En kjempefin dag - helt til...

402575_283917514996530_100001348527076_743370_1125849481_n_large

 

Man er født uhelbredelig optimist,man våkner om morgenen og den første tanken er at i dag er dagen over alle dager.Sånn har det alltid vært og man har denne følelsen i mange timer utover dagen.Men så får man fokus på den virkelige verden og det første man ser er at :

- En 29 år gammel mann fra Austevoll kommune er fløyet til Haukeland Sykehus etter å ha blitt funnet i sjøen.Gjennopplivning pågår og tilstanden er uviss.Det fryktes også at en 20 år gammel mann er savnet da han var sammen med 29-åringen og ikke er gjort rede for.

Nå er ikke denne dagen fullt så god lenger,tanker og ettertanker får hovedfokus som så mange ganger før..Man har alltid en umiddelbar følelse av at man kjenner de forulykkede og deres pårørende godt,selv om man aldri har truffet noen av dem.Det bare er en sterk forbindelse ved at man vet nøyaktig hvordan det er for dem,hvordan de har det og hva de gjennomgår akkurat nå.

Man er rett tilbake der man selv var for snart syv år siden.Hver eneste gang det skjer ulykker brått og uventet,særlig med unge og der utfallet av ulykken er uviss,er det som om det skulle være meg selv som venter og håper.Og hver eneste gang blir jeg påminnet om at slike traumer blir man aldri ferdig med,man kommer aldri over,det følger med videre for resten av livet....Og det skal det gjøre også.

Hilsen synskepeggy.

182 kommentarer

Bestemors krok

22.01.2012 kl.15:47

Det er så utrolig trist når slikt skjer, og minnene du selv har blir vekt til livet. Da gjenopplever du selv det du opplevde på nytt, en aha opplevelse som ikke bestandig er like god.

Iceman

22.01.2012 kl.16:27

Hei Synskepeggy! :-)

Jeg begynner denne kommentaren med: Jeg også,og håper du skjønner....

Skjønner godt hva du mener.Opplever noe av det samme selv hver gang jeg ser en ambulanse.Da blir jeg påminnet om min kjære mor som døde i ambulansen på vei til sykehuset. Jeg var med i ambulansen.....og det var ingen ting jeg kunne gjøre for å hjelpe henne....Noen ganger kommer det veldig sterkt....gjenopplever hele turen....andre ganger blir jeg påminnet...Du har helt rett Synskepeggy,slike traumer kommer vi aldri over, de følger oss restsn av livet ja...

navref

22.01.2012 kl.16:43

Dette var da et underlig innlegg. Alle sørger når noen nære går bort. Sorg og traumer er to forskjellige ting. Døden er en trist, men naturlig del av livet. Men man blir ikke traumatisert av det, og mener noen å ikke kunne avfinne seg med det etter et års tid bør det søkes psykologhjelp for da er noe galt.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.17:04

navref:Denne kommentaren her er et HÅN og LATTERLIGGJØRING av mennesker som sliter med sorg og traumer.Jeg blir helt KVALM over at du kan skrive en slik kommentar,jeg blir helt kvalm på vegne av alle dem som venter og håper i dette øyeblikk og på vegne av alle dem som har mistet noen nære og kjære og som IKKE har kommet så langt i sin sorgprosses at de kan se mer enn smerte.

Dette du skriver her tyder på at du må være selve eksperten og inneha selve svaret på sorgprossesser.

Du er ikke annet enn et stakkars menneske i mine øyne...

Hilsen Synskepeggy.

navref

22.01.2012 kl.17:12

Nå ser jeg du sletter og tuller her. Kritiser gjerne, men hold deg sakelig. Jeg påpekte forskjellen mellom sorg og traumer. Det har ingenting med latterliggjøring å gjøre. Les nøye igjen hva jeg skriver.

navref

22.01.2012 kl.17:19

Videre er det i en diskusjon alltid en god regel å holde seg til sak, og ikke personangrep som 'stakkars menneske'. Jeg har naturligvis ikke svaret på alle sorgprosesser, for de er individuelle. Noen likhetstrekk er det, og ja, noen svar har jeg.

ufo

22.01.2012 kl.17:31

Hvis du føler denne bloggen provoserer så fryktelig hvorfor er du her da?

En persjon som opplever å miste noen som dem var veldig glad i risikerer å få traumer etter at man har mistet den persjonen. Hvis man har mistet noen som man var veldig glad i er det helt vanlig å føle sorg i flere år,eller resten av livet. Sorgen blir selfølgelig mindre,men de aller fleste vil føle en sorg når de tenker på den persjonen de mistet.

Miggi

22.01.2012 kl.17:34

ÅHERRE, skjerp deg navref......

-Stikk om du kun kommer med kvalme.

-Utrolig trist dette, men bra skrevet Synskepeggy ! ;)

navref

22.01.2012 kl.17:40

Jeg føler ikke bloggen provoserende, jeg kommenterer på et tema som et bidrag til debatten. Kommer med kvalme? Hvordan kan det utledes av hva jeg skriver?. Det er da ikke en lukket blogg, og da må da alle få lov å kommentere. Igjen må jeg påpeke at det ER en forskjell mellom sorg og traumer.

ufo

22.01.2012 kl.17:52

Ja det er en forskjell mellom sorg og traumer. Men sorg kan etterlate seg traumer. Hvis du opplever å miste noen veldig brått etterlater sorgen traumer. Med at du kan være redd for plutselig død. At dine egne minner om det kommer tilbake når noen andre opplever det.

22.01.2012 kl.18:07

Ufo : ja du har helt rett, og derfor er det viktig å bearbeide sorg i tide på en riktig måte.

Iceman

22.01.2012 kl.18:16

Vil ikke at det skal bli en debatt av det alvorlige som ligger bak dette innleget her,men kan rett og slett ikke dy meg med å si hva jeg mener om kommentaren til denne navref.

Alle som har fulgt denne bloggen vet hva Synnskepeggy har hvert gjennom.At denne navref kan komme med en slik kommentar, er både respektløst og dikekte sårende....både ovenfor Synskepeggy og andre som har opplevd å miste noen de er glad i brått og uventet... et traume..Det er tydelig at denne personen ikke har opplevd noe slikt, for alle som har det, ville aldri funnet på å skrevet en slik kommentar.INGEN andre enn de som har opplevd dette selv vet hvordan det er.Så det er jo veldig tydeligt , at denne navref aner tydeligvis overhode ikke hva han/hun snakker om her. Vil til slutt vil jeg bare minne om karma......

Nightingale

22.01.2012 kl.18:23

Naref:Før det første er ikke diskusjonen du ønsker å starte her passende under innlegget.For det andre mangler du tydeligvis kompetanse på området sorg/traumer.

Sorg etterfulgt av traumer blir forbundet med hverandre,det er fordi at traumer fremkalt av tap av noe ikke skal stigmatiseres som en psykisk lidelse.Da ville 99,99% av norges befolkning vært psykisk syke og det i seg selv er helt urimelig.Felles for mennesker med traumer etter tap er at de har god styring på livet,fungerer godt og i de situasjoner de opplever PST vet de nøyaktig hva som skjer og hvorfor.

det er ikke noe galt fatt om man opplever PST resten av livet i gitte situasjoner,men det hadde vært noe galt om man ikke gjorde det.Mange som opplever PST i gitte situasjoner ønsker det faktisk velkommen,men det er av grunner jeg ikke vil komme inn på her for det handler om mekanismer de færreste ville vært i nærheten av å forstå.

Uten å ville starte en diskusjon kan jeg nevne at det er flere former for PST og enda flere forklaringer på det.Man kjenner godt til pasienter som påberoper seg PST og bruker det som sovepute resten av livet for å legitimt melde seg ut av fks.arbeidslivet.

Jeg syns ikke at det bør oppstå en diskusjon om dette tema her av hensyn til dem som nå i dette øyeblikk har en uavklart alvorlig situasjon,muligens med dødelig utfall å forholde seg til.

- Florence -

navref

22.01.2012 kl.18:29

Iceman: det er ikke 'denne' navref, men bare navref. I en debatt sier man jo gjerne det man mener. Det er hensikten med en debatt. Jeg skriver helt klart og tydelig min mening om temaet, og dette kan umulig tolkes som 'sårende og respektløst'.

Slik kan det ikke leses. Jeg vet utmerket godt hva jeg snakker om. Har også en nær venninne som er psykolog. Henne har jeg lært mye av, og jeg formidler gjerne min kunnskap videre. Også i form av å delta i debatter.

navref

22.01.2012 kl.18:34

Florence: det er ikke jeg som ønsker å starte en diskusjon, jeg deltar siden det er tema her. Ønsker bloggeieren ikke å debattere temaet bør det heller ikke legges ut. Det ville jo være underlig. Men bevares, ønsker dere ikke debatt og læring skal dere få slippe.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.18:42

navref:Det du ønsker å "debattere" her er ikke et tema !!

Hilsen synskepeggy.

Allis

22.01.2012 kl.19:00

Kjenner godt til den følelsen av sorg når noen kommer ut for det en sjøl har gått igjennom. Heldigvis klarer de aller fleste og legge det vonde bak seg, gjømt men ikke glømt er det noe som heter, så eg syns ikke det er rart at en kjenner på både sorg og følelser ovenfor de som blir ramma av sånne ting.

Ha en flott kveld videre

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.19:11

Nightingale:Du fikk sagt det jeg mener (sykepleier kanskje ?).

Er så enig i at en debatt om forskjell på sorg og traumer,at det er noe galt fatt om man opplever traumer etter så og så lang tid,virker KUN støtende og sårende på dem som sitter midt oppi det.Kan nevne her at jeg har bloggvenner og faste lesere som har mistet barn...

Faglig kompetanse er sikkert vel og bra,men det er et faktum som de kompetente må se i øynene og det er at deres kompetanse kommer sørgelig til kort i en debatt under dette innlegget.Det er ett av de tilfeller der personlig erfaring og faglig kompetanse IKKE lar seg kombinere.Det påstår jeg ut i fra min erfaring med "faglig kompetanse" etter tap og traumer.Et familiemedlem blei tilbudt psykologhjelp via skolen,som såg at vedkommende (barn) sleit etter enormt tap.Jeg stilte meg positiv til dette tilbudet,da jeg mente at alt som kunne hjelpe var bra.Den "faglige kompetansen" kalte meg inn på møte og forklarte meg der,helt ordrett at "dette har jeg ikke kompetanse til å hjelpe dere med".Like etter sluttet den faglige kompetansen i stillingen sin....

Å få og i etterkant leve med personlige erfaringer med tap og sorg og å lese seg til konklusjoner og fasiter i en bok er to verdener som er så langt fra hverandre som det er mulig å komme.

Det er oss og det er dem,et skille som plutselig oppstår som følge av hendelsene,men som aldri går vekk,sånn vil det for alltid være og alt annet,svada fra prest,psykolog og hva ellers det måtte være,bare bekrefter igjen og igjen at de ikke har fjerneste kjennskap eller anelse om hva de snakker om.De vil så gjerne,alle sammen,men de får det ikke riktig til....Kompetanse mangler...

Takk for denne flotte kommentaren som er helt i tråd med mine tanker også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.19:17

Allis:Hei igjen,Allis.

Der sa du det,gjømt men ikke glømt.Og innimellom skjer det ting man hører om og ser som bringer det hele tilbake slik man selv opplevde sin sorg/traume.Det er en del av det å "holde minnene i live" og det er slett ikke noe galt fatt om man fremdeles kjenner på følelsen etter (for den saks skyld 50 år)det er helt normalt og trenger IKKE psykologhjelp.

Ha en flott kveld du også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.19:22

Anonym:Hva er riktig måte å bearbeide sorg (og traumer)? Kan du forklare meg det,skal jeg forklare deg hvorfor det er umulig å "bearbeide sorg i tide på "riktig" måte.

Jeg godtar ikke noe psykologisvada og annet svada - kun personlige meninger gjort ut fra personlige erfaringer.

Hilsen synskepeggy

navref

22.01.2012 kl.20:03

Synskepeggy: Hvordan kan du si 'psykologisvada'? Det er jo høyt utdannede personer med en innsikt og forståelse legpersoner umulig kan ha, eller tilegne seg. Det tar 6 år å utdanne seg til psykolog. Det samme som en prest med 6 års teologistudium bak seg. Er det presten sier også svada?

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.20:37

navref:I denne sammenhengen her så er det de har å "by på" svada fra ende til annen - og svært fjernt fra virkeligheten til den som opplever sorg og traumer av ulike slag.Dog mener jeg IKKE den kategorien som opplever sorg over gjenstander fks.å miste giftering....De har sikkert svært god hjelp i både psykolog og prest.Igjen må jeg presisere at jeg uttaler meg KUN etter personlig erfaring !

Jeg er klar over at din kommentar er til ufo,men jeg spør igjen,hva er den (i følge deg) den riktige måte å bearbeide sorg på og hva mener du med "å bearbeide sorg innen riktig tid".En mening må du jo ha siden du skriver det slik,og den meningen vil helt sikkert flere enn meg høre...Regner med at du har gjort deg opp mening etter personlig erfaring...

Det er stor forskjell på liv og lære.Et hvilket som helst pensum eller studie kan aldri kompensere for det..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.20:54

ufo:Hei igjen,ufo.

Sorg og traume er bare forskjellige "tilstander" i en for alltid pågående prosess.Men da snakker man om livsforandrende omstendigheter som man ikke selv har valgt å påføre seg,direkte eller indirekte, og som man heller ikke har valgt,direkte eller indirekte, å leve videre med

Jeg vet ikke helt hvem du mener når du skriver at bloggen provoserer så fryktelig,men jeg kan tenke meg det.

Hilsen synskepeggy.

navref

22.01.2012 kl.20:59

Når du sier at de som 'mister giftering' har nytte av prest og psykolog formoder jeg naturligvis at du tenker på skilsmisse. Som jeg tidligere har skrevet er sorg individuelt, og den riktige måten å behandle den på vil avhenge av omstendighetene. Jeg kan derfor ikke gi en generell 'oppskrift'.

Mange vil nok høre min mening om det, og den kunne jeg gjerne gitt gjennom en forelesning. Du har nok en misforstått oppfatning av 'liv og lære'. Praktisk erfaring har kun en viss verdi. Kombinert med faglig viten kommer den mer til nytte. Desverre er det slik at legfolk ofte har et overdrevet selvbilde som bare kan forklares ut i fra uvitenhet.

Toril

22.01.2012 kl.21:39

Jeg skjønner deg godt Synskepggy! Den følelsen du beskriver kjenner jeg igjen. Jeg får helt vondt inni meg når jeg ser en ambulanse, for jeg tenker på min mor som ble kjørt i ambulanse til sykehuset da hun fikk hjerneblødning for 1 1/2 år siden. Heldigvis gikk det bra for henne, men ambulanseturen til sykehuset glemmer jeg ikke.

Det er kjempetrist når slikt skjer!:(

Ønsker deg en kjempefin søndags kveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.23:09

Iceman:Hei Iceman.

Vel,ser ikke ut for at NAVREF forstår MIN form for humor....

Men føler seg nok temmelig angrepet på sin "kompetanse".Angrepet på "lekfolk" generelt er et tegn på at man er,skal vi si,noe skuffet over omtalen diverse "fagkompetente" har fått fra meg her,men igjen påpeiker jeg at jeg KUN uttaler meg etter personlig erfaring med "fagkompetanse".

Ang.innlegget så er det ikke først og fremst meg selv jeg tenker på,men de pårørende som nå sitter (kanskje på det samme pårørenderommet jeg selv tilbragte mange timer en julidag i -05)og venter på gode nyheter,men prøver å forberede seg på det motsatte.Det er ALLTID de pårørende mine tanker går til når brutale og helt uventede ulykker skjer,ikke meg selv.

For meg er det en god påminnelse om at når man tror at livet ler så gjør det det ikke og snur på et øyeblikk,det er en god erfaring å ta med seg,da man lærer å leve i øyeblikket.Man lærer også en svært viktig sannhet,at man aldri blir fratatt mer enn man får mangedoblet tilbake.Jeg vet at du,Iceman har den nødvendige innsikt og erfaring som trengs for å forstå nøyaktig hva jeg mener med det.

Ha en fortsatt fin kveld,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Iceman

22.01.2012 kl.23:34

Ja, jeg forstår nøyaktig hva du mener Synskepeggy.Og blir så til de grader provosert av kommentarene til Mr. Forståsegpå ( denne navref.) så HELT sikkert ikke har hverken den erfaringen eller innsikten som skal til....

Ønsker deg også en forsatt fin kveld Synskepeggy!

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.23:42

Iceman:Enig med deg.

Jeg velger lekfolk med livserfaring,sunn fornuft,gangsyn osv når som helst fremfor beleste tullinger som knapt har hatt nesen oppe fra en eller annen fagskrift mesteparten av livet.Det er en stor forskjell på liv og lære,beleste tullinger har hatt det for "travelt" til å få det med seg,derfor må de gi det inntrykk at "lekfolk uten innsikt og faglig kompetanse" er idioter.Stakkars folk,men ting kan de,det skal de ha...sett fra mitt ståsted og min erfaring med dem..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2012 kl.23:49

Toril:Hei igjen,Toril.

Det er godt å høre at det gikk bra med din mor.

Ambulanse hadde jeg også problemer med,særlig om man var så uheldig å komme bak en,mange bilder gikk gjennom hodet, for jeg vet at man gjorde alt for å redde livet på den som lå baki.

En rar ting er at hver eneste gang jeg er oppe ved graven (er det ca en gang for uke)så hører jeg en ambulanse under utrykning.Enten når jeg kommer dit,er der eller er på vei til å gå derifra,det slår aldri feil og jeg tror ikke lenger at det er tilfeldig.Hver gang i snart syv år,det er vel å dra tilfeldig litt langt.

Ha en kjempefin søndagskveld du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

anonym

23.01.2012 kl.07:58

Har jobbet i helsevesenet i en årrekke,noen ganger tett med psykologer.

Jeg ser på psykologer som en stor vits omtrent som jeg ser på healere som en stor vits.Det er sikkert greie folk noen av dem, det er ikke det,men?

Det er stor forskjell på liv og lære.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.08:37

Bestemors krok:Hei,hei.

Ja, det er trist når sånt skjer.Nå er situasjonen til 29 åringen fremdeles uavklart (så vidt jeg vet)tilstanden var kritisk,ikke kritisk og ustabil og da er det jo et håp om at tragedien får et heldig utfall.

Man husker veldig godt.Jeg husker da jeg kom ut fra akuttmottaket etter mange timers venting,min første tanke var at hvordan kunne noe så fryktelig skje på en slik flott og perfekt sommerdag.Den tanken har fulgt meg siden og påminnet meg om at det ikke alltid at ting er som det ser ut for å være og at øyeblikket - akkurat nå - er det viktigste.I det øyeblikket jeg sto der,utenfor akuttmottaket startet livet på nytt,det blei før og etter og enda så trist det var den gangen kan jeg nå se at veldig mange ting som startet på nytt har blitt veldig mye bedre.Man blir mer bevisst på hvem man omgås,hva man bruker tiden sin på og velger bort ting som drar ned istedenfor å løfte opp.Man ser livet for det det er og det blir svært viktig å leve i takt med seg selv og omgi seg med ting og folk man selv trives med.Hva andre måtte mene og tro betyr plutselig svært lite,man vet hva man vet,står for det man er, og om noen har problemer med det,er det deres problem.

Den sterkeste aha-opplevelsen min i ettertid er at man ikke er egoistisk om man VELGER å leve livet som man selv ønsker det.Tvert imot !!

Ha en fin dag,Bestemors krok.Hilsen synskepeggy.

lenamon

23.01.2012 kl.10:31

Det finnes ikke noen større sorg enn å miste et barn, og således kan godt en slik sorg utløses et traume. For min del er bare tanken på å miste et av mine barn, traumatisk nok i seg selv. Det i det store hele å miste noen som står en nær er noe av det vanskeligste vi opplever i menneskelivet. Hvor lang sorgprosess den enkelte har, er veldig individuelt. Det finnes ikke noe fasitsvar på dette. Sorgprosessen er ikke lik hos ethvert menneske og man må respektere at ikke sorgen er noe en kan forvente at skal være over etter en viss tid.

Hvorvidt en skal søke profesjonell hjelp, hjelpe seg selv eller via noen som står en nær - det er strengt talt opp til hver enkelt. Så lenge en finner den måten som passer best for en selv.

Selv har jeg møtt flotte psykologer, flotte privatpersoner og flotte healere. Det er også enkelte studier som viser at relasjonen mellom en behandler og pasienten er viktigere enn selve metoden, så her viser det seg at det mellommenneskelige skal man heller ikke kimse av.

Jeg synes forøvrig heller ikke at man skal undervurdere nytten av en god psykolog, dersom man skulle være i en situasjon der man trenger det. Det kan være til uvurdelig nytte og kan gjøre ting mye enklere. I tillegg kan det være godt å snakke med noen profesjonelle og ikke belaste nettverket hvis situasjonen varer over veldig lang tid.

Uansett, poenget mitt med å blande meg inn i denne diskusjonen er at jeg mener at sorg er en privat prosess og noen ganger varer den livet ut, selv om smertene mildnes.

Selv tror jeg livet varer evig, på et eller annet vis og den tanken gir trøst for meg i forhold til dette med savn.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.10:50

lenamon:OK,helt greit at du har dette "edle" poeng.

Situasjonen for den forulykkede 29 åringen er fortsatt uavklart...Bloggvenner og andre skriver under dete innlegget ting de (sansynligvis) ikke snakker så mye om.

Syns du lenamon at det er noe å lage "humor" av i en annen blogg,en blogg som skal tilhøre en såkalt psykolog,eller syns du som oss andre at "humoren" har fått en svært så ekkel bismak.

"Debatten" en av den bloggens trofaste tilhengere ville ha i gang her i bloggen i går,hører hjemme under helt andre innlegg.Du er jo en trofast tilhenger av den bloggen selv,så jeg beklager at kommentaren din føles (ikke bare litt) merkelig og malplassert her.

Så,når du tror at livet varer evig,er det en unnskyldning for å fortsette "humoren" på bekostning av folk som er i dyp sorg og savn.

Lenamon,man kan KUN ha kompetanse på dette tema om man har opplevd det samme selv.Jeg er IKKE imponert over kommentaren din og det faktum at du "ofrer" deg med noen "sympatiske" ord til dem som du tydeligvis nå mener at du har vært med på å latterliggjøre på verste tenkelige vis.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

23.01.2012 kl.11:09

Jeg visste at du kom til å svare akkurat på denne måten, men jeg valgte å legge inn denne kommentaren uansett.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.11:23

lenamon:Hva mener du at jeg skal svare,da.

Flere og flere ser hva den bloggen virkelig er for noe og innleggene i går må ha fått normale tenkende mennesker til å få øynene opp og bestemt seg for at det finnes grenser for hva de vil være med på å kalle "humor".

Håper for din del og bloggerens del og øvrige trofaste tilhengeres del at ikke noen av dere noengang opplever traumer utover det å knekke en negl...Om din kommentar har vært med på å lette din "dårlige samvittighet" har du lyktes svært dårlig,da du fortsatt er en av den bloggens ivrigste tilhengere.Sorry !

Hilsen synskepeggy.

lenamon

23.01.2012 kl.12:09

Du må bare svare det som er rett for deg. Jeg forsøkte ikke lette noen samvittighet, men dele min tanker omkring temaet. Du må gjerne tro at jeg forsøkte å gjøre meg edel osv og du får sikkert mange støttende kommentarer på både dette og svaret ditt til meg senere i dag. Dere får tro og tenke hva dere ønsker og vil om meg.

Men sånn sett kan jeg ikke si at det frister så mye å forsøke å diskutere noe videre, jeg blir jo halvshugget før jeg får lagt hodet på stabben.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.12:11

lenamon:Det er bare å ta en titt i den andre bloggen så ser man snart at DET har du lagt opp til selv.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

23.01.2012 kl.12:17

Ja, sånn ser du det og det er ok. Jeg har ikke tenkt til å begynne å forklare hvordan jeg ser det og jeg har ingen planer om å krangle eller diskutere.

Ha en din dag!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.12:22

lenamon:Det er greit.

Jeg kaller det uansett smisking at du dukker opp her - på svært lavt nivå..

Hilsen synskepeggy.

navref

23.01.2012 kl.12:43

Synske Peggy: du er bare tragisk!

Anonym

23.01.2012 kl.12:56

Lenamon: Det virker som om du og dine undersåtter er her inne kun for å provosere, vri og vende på alt bloggeier skriver.

Det er jo denne navref og du som er helt umulig å diskutere med, for uansett hvilken debatt bloggeier prøver seg på vrir og vender dere på alt hun skriver. Det har ingenting med ytringsfrihet å gjøre. Er du ikke over 30 år da (i følge bloggen din) og har barn? Jeg skulle tro at bloggere på over 30 år med barn hadde andre ting å gjøre om dagene enn å sitte å bråke på andres blogger!

Den bloggen som bloggeier referer til holder jeg meg langt unna. Jeg har lest den et par ganger, og jeg lovte meg selv: "Aldri mere!". Skjønner hvordan landet ligger. Dere sitter som hauker over bloggen til Synskpeggy, og venter på neste innlegg, og dere følger med argusøyne om hva de forskjellige som kommenterer her inne skriver. Neste trekk er å harselere med bloggeier på en motbydelig og avskyelig blogg som dere kaller for humor! Mulig dere synes det er humor, men jeg finner ikke noe humor med det du og dine venner holder på med. Lenamon! Dette har du og de andre lagt opp til selv.

Ha en ting klar for dere. Det er pga dere at kanskje (merk ordet kanskje) ikke bloggleserne til Synskpeggy våger å linke til sine blogger i frykt for at dere harselerer og henger ut den bloggeren, og at bilder fra bloggene blir stjålet og brukt for ren mobbing og uthenging!

Les hva toril.blogg.no skriver angående bruk av andres bilder: "http://toril.blogg.no/1326508233_14jan2012.html". Hun skriver i klartekst at andres bilder skal ikke brukes uten samtykke fra den som eier bildene!

Det holder ikke å linke til bloggen, men bloggeieren skal spørres først! Åndsverkloven er klar og tydelig når det gjelder bruk av andres bilder på nett: "Dersom du finner material på nettet eller i andre lagringsmedier, må du innhente samtykke fra opphavsmannen for å kunne bruke det videre." (Kilde: http://www.jusstorget.no/article.asp?Key=1&FagKey=24&ArtKey=250)

Gå i deg selv Lenamon!

lenamon

23.01.2012 kl.13:05

Jeg kunne sagt mye, men jeg ønsker ikke diskutere med dere. Jeg synes dere er ondskapsfulle, selv om dere bedyrer noe annet. Og det også før slarvebloggen oppstod.

navref

23.01.2012 kl.13:06

Anonym: Hvis du skriver ut din kommentar, og viser den til faslegen din vil du straks få henvisning til psykolog for hardt tiltrengt behandling. God bedring!

Anonym

23.01.2012 kl.13:15

Lenamon: Hva sa du sa du? At vi er ondskapsfulle? Hvem er det som er ondskapsfulle? Det er du og dine undersåtter det med deres oppførsel her på bloggen til Synskepggy. Reagerer med å gå til dirkete personangrep slik navref gjorde i sin kommentar til bloggeier litt ovenfor her....

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.13:18

Jobber med klarsynt rådgivning:Dette holder !!!!

29 åringen jeg skriver om i innlegget mitt svever mellom liv og død.

VIS LITT RESPEKT,TAKK !!!

Det er helt ufattelig for meg at NAVREF og LENAMON ikke forstår når nok er nok så "kloke og besservisser-kommentarer man får fra den kanten.

Hilsen synskepeggy.

Anonym

23.01.2012 kl.13:22

Stakkars familien til til 29 åringen! Jeg har ikke mere å si, og jeg får vondt inni meg av å tenke på de pårørende og hvordan de har det nå:(

Ha en fin mandag:-)

Stor klem fra meg

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.13:24

Anonym:Hei,hei,"anonym".

Er det ikke dette man alltid ser,ondskapsfulle bloggere som latterliggjør,hetser og hater til de ikke gidder mer,så vender de på flisa og beskylder andre bloggere for nettopp det de viser at de er selv,kjære "anonym",vi kjenner til dette.

Personangrep er man også kjent med,det tyr man til når man ikke får oppmerksomhet på annet vis.

Ha en kjempefin mandag.Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.13:29

Anonym:Ja,stakkars familien til 29 åringen.Ventingen er helt umenneskelig for familie og øvrige pårørende.

Om disse kranglefantene ikke har respekt for noe annet,hadde allikevel håpet vært at de hadde hatt ørlite respekt for det,men nei ! Fra slike bloggere kan man ikke forvente det heller.

Ha en fin dag du også.Klem.Hilsen synskepeggy.

lenamon

23.01.2012 kl.13:32

Anonym: jeg kan jo ikke verken diskutere eller forsvare meg her, for da blir jeg beskyld for å ikke respektere familien til 29 åringen. Det blir ikke flere innlegg eller svar her fra meg.

Ideatroll

23.01.2012 kl.13:37

Det er neimen ikke rart at du har det fælt, og at du synes verden går deg imot Synskepoeggy, når selv VENNLIGE kommentarer fra folk får deg til å se rødt. Ikke en gang det å ta imot en utstrakt hånd evner du. Ut fra det du skriver, så ser det ut som at du setter din egen egoisme og selvfølelse langt høyere enn livet til denne personen du skriver om.

Lenamon kom med en sympatierklæring, en SYMPATIERKLÆRING overfor det å ha sorg, og det å miste noen, overfor det denne unge personen går gjennom nå, og du får det til å dreie seg om DEG?!? Akkurat som du gjør med alt annet, enten det er generelle innlegg hos andre, eller det er informasjon om rapportering på blog.no. Selv DER klarte du å skjule deg bak "anonym" og lire av deg en tirade om stakkars Synskepeggy. VÅKN OPP!!! Innlegget på blogg.no handlet ikke om deg, akkurat som at alt annet i denne verden heller ikke handler om deg - DU ER IKKE VERDENS SENTRUM!

Og hvis du ikke vil ha kommentarer fra enkelte, så er det jo bare å sperre dem - men problemet er jo at du egentlig VIL ha disse kommentarene, slik at du kan sole deg i selvmedlidenhet og oppmerksomhet. Du er komplett patetisk, fatter du ikke det selv? Klarsynt??? Lev i den illusjonen du, du aner ikke en gang hva det vil si...

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.13:44

Ideatroll:Hun kan skrive den sympatierklæringen sin i en viss annen blogg,eller en slik kommentar som uttrykker sympati over et tema som har blitt skrevet i denne bloggen,passer vel ikke helt inn i "humorbloggen".

VÅKN OPP SELV !!!! Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.13:45

lenamon:Helt riktig,lenamon,men det er IKKE denne bloggens feil!!!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.13:56

Ideatroll:Det du skriver gir ingen mening da jeg aldri,gjentar,aldri har lagt igjen noen kommentar i en viss annen blogg - og kommer heller aldri til å gjøre det.Om jeg var så oppmerksomhetssyk som du påstår ( synsing) så ville jeg vel påkalt meg oppmerksomhet der.Det er DERE;DU;LENAMON;NAVREF som oppsøker denne bloggen i forsøk på å starte bråk her.Og dere bruker alle skitne knep tenkelig i forsøk på å oppnå det.Så,gjør en avtale med meg,istedenfor at jeg følger DERES OPPFORDRING om å sperre kommentarer,så kan vel dere heller slutte å kommentere her.Om ikke har dere et mye mer uklart motiv for å komme inn på denne bloggen enn det jeg noen gang kan ha for det dere beskylder meg for.Men beskyldninger i hytt og pine måtte komme,det er velkjent det også.TRAGISK er det !!!

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

23.01.2012 kl.14:07

Daaaakarrrrrrrrrrrr snuuuuuuuufs :'( Er så synd på deg atte :D

Men en ting skal du ha, du er fantastisk god underholdning, og det til og med uten at det er tilsiktet... Naturtalenter er det ikke mange av i humorbransjen, så all ros til deg for det hehehe!

lenamon

23.01.2012 kl.14:08

Jeg kom ikke inn på bloggen din for å starte bråk, det var du selv som stod for bråket. Og etterpå legger du skylden på meg.

Ideatroll

23.01.2012 kl.14:18

Forresten du Peggy... det om kommentarene var da ingen oppfordring, du må ikke finne på å sperre oss, for da mister vi jo all moroa... Er så innmari gøy å kommentere her, for du blir jo så sint! Vet ikke om en eneste blogg jeg, som er så underholdende som denne, jeg ville virkelig hate å ikke få delta mer! Og nei, det er ikke ironi, det er oppriktig ment fra dypet av mitt hjerte <3

Bloggen din og slarveposten er dagens høydepunkter... kanskje jeg kunne få lov til å linke deg på sidemenyen min som "ukens link"?

slarveposten

23.01.2012 kl.14:36

PST Synska..jeg vet med hundre prosent sikkerhet at du faktsik har kommentert på slarvepostens kommentarfelt:) Glemte å takke deg:)

Har nå gått gjennom de aller fleste kommentarene her, og kan ikke se hverken ondskap, sjikane eller det som værre er:) Jeg må få opplyse om at dine undersåtter (hofflarvene) har spydd ut sine slimete kommentarer på slarvepostens vegg uten noen form for sensur. Det ligger også kommentarer fra dronningens egen Pc der. Derfor synes jeg at folk flest må få lov å legge igjen vakre og kjærlige kommentarer på din side? Det er vel ikke mer enn rett og rimelig?

Ja bare generelt sett assa!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.15:25

slarveposten:Det er REIN LØGN,har aldri kommentert i den bloggen,har knapt lest der,men typisk å beskylde noen for noe de IKKE har gjort om man ønsker å sette andres troverdighet på spill.Jeg vet iallefall nå at DU ER EN LØGNER !!!! Hundre prosent sikerhet,javel,ja...

Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.01.2012 kl.15:45

Hei Synskepeggy!

Lurer på jeg hvis det hadde vert moren til DENNE navref, "psykologen",mjiaw,hyla,ideatroll,eller ett av de dyrebare barna til lenamon som døde i ambulansen på vei til sykehuset, om de da hadde syns det avskyeligge innlegget til slavreposten er så hysterisk morsomt????

Syns HUN dro den altfor langt der, og like galt er det at disse tillhengerne hennes ler av det....

Men må atter en gang få minne om karma, og finnes det noe rettferdighet her i verden, måtte den ramme dem som ett lynnedslag når de minst aner det...

Vet vel allerede at det blir nok helt sikkert mere "humor" av dette svaret mitt, og da håper jeg innderlig at jo lenger de holder på, jo verre må karma ramme dem....

navref

23.01.2012 kl.15:53

Hvorfor sletter du innleggene til Slarveposten? Tåler du ikke sannheten?

ufo

23.01.2012 kl.15:57

Dere som provoserer her burde virkelig skjerpe dere, Vis respekt. Det skader ikke å vise respekt,det er faktisk mange som har opplevd å miste noen. Det er faktisk en trist følese så dere trenger ikke slenge dritt på denne bloggen.

Håper det roer seg for din del her. Du fortjener ikke enda mer bråk på bloggen din.

Ønsker deg en fin mandag etermidag:)

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.16:08

navref:Spørsmålet er hva du vil oppnå med beskyldningene dine,eller vent,du trenger ikke svare,jeg vet det allerede.

Hilsen synskepeggy.

navref

23.01.2012 kl.16:08

Iceman: fnt hvis vi kan holde mamma utenom dette her? BTW: hun er 35, sunn og frisk, og veldig pen. Blir bare feil å dra henne inn i denne tåredryppende hypokonder diskusjonen. Hun vet ikke engang om den ondskapsfulle Peggy, for da hadde jeg sikkert ikke fått være på blogg.no. Hun ville sakt dere er dårlig selskap.

Anyways Peggy: Som jeg har forsøkt gjentagne ganger å fortelle deg er døden trist. Den etterlater seg tap og sorg, og et tomrom. Så får vi overlate til de sørgende å søke hjelp i rett tid hos dem med utdannelse.

Når folk her skriver til deg blir de bare møtt av ondsinnede kommentarer. Vi kan tilgi deg fordi vi forstår du har det vondt, og er forvirret. Men du må lære å ta i mot en utstrakt hånd når vi vil hjelpe deg.

Selvom vi vil hjelpe deg får vi en dårlig følelse av dine ondskapsfulle kommentarr til lenamon. Det blir lettere at du går i deg selv, og forstår dine feilgrep, og ber om unnskyld.

Så skal vi også forsøke å tilgi, og gi deg den hjelpen du så sårt trenger.

navref

23.01.2012 kl.16:16

SynskePeggy: Jeg 'beskylder' ikke. Som alltid forholder jeg meg til saklig fakta. Jeg vet du sletter innlegg du ikke liker. Vær i det minste ærlig!

navref

23.01.2012 kl.16:19

Iceman: 'etermidag' skrives : ettermiddag.

ufo

23.01.2012 kl.16:19

Nå har jeg lest igjenom alle komentarene, Jeg blir helt sjokert når jeg leser igjenom alle komentarene her. Jeg er overbevist om at dere fra slavra sin blogg bare er her for å provosere. Jeg blir alvorlig beskymret når jeg leser hva enkelte skriver her.

Narf: Det er opp til vær enkelt om de vil oppsøke hjelp eller ikke. Det å søke om hjelp kan fungere bra hvis du er heldig med den persjonen som skal hjelpe deg. Men de som har opplevd det vet bedre hvordan sorg føles. Mange psykologer har ikke opplevd sorgen på kroppen sin de har bare lest om den.

Men de som har følt sorgen på kroppen og har klart og komme igjenom det uten hjelp har faktisk mer erfaring med å takle sorg.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.16:20

navref:Du får tro hva du vil,utover det,ingen kommentar !

Hilsen synskepeggy.

Anonym

23.01.2012 kl.16:26

Navref:Jeg har en mistanke om at dere har store fritidsproblemer,nå er jeg helt sikker etter å sett at dere finpusser kommentarer for skrivefeil.Dere har store problemer og det er bare en ting å gjøre med det,kom dere i arbeid,psykologen og.

Iceman

23.01.2012 kl.16:27

Navref: Å så det var plutselig ikke så morsomt lenger nå da DIN mamma ble nevnt ifm med karma...så for fan slutt å sleng mere dårlig karma over dere selv da..

Jeg vet nemelig hvor jævligt det er å miste en jeg er utrolig glad i....

Med å vise den personen min respekt og verdighet, kan du SPARE deg å svare på denne kommentaren....for jeg orker ikke mere dritt fra deg....og den ondskapsfulle bloggen..

Anonym

23.01.2012 kl.16:28

Jeg står fram som anonym kjære Synskpeggy, og du ser hvem jeg er.

Nå må dette snart ta slutt!

Det har gått langt over grensen for måten "gjengen" oppfører seg på hvis man skal kalle det oppførsel. Respekt må være et fremmedord for den gjengen!

Jeg håper det roer seg for deg Synskpeggy på bloggen din.

Stor klem fra meg

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.16:38

Anonym:Ja...Jeg kunne ha kommentert her,men gjør det ikke.

Kan bare si at vedkommende som advarte meg mot bloggvenner hadde helt rett...

Nå kan de bare fortsette å diskutere seg i mellom,håper bare at andre ser hvor ille dette er og tar avstand fra det.

Klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.16:51

ufo:Hei,ufo.

Man kommer til et punkt der man bare må markere at man tar avstand fra slikt som foregår her nå,man blir skyldig selv om man svarer og dermed oppmuntrer "humorgjengen" til å fortsette dette.Uansett har man ikke lenger ord for hvor langt "humorgjengen" har dratt dette her,som startet med et innlegg om en ung mann som svever mellom liv og død og ingen vet utfallet enda.

Det er rett og slett en stor skam !!

Hilsen synskepeggy.

ufo

23.01.2012 kl.17:16

ja du har rett. Det er ingen grun til å diskutere med dem. Dem er her bare for å provosere deg. Jeg kommer ikke til å diskutere mer med dem. De kommer til å vri og vende på alt som vi sier uansett.

Det er fryktelig trist det med den ulykka. Jeg har aldri opplevd å miste noen i en ulykke noen gang. Men jeg kan tenke meg til hvordan det føles. Jeg håper det kommer til å gå bra med dem.

Jeg krysser fingra for at det roer seg snart.

navref

23.01.2012 kl.18:42

Iceman: hva har mamma med dette å gjøre? Hva mener du egentlig? WTF!!

navref

23.01.2012 kl.19:09

Okay Peggy det er trist, men hvorfor hykle sånn sorg. Du kjenner han jo ikke? Eller du er sikkert sånn som leser dødsannonser, og så dukker du opp på minnestunden for å få gratis snitter. Forundrer meg ikke. Du er ekkel. Normale mennesker gjør ikke sånn. Blir kvalm av deg. Håper det ikke blir snitter på deg denne gangen.

Siri

23.01.2012 kl.19:44

navref:Jeg har stilletiende fulgt med her en stund nå,men denne siste kommentaren fra navref kan jeg ikke forholde meg passiv til.Jeg trodde at det laveste lavmål var nådd og da kommer denne kommentaren her.Det er rystende å være vitne til at mennesker blir rammet på sitt mest sårbare punkt og at det er såkalte voksne folk,endog psykolog som står bak.Jeg må slutte meg til Synskepeggy som skriver at på dette punkt har hun ikke lenger ord og heller ikke ønsker å ha det.

Hvor skriver Synskepeggy eller uttrykker sorg over den forulykede unge mannen.Det hun skriver er at hun tenker på ham og hans pårørende i denne stund og hun skriver at hun forstår hvordan de har det.Det har ingenting med sorg å gjøre,men er et uttrykk for ekte medmenneskelighet og forståelse,egenskaper som du,navref og de andre i den såkalte humorbloggen burde misunne henne,tiltross for sine egne tunge erfaringer klarer hun å tenke på andre først og det står det stor respekt av.

Denne kommentaren din,navref er det umulig å ha noen mening om,den er pill råtten og helt fryktelig.

Hvordan du kan få deg til å skrive "Du er ekkel""Normale mennesker gjør ikke sånn""Blir kvalm av deg."Er jeg ikke engang interessert i å prøve å forstå,jeg vil ikke ned på det nivået man må ned på for å få en begrenset forståelse.

Maria

23.01.2012 kl.19:53

Det må være helt grusomt og miste barnet sitt ... eller ord kan nok ikke beskrive dem smerten .., Det er jo etterhvert foreldres verste mareritt !! Umulig og sette seg inn i hvilken sorg og smerte det må være , bare dem som har opplevd og kjent på det vet hvordan det føles ..

Vi andre kan bare tenke oss til og det er jo en tanke så grusom att man ikke klarer tenke på det engang ...

For dem som har mistet ett barn blir livet aldri det samme , det vil alltid ligge en smerte og ett stort savn der. Og man vil bli traumatisert av og miste det aller kjæreste man har "barnet sitt"..,

Og man skal gjennom mange ulike sorg prosesser .... Men sorgen vil jo aldri forsvinne .. Noen ganger vil man nok sikkert kjenne sterkere på sorgen og tapet slik som du beskriver i innlegget der du hører om en ulykke om en gutt som var på samme alder som din sønn da han døde ..'

Det blir jo en påminnelse om hva man hadde og hva man har mistet , ikke det att man noen gang glemmer , men slike hendelser gjør nok att man sikkert kjenner sterkere på det ... Og man setter seg nok sikkert mer inn i hendelsen enn hva andre gjør.

Det må være helt grusomt og sitte og vente og håpe og ikke vite .. håpet har man nok helt til man mottar dødsbudskapet , kan tenke att man svever mellom håp og fortvilelse og en tro på att det må gå bra .. Vi mennesker er jo også slik att vi ikke tror att ulykker rammer oss selv , vi tror ofte att "det skjer bare alle andre" men slik er det jo ikke. Alle vil vi kjenne på tap i livet , men og miste barnet sitt er så naturstridig ....

Håper virkelig det går bra med denne 29 åringen !!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.20:23

Maria:Takk for kommentaren.

Hilsen synskepeggy.

navref

23.01.2012 kl.21:38

Blir vanskelig å delta her når Peggy sletter det som ikke passer.

lenamon

23.01.2012 kl.21:50

Kommentaren jeg skrev først i dag var oppriktig ment, på tross av at dere har hatt glede av å latterliggjøre den og i tillegg kommet med utallige beskyldninger. Man er i mine øyne aldri så i konflikt med noen at man ikke respekterer deres sorg.

Samtidig har det vært interessant å lene seg tilbake, unngå å la seg provosere og bare følge debatten fra "selverklærte mobbeofre" her inne. Det slår meg at dere kan ha nytte av å lese gjennom deres egne innlegg, gå litt i dere selv og virkelig kjenne etter om dere er helt så uskyldige og hjertegode som dere ønsker å fremstå.

Dagens virkelig verste kommentar kom fra Iceman som i sitt forsvar for deg Peggy presterte å ønske barna mine døde. Jeg har måttet vente i flere timer før jeg klarte å kommentere dette og funnet ut at det beste er å ikke kommentere det, dette taler for seg selv:

Lurer på jeg hvis det hadde vert moren til DENNE navref, "psykologen",mjiaw,hyla,ideatroll,eller ett av de dyrebare barna til lenamon som døde i ambulansen på vei til sykehuset, om de da hadde syns det avskyeligge innlegget til slavreposten er så hysterisk morsomt????

Miggi

23.01.2012 kl.21:52

Til navref ; Å delta her blir vell ikke akuratt noe tap etter måten du har oppført deg på !!!

Og bare så det er klart, jeg ble helt sjokket over at du kunne komme med en slik kommentar ;

navref

23.jan.2012 kl.19:09

Okay Peggy det er trist, men hvorfor hykle sånn sorg. Du kjenner han jo ikke? Eller du er sikkert sånn som leser dødsannonser, og så dukker du opp på minnestunden for å få gratis snitter. Forundrer meg ikke. Du er ekkel. Normale mennesker gjør ikke sånn. Blir kvalm av deg. Håper det ikke blir snitter på deg denne gangen.

--------------------------------------------------------------

Alvorlig talt? Hva feiler det deg? Gjør det noe om folk bryr seg? Har du så jævla mye i mot at Synskepeggy bryr seg? Og hun har jo all grunn til å kunne skrive om det når hun faktisk har opplevd det samme, men på en annen måte, som tok en annen vei !

Jeg kjenner Synskepeggy, og vet du hva? Helvette, du gjør meg forbanna. Kan ikke du bare gå tilbake til den Nav bloggen din, og skrive det som MÅTTE passe deg inn, og la stakkars Synskepeggy skrive det hun ønsker? W-T-F !

Jeg må si at, du har gått VIRKELIG alt for langt, og alt toppet seg da du kom med den kommentaren, jeg har limet inn oppenfor.. Alvorlig talt, nå bør du virkelig gje deg !

Får også lyst å lime inn denne kommentaren ;

navref

23.jan.2012 kl.12:43

Synske Peggy: du er bare tragisk!

-Hadde jeg vært deg ville jeg sett over alle de kommentarene du har skrevet før du kaller noen ANDRE tragisk ! ;) Tror vi alle ser hvem som er tragisk her.

Til deg Synskepeggy, ikke la deg knekke av slike tullinger ! :)) Fast leser av bloggen din, og du skriver bra !

-Ha en koselig kveld videre !

Fiona

23.01.2012 kl.21:54

Til Miggi ; Kunne ikke vært mer enig med deg !! Kunne ikke skrevet det bedre selv.

Synskepeggy? STÅ PÅ ! :))

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.22:03

lenamon:Nåda,nåda,hvorfor ta seg så nær,det hele er jo en spøk,eller er det galgenhumor man kaller det eller roasting eller kanskje bare humor,ikke vet jeg,da jeg er helt ukjent med den form for humor du applauderer så ivrig.

Iceman ønsker IKKE dine barn død,Iceman skriver:Hva om det hadde vært noen av barna til disse,deg inkludert som døde i en ambulanse på vei til sykehuset.Det er IKKE å ønske noens barn død,men forsøk på å få noen til å prøve å sette seg inn i andre,som har opplevd det gjør.

Alvorlig talt,nå får du ta det som en (mann),iallefall forstå rett det som står der.Men,tenkte man det ikke,du fortsetter i samme spor som dine medhumorister,vri og vende på alt som skrives.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.22:08

navref:Blir du slettet her,kan du jo oppsøke en viss annen blogg og fortsette der.Eller enda bedre,hva med din egen blogg.Du får garantert ikke meg inn der - som du er her.Jeg har aldri og skal aldri ha noe med NAV å gjøre,så din blogg interesserer meg ikke.

Får se nå,hvor lenge du gidder å skrive for så å bli slettet.Jeg tar hensyn til dem som leser bloggen min og føler seg krenket,såret,støtt og fremstilt som psykriatiske syke mennesker.

Jeg syns du har bidratt mer enn nok her,jeg.

Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

23.01.2012 kl.22:10

Jeg må også få tilføye at jeg syns heller ikke noe om at min mor blir blandet inn i dette patetiske opplegget som foregår her!! Å som Lenamon sier, ønsker henne død! Dere skal liksom være så jævla voksen!?! Å hva i helvete hadde jeg med dette å gjøre? Har jeg kommentert her kanskje? Hvorfor i helvete blir mitt nick blandet opp i dette? Før dette har jeg knapt blandet meg borti dette...

Igår mottok jeg en kommentar på min blogg som var direkte ufyselig.. IP adressen kunne spores opp til Bergen.. MERKELIG DET DER!?

Skjønner vel hvor jeg vil med dette... Enten er det DEG synskepeggy.. Eller så er det Iceman som var så elskverdig å blande meg inn i denne såpeoperaen av ett syteorkester! Enten eller...

Like ille er det uansett hvem det er av dere 2... Jeg gir blankt faen i den latterlige kommentaren.. Men jeg vil ha meg frabedt å bli blandet inn i denne suppa her når jeg ikke har sagt ett kløyva ord her!

Å Synskepeggy, som uttalte så jævla fint at du ikke sletter kommentarer... Mmm... Hva har du gjort ikveld? Jeg har sittet å sett på at du sletter kommentarer i hytt og pine her... Mhm...

Fru perfect... Yeah right...

Takk din kjære venn Iceman for at jeg ble blandet inn i dette.. Ikke klandre meg!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.22:24

Mjiaow :Vær mer presis,ikke slettet kommentarer i hytt og pine,men slettet kommentarer fra en viss en - for sitt eget beste,jeg er flau på vedkommendes vegne og kommentarene som er slettet blei for drøy,med omtanke for mange som leser bloggen her.

Hilsen synskepeggy.

navref

23.01.2012 kl.22:31

Så du vil ikke ha noe med NAV å gjøre sier du? rart, for det er jo en mappe på deg. Men du er kanskje ikke ærlig mot vennene dine?

Mjiaow

23.01.2012 kl.22:38

Jeg gidder ikke sitte å stave det for deg.. Du vet at du sletta den kommentaren om sorgenfri! Du vet det å jeg vet det! Punktum! Du trenger ikke sitte der å bruke tid på å juge deg fram til masse oppmerksomhet..

Omtanke? Hadde du hatt den der såkalte OMTANKEN å brydd deg så siiiinnsykt om dine lesere, hvorfor blokkerer du ikke bare IP adressene istede?

NEI, skal jeg si deg hvorfor? Fordi du lever på det å få all den såpeoperaen slengt oppi trynet.. Tipper du sitter der å gosser deg med potetgull og brus og kniser og har det riktig så koselig samtidig som du sikkert sitter å kakler med alle de som bækker deg opp å planlegger neste stikk...

Skal jeg fortelle deg en ting? Jeg gosser meg jeg å! Hvorfor? Fordi det er så sinnsykt morsomt å se på hva dere klarer å konstruere.. Du sitter tilogmed å lager dine egne kommentarer fra "Andre" som skal si noen gode ord om saken så du har litt mer å blåse opp bålet med hvis det blir stille..

Sikker på halvparten av de anonyme minst er fra deg selv..

Eneste som ikke gosser meg er at dere blander inn morra mi å karma å ønsker henne død! DET er noe du skulle spart de stakkars leserene dine for!

Men neida.. Du driter i det sålenge det ikke omfatter din jævla karma!

Jepp, jeg er pissed! Morra mi kødder verken Iceman eller du eller noen andre med!

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.22:41

Mjiaow :Du får tro hva du vil.Jeg vet hva jeg vet !

Og hva du tror interesserer meg ærlig talt ikke.

Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

23.01.2012 kl.22:51

Nei det var jo bombe.. :)

Hvis ikke jeg interesserer deg, så hold meg og morra mi unna for framtiden da!

Jeg håper jeg slipper å se mitt bloggnavn dukke opp i framtiden! For jeg vil aller helst ikke sitte å diskutere med deg siden det er rimelig dødt løp.. Sålenge det ikke gagner deg så er det ikke noe du vil høre på uansett.. Du "har alltid rett" eller så vil du kun diskutere med folk som er enige med deg.. Resten kan bare ryke å reise... Å det er jævli trist når man tenker over at det er en voksen dame som eier denne bloggen (eller er det en mann? ser du blir omtalt som "HAN synskepeggy" innimellom serru...)...

Oppfør deg deretter da.. Så kanskje får du litt respekt du også om du gidder å ta imot andres meninger uten å glefse å mentalt bitchslappe tilbake ;)

navref

23.01.2012 kl.22:54

Peggy: du sier du er synsk, og vi vet du fikk spørsmål om å finne to katter. Da kom du med ett generellt svadasvar. Men begge kattene var døde. Så du ble avslørt som bøffmaker. Vil du vi skal skrive litt nærmere om det på en annen blogg?

23.01.2012 kl.23:02

Merkelig at det er greit at bloggeier og hennes venner slenger ut sarkastiske kommentarer,men om andre kommer med en kommentar som faktisk er fin,som Lenamon sin for.eks,blir det kalt mobbing,trakassering og sjikane!?

magjool

23.01.2012 kl.23:05

mjiaow

såg d var frampå og slenkte spydigheter på "slarvebl,Angående familier som går i oppløsning,etc,SPAR DEG;Og d seier du ikke har kommentert her ,i kveld,?du kan jo vere anonym,!!!,og du har no vert innpå her tidligere ,når det har vert uro her på bloggen til SP,har sett du elsker bråk,og du har slænkt ganske bra på slarveposten,vært bra stygg i kjæften.din mor kan hende blir blandet inn i dette slik som jeg vart av min datter,Så vær ikke for kjæpphøy du Tonje M.mor på byåsen ....

Livet mitt som klarsynt.

23.01.2012 kl.23:07

Miggi:Takk for kommentaren.

Kommentaren du har med her sier vel alt man trenger å vite om den personen.

Og mer er det ikke å si om det.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

23.01.2012 kl.23:14

Ha det gjerne gøy på mine vegne Peggy, det er greit. Lag en tegneserie, finn opp vitser, skriv om de dumme blogginnleggene mine. Kan det få opp humøret her inne, så er det helt toppers :) Feel free, man kan sikkert finne på mye morsomt på mine vegne.

Men igjen, kommentarene her taler for seg selv, uansett om dere prøver å vri og vende på de stygge ordene som kommer her. Offerrollen her inne har vel for lengst utspilt sin rolle, eller hva?

Mjiaow

23.01.2012 kl.23:17

Magjool: HAHAHHAHAAHHAHA.. Har jeg en mor på byåsen? Hvor tar du det fra da?

magjool

23.01.2012 kl.23:21

Navref:: hva er "bøffmaker".

strutsen er blitt laama for ville ikke ha ein mor som var gås.men gåsa avslører deg Navref.

Mjiaow

23.01.2012 kl.23:33

Tenkte meg det... :)

Mjiaow

23.01.2012 kl.23:59

Menmen.. Forundrer meg ikke om du har sittet å slarvet med Toril om meg.. :) Ser jo hun har blokkert meg på facebook å.. Desverre for deg så vet hun ikke særlig mye om meg og mitt lengre ;) For det er MANGE år siden jeg har hatt mye kontakt med henne.. Kan fortelle deg såpass at min mor bor nok ikke på byåsen nei.. Huset er jevnet med jorden å det.. Rart ikke hun vet det? Hmm :)

Dere får no bare sitte å slarve om meg.. :) I dont care.. Sier bare mer om dere enn om meg..

"Scary shit" at du vet "så mye om meg og mitt"... Fint at jeg ikke har noe nummer og adresse åpent på nett da så jeg slipper å tenke på å bli overrumplet med drapstrusler og det som værre er.. For det er jo det denne "gjengen" du tilhører er istand til? Masse folk gjemmer seg bak "Anonym" fordi de er redde for sitt eget liv... Tøft :)

Babydoll

24.01.2012 kl.02:07

Skal si noen visse Slarve-slaver fikk en annen lyd i det råttne pie-hølet sitt da de fikk et lite hint om å snu saken om på seg selv... Var ikke så kjekt det nei. De likte ikke så godt smaken på sin hjemmelagde medisin likevel? ...og så er de så Iatterlige å kaller det for drapstrusler, hehehe for noen jævlige tapere. Enda et bevis på at de langt ifra frisk i planeten!!

Håper du slipper mer angrep av slike parasitter på den koselige bloggen din, synskepeggy.....men det er vel ikke så lett når enkelte har et svært trist og fattig liv at de må hakke på folk for å få opp livskvaliteten sin før de kveles av deres eget tragiske eksistens. De burde få seg et liv...et skikkelig et!!!

Stå på! Det Gode vinner alltid over det onde :-)))

ufo

24.01.2012 kl.07:13

Det er tragisk hvordan enkelte komenterer her på bloggen. Da mener jeg de som kommer med de stygge komentarene her.

Hvis dere ikke liker bloggen så kan dere vel bare holde dere unna bloggen her?

Stå på synskepeggy!!

reaksjoner

24.01.2012 kl.07:55

La nå bare de 3 holde på, de skjønner jo ikke sitt eget beste.

Respekt er et ord de aldri har hørt før.

Det er opp som en bjønn, og ned med flagget på halvstang for de 3 der.

Og leste en kommentar om psykologer er en stor vits.

Jeg kan ikke si meg mere en ig, det fikk jeg oppleve da min X prøvde å ta sitt liv for 12 år siden.

Psykologene tok dessverre IKKE ansvar, endte opp med og kjøre meg selv i klelleren. Til det sa stopp.

Og for 1 uke siden klarte vedkommende og ta sitt liv.

Så at helse-vesenet svikter i slike situasjoner, det er dessverre en kjens-gjerning.,

Beklager at jeg sier noen ord, men da jeg har opplevd svikt i den biten av helse-vesenet så håpet jeg at jeg slipper usaklig kjeftbruk, fra dere.

Takk

Mjiaow

24.01.2012 kl.10:50

Babydoll: Kjære vene, hvem er det som har kalt noe drapstrusler? Det iceman sa? Det var ikke drapstrusler.. Det var dødsønsker... Det jeg snakket om var tidligere feider som har foregått hvor det ble utlevert drapstrusler og folk måtte gjemme seg bak anonyme nick.. Noe som skjer påfallende ofte nå også "buhu jeg tør ikke si navnet mitt men du vet hvem jeg er :("

Toril

24.01.2012 kl.10:52

Kjære Synskepggy!

At blogginnlegget ditt som var til ettertanke pga det triste hendelsen med 29 åringen skulle bli ødelagt slik som dette synes jeg er kjempetrist og respektløst!:(

Alle mine tanker går til 29 åringens familie!

Dette innlegget var skrevet nettopp fordi du vet og forstår hvordan familien til 29 åringen gjennomgår akkurat nå siden du og din familie mistet ditt barn som er det kjæreste man eier og har.

Det å miste sitt kjære barn slik du gjorde har sikkert også gitt deg innvendig styrke og kraft som bare dere som har opplevd noe liknende kan beskrive.

Du er der for menneskene rundt deg, du viser kjærlighet, omtanke og omsorg for mennesker rundt deg, du dømmer ikke andre mennesker og du ønsker at alle mennesker rundt deg skal ha det bra! Uten å kjenne deg som person ser jeg tydelig at du brenner for kjærlighet og rettferdighet! Du møter andre mennesker med respekt, toleranse, forståelse og åpenhet. En annen ting jeg vil trekke fra som en positiv egenskap hos deg, er evnen til å tilgi andre mennesker. Tilgivelse sitter kanskje langt inne hos de fleste av oss mennesker, men ikke hos deg, og det er et bevis på at kjærligheten står høyest hos deg.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag!:)

Stor klem fra Toril

Mjiaow

24.01.2012 kl.11:08

Ja du mottok jo tilgivelse du så det vet du jo alt om :) Hehe!

Men såklart hun tilgir de som er slemme.. Hun vil jo ha flest mulig på laget sitt..

Kan jeg spørre hvorfor du begynte å bli kompis istede du som såg det da det vi alle andre ser idag også? Later du som du ikke ser det lengre? For det du sa på den tiden dere var uvenner er akkurat det samme som vi ser.. Skjer det noe magisk som gjør at du ikke ser det lengre? Eller er det rævsleiking fordi du er redd hu? Hun klarte jo tross alt å ta fra noen jobb og løyve... Hadde blitt litt redd selv jeg da :)

Mjiaow

24.01.2012 kl.11:16

Å hvorfor sitter du å gir ut informasjon om meg? Har noen gitt deg lov til det kanskje Toril? :)

Toril

24.01.2012 kl.11:27

Mjaow: Dette er en sak mellom Synkspeggy, Magjool og meg, og ingen andre! Mere svar får du ikke fra meg! Jeg har null interesse av å diskutere med deg på bloggen til Synskpeggy!

Vedkommende som mistet jobben hadde kun seg selv å takke, og ingen andre! Ingen kommentar utover dette!

Hvis det er noe du ønsker å ta opp med meg kan vi ta det privat, og ikke på bloggen til Synskpeggy!

Vis respekt Tonje!

Toril

24.01.2012 kl.11:28

Mijaow: Ingen kommentar!

lenamon

24.01.2012 kl.11:37

Leser og observerer i dag også, trekker tilbake det jeg har sagt om å ikke være her inne (men jeg skal oppføre meg pent).

Dagens " god kommentar" kommer fra deg Babydoll. Jeg er sikker på at synske peggy er glad for at du beriker bloggen hennes med disse godordene (sterkt ironisk ment):

Babydoll

Skal si noen visse Slarve-slaver fikk en annen lyd i det råttne pie-hølet sitt da de fikk et lite hint om å snu saken om på seg selv... Var ikke så kjekt det nei. De likte ikke så godt smaken på sin hjemmelagde medisin likevel? ...og så er de så Iatterlige å kaller det for drapstrusler, hehehe for noen jævlige tapere. Enda et bevis på at de langt ifra frisk i planeten!!

Håper du slipper mer angrep av slike parasitter på den koselige bloggen din, synskepeggy.....men det er vel ikke så lett når enkelte har et svært trist og fattig liv at de må hakke på folk for å få opp livskvaliteten sin før de kveles av deres eget tragiske eksistens. De burde få seg et liv...et skikkelig et!!!

Stå på! Det Gode vinner alltid over det onde :-)))

Ps men når det er sagt Peggy, du kan jo ikke noe for at babydoll har kommentert på denne måten, men oss imelllom - det gjør ikke noe godt for bloggen din.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.11:49

Toril:God morgen og hjertelig takk så mye.

Du oppsummerer min mening med innlegget helt rett.Jeg tenker fremdeles mye på den forulykkede og hans pårørende.Nå har ikke jeg hørt siste nytt i saken,men om det verste skulle skje, er det da den tyngste jobben man kan få i livet begynner for de som er igjen,veien tilbake etterpå er svært tung,men også svært god på mange måter.Vi som har gått den tunge veien vet at det er noe man må gjøre helt aleine,helt individuelt og i eget tempo,det er helt uavhengig hvor mange man har rundt seg, og psykolog og øvrig hjelpeapparat har svært lite å stille opp med,da jobben foregår innvendig i tråd og i takt med hver og en av de berørte.

Det er fortvilende å være vitne til at enkelte viser lite eller ingen respekt for omstendighetene og min mening med innlegget.Man kan ikke annet enn å tro at de som viser en slik holdning mangler noe svært vesentlig selv.Og kommentarene her avslører det en etter en.

Har forøvrig bestemt meg for å la alle kommentarer stå.Man ser dem uansett for hva de er.

Ønsker deg også en kjempefin tirsdag og stor klem fra meg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.11:52

Mjiaow :For å ha det helt klart,jeg har ingen sak gående med deg,så vennligst hold meg utenfor å ta oppgjørene med diverse andre bloggere i egen blogg.

Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

24.01.2012 kl.11:56

Toril, det er vanskelig å ta noe privat med noen som har blokkert begge facebook profilene mine med alle sine ;-) å jeg tar det her fordi magjool tok det her.. Å jeg lurer egentlig på om det er lovlig å utlevere informasjon om noen som ikke deler dette selv jeg!!!

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.11:58

lenamon:Ordlyden kan diskuteres,men poenget er krystallklart.

Poenget er også rettet til deg.

Hva som er godt og ikke for MIN blogg syns jeg ikke er din oppgave å bekymre deg om og passer overhode ikke her,belær heller dine medhumorister om du absolutt må si din mening,men i egen blogg helst.

Hilsen synskepeggy.

Toril

24.01.2012 kl.12:02

Mijaow: Ingen kommentar og diskusjoner med deg på bloggen til Synksepggy! Vær så snill kan du respektere det?

Ta kontakt med meg på mail hvis det er noe du vil, jeg er abyssineroppdretter, og har hjemmeside hvor min informasjon står.

Mjiaow

24.01.2012 kl.12:08

Du respekterer jo tydeligvis ikke meg og mitt liv så hvorfor skulle jeg egentlig respektere noe som helst fra deg? Hmmm...

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.12:12

ufo:Hei,igjen ufo.

Det er trist,men også på en måte bra,man ser det for det det er.

Jeg slettet noen kommentarer i går,det gjorde jeg fordi at jeg syns de blei for drøy, mest av hensyn til faste lesere av denne bloggen,de skal få slippe å lese kommentarer som antyder psykiske lidelser som følge av sorg og tap.De skal slippe å få en slik belastning her i min blogg,de har belastninger nok og sliter nok fra før.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.12:12

Jeg belærer ikke, jeg observerer.

Jeg forstår det slik at stygg språkbruk mot meg og andre kan vi se gjennom fingrene med.

Stygg språkbruk mot deg og dine bloggvenner er mobbing og trakassering.

Interessant!!!

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.12:17

Mjiaow:Jeg har ikke svart deg på en eneste kommentar bortsett fra oppfordringen om å ta oppgjørene du føler for å ta i egen blogg.

Du hisser deg selv opp over fantasier og antakelser og da får du ta det i egen blogg.

At noen har skrevet kommentarer her som anonyme er fullt forståelig og at du antar at det er meg som skriver er ditt problem og et problem du bør ta opp i egen blogg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.12:23

lenamon:Det er jo HUMOR,betyr dette at en av de ivrigste humoristene ikke har humor selv, når alt kommer til alt.Ikke bra for imaget man har skapt seg.

Det er rart hvordan man plutselig tar alt så forbaska personlig når ting blir snudd og HUMOREN blir rettet mot dem som startet denne formen for humor.

Ikke vær engstelig,mine bloggvenner og andre lesere vet godt hvem kommentaren til babydoll er rettet mot,ingen av dem tar det personlig til seg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.12:28

reaksjoner:Takk for kommentaren.

Trist at din historie skulle ende sånn.Men igjen og igjen ser man og hører man om psylolog,krisehjelp osv.svikter på det groveste.

Det er allikevel godt å se at det går bedre med deg nå.

Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

24.01.2012 kl.12:36

Ikke snakket til deg heller jeg synskepeggy.. Den var til toril.. Jeg bare glemte å skrive på navn.. Det burde du jo nesten skjønt..

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.12:39

Mjiaow :Toril er ikke bloggeier og du har fått opplysninger - fra Toril selv - om hvor du kan ta kontakt med henne.

Det finnes derfor ingen unnskyldninger for deg lenger til å fortsette å oppsøke denne bloggen.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.12:41

Der illustrerte du det jeg ville frem til:

Ikke vær engstelig,mine bloggvenner og andre lesere vet godt hvem kommentaren til babydoll er rettet mot,ingen av dem tar det personlig til seg.

Det var ikke humor, ikke sant. Da ville du ikke vært bekymret for at noen av dine lesere og bloggvenner skulle ta det til seg.

Konklusjon: så lenge det ikke rammer deg og dine - kan man si hva som helst slags stygge ting her inne.

Eller?

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.12:57

lenamon:Det er jo den såkalte humorbloggen,som du er en stor tilhenger av et godt bevis på.

Hva er problemet ditt,du likte jo sjikaneringen,hetsen og trakasseringen av synskepeggy svært godt og var en av de fremste talsmenn for at slikt måtte man tåle i humorens,eller var det galgenhumorens navn.Du fant endog "debattene" svært så underholdende.

Kan man tolke dine forsøk på å oppføre deg pent her i bloggen dithen at du også har forstått hva humorbloggen er og hva den vil og velger nå å ta avstand til den type blogging.I så fall er du ikke aleine om det,flere har forstått det og mener at humoren har gått alt for langt og velger derfor å ta avstand fra det.Flere av dem som først var med på den "hysterisk morsomme leken" har kommentert sin avsky mot den her i bloggen som anonyme eller andre nicnavn.

Jeg er klar over at det nå vil hagle med beskyldninger rettet mot meg om at jeg selv skal ha skrevet kommentarer,det får så være,jeg kan ikke avsløre at det IKKE er meg.Det forstår du vel ?

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.13:51

Hvis vi kunne klare å være voksne nå, legge sinne til side - så tror jeg det kunne komme noe godt ut av denne " krigen " tross alt. Det jeg vil frem til at vi alle skal tenke godt igjennom hvordan vi behandler hverandre på nett, det sitter mennesker med tanker og følelser bak hver eneste pc.

Det finnes mange måter vi kan støte / såre / eller få andre til å føle seg små via våre blogger.

Det kan være en humorblogg hvor objektene for humoren ikke synes det er gøy.

Det kan være å komme med sårende meninger og gjemme seg bak "sekkebegreper" slik at man ikke trenger å stå til ansvar for det man skriver.

Hvem bestemmer hva som er verst, er det ikke nettopp den som rammes eller må vi alle stå til ansvar for det vi føler når vi opplever slike ting?

Jeg har opplevd å bli kalt både det ene og det andre i det siste, men slik er det for oss alle. Den som er med på leken må tåle steken, selv om det ikke alltid er like morsomt.

Vi kan fortsette i det uendelig å beskylde hverandre og det andre eller vi kan velge å leve videre her i vår bloggverden (som vi alle er hektet på) i fred og forsoning.

Konflikter havner vi alle i til tider (og særlig oss damer med sterke meninger). Det er vårt valg om vi skal fortsette med "leken" eller om vi skal la konflikten bli en konstruktiv lærdom for alle sammen.

Og akkurat som du Peggy forventer beskyldninger, så forventer jeg at dere skal latterliggjøre den "fromme" Lena.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.14:05

lenamon:Denne kommentaren kan du kopiere å legge den inn i humorbloggen der den tross alt passer best - så får man harselere,sjikanere og hetse den så mye man bare orker der,det må da du syns er "hysterisk morsomt".

Det var tross alt IKKE denne bloggen synskepeggy som startet det hele,om du har dårlig hukommelse så er det bare å lese innlegget samt kommentarer på nytt.

Jeg har lest ETT innlegg i en viss blogg,det er det hele,har aldri og vil aldri legge igjen kommentar heller.

Så lenge du er med på den "hysterisk morsomme leken" vil dine forsøk på forsoning ha motsatt virkning enn det tilsynelatende ser ut for og vil kun virke patetiske og ynkelige her.

Alle dine kommentarer fra nå av vil (fortsatt) bli oppfattet som kverulerende.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.14:25

Humorbloggen startet vel i kjølvannet av en diskusjon her inne, der du fikk tilbakemelding om at dine innlegg kunne oppfattes som sårende. Den tilbakemeldingen tok du ikke til deg, fordi du mente at det var opp til den som leser å velge hvordan man responderte på dette.

Du sier at alle mine innlegg fra nå av vil bli sett på som kverulerende, selv om jeg skriver i en helt normal tone, uten andre baktanker enn å diskutere et ganske viktig tema.

Dermed er jeg igjen fritt vilt for vennene dine her inne, diskusjonen vi var i gang med sporer av sitt tema og munnhuggeriet er i gang.

Det kan minne om en avledningsmanøver i en diskusjon som plutselig ble ubehagelig.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.14:37

lenamon:For det første,innlegget du sikter til blei så til de grader misforstått av noen kjerringer som lever livet sitt på blogg og antakeligvis har flere anonyme blogger enn de selv kan telle,det er ikke mitt problem at slike bloggere - med god grunn selvsagt - tok et innlegg skrevet på generelt grunnlag så personlig,man mistenker at man traff....

Poenget i innlegget får man finne ut selv,men det står å lese.

For det andre - godt forsøk på å få i gang ny "debatt" her,denne gang om avledningsmenøver - eller ikke....nei,takk ingen av delene for min del.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.14:51

Her speiler du holdingene dine ganske godt Peggy:

til blei så til de grader misforstått av noen kjerringer som lever livet sitt på blogg og antakeligvis har flere anonyme blogger enn de selv kan telle,det er ikke mitt problem at slike bloggere - med god grunn selvsagt - tok et innlegg skrevet på generelt grunnlag så personlig,man mistenker at man traff....

Så jeg synes kanskje ikke venninnene dine skal rope så høyt om denne mobbekampanjen mot Synske Peggy. Du fremstår som ganske så frisk i avsparkene selv og ikke som noe offer.

Jeg forsøker ikke å få i gang noen ny debatt, jeg holder meg til samme tråden jeg. Når du sier at jeg forsøker å få i gang en ny debatt, er det vel sannsynligvis for å få andre til og se meg som en kverulant.

Synes dette et ganske beskrivende jeg, for hvordan man kan forsøke å få andre til å fremstå på den og den måten, ved å tillegg de egenskaper de ikke har. I mine øyne kan det se ut som manipulering.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.14:59

lenamon:Tro hva du vil,lenamon,det er bare svært få som har misforstått det innlegget du sikter til,de fleste har forstått det utmerket og nøyaktig slik jeg mente det.

Poenget i innlegget har du fremdeles ikke tatt,da du fortsatt føler deg "støtt og såret og krenket".Til forskjell fra deg og humorbloggen din har jeg aldri nevnt navn,verken på blogger eller bloggeier,men som så ofte før,det er ikke nødvendig heller,de man har i tankene når man skriver har en fantastisk evne til å avsløre seg selv.....Det skal de ha !!

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.15:10

Her gir du meg igjen et godt eksempel på det jeg har oppfattet var dine holdninger:

Til forskjell fra deg og humorbloggen din har jeg aldri nevnt navn,verken på blogger eller bloggeier,men som så ofte før,det er ikke nødvendig heller,de man har i tankene når man skriver har en fantastisk evne til å avsløre seg selv.....Det skal de ha !!

Et godt gammel kvinnetriks det der, jeg nevner ikke navn (men sørger for at alle vet hvem jeg mener uansett) dermed kan ingen ta meg på det.

Jepp, jeg har nevnt navn og dermed så står jeg faktisk for det jeg mener, og tar imot det som måtte komme - uten å bære meg i etterkant.

Men du har gitt meg alt gratis her egentlig. Jeg skjønte jo det at du ikke er like godhjertet mot alle (bare spesielt utvalgte) og at du utmerket godt vet at du rammer enkelte med innleggene dine.

Er det særlig snilt? Nei det er det ikke. Har du dårlig samvittighet? Nei, ikke det minste. Er det skummelt, ja det er det.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.15:18

lenamon:Kverulere,kverulere,vri og vende på alt som blir skrevet.Det minner uhyggelig om en viss annen blogg.Det var en blogger som "forsnakket" seg i kommentarfeltet her,en underlig måte å ordlegge seg på,med mindre bloggen faktisk tilhører vedkommende,fikk aldri noe svar på mitt spørsmål om forklaring heller....så....

Hilsen synskepeggy.

Toril

24.01.2012 kl.15:57

Du nevner den kommentaren fra den som "forsnakket" seg på bloggen din. Linken til en blogg nedenfor mener å ha fasiten for hvem som er den eller de ansvarlige for den bloggen vi har stiftet bekjentskap med:

http://reaksjoner.blogg.no/1327399660_blogg_vs_faceboka.html (kopier og lim inn linken i adressefeltet)

Du skjønner sikkert hvem denne bloggeren jeg sikter til er.

Ønsker deg en kjempefin tirsdags ettermiddag!:)

Stor bloggklem fra Toril

lenamon

24.01.2012 kl.15:57

Ny avledningsmanøver på gang? Jeg har ikke vendt på noe som har blitt sagt jeg, så jeg kan kanskje av dette tenke at du er tom for argumenter? Og derfor kan du istedenfor å snakke om det jeg tar opp her fortsette og si at jeg er en kverulant og komme med merkelige beskyldninger (som du lett kunne sjekket ut av IP adresser) eller skal jeg føye til løgner på listen over virkemidlene også?

Som sagt, blir en diskusjon for ubehagelig er det effektivt å vri saken over på noe helt annet. Eller hva?

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.16:13

Toril:Hei igjen,Toril.

Jeg vet/visste hvem bloggen reaksjoner er,men fikk en helt grei kommentar tidligere i dag og fant da ingen grunn for å avsløre vedkommende.Jeg svarer greit til dem som kommenterer greit,og jeg respekterer anonymitet så lenge den anonyme bloggeren ikke avslører seg selv.

Det er ikke reaksjoner jeg har i tankene som har "forsnakket" seg.Jeg mottok en kommentar som jeg syns ordla seg på en underlig avslørende måte.Man svarer ikke med en sånn ordlyd med mindre man eier bloggen selv.Jeg stilte spørsmål,til bloggeren med det samme,fremdeles uten å få svar - så langt,til tross for at samme blogger har kommentert her etter sin egen avsløring av seg selv.

Ønsker deg også en fin tirsdags ettermiddag.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.16:54

lenamon:IP-adresser,nå skal jeg forklare deg noe og følg nøye med nå,her er ikke rom for misforståelser osv.

For en tid tilbake gjorde jeg og en bekjent et lite eksperiment.Jeg har pr dags dato fem mobiltelefoner og datamaskin, alt står på meg i mitt navn.Vi gjorde følgende,først så skreiv vi en kort kommentar i kommentarfeltet i min blogg fra DATAMASKINEN og IP-adressen blei notert ned,så skreiv vi samme kommentar fra alle fem mobiltelefonene til min egen blogg,IP-adressene blei notert ned,vi fant det vi hadde mistanke om, men ville prøve ut,INGEN av IP-adressene var like,ny IP-adresse fra hver av mobiltelefonene,det eneste som var lik,bortsett fra de to siste siffer var kommentaren fra datamaskinen,grunnen til ulike siste siffer var at maskinen var slått av - og på igjen - under eksperimentet,som også var en del av eksperimentet.Til tross for at alle mobil,samt datamaskin er registrert på meg,fikk vi altså syv ulike IP-adresser fra samme kommentator.

Forsto du dette her og poenget mitt...For ordens skyld kan jeg legge til at kommentarene inneholdt kun ordet HEI og samtlige (helt like) kommentarer blei slettet umiddelbart etter utført eksperiment.

Så beskyldninger om løgn som virkemiddel til å oppnå hva ????? er svært uklart for meg.Eksperimentet er såre enkelt,du kan prøve det selv.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

24.01.2012 kl.17:06

Jeg må bare nok en gang komme innom og takke for suveren underholdning! Jeg har ikke ledd så mye på evigheter, som det jeg gjør når jeg kommer inn her og leser. Dine panikkslagne åretak er bare helt fantastiske Peggy!

Men en ting tillater jeg meg å bemerke: Du skriver til stadighet at blant annet lenamon ikke klarer å få igang en diskusjon her inne, men kommentarene som hagler, blant annet fra deg selv, er jo et slående bevis på at hun (og andre) klarer nettopp det: Å få igang en diskusjon... Og du Peggy, går på med alle fire beina hver bidige gang, og lar deg provosere, mens vi andre sitter her og leser og ler.

Så takk enda en gang, jeg tror ganske sikkert jeg må legge inn deg og Slarveposten under "ukens link" hos meg, sånn at flere får ta del i det... Jeg bøyer meg i støvet enda en gang for ditt fantastiske naturtalent når det gjelder underholdning! Stå på frøken!

Totil

24.01.2012 kl.17:09

Det du skriver her stemmer Synskepeggy. Denne kommentaren skriver jeg fra min mobiltelefon.

Ideatroll

24.01.2012 kl.17:15

Forresten, det du sier om IP-adresser er nok dessverre tull Frøken Peggy ;) Alle maskiner tilknyttet samme nettverk fremstår med samme IP-adresse. Det er nemlig nettverket som innehar adressen, ikke hver enkelt maskin. Derfor vil blant annet mine kommentarer fremstå med ulik IP-adresse, etter hvor jeg befinner meg.

Dette er litt som med postadresser, alle personer i samme hus har samme adresse, og hvis en av dem flytter, så vil vedkommende få en ny adresse. Adressen tilhører huset, ikke personen. I overført betydning vil det si at nettverket ditt er huset, og de ulike maskinene er familiemedlemmene.

Bare sånn til info - fra en som har jobbet med data i årevis ;)

lenamon

24.01.2012 kl.17:17

Da er nok du mer bevandret i IP nummer enn meg, da jeg har forstått det slik at alt som går under samme nettverk også har samme IP nummer. Uansett så holder det lenge med et IP nummer for meg, for jeg skriver under mitt eget navn og vet at det jeg skriver må jeg kunne stå til ansvar for. Synes det er god nettskikk.

Grunnen til at jeg funderte på om det var løgner inne i bildet er jo fordi du via IP adresser ser at jeg og slarveposten har ulike IP adresser. Hvis du dermed påstod at jeg skrev begge - så trodde jeg altså at du hentydet at vi hadde samme IP adresse.

Ideatroll

24.01.2012 kl.17:19

...og grunnen til at MOBILER viser separate adresser, er at de ikke knytter seg opp mot datanettverket ditt, de har egne nettverk. Hadde du hatt 5 datamaskiner i huset, ville de alle hatt samme IP-adresse, for de bruker ditt nettverk for å fungere. Til og med naboen din vil ha samme IP-adresse hvis du har usikret nett og han logger seg inn på det ;)

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.17:32

Totil:Heisann,

Visst stemmer det,og hvorfor det stemmer er det ingen av "damene" som har forstått.De får legge hodet i bløt en liten stund (inkludert vedkommende som har drevet med data i åresvis)så kanskje de finner løsningen,som jeg gjorde,det er såre enkelt når man vet hvordan IPnr,nettverk,teleoperatør osv.funker.

Men som alltid,istedenfor å forstå poenget mitt,prøver de å få istand en krangel om IPnr.Patetisk er det !!

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

24.01.2012 kl.17:53

Det var ingen krangel, det var informasjon. Test det med datamaskiner i stedet for med telefoner så ser du det. Og hvis du har laptop, så ta den med et annet sted, så ser du at IP-adressen endrer seg. Dette VET jeg Peggy, det er jobben min skjønner du :) Prøvde bare å være hjelpsom jeg, men som vanlig så klarer du jo ikke å innrømme at andre faktisk kan ha rett... For du leste BEGGE kommentarene mine om IP, ikke sant?

Ideatroll

24.01.2012 kl.17:58

...akkurat som at jeg kan vise deg hele sidekoden din og poste den her

Som at teksten du bruker er Arial, med Helvetica som reserve.

At fargekoden på bokstavene er #333333, og at headeren din har adresse http://synskepeggy.blogg.no/images/css/23c5db868bee4985e81dc7ebe58d6db4.jpg

og er 306 pixler høy.

Linkene dine har fargekode #336699, som er en av standardene hos blogg.no, og fonten er Tahoma, med Geneva som reserve.

Jeg KAN data skjønner du, jeg lever av det ;)

Ha en hyggelig kveld!

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.18:02

ideatroll:POENGET mitt i min kommentar til lenamon har INGENTING med IPnr. å gjøre......

Men,bare for å ha sagt det så har jeg satt meg inn i hvordan/hvorfor/hva osv.IPnr fungerer.Og grunnen til at jeg har satt meg inn i det finnes å lese her i bloggen.

Jeg henviser til en kommentar der en "anonym" blogger har avslørt seg selv,da jeg minner på det i en kommentar til lenamon er det LENAMON selv som påtar seg oppgaven med å starte en diskusjon om IPnr.

Men som sagt,en diskusjon om IPnr faller milevis fra poenget jeg ville ha frem med å "henge" meg på "debatten" som LENAMON startet.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.18:03

Jeg er ikke ute etter noen krangel om verken IP adresser eller det ene eller andre. Jeg aner ikke hvordan det fungerer annet enn det jeg sa jeg trodde (at alt går på samme IP adresse). Jeg overlater glatt alt annet enn selve bruken av PC'en til mannen min som har god greie på data, og det er jeg ikke flau for å innrømme heller :)

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.18:14

lenamon:Neivel...du startet denne IPnr-"debatten",det er helt greit at du legger den død.

Og heller begynner å prøve å finne ut hva poenget mitt i svaret til deg er !!Eller,du er vel kanskje ikke interessert i poenget...

Hilsen synskepeggy.

lenamon

24.01.2012 kl.18:18

Jo, men jeg foretrekker at dersom noen har noe på hjertet så kan de si det rett ut heller enn å snakke i gåter. Hva er det du forsøker å si?

Men legger merke til at du ganske gjennomgående har ignorert poenget mitt til deg ved å unngå å svare på det i alle mine innlegg her i dag, men jeg tar det som et svar i seg selv jeg da. Eller har du lyst til å svare med egne ord?

Ideatroll

24.01.2012 kl.18:20

Du er storartig du Peggy... men en gang du føler deg presset opp i et hjørne, så sier du at det ikke har noe med saken å gjøre... Men jeg er stadig like takknemlig for alle latterkulene du gir meg - det er nesten så jeg tror jeg dauer her jeg sitter... eller LIGGER når latteren tar meg som verst! Godjenta hehehehe :p

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.18:58

ideatroll:Vel,det er en måte å kamuflere at man ikke forstår poenget i det hele tatt.Latterliggjøre alt som skrives.Flott metode,den funker tilsynelatende godt.

Lenamon:det samme gjelder deg.

Hilsen synskepeggy.

Mjiaow

24.01.2012 kl.19:03

*klask i trynet* DOH >_<

Haha :P

Ideatroll

24.01.2012 kl.19:03

Ja du vet vel om det funker, for det er jo det du gjør hele tiden... er ikke så dyktig på sånt som deg jeg, men jeg går gjerne i lære om du skulle ha en ledig plass? Bøyer meg ydmykt i støvet for de som har mer kunnskap enn meg selv, uansett hvilket område det måtte være på... ;)

Jeg kan data skjønner du!

24.01.2012 kl.19:08

Den samme informasjonen om Synskepeggys blogg fant jeg på ett øyeblikk,så jeg er ikke imponert.

Jeg er for en amatør å regne i datasammenheng,men hadde ingen vanskeligheter med å finne frem.

Sønnen min på 11år viste meg hvordan.

Livet mitt som klarsynt.

24.01.2012 kl.19:33

magjool:Hei igjen,magjool.

Jeg tror du er inne på noe...

Ha en fortsatt fin kveld,nattevakt på meg.Noen av oss må jo jobbe bla.for å holde liv i alle dem som ikke gjør det....

Mange klemmer til deg.Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

24.01.2012 kl.20:00

Hvis du med 11 år gammel sønn rettet den kommentaren til meg, så var det ikke noe forsøk på å imponere - herre min hatt, da hadde jeg jo gjort noe langt mer avansert enn å høyreklikke på en blogg! ALLE kan sånt, LENGE før de blir 11 ;)

Det var rett og slett et forsøk på å terge bloggeier, og det lyktes nøyaktig like lett som det alltid gjør... ;) Det som derimot var bonusen, og som jeg IKKE hadde regnet med, var at det var flere (les:du) som skulle la seg engasjere av det ;)

Jeg elsker denne bloggen :D Men jeg synes det er innmari dårlig gjort at jeg ved flere anledninger har ønsket bloggeier en fin kveld, og rost henne opp i skyene, uten å få en døyt tilbake - MAKAN til uhøflighet altså hehehehe ;)

lenamon

24.01.2012 kl.21:20

Og heller begynner å prøve å finne ut hva poenget mitt i svaret til deg er !!Eller,du er vel kanskje ikke interessert i poenget...

ideatroll:Vel,det er en måte å kamuflere at man ikke forstår poenget i det hele tatt.Latterliggjøre alt som skrives.Flott metode,den funker tilsynelatende godt.

Lenamon:det samme gjelder deg.

Legger ved de siste to kommetarene der du henvendte deg til meg. Jeg ber deg om å være så snill å fortelle meg hvilket poeng jeg ikke forstår, ellers kan jeg ikke svare på det du lurer på. Du kan ikke forvente at jeg følger alle disse konspirasjonsteoriene deres, som jeg skjønner har bakgrunn i krangler og grums langt tilbake.

Eller er du kanskje ikke interessert i at jeg skal forstå, slik at du kan fortsette uthengingen av meg og gjøre slik at dine bloggvenner blir forvirret og sladderet er i gang. Er du i gang med løgner igjen Peggy. Manipulering med sannheten på denne måten er ganske nært i slekt med løgn.

Og dere av Peggys bloggvenner som er så opptatt av nettskikk og god oppførsel på nett. Hvor ble det av dere da jeg viftet med det hvite flagget her i stad? Når alt kommer til alt så er det kanskje ikke så viktig når det ikke gjelder dere eller synske peggy ikke sant. Kan jeg ane at dere liker at konflikten her holdes ved like, slik at dere kan fortsette med å klage over hvor dårlig behandlet dere blir.

Forøvrig kan man både komme med spydige bemerkninger og harselering med de fleste, så fremt det ikke rammer dere? Eller tar jeg feil?

navref

24.01.2012 kl.21:48

Peggy: du kommer seriøst dårlig ut av å diskutere data med ideatroll. Hun kan dette skjønner du. Ser du nå forskjellen på legfolk og fagfolk?, eller diskuterer du med tannlegen din også?

Mjiaow

24.01.2012 kl.21:57

HAHAHAHA xD *tørker tårer*

reaksjoner

24.01.2012 kl.22:10

Hahahaha, henger meg på Mjiaow og tørker tårene. ler så jeg griner her.

Er det mulig og skal prøve seg på noen som kan ting bedre en seg selv og dermed er vi ALLE idioter som kan data mye bedre en SP,, Hahahahaha. Nå må dere gi dere før jeg seriøst dauer av latter her,

Iceman

24.01.2012 kl.22:58

Lenamo: Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke kommentere mer under dette innlegget.Og vet du hvorfor? Jo, fordi jeg orker ikke at alt det jeg sier skal bli brukt i galgenhumor på den ondskapsfulle bloggen.

Det toppet seg for meg da jeg skrev under innlegget til Synskepeggy om den verste dagen i mitt liv...da jeg mistet min kjære mor,som også var min beste venn.....hun døde fra meg den dagen...Og like etterpå var det jeg fortalte omkring dette, komt i et direkte avsyelig innlegg som tegneserie på bloggen til denne selverklærte" psykologen".En ekte psykolog hadde ikke fått seg til å gjøre noe så ondskapsfullt....Og de som "rotter" seg sammen med henne og ler av slike ting,er ikke det grann bedre enn henne.

Det var derfor jeg spurte om dere hadde syns det var så hysterisk morsomt om dere hadde vert i min situasjon.Og til tross for det, har dere vridd det til at jeg ønsker død over noen.Jeg har aldri ønsket død over noen mennesker.

Når det er sakt,virket tydelig kommentaren slik den skulle,men ikke var ment som......Få dere til å skjønne hvor rett ut jævligt det føles.Og ikke at jeg ønsket død over noen..Men det var plutselig ikke så morsomt lenger når "rollene" var snudd.

Se bare også hvordan ufo ble behandlet da han kommenterte der inne,og i tillegg begynne "psykologen" å harselere med skrivemåten hans....og så kalle seg psykolog.....ja,ja det taler jo for seg selv...

No vet jeg at dere klarer nok å få til mer dritt ut av denne kommentaren, men vet du hva....dere har allerede brukt opp det verste dere kunne bruke mot meg, så da skal jeg nok tåle det som måtte komme...

Nei...jeg vil ikke synke lenger ned i gjørma som dere, så jeg stopper her.....

Mjiaow

24.01.2012 kl.23:07

"Rollene var snudd" ?

DU blandet inn andre folk.. Ikke vi.. Vi har ikke blanda inn noen! DU blandet inn meg enda jeg ikke hadde sagt en jævla dritt her før du gaula ut bloggnicket mitt..

Du ønsket død over mødre og unger (du snakket jo om karma.. trenger ikke være hjernekirurg for å legge sammen kommentaren til 2+2)

Du dreit deg loddrett ut.. Å du er ikke ett HÅR bedre enn noen av oss..

Jeg er brennsikker på at det var DU som kom inn på MIN blogg å la igjen den dritten du gjorde å.. Men fint at jeg ikke tar meg nær av at folk som deg driver å leker seg.. Men du gjør det ikke noe bedre for noen skal du vite! ;D At du driver med hageslange å spyler bensin på ett bål som dere liksom vil slukke , er ikke vårt problem.. Det er ditt det Iceman.. Isen din funker ikke ;) Er mer "FireMan" du burde kalle deg.. Lurer egentlig litt på om du heter Cato jeg.. Bare en liten tanke som snurret innom... Mulig jeg er på viddene ^^

Babydoll

24.01.2012 kl.23:26

Mijawo: Du gir deg faen ikke du!! Hvorfor gidder du egentlig? Har du ikke noe bedre å foreta deg i livet ditt?? Jeg har fulgt litt med på deg, og hvor jævla frekk du er...derfor måtte JEG skjekke opp hva menneske som tillot seg å holde på som dette! Og, ja du er en stygg kjerring med pølsefingre og jeg har ikke LITT sympati for deg, når du har vist oppførselsen din her inne hos Synskepeggy!! Kan du ikke bare pelle langt vekk her ifra med elendigheten din! Spar oss for sånne utysker som DEG!!!!

lenamon

24.01.2012 kl.23:34

Iceman, jeg skjønner bare ikke hvorfor du skulle trekke meg og barna mine inn i dette, for jeg har ikke en gang kommentert under det innlegget der, men unntak av det jeg skrev om hvilken respons jeg fikk her inne da jeg forsøkte å skrive noe seriøst om sorg. Du så jo hvilken mottakelse det fikk her inne, alt ble bare fullstendig latterliggjort til dere alle store glede og på en eller annen måte klarte dere å vri det om til at jeg hadde skrevet det for å være slem. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å få til det og faktisk tro det selv.

Jeg tuller ikke med andres sorg, for jeg har full respekt for hvor vondt det er å miste noen. Nei, ingen hadde synes det hadde vært noe hyggelig å være i din situasjon og den situasjonen vil vi dessverre alle havne i en eller gang i løpet av livet.

Og jeg skriver dette til deg, selv om jeg vet at jeg mest sannsynligvis vil bli latterliggjort på nytt og at dine bloggvenner her inne vil vri på det jeg sier, slik at jeg skal passe inn i den fremstilling de ønsker å gi meg.

Men jeg satte oppriktig talt pris på det du skrev, og jeg forstår din situasjon, det gjør jeg faktisk. Slarvebloggen gikk over grensen i ditt tilfelle. Og selv om jeg ikke skrev eller kommenterte i det innlegget der, sier jeg likevel unnskyld på slarvebloggens vegne.

Jeg vet dere alle ser på de som skriver der inne som monstre, men de er faktisk ganske gode på bunnen, men når det gjelder på kanten humor er det en ganske hårfin balansegang i forhold til hva som kan tulles med.

Men jeg håper du også forstår hvor ille det er for meg når noen skriver slik om barna mine, jeg elsker jo de over alt på jord. Alle vi mødre vet jo hvor sterkt morsinnstiktet er.

Nei, liv - død og sorg, det er ikke noe jeg spøker med. Selv om noen tror jeg ikke har opplevd noe verre enn å knekke en finger-negl så er det jo ikke slik det er. Jeg har også fått min dose med sorg og jeg føler med deg i tapet av moren din. Det må ha vært grusomt.

Og nå håper jeg du kan ta til deg de ordene jeg skriver og at andre kan ha respekt nok til å ikke vri og vende på det jeg sier her.

Mjiaow

24.01.2012 kl.23:37

Babydoll: Oioioi... Følte du deg bedre nå? :)

Vet du hva som egenlig er litt morsomt som jeg har erfart etter flere krangler med folk? At når de ikke har noe bedre å si så bare går de løs på utseende.. Vet du hva man kaller slike ? Fjortizzer.. Å jeg regner med du ikke er så gammal heller...

Du har ikke noe bedre å si enn "Du er ei stygg kjærring med pølsefingre".. Men du tok deg såpass tid at du rotet så langt tilbake i bloggen min for å finne ett bilde du kunne kritisere...

Har du ikke noe bedre liv du da stakkars? Hvem er det som skal spares for hvem her lurer no jeg på :)

Stakkars deg.. Er ikke meg det er synd på her.. Det er deg.. Som ikke har mer intelligens enn som så :)

Du fyrer på du også.. Godt jobba :)

Men, hvis du da ikke er Iceman å du skreiv den kommentaren så får jeg jo faktisk beklage til Iceman da ^^

Iceman

24.01.2012 kl.23:53

√ Mjiaow ♛

22.jan.2012 kl.23:45

Jeg døde litt inni meg da jeg åpnet dette innlegget, siden jeg skjønte umiddelbart hva dette handlet om da jeg såg Ambulansen :P

Huff.. :P *kniser litt* Føler meg litt slem når jeg ler av dette.. Men du har ett godt poeng :P

Du snakker om å legge kommentaren sammen til 2+2.......GJØR DET HER DA!!!!!! Denne kommentaren din under innlegget jeg snakker om, gjør meg kvalm og i mine øyner deg like ondskapsfull som de andre. Så ikke prøv DEG med noen former for annsvarsfraskrivelse TONJE!!!!!!!!!

Babydoll

25.01.2012 kl.00:05

Mijaow: Takk for komplimentet!! :-)))) *liker* Dessuten va pølsefingre bildet det første bildet eg kom over...og dèt var egentlig nok for meg....Fikk faktisk lyst på Hot-Dogs eg..... ;-) *yummi*

Mjiaow

25.01.2012 kl.00:06

Tar det som ett ja jeg da at du er Cato siden du skriker ut navnet mitt sånn? :P

For det første, jeg hadde ingen tanker i hodet om dødsfallet du snakket om da jeg kommenterte det innlegget.. Det jeg tenkte på var det Toril sa om ambulanse-frykt og hjerneblødning å som overlevde! Så der tok du grundig feil! Er ingen ansvarsfraskrivelse dette! Beklager hvis DU tok deg nær av det! Men det var på INGEN måte det jeg hadde i tankene at det skulle! OM slarveposten mente deg det vet jeg ikke.. Jeg tolket bildet på min måte.. Å jeg hadde nettopp lest kommentaren til Toril om ambulanse-angst! Så jeg tolket det DIT.. Ikke mot DEG!

Mjiaow

25.01.2012 kl.00:11

Babydoll: Fint for deg da ;)

lenamon

25.01.2012 kl.00:14

Babydoll: hva ønsker du å oppnå med slike kommentarer. Du er ikke akkurat mors beste barn er du vel? Så du skal vel kanskje være forsiktig med å dømme noen du som skriver så lavmålskommentarer til andre. Nei vent, du er jo anonym og kan skrive hva du vil. Så modig av deg.

Mjiaow

25.01.2012 kl.00:17

Ikke bare det Lenamon.. Men utgir seg for å være noen andre.. "Psykologen26".. Trodde vel hun kunne sverte slarveposten med det samme.. LOL..

Iceman

25.01.2012 kl.00:27

Lenamo: Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke svaret ditt jeg....om du mener det du skriver, er det veldig bra.Og det håper jeg du gjør .Men samtidig må du forstå at det er veldig vanskeligt å stole på noen fra den "gjengen". Jeg nevnte deg og fordi jeg ser på deg som en av "gjengen". Har jo sett hvordan du har "heiet og appludert der inne"og det vet du selv også.

Jeg har ikke tenkt å latterliggjøre eller vri på der du skriver.....Men du vrir på det jeg skrev når du påstår at jeg ønsker barna dine døde....det har jeg aldri gjort og jeg forklarte deg hva jeg mente med den kommentaren.....

lenamon

25.01.2012 kl.00:39

Jeg mener det jeg skriver ja. Fordi om jeg har ledd inne i slarvebloggen av parodien av denne bloggen (og da spesielt tegneseriene) så betyr ikke det at jeg er verken slem eller hjerteløs av den grunn.

Jeg håper du har fått med deg at det er ganske mange her inne som ikke er helt snille heller, selv om de liker å fremstille seg på den måten. Les godt igjennom kommentarene her inne så ser du sikkert hva jeg mener.

Dermed mener jeg at de burde tålt bloggspøken på slarveposten uten å bli så sure og snurte. Men i ditt tilfelle, så synes jeg spøken gikk over grensen for min del. Jeg er jo en person med egne meninger, og det håper jeg dere her inne er også.

Ja jeg så litt rødt når jeg så mine barn og død nevnt i en og samme setning, hvis du har barn selv, så forstår du hva jeg mener.

Men nå som vi har snakket sammen her, så er den saken glemt fra min side. Og jeg håper du forstår at jeg virkelig mente det jeg skrev til deg, for i morgen kommer garantert noen til å vri og vende på alt jeg har skrevet her inne. Det er jeg ganske sikker på, og da håper jeg du kan tenke selv og ikke la deg rive med av gruppepresset.

Ha en god natt Iceman!

Iceman

25.01.2012 kl.00:42

Mjau:Sorry mate!!!!! Må nok skuffe deg der gitt! Jeg er IKKE Cato....

Og den bortforklaringen der gjør at du bare synket enda mer i mine øyner desverre..klart du må bortforklare, for det har vel gått opp for deg hvor jævlig dårlig den kommentaren passet seg.......det er ikke bare meg som såg hva du mente med den kommentaren...

Mjiaow

25.01.2012 kl.00:44

Iceman: Jaja, tro hva faen du vil... :) Care!

Mjiaow

25.01.2012 kl.00:49

Iceman: Jeg har sagt unnskyld til deg en gang idag allerede.. Gidder ikke si unnskyld for noe som ikke er sant fordi du ikke tror på meg.. Jeg har ingenting imot deg, jeg trodde noe, og trodde feil, å jeg sa unnskyld.. Du ramset opp en hel haug med ting og blandet inn meg i denne diskusjonen, IKKE min feil..

Når du nå angriper meg med dette vrøvlet der å ikke gidder å bry deg om hva som faktisk er sannheten er ikke det MITT tap iallefall.. Det er DITT.. :)

Ikke at jeg ser på megselv som en gevinst men det må være kjedelig å sitte å være sinna på meg for noe som ikke er sant :)

Iceman

25.01.2012 kl.01:31

Mjau: Unnskyldningen din hadde ingenting med denne saken å gjøre.....Den forstod eg var for at du beskylte meg for å være Babydoll, noe jeg heller ikke er....flere forslag??????

Du blandet deg selv inn da du kom med den grusomme kommentaren.Og uansett hvor mye du prøver å "pynte" på det no,vil jeg og mange andre også se hva du mente.....Du leste jo om Toril,da MÅ du ha lest om meg også, og en trenger ikke være hjernekirug som du selv sier for å SE hvor upassende og ONDSKAPSFULL den kommentaren var.....IKKE gidd og prøv deg med noe mer bortforklaring, for det for deg bare til å virke enda mer tafatt.....

Mjiaow

25.01.2012 kl.01:49

L O O L... Ok..

Sjokkert

25.01.2012 kl.08:32

Det må være mye galt med dere som ikke har annet å gjøre enn å overvåke denne bloggen døgnet rundt.

Voksne mennesker sitter her og overvåker bloggen i håp om å få nye unnskyldninger for å hakke løs på bloggeier.

Dere hakker og hakker løs på bloggeier og hverandre.Hadde dere hatt våpen i hånd og mulighet tror jeg ikke noen av dere hadde nølt med å bruke det.

Voksne,skinnhellige moralister,gå i dere selv.Tenk,hva er det dere holder på med.

For hver eneste kommentar dere klarer å putte inn,gjennomsyret av ondskap,er dere fryktelig stolte av dere selv.

Bloggeier har aldri skrevet noe om noe som kan forsvare den ondskap og grusomhet som vises her.

Jeg registrerer at bloggeier ikke er tilstedeværende,noe som gjør det hele enda mer uforståelig og ondskapsfullt.

Tenk ! Dette som foregår her kan da ikke noen av dere som deltar for alvor mene dere å være bekjent av !

Anonym

25.01.2012 kl.09:15

Jeg er helt enig med Sjokkert. Dette er helt bort i natta. Kommentarene fra disse bråkmakerne er gjennomsyret av provosering og ondskap. Det tyder på at de som har tid til å sitte på dataen hele dagen med å skrive slike onde kommentarer ikke har det godt med seg selv. De må ha et behov for å finne noe galt med andre i stedet for å ransake seg selv, og hvordan de fremstår her på bloggen.

Jeg gleder meg over at bloggeren som eier bloggen velger å la kommentarene stå til spott og spe for for urokråkene selv.

Bloggeren greide å få stoppet en annen bråkmaker med å si fra til et forbund på grunn av hennes utidige oppførsel, og jeg oppfordrer bloggeren som eier bloggen til å gjøre noe med den trakasseringen som skjer på bloggen hennes.

Dette kan ikke fortsette lenger, for det har gått alt for langt som det har.

Stå på bloggeier!

Trøsteklem

Mjiaow

25.01.2012 kl.10:20

Buhu

Maria

25.01.2012 kl.16:31

Babydoll : Hvorfor begynne og kritisere utseende til ett annet menneske .., og si att noen er stygg og feit er bare utrolig frekt. Att man kan være uenig i sak , helt ok , men man holder seg da for god til og gyve løs på utseendet til andre .. DET er bare lavmål !!

Att du måtte kritisere utseendet til Mjiaw viser bare att du ikke hadde mye og komme med ...!!

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2012 kl.17:14

Anonym:Heisann.

Takk så mye for kommentaren.Og det er en glede å se at flere ser dette for hva det er.

En god dag blei bare enda bedre da jeg leste nyheten om at tilstanden ikke lenger er kritisk for 29 åringen dette innlegget var skrevet om.

Ha en fin dag - og,ja - jeg står på.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits