Kommentarer som virkelig varmer.

Mine gode bloggvenner har mange ganger skrevet saklige,oppmuntrende,trøstende og motiverende kommentarer til meg, og også ofte støttende innlegg i sine egne blogger,som ikke alltid er å finne her på blogg.no.I det siste har jeg fått større forståelse for hvorfor noen forlater blogg.no til fordel for andre bloggplattformer og ike lenger ønsker å blogge her.Felles for dem er at de alle har kommentert i det rette øyeblikk, når man kanskje trenger motivasjon litt ekstra,og det kan være forskjellige grunner for det at motivasjonen trenger et lite dytt.

Noen ganger kommer det en kommentar som både rører og varmer litt mer enn andre og som gjør at man blir glad og får en noe dalende motivasjon tilbake på rett plass igjen.

Godt jobba har jeg ikke hørt fra på lenge og ærlig talt så har jeg heller ikke tenkt så mye over det.Godt jobba har alltid kommentert på en slik måte at man sitter igjen med følelsen av at vedkommende forstår litt mer...Er det mulig at Godt jobba kjenner meg privat ? Nei,jeg snakker svært sjelden med noen om forholdet mitt til denne mannen og jeg diskuterer generelt aldri bloggen min og det jeg skriver her med noen.Dessuten er det svært få som kan koble meg til bloggen i det hele tatt.Er det da mulig at Godt jobba er klarsynt selv ? Ja,absolutt,mange av kommentarene Godt jobba har skrevet i bloggen tidligere kan tyde på det. Er vedkommende klarsynt,så er det i alle fall en EKTE klarsynt,det hadde ikke vært mulig å treffe så til de grader rett som i denne kommentaren om det ikke er noe mer enn bare vanlig observasjon av det jeg skriver.Godt jobba kommenterer i hovedsak alt det som stemmer,men som jeg ikke skriver.Vedkommende beskriver presis hva jeg selv tenker uten at jeg har skrevet ett ord i den retning.Denne kommentaren gjorde meg svært glad i dag,men også tankefull,og jeg tar den med her i innlegget som en stor takk til Godt jobba som tok seg tiden til å skrive den,akkurat i dag..Mange tusen takk ! Hilsen synskepeggy.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Godt jobba

17.jan.2012 kl.14:11

Du holder kortene tett til brystet om alt som har meg ditt private liv å gjøre,men noen ganger letter du litt på sløret.De få gangene du skriver noe om denne mannen og forholdet ditt til ham,slår det meg,du burde skrevet mye mer om det.Du har en fantastisk kjærlighetshistorie å fortelle som mange kunne hatt godt av å lese og en fin og vakker motvekt til alle historiene om tragiske forhold,bitre skilsmisser og misfornøyde parter i forhold.De få gangene du skriver om din opplevelse av ditt forhold,er det lett å lese din enorme kjærlighet,din lojalitet og respekt for denne mannen mellom linjene.Du har såvidt vært inne på det før,ekte kjærlighet er ikke avhengig av avstander,ekte kjærlighet ser ingen hindringer men utfordringer som blir en glede å løse,kvalitetstid som alltid veier tyngre enn kvantitetstid og mye mer.Jeg tror mange ville elsket din historie og kanskje hatt mye å lære av den.

Jeg har ved flere anledninger oppfordret deg til å skrive historien din,men jeg har ikke forstått hvorfor du ikke har gjort det før nå.

Bloggen din har vært utsatt for det ene stygge angrepet etter det andre helt fra du begynte å blogge.Jeg har mange ganger beundret måten du har taklet det på.Jeg forstår nå at du ikke vil la denne nydelige historien din bli tråkket på,forvridd og ødelagt av andre bloggere som har gjort til sitt varemerke her på blogg å ødelegge alle dine innlegg med dårlige,ufine kommentarer og viljestyrte misforståelser.Jeg forstår det godt og har stor respekt for det,men tenker også at mange går glipp av en fantastisk og positiv kjærlighetshistorie og det er tragisk at angrepene på bloggen din nødvendigvis må få sånne konsekvenser slik situasjonen er for deg her på blogg.no.

Men jeg beundrer deg for å heve deg over det og blogger videre.

Stå på du Synskepeggy.Jeg har vært fast leser av bloggen din fra start og du er den eneste bloggen jeg følger fast her på blogg.no.

Det ble en lang kommentar,men måtte skrive det til deg for å minne deg på at det er noen som forstår deg og at du har mange gode og trofaste bloggvenner der ute som støtter deg.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.
__________________________

21 kommentarer

Toril

17.01.2012 kl.17:26

Det Godt jobba skrev var kjempebra skrevet, og jeg stiller meg fult og helt bak kommentaren hennes! Du har mange gode bloggvenner som støtter deg, og står ved din side når det har stormet som verst.

Stå på Synskpeggy, og det er kjempegodt at du ikke lar deg knekke av bråkmakere som prøver alt de kan å ødelegge bloggen din! Den glede skal de ikke få! Gang på gang viser du styrke til å overse stunt fra de som lager bråk på bloggen din.

Stå på! Støtter deg!

Ønsker deg en kjemepfin tirsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Hildur

17.01.2012 kl.17:30

Sånt er jo kjempekoselig da! Det er sånne kommentarer som er idealet, ikke ''fin blogg. kommenter tilbake?'' :P

Synes bloggen din er kjempebra selv jeg :) LIker blogger som faktisk har litt innhold, og ikke bare outfits og alt det der.

ufo

17.01.2012 kl.17:59

Veldig bra skrevet av godt jobba. Jeg er helt enig med det hun skriver. Jeg har selv lest bloggen din i lang tid nå og har sett at bloggen din har vært utsatt for mange stygge hendelser som ikke budre ha funnet sted. Det som er værst er at det er voksene folk som har stått bak det.

Du er flink som ikke lar deg knekke av de.

ha en fin kveld videre:)

Iceman

17.01.2012 kl.18:01

Hei Synskepeggy! :-)

Du har MANGE som støtter deg.Kommentaren fra Godt jobba var deg vel unt, og flott skrevet! :-)

Godt jobba

17.01.2012 kl.20:21

Bare hyggelig,kjære deg.

Du resonnerer korrekt i ditt innlegg her.

Som en kommentar til noe du skriver må jeg si at når blogg.no ikke griper inn på klart krenkende sjikanerende og trakasserende blogger som det som nå sjer,er blogg.no direkte medvirkende til at det fortsetter.Vil blogg.no fremdeles fremstå som en seriøs bloggplatform må de snarest ta tak i det som begynner å utvikle seg til et stort problem,tar de ikke tak i det,er det ingen som kan vite hva som blir det neste.Blogg.no bør sette foten ned og tydelig vise at mobbeblogger,trakassering og krenkelser av andre har nulltoleranse og ingenting på blogg.no å gjøre.Flere stiller seg nå spørsmål om det er nettopp den type blogger blogg.no vil ha her inne.Den påstanden baserer jeg på min observasjon av hvordan blogg.no håndterer sånne saker total ansvarsfraskrivelse og handlingslammet.Blogg.no høster mer enn gjerne fordelene med dette bloggstedet,de må samtidig ta tak i det som ikke er like hyggelig.

Det verste som kan skje er at blogg.no mister bloggere som deg til andre nettsteder,det er til pass for dem,de kan og tydeligvis vil sitte igjen med dritten,gode bloggere vil snart forstå at dette bloggstedet blir for useriøst og brutalt for dem.

Dine bloggvenner,derimot vil følge deg visst du velger å flytte på deg.Du er alt for god for dette nettstedet her.

Ønsker deg en fin kveld videre.

Toril @ blogg.no

17.01.2012 kl.22:20

Godt jobba: Du er hjertelig velkommen til å delta i "debatten" i infobloggen.

Minner også om at IP er en fin måte å se hvem som har postet hvilke kommentarer. :)

magjool

17.01.2012 kl.22:32

KJÆRE Synskepeggy.

Det Godt jobba,var fint skrevet,vi tenker på deg alle av blogg vennene dine ,tenker eg,vi stiller oss bak deg ,.Bare stå på som du alltid har gjort,.Ser det er ein del som ikke kommenterer her no ,men det er for att dei ikke vil ha denne slarveposten innpå seg.Eg og Toril har og fått passet vårt på skrevet av dei,men eg driter i hva dei seier om meg.Men eg tar meg nær av det dei skriver og harselerer om mine venner,det er det verste.Stå på SP,eg er her for deg ,eg skriver mye i Vi form her,men det er for att alle som er dine rette venner på bloggen din støtter deg.Ønsker deg ein riktig god natt,og fortsatt fin uke.

Ps hadde vert kjekt om du,kom på blogspot.no.STOR KLEM FRA MAGNHILD:

Maria

18.01.2012 kl.01:06

Til info. så er det jo absolutt ingen hemmelighet att en support på blogg.no leser slarveposten og liker den slik som jeg forstår det .. Det er jo ei heller noe galt i det. Dennne supporten hadde ett innlegg der hun likte innlegget om klarsynt /besserwisser .. Nå er jo ikke dette noen hemmelighet når alt ligger åpent og lese i bloggen hennes.

Jeg personlig synes slarveposten er artig , hun skriver bra med myye ironi og sarkasme .. om man ikke har den type humor kan det kanskje føles frekt .. Men tror absolutt ikke de er noe vondt i det . Det er humor blogg og en humor blogg må harselere litt med ulike personligheter. Jeg synes det er ganske så uskyldig , for ironisering av anonyme vet jo ingen hvem er ....

Ang. ironisering av din blogg , så hadde jo du kommet lenger og bedre ut av det med og bare tatt det med en klype salt og bare vært litt med på moroa .. Ikke tatt det så høytidelig .. Da hadde det jo heller ikke vært så moro ;)¨

Det morsomme på den bloggen ble jo kommentarene til magjoll og Toril , dem tror jo alt kan anmeldes og glemmer att ytringsfriheten gjelder for alle.

Og dem tror alt er mobbing , om det dog går imot noen dem liker .. går det andre veien er det ikke mobbing.

Så har man homorister som gjør "narr av hverandre" på tv .. De fleste som blir "harselert" med tar jo dette med ett smil og synes selv det er morsomt , det har med og ha selvironi og litt galgen humor.

Når man poster blogg innlegg så må man faktisk regne med både negativ og positiv omtale og att det opprettes humor blogger som harselerer litt med ens egen anonyme blogg.

Og spessielt om man til tider har litt kverulerende innlegg som du har , er jo ingen hemmelighet att du iblant liker og provosere , og for all del , Intet galt i det .. Men Da må man være forberedt på att andre tar igjen med samme mynt .. ;)

Men det er jo ikke noe og ta personlig , eier av slarveposten er ett vesen "ingen vet hvem hun er" i likhet med deg .. Men poenget er att så lenge du tar det høytidelig og "bryr" deg så finner man morro i det .. Om man er likegyldig eller spiller litt med så ville jo humoren falt bort .. Du får ta det for hva det er .... GOD REKLAME FOR BLOGGEN DIN :)

Ideatroll

18.01.2012 kl.05:47

Nå har det seg sånn at det finnes noe som heter virkelighetsoppfatning, og den synes å være noe forvridd her! I mange måneder har det fra denne bloggen kommet nedrakkinger og hovmod overfor medbloggere, men når "Slarveposten" opprettes for å ta igjen med samme mynt, så er det altså mobbing, harselering, sjikane og Gud vet hva. Greit nok at man tar seg selv så høytidelig at hvert minste lille utsagn skal vris og vrenges, og at man fullstendig mangler humoristisk sans, men å trekke ANSATTE FRA BLOGG.NO inn i det, og påstå at de har noe med det å gjøre?!?

Realitycheck!!! Blogg.no har nesten en million registrerte blogger, og uansett om det finnes bloggere med mer enn en blogg, så må du da vel skjønne at en liten blogg som dette ikke er så viktig at de som jobber her har verken kapasitet til, eller interesse av, å være med på å opprette en blogg som "Slarveposten" for å "mobbe, harslerere og sjikanere", som du sier! Blogg.no har da vel andre verktøy og reaksjonsmønster hvis de mener det er på sin plass å irettesette en blogger!

Det er ille nok at du fører folk bak lyset ved å skrive støttekommentarer til deg selv på din egen blogg, både anonymt og under diverse alias, men å trekke inn de ansatte er langt under lavmåls! Det er selvfølgelig ingen lov som sier at du ikke kan skrive så mange kommentarer i ditt eget kommentarfelt, eller bruke så mange ulike "navn" du klarer, men det er dårlig gjort overfor de 2-3 som fortsatt støtter deg, å late som dere er en hel haug. Forhåpentligvis oppdager de det også etter hvert, og da er jeg helt sikker på at de blir godt mottatt av oss andre, og vil oppleve et inkluderende bloggsamfunn uten alle disse kranglene.

Ha en fin dag!

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.07:16

ideatroll:Ingen kommentar !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.07:18

Maria:Ingen kommentar,da jeg ikke følger med hva som skrives i den bloggen og hat derfor ikke grunnlag for å verken være enig eller uenig i det du skriver.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.07:36

magjool:god morgen,magjool.

Jeg har ikke lest hva som skrives i den bloggen,leste ett innlegg for ca en uke siden,men kan ikke på bakgrunn av det si noe mer om det enn det jeg allerede har sagt.

Nå har det seg sånn at noen kommer inn her i denne bloggen og hevder at man "svarer med samme mynt",det hadde vært helt greit om det var det man virkelig gjorde,men faktum er at det er en stor forskjell på mine såkalte kverulerende og provoserende innlegg og det denne bloggen holder på med og om det er noen som ikke forstår den forskjellen er det ikke min oppgave å forklare det.

Det er alt jeg kan si om det,da jeg,som sagt,ikke følger med der.

Syns det er flott at mine bloggvenner og andre kommentarer forstår dette og det som foregår på samme måte som jeg gjør.

I fortsettelsen bør den bloggen være et ikketema her,og jeg ville satt pris på at ingen av "oss i hoffet" kommenterte der mer.Jeg har forstått det slik at det er det som kaster bensin på bålet,men det er kun en observasjon jeg har gjort meg etter at man fra den bloggen har begynt å få kommentarer her.Etter en uke har de vel innsett at å kommentere her er den eneste måte å prøve å få min oppmerksomhet på.

Ha en fin dag,magjool.Jeg må sove,skal på nattevakt til natten og må prøve å være litt uthvilt,iallefall ved vaktskiftet i kveld.

Klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Inger

18.01.2012 kl.08:17

Ikke bestandig så enkelt å få tilbake med samme mynt som man svarer andre. Men det var på tide at det nå brenner under baken din. Skjønner godt du er svarskydig SP, du kan begynne å be folk om unnskyldning. Bare et tips,.

Inger

18.01.2012 kl.08:19

Godt jobba: Ja da er det rart at det er bloggere fra BLOGG:NO som er mest lest og best likt i andre blogg samfunn, bloggtoppen osv merkelig.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.08:42

Inger:Unnskyldning,hvem da.

Jeg har aldri og kommer aldri til å henge ut eller skrive noe som helst om spesifikke blogger eller spesifikke bloggere.

At noen tar det jeg skriver så til de grader personlig kan ikke jeg klandres for og det finnes heller ingen grunn for det,da jeg alltid skriver på generelt grunnlag.

Utover det,ingen kommentar,verken nå eller seinere.

Hilsen synskepeggy.

Toril

18.01.2012 kl.09:01

Maria: Et svar til deg. Jeg skjønner at Slarveposten er en humorblogg, men humor er så forskjellig fra person til person. Ta f.eks. vi Trøndere vi synes humor på Østlandet kan bli rettet mot person. Da synes vi det ikke er humor. Vi Trøndere synes da at det grenser mot mobbing. Jeg har ikke tallet på hvor mange ganger jeg har vært flau over komikere på TV pga deres form for humor. Ta f.eks lytehumor. Det finnes ikke morsomt i det hele tatt selv om jeg vet at de som er funksjonshemmed fleiper med seg selv med vitser. Østleningene synes f.eks at Trøndersk humor ikke morsomt.De synes humoren kanskje er for vulgær for dem.

Toril

18.01.2012 kl.09:09

Inger J: Du mener vel ikke på alvor at Synskpeggy skal be om unnskyldning! Nå holdt jeg på å sette morgenkaffen i vranga her. Tror det er en helt annen som skal be Synskpeggy om unnskyldning... Skal ikke nevne navn.

Det at bloggere misforstår Synskespeggy sine innlegg som hun flere ganger har sagt er skrevet på generelt grunnlag er bare og da mener jeg bare deres eget problem!

Mener ellers å huske at du hadde en avtale med Synskepggy om å holde deg borte fra bloggen hennes? Ser ikke at hun har kommentert på din blogg....

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.09:20

Toril:Takk,Toril.

Jeg glemte selv å minne IngerJ på avtalen.

Må bare si samtidig at mønsteret gjentar seg,når man ikke får ønsket oppmerksomhet i egen blogg begynner man å kommentere her,ser du det du også ?

Ha en kjempefin dag,Toril.Hilsen synskepeggy.

slarveposten

18.01.2012 kl.12:23

Næmmen ville du ikke ha blekka her inne hos deg da?

Syns du er flink med slettetasten, kjappere enn en Gekko midt i fluesnappingen;)

Ja, jeg ville som sagt bare gi beskjed om at slimy har vært innom slarveposten..ja den hadde jo som sagt husarrest:)

Så din fantastiske kommentar til IDEAtroll..godt og klarsynt jobba!

anonym

18.01.2012 kl.12:39

Vel,man må være temmelig desperat nå etter oppmerksomhet rundt sin "geniale" "galgenhumoristiske"blogg.

Så har man opplevd det også.Ja,ja.

Dette har vært ventet og slett ikke overraskende.

Håper de ekte bloggvennene overser dette stuntet,eller skriket om oppmerksomhet,får man vel heller si at dette er.

Stakkars deg,så patetisk og ynkelig plutselig,det er som om man kan bli pinlig berørt på dine veine.

Så,værsågod,tilbake i din egen blogg å heng ut og trakasser til du ikke orker mer.Det er mat for sånne som deg dette, at du får svar,jeg er klar over det,du får bare nyyyte det,det blir med denne ene gangen.Fortsett bare du,som du har begynt,det tar seg ikke ut om man mister "gløden" så snart.Make the most of it......

Gekko2

18.01.2012 kl.14:58

Til Toril @ blogg.no:

Jeg bare lurte på hvilken "debatt "i infobloggen? du sikter til som du innviterer Godt jobba til å delta i.....

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits