om dette!!! Virker veldig tilfeldig!!

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.17:00

randomcaps:Ja,absolutt.Det er en forbindelse.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits