Nattevaktens favoritt - denne uken.

God vakt til alle som skal på jobb i natt !

Er på full fart inn i nattevaktmodus og er snart helt klar for ti timer på jobb,tror jeg...

Hilsen synskepeggy. 

42 kommentarer

navref

18.01.2012 kl.21:07

slarvebloggen - slettetest

Martine<3

18.01.2012 kl.21:20

Fin blogg!-kommenter gjerne tilbake!,)

Silje

18.01.2012 kl.21:24

Ha en fin kveld :)

Bestemors krok

18.01.2012 kl.21:27

Ha en god vakt....:))

Iselin Grundberg

18.01.2012 kl.21:28

fin sang

Gillis

19.01.2012 kl.01:23

Ønsker deg en riktig god vakt.og natt.KLEM

Jenta

19.01.2012 kl.09:24

Hei , fin blogg , selv om jeg ikke har lest så mye enda:)!!

jeg har alltid trodd på at det er noen som er synske der ute og også tror jeg det selvsagt er noen som bløffer( tror ikke det gjelder deg) . Men selv trodde jeg aldri at jeg hadde noen som helst egne til å være synsk , før jeg fikk en veldig detaljert drøm for ca et halvt år -år siden og dette skjedde i virkeligheten. Den var så detaljert at dette kunne umulig vare bare en liknende situasjon. Jeg husker musikken, detaljene på veggene, menneskene , følelsene hele stedet !! Dette stedet var ikke opp-pusset da jeg hadde denne drømmen.. Sinnsykt rart og jeg vet at det ikke var innbilning!! Sà når sånt skjer da ser man selv en grunn til åtro på det uansett hva andre sier , vet man så vet man:)

men hvordan kan jeg få flere synske drømmer?? Helst gode eller noe konstruktivt

Toril

19.01.2012 kl.10:23

Håper du har hatt en fin nattevakt. Ønsker deg en kjempefin torsdag!:)

Bloggklem fra Toril

Iceman

19.01.2012 kl.10:36

Hei Synskepeggy! :-)

Flott sang! Håper du hadde en fin vakt!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.13:26

Iceman:God morgen,Iceman.

Det har vært en rolig og fin nattevakt.Ingenting spesielt å rapportere,unntatt kanskje været,torden og lyn som jo gjør noen litt redd og engstelig og da må man trøste litt,men det er bare koselig,det.

Ha sovet til nå,men føler meg allikevel ikke klar for en ny natt på jobb.Regner med at nattevaktmoduset kommer utover dagen som det bruker å gjøre.

Takk skal du ha - for at du tenker på meg - og ha en fin dag videre.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.13:34

Toril:God morgen,Toril.

Det har vært en rolig og grei nattevakt,som det bruker å være.Har stort sett rolige vakter da det ikke skjer noe utenom det vanlige,men så har man jo innimellom de nattevaktene der man føler at absolutt alt skjer samtidig og en tilsynelatende rolig natt plutselig snur seg og blir svært travel.Da blir man grundig påminnet om hvorfor man er på jobb på natten,når alle andre sover.

Jeg elsker fortsatt jobben min,og kunne aldri tenke meg alternativet,å jobbe på dag.Akkurat det sa jeg faktisk i dag,til en av tidligvaktene som kom og avløste meg i dag morges.

Ha en kjempefin torsdag du også,Toril.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.13:37

Gillis:Takk så mye for det,Gillis.

Natten har gått kjempefint og jeg er snart klar for en ny nattevakt,den siste denne uken,har fri i helgen og så på nattevakt igjen natt til tirsdag og natt til onsdag i neste uke.Det går bra det..

Ha en fin dag og klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.13:43

Bestemors krok:Hei,hei.

Takk for det,har hatt en god vakt og håper på det samme nå kommende natt.

I en rolig stund på jobb, natt til søndag, satt jeg å såg litt på tv,det var om krabbefiskerne,livsfarlig fangst,bruker å se på dem på natten på jobb i rolige stunder,der blei denne sangen spilt og jeg har hatt den i øret siden.Men,som regel skifter favorittene sånn ca en gang for uke,så neste uke hører jeg helt sikkert mye på en annen.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.14:57

Jenta:Hei,hei.

Du har helt rett,man vet det man vet og så får andre tro hva de vil.Jeg har også stor forståelse for at de fleste ikke forstår så mye av det.Det er en ærlig sak å ikke forstå noe.

Alle drømmer og det som er felles for drømmer er at de alltid vil fortelle noe om den som drømmer - til den som drømmer.Problemet er to ting det ene er at de fleste tror at de ikke

husker,men alle husker enten bevisst eller ubevisst alle sine drømmer.Det andre er at drømmer alltid kommer som symbolikk fks.farger,atmosfære (som glad,trist osv) og omgivelser(som fks vann,himmel,skog osv).Det finnes utallige eksempler på symbolikk i drømmer,felles for dem er at det er svært få som forstår symbolikken nok til å "sette det sammen" til noe fornuftig som gjelder(individuelt) den som drømmer og som den som drømmer kan ha nytte av.

For dem som ikke har "drømmetydning" som en naturlig del av sin naturlige velutviklede intuisjon kan man øve seg på å bli mer bevisst på drømmene sine.Det samme gjelder her som i alt annet,øvelse og tålmodighet gjør til slutt mester.

Lykke til.Hilsen synskepeggy.

Gekko2

19.01.2012 kl.16:44

Hei.

Ser det er komt en "copicat" inne på MOBBEBLOGGEN.Det er komt inn en kommentar under et innlegg med mitt nick som jeg ikke har postet. Rart at ikke ip nummeret ble sjekket.Er det muligt at de allerede visste....???? fordi de selv hadde postet den.....

Merker meg også at det ikke er samme responsen der inne lenger!!!! Det er kanskje derfor døgnfluene må finne på nye stunt for å holde aktivitetsnivået oppe...de er til og med frekk nok til å komme inn her på din blogg også...

Ser også at jeg er "avslørt" ifølge dem er jeg visst både iceman og ufo + synskepeggy også....ja,ja, på seg selv kjenner en andre....når døgnfluene ikke får forventet oppmerksomhet, dukker det plutselig opp mange anonyme der inne....

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2012 kl.17:22

Gekko2:Hei,hei.

Som sagt opptil flere ganger så har jeg lite eller ikke noe grunnlag for å uttale meg om den bloggen du sikter til spesielt.Hva som foregår og hva som skrives har jeg ikke kjennskap til.

Men på generelt grunnlag kan jeg allikevel si at slike blogger har man sett komme og gå mange ganger.Det som bloggeren som oppretter en slik blogg først tror er en god og genial ide - opprette blogg for å henge ut og sjikanere navngitte bloggere og andre - viser ser før eller seinere å ikke være en fullt så god og genial ide som bloggeren først trodde at det ville være.

Vanlige folk med vanlig,rimelig fornuftig tankegang,som først er med på moroa,vil jo på ett tidspunkt våkne opp og tenke at det samme kunne (sansynligvis) ramme dem selv,da er det ikke fullt så moro lenger...Det ser ut for (ut fra det du skriver) at det er akkurat det som har skjedd..

Jeg har også merket meg ditt andre poeng (generelt) at noen har vært ivrige her i bloggen og lagt igjen kommentarer (tvetydige) så den som leser får tolke dem som de vil..

Må også samtidig takke mine gode bloggvenner og andre som kommenterer her fast,samt andre igjen som har forstått hva som foregår og har "luktet lunta",har fulgt min oppfordring om å ikke reagere på den type kommentarer.Jeg setter virkelig stor pris på at denne gangen, da noen har prøvd seg igjen, er det ingen av mine bloggvenner eller faste lesere som kan beskyldes for å ha kastet bensin på bålet for å holde bråk og ugreie gående,noe som man mange ganger har blitt beskyldt for.Så,stor takk til alle for det.

Takk så mye !! Hilsen synskepeggy.

anonym

20.01.2012 kl.09:26

Jeg registrerer såvidt en pitteliten unnskyldning til deg Synskepeggy i en annen blogg her i dag.Mulig at din siste kommentar til Gekko2 har gjort et visst inntrykk på noen,kommentaren gjorde hvertfall inntrykk på meg.

Det hjelper så lite i ettertid å be om unnskyldning når de som ber om unnskyldning har vært vel vitende helt fra første stund om at de har vært langt over streken for det som er akseptabel omtale av noen.

De kaller det humor og roasting,men når den som leser sitter tilbake med en vemmelig og ekkel følelse er det noe som er veldig feil.Bloggen har tatt for seg flere navngitte personer,det gir meg den samme følelsen av vemmelse om bloggen omtaler Linni eller kapteinen på et cruiceskip eller deg Synskepeggy.

Ønsker deg en kjempeflott dag,Synskepeggy og riktig god helg.

Anonym

20.01.2012 kl.11:39

Det var på tide Anonym at det kom en unnskyldning. Ikke bare mot Synskepggy, men mot de andre de har navngitt i bloggen sin burde også fått en unnskyldning.

Jeg er enig med deg at bloggen har gått langt over streken fra første stund. Leser at anonym over forteller at de kaller det roasting nå. Det er en stor bløff for å fortsette heksejakten på deg og bloggleserne dine, og det verste som kan skje er at de gode bloggvennene som kommenterer på bloggen din kanskje ikke våger å stå fram med navn i frykt for å få hodet sitt servert på sølvfat. Det er det som skjer og har skjedd.

Noen vil kalle heksejakten eller roastingen på bloggen for humor. God roasting er humor, men den som roaster en annen må kunne dette, og ikke en hevngjerrig blogger med uærlige hensikter.

Bloggen gir meg også en vemmelig følelse at det er noen av dine tidligere bråkmakere på bloggen din som har slått seg sammen for å drive heksejakten på deg.

Ønsker deg en fin fredag:-)

Stor klem fra meg

jeg har evner, og jeg har sett hvem de er.

20.01.2012 kl.13:24

Jeg har jo sagt hvem det 3 kløveret er, kan dere ikke bare høre på meg da??

anonym

20.01.2012 kl.13:25

Til dere anonyme:

Det er ingen som ber om unnskyldning til noen for noe.

Det blir bedt om unnskyldning for at bloggeren er full i tull.Det er noe annet.

Skal man ha en åpen offentlig blogg må man,ifølge denne bloggeren tåle såpass.

Selve essensen i bloggen blir borte hvis man plutselig ber om unnskyldning og viser anger.Da kan like godt bloggen legges ned.

Personlig mener jeg at bloggen er patetisk,kan være at noen kaller heksejakten på flere enn Synskepeggy for humor,denne type såkalte humor skulle såkalte voksne folk holdt seg for god for.

PS:Synskepeggys kommentar til Gekko2 gjorde og inntrykk på meg.Den fikk meg til å tenke litt.

God helg!

Anonym

20.01.2012 kl.14:17

Anonym: Jeg har en mistanke om at den anonyme som skjuler seg bak nicknavnet (jeg har evner, og har sett hvem de er), er en kjent gjenganger på bloggen din. Jeg mener at jeg har lest denne beskyldningen tidligere i kommentarfeltet på bloggen det er så mye debatt rundt og på bloggen til en av dine bloggvenner magjool....

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.17:04

Anonym:Hei "anonym" !

Du har nok rett når det gjelder den kommentaren (jeg har evner,og har sett hvem de er).Men bloggen som "diskuteres" er det neppe "trolla fra nord" som kan påberope seg å ha "æren" for.

Ønsker deg en kjempefin fradagskveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.17:12

Anonym:Hei igjen,"anonym".

Det er mange "anonyme" her i dag og det er bra,de bloggeierne må være rimelig forvirret i virvaret av anonyme,men de får nok å gjøre med å spekulere i hvem som er hvem....eller er alle anonyme en og samme...eller...osv.De må ha det riktig så moro nå.

Roasting er noe helt annet enn det den bloggen driver med,roasting foregår under strenge betingelser,selv om det ikke virker slik for publikum.

Det ser ut for at den "hysterisk morsomme" bloggen ikke er fullt så "hysterisk morsom" lenger..

Flere har skrevet kommentarer i retning av at man syns temaene er temmelig repeterende,opp igjen det samme,bare med en ny vri.

Ønsker deg en fin fredag og stor klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

jeg har evner,

20.01.2012 kl.17:49

Utrolig, nå brenner det under rævva på fru slarve, jeg visste jo jeg hadde dem på hornet, og nå svarer de deretter å. Ikke alle dine bloggvenner er til å stole på SP.

Men det vet du sikkert.

Pass OPP, sier jeg bare.

anonym

20.01.2012 kl.18:28

jeg har evner:På seg selv kjenner man andre.

Anonym

20.01.2012 kl.19:07

Anonym - jeg har evner: Hvis (jeg sa merk hvis) det virkelig stemmer, og det er sant det du prøver å få frem gjennom kommentarene dine her på bloggen til Synskpeggy er alle vi som støtter Synskpeggy takknemlige for at sannheten kommer på bordet for at Synskepggy skal få fred!

Dersom dette er et forsøk med ville beskyldninger tatt fra løse luften uten noe hold bør du straks be de 3 du beskylder om unnskyldning for grunnløse beskyldninger.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.19:28

Anonym:Hei,igjen "anonym".

Det er nok ville beskyldninger,tatt rett ut av luften.Vedkommende har bare ett mål for øyet,å spille oss gode bloggvenner opp mot hverandre,det skal IKKE denne vedkommende "med evner" klare !!!

Sannheten hadde nok vært på bordet for lenge siden om denne "med evner" hadde visst hva som var hva i mylderet av mer eller mindre anonyme kommentarer her i dag.

Til alle mine bloggvenner og ellers andre jeg drar kjensel på av de anonyme : I LIKE !!!! Denne forvirringen anonymiteten bringer med seg er helt grei,man får kanskje annet å bryne seg på enn å pønske ut nye måter å henge ut og sjikanere folk på,vi fortsetter slik...

Ha en fin kveld.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Anonym

20.01.2012 kl.19:35

Det er det jeg tror innerst inne jeg også Synskpeggy :-) Nei ingenting skal få dine bloggvenner opp mot deg og hverandre.

Me to like :-)

Ha en fin kveld du også :-)

Bloggklem fra meg

Gekko2

20.01.2012 kl.19:50

Jeg forstår....Me to like :-)

Stor bloggklem til deg Synskepeggy!

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.19:57

anonym:Hei,"anonym".

Jeg har lest ett innlegg i den bloggen,muligens det første som omhandlet synskepeggy.Det var ikke mye som minnet om humor og roasting i det innlegget,heller det motsatte,for å si det sånn.Og det er jo påfallende at det var etter dette innlegget og div. reaksjoner på det at man plutselig begynte å kalle uthengning og sjikanering av navngitte bloggere og andre for humor og roasting osv. og at slikt måtte man bare finne seg i,man har det jo bare moro...

Hilsen synskepeggy.

ufo

20.01.2012 kl.20:08

Jeg trur den beste måten å få den bloggeren av veien på er å overse den totalt i lang tid. Men hun kan uansett ikke fortsette slik. Vi som er dine faste lesere kommer til å støtte deg igjenom dette.

Jeg leste igjenom bloggen hennes i dag,siden jeg ikke har vært der på flere dager. Jeg fikk et sterkt inntryk av at hun kun er ute etter å finne noen å provosere. Men det jeg er beskymret for er om hun finner på å gå løs på noen som tar seg nær av det.

Ønsker deg og dine en fin helg:)

Iceman

20.01.2012 kl.20:11

Hei Synskepeggy:-)

Jeg må bare innrømme at jeg skjønner ikke så mye hva som foregår her inne no, men uansett er jeg enig i det du skriver...

" I like to" :-)

magjool

20.01.2012 kl.20:16

Diskuterer hvem er hvem,ja ikke godt og vite,men att denne slarveposten,er enRoasting blogg,så har denne bloggers venner misforstått,"DE trudde det var en mobb meg sjikaner meg,etc,etc ,blogg.

For kommentarene er det ikke mye roasting,stendopkomedie i ,bare se på kommentar fra STRUTSEN,i de to første innleggene på slarveblogg.No kaller ho seg for laama,for var ikke intresert i og ha en mor som VAR GÅS,denne kommentaren står der på ett nyere innlegg,Får bare godta att Laamaen HATER meg,Får håpe dei klarer seg sjølve ,no da,knekker ikke meg,har opplevd for mye fra den kanten.ønsker deg en riktig god helg ,så får du prøve og få deg ein rolig helg.mange KLEMMER fra magnhild.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.20:28

ufo:Heisan,ufo.

Jeg er helt enig med deg.Folk som tenker litt over hva den bloggeren holder på med vil ganske snart ta avstand fra den form for "humor".

Ønsker deg også en fin helg,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.20:38

magjool:Hei igjen,kjære magjool.

Jeg leste kommentarene fra strutsen.Det var det ene innlegget og kommentarer jeg leste i den bloggen.Du trenger ikke forklare meg noe,jeg forstår utmerket alt sammen.

Noen kaller den slags uthengning og trakassering for humor,men det er greit,det vil uansett alltid slå tilbake på dem selv.

Mange "anonyme" her i dag,men du finner snart ut hvem og hva og hvorfor ut fra hva de skriver og mine svar.

Nå vet ikke den bloggen hvem som er hvem,skal de henge ut noen (kommentarer) her i fra vil de bare dumme seg totalt ut,da de er nødt til å tro at de vet hvem som er hvem.Men hvem vet,de kan finne stor glede i det også,de,men mange vet da at de vil bomme stygt på hvem de retter sjikane og trakassering mot.

Ha en kjempefin kveld og god helg du også.Og mange klemmer tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.20:50

Iceman:Hei,igjen,Iceman.

Her trengs hjerneceller for å forstå hva som foregår i denne bloggen i dag.Du forstår det nok du også.Alle de "anonyme" har forstått ett poeng.Hvem skal denne bloggen henge ut nå ? Alle de "anonyme" eller beskylde synskepeggy for å være alle de "anonyme".Alle de "anonyme" som har lagt igjen kommentar her i dag vil i så fall ta denne bloggeren med buksa nede som den feige bløffen vedkommende blogger er.

Det blir bare for dumt og pinlig for den bloggeren å gi til kjenne at vedkommende har noe kjennskap til hva som skjer i min blogg i dag,uansett hvordan bloggeren velger å kommentere "fenomenet" synskepeggys blogg i dag,vil vedkommende komme svært uheldig ut av det.

I LIKE !!!

Ha en fin kveld,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Anonym

20.01.2012 kl.20:59

Jeg støtter Ufo sin kommentar at alle må overse bloggen helt, og ikke falle for fristelsen å gi dem oppmerksomhet i form av noen kommentarer på den bloggen selv om det de skriver provoserer.

Vi som er bloggvennene dine er der for deg hele veien Synskepggy.

Ta vare på deg selv!

Ønsker deg en fin og god kveld :-)

Bloggklem

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2012 kl.21:05

Anonym:hei "anonym".

Helt enig,ingen oppmerksomhet i den bloggen og heller ikke her i denne,de har prøvd seg,men blitt oversett heldigvis.

Jeg har ikke hatt noen "trang" verken til å kommentere eller lese den bloggen.Ut i fra hva noen kommenterer her til meg er det visst flere og flere som kommer til det samme standpunkt som jeg har gjort.

Takk så mye.Bloggklem og fin kveld til deg også.Hilsen synskepeggy.

Gekko2

20.01.2012 kl.21:16

Også helt enig...fra nå av.....ingen oppmerksomhet til døgnfluene, hverken her hos deg Synskepeggy, eller i DEN bloggen.

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2012 kl.00:19

Gekko2:Hei,hei.

Det er en helt grei avtale,den går jeg mer enn gjerne med på !

Og det blir ikke vanskelig for meg å holde den heller !

Hilsen synskepeggy.

21.01.2012 kl.07:38

Håhåhåhå 'ingen oppmerksomhet til døgnfluene' *LOL* Hva skal dere finne på da? Så mye oppmerksomhet har dere garantert aldri fått, og kommer heller aldri til å få det. Så nyt så lenge dere kan. BTW: dere er vel stolte av de fine tegningene som er laget av dere? håhåhåhåh

Carina Josefine

22.01.2012 kl.14:13

Hei! Beklager at jeg skriver i kommentarfeltet ditt, men jeg fant ingen epost adresse. Er du noe flink til å hjelpe til i søk av savnede dyr? Min mor har en hund som har stukket av, og det er jo en ren jungel å finne frem i, når det gjelder å finne klarsynte...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits