Ris til egen bak.

Å være snill har alltid sin pris.Nå begynner man å få kjenne på kroppen hva snillisme kombinert med feilslått politikk i verste fall kan føre til.Man trodde vel at man slapp inn engler i dette landet,men nå er det inntrykket i ferd med å slå solide sprekker.

Jeg leste en blogg for en tid tilbake som tok for seg senarioet fremtidige stridigheter mellom islamister på den ene siden og kristne nordmenn på den andre i full krig i Norge.Jeg husker at jeg reagerte på den dystre fremtidsversjonen som bloggeren beskreiv,men nå er jeg slett ikke så sikker lenger på om bloggeren ikke var inne på noe..

Enda en ny trusselvideo er offentliggjort,forskjellen på denne trusselvideoen og andre lignende er at truslene fremsettes på norsk.I videoen er både statsministeren,utenriksministeren,kronprinsen og norske ISAF-soldater truet,i tillegg til store deler av det øvrige norske samfunn.Terrortrusselen ses i sammenheng med en demonstradsjon som skal gå av stabelen kommende fredag under parolen "Norske soldater ut av Afghanistan".

PST hevder å vite hvem som står bak terrortrusselen,jeg er nå ikke så sikker på det når PST samtidig går offentlig ut og sier at de nå vil konsentrere sin etterforskning om norske islamister og islamistiske miljøer i Norge,de sier at det er islamistiske miljøer i Norge som bekymrer dem mest for tiden.Det tyder vel på at det finnes mer enn en islamist og muligens mer enn ett islamistisk miljø i Norge.Eller hvordan skal man tolke det de sier ?? Og når terrorekspert kommer på banen og sier at norske islamister blir stadig mer aggressive kan det vise seg at man går svært så spennende tider i møte !

Hilsen synskepeggy.

4 kommentarer

Iceman

18.01.2012 kl.15:27

Hei Synskepeggy! :-)

Ja,kan ikke annet enn å undre meg over at noe må være hakkande galt et sted når enkelte som er komt her,blitt tatt godt imot, bosatt seg i dette landet,og nytt godt av alle goder, takker for snillissmen med en trusselvideo....

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.15:34

Iceman:Hei,hei,Iceman.

Nei,det er ikke til å tro,men det er vel som forventet.

Jeg ser ikke vekk i fra at parolen under den varslede demonstrasjonen "Norske soldater ut av Afghanistan" kanskje kan blir en realitet før man aner.

Jeg vil svært gjerne ha spesielt en,men alle soldater hjem nå,men ikke om de blir hjemkalt for å fortsette kampen mot terror her i Norge.....

Ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy.

ufo

18.01.2012 kl.15:45

De burde vist litt mer respekt når de får komme inn hit. Det er trist fordi det ødlegger for dem som kommer hit for å skaffe seg et bedre liv.

Jeg synes Norge burde sende alle utlendinger som bryter loven tilbake med en gang. Vi trenger ikke flere lovbrytere her til lands.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2012 kl.16:07

ufo:Heisan,ufo.

Respekt er jo noe alle vet at sånne folk med sånt motiv ikke vet hva er for noe,bortsett fra respekt for seg og sitt,men jeg vil heller ikke kalle det respekt.

Disse islamittene som driver å truer vil gjøre alvor av trusselen og norske myndigheter virker temmelig dårlig rustet både til å etterforske og møte evt.terrorangrep.Man har jo hørt forskjellige ting,bla.ignorering av innkomne trusler,slapp oppfølging av sikkerhetstiltak osv.osv...

Er det norske islamitter som står bak denne siste trusselen får man sende dem ut først og spørre etterpå.Så fort bør det gå.Om man finner dem,da.

Man har jo alle hørt at slike grupperinger menger seg med folk,oppfører seg "normalt" til de får gjennomført planen de har hatt hele tiden.Tror det finnes langt flere såkalte terrorceller enn det noen er klar over og kunne tenkt seg i sin villeste fantasi.

Ha en fin dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits