Livet er herlig !!

Etter en helt grei nattevakt i natt uten noe spesielt å rapportere har denne dagen bare blitt bedre og bedre.Prøvde å få et glimt av nordlys i natt som var varslet påforhånd,men fikk ikke sett det denne gangen,mulig jeg var for seint ute,da jeg begynte å gå ut å se etter det i ca 01-tiden.Jeg har sett nordlys en gang før, for mange år siden, og vil gjerne se det igjen,men ikke denne gangen,sjansen byr seg helt sikkert igjen,så jeg tar ikke det så tungt.

Etter å ha blitt avløst av tidligvakten måtte jeg gjøre noen ærender på vei hjem,måtte ikke,men for å slippe å gå ut igjen i ettermiddag valgte jeg å ta det samtidig når jeg allikevel var ute.Vel hjemme,litt seinere enn vanlig ca kl 10.00 gikk jeg rett å la meg,bruker å stelle litt med dyrene mine før jeg legger meg,men ikke i dag.Sovnet som en stein,men våknet igjen allerede i 12-tiden av at en av kattene mine sto på døren.Jeg slapp inn katten og gikk å la meg igjen,da begynte jeg å drømme mye,bla.om en mann som jeg ikke dro kjensel på som snakket til meg,han ga meg penger,en tusenlapp og tre tohundrelapper.Jeg spurte ham hvorfor han ga meg pengene,det var jo ingen grunn for å motta penger og i alle fall ikke fra en helt fremmed.Han svarte at han gjerne ville gi meg pengene fordi at jeg var meg, ikke noe annet.Skal ikke komme inn på videre tolkning av denne drømmen og hva som skjedde etter at jeg sto opp,og grunnen for at jeg ikke utdyper mer bør være forståelig.

Sov veldig godt i dag frem til klokken var litt før 15.00 og følte meg uthvilt for en gangs skyld.For nattevakten er ordet uthvilt stort sett et fremmedord og at man føler seg uthvilt er enda mer fremmed.Sto opp litt før kl.15 og fant da en lenge ventet på melding på telefonen min,nå vet jeg at det er like før og det er godt å vite.

Nattevakten vet å nyte de kveldene man kan tilbringe hjemme og legge seg i egen seng istedenfor å måtte begynne å jobbe på et tidspunkt da alle andre går til sengs.Nå står en bedre middag å gjør seg ferdig på komfyren.Rikelig med seifilet er tatt opp av fryseren og skal kokes til kattene seinere i kveld.Fuglene og hamsteren har fått godis å kose seg med.Fuglene har fått eplebit,hver sin, så ikke det blir krangel og hamsteren har fått en gulrot å gnage på.Den eneste viktige oppgaven jeg har utover kvelden er å passe på å holde fyr i ovnen.

Jeg trodde ikke at dagen kunne bli bedre,men det blei den,da jeg leste at tilstanden til 29åringen som blei funnet livløs i vannet på lørdag,ikke lenger er kritisk.

Kan noe bli bedre,akkurat nå,nei.Det er hva jeg kaller et liv i luksus,rett og slett.

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

hannebsl

25.01.2012 kl.18:23

Ta en tur innom bloggen min da vel ! : )

Amalie Andersen

25.01.2012 kl.18:40

gjerne innom min også , - amaliieandersen.blogg.no

Siri

25.01.2012 kl.18:43

Helt vidunderlig,jeg kjenner roen senke seg over meg mens jeg leser.

Så enkelt er luksus.

Ønsker deg en kjempeflott kveld videre.

ufo

25.01.2012 kl.18:44

Jeg fikk heller ikke sett nordlyset denne gangen. Jeg var ute for å se etter det,men det var desverre overskyet.

ha en fin kveld vidre:)

sisselfish

25.01.2012 kl.18:44

God kveld Peggy :)

Noen ganger føles livet bare herlig. Mannen min sier nok det motsatte innimellom. Livet er hard og døden vil da bli en befrielse. På en måte er jeg enig med han i dette. Av og til er jeg livstrøtt selv, spesiellt når kroppen verker.

Jeg klarer selvsagt å glede meg over de små ting i hverdagen også.

Jeg har stått på litt her hjemme for å få huset på beina igjen etter en lang oppussing. Så nå kjenner jeg at kroppen er mettet i hverdagen min. Ønsker deg en fin kveld videre.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2012 kl.18:55

sisselfish:Hei sisselfish.Fint å høre fra deg igjen.

Jeg forstår hva din mann sier,og jeg er enig også.Man trenger ikke være livstrett eller syke for å ønske seg en annen tilværelse, som død er.

Du, som jeg er en nyte,vi vet å nyte det aller meste,det er en egenskap som bla.gjør at man ser luksus og goder i helt vanlige ting.Det er en gave !

God bedring,litt (mye) hvile vil gjøre kroppen din godt.

Fin kveld til deg også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2012 kl.18:57

Siri:Hei,hei.

Ja,ikke sant,det var det jeg håpet på skulle skinne gjennom her,den absolutt fullstendige roen jeg selv føler.

Takk skal du ha og fin kveld til deg også.

Hilsen synskepeggy.

WOPZII

25.01.2012 kl.19:01

:D

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2012 kl.19:05

ufo:Hei,ufo.

Det var ikke overskyet i området her,allikevel fikk jeg ikke sett nordlys.

Var mange turer ute i natt for å se og i halvfire-tiden såg jeg et rosa skjær i luften.Jeg tenkte da at det kom seg av den varslede stormen som skulle komme i dag.Det er ofte et klart rosa skjær i luften i forkant av storm,har sett det mange ganger.Men om det rosa skjæret i luften i tidlige morgentimer i dag har noe med en storm å gjøre,bør den jo snart begynne å vise seg.

Uansett,det finnes vel ikke noe mer magisk enn nattero kombinert med natur og klar himmel.Det er noe som denne nattevakten ofte får med seg,atmosfæren utendørs på nattestider i rolige stunder på jobb.Det er en av fordelene med å være nattevakt,man får med seg dette,som jeg vil tro de færreste får med seg.

Ha en fin kveld videre du også.Hilsen synskepeggy.

Iceman

25.01.2012 kl.19:48

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, man føler seg ufattelig rik når vi kan virkelig nyte de små gleder i hverdagen,har kjent den samme følesen selv og, og dette var en skjønn beskrivelse du ga på den. :-)

Jeg fikk heller ikke sett nordlyset i natt. Men til gjengjeld fikk jeg se en nydelig soloppgang i dag tidlig.og det var en perfekt start på en fin dag.

Ønsker kvelden din forsetter like flott for deg Synskepeggy! :-)

Livet mitt som klarsynt.

25.01.2012 kl.20:48

Iceman:Heisann,Iceman.

Ja,det er fest for både mennesker og dyr i denne familien i kveld.

Man er heldig,det er helt sikkert.

Det var nok helt sikkert en nydelig soloppgang her også,men enten var jeg for seint hjem i dag,eller så sov jeg den rett i fra meg denne gangen.Men,jeg får den nok med meg neste gang.

Ønsker deg en fin kveld du også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits