IP-adresser meg her og IP-adresser meg der !!!

Diskusjonen om IP-adresser tar aldri slutt ser det ut for.Jeg var interessert i å vite om en person kan ha flere IP-adresser og for å prøve å finne det ut gjorde en bekjent av meg og jeg et eksperiment.Eksperimentet viste følgende :

Jeg har pr.dato fem mobiltelefoner som alle er registrert på meg.Datamaskinen er også registrert på meg.Vi sendte en kort kommentar til kommentarfeltet i min egen blogg fra alle mobiltelefonene og datamaskinen.Alle kommentarene viste forskjellig IP-adresse selv om de var sendt fra samme person.Vi forsto hvordan det kunne skje,men tok allikevel kontakt med min internettleverandør for å få bekreftet det vi trodde var grunnen.

To av mine mobiltelefoner har Nettcomabonement,to har Tele2 og en har Telenor.Internettleverandøren er Next Gentel.Da jeg brukte internett via  mobiltelefonene søkte mobiltelefonen opp teleopperatørens nettverk og ikke internettleverandørens nettverk.Søker man på internett via mobiltelefonen og teleopperatøren er Tele2 vil det stå på displayet at mobiltelefonen søker via Tele2s nettverk og ikke, som man skulle tro,via Next Gentels trådløse internettforbindelse her i huset.

Det er bare når internettleverandøren og teleopperatøren er den samme at man får lik IP-adresse på begge,forutsatt at man oppholder seg der den trådløse internettforbindelsen er og ofte ikke da heller,da mobiltelefonen gjerne søker på annet nettverk tilgjengelig.Fikk en forklaring på det også da jeg kontaktet min internettleverandør,men for det første er det en lang forklaring og for det andre er den egentlig ikke relevant her,da man ønsker å forklare enklest mulig.

Tror man meg ikke, eller tror man at jeg tar feil, er det bare å gjøre samme eksperiment selv og komme til samme resultat som jeg gjorde.Verre er det ikke.

Kanskje en god ide for noen å prøve eksperimentet selv først...........

Hilsen synskepeggy.

 


66 kommentarer

Rebecca

26.01.2012 kl.09:49

Alle dataer/enheter har forskjellig ip-adresse, selv om de er kobla til det samme nettverket.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2012 kl.09:58

Rebecca:Det er ikke helt riktig,vi har to datamaskiner i bruk her i huset og vi har trådløs nettforbindelse,begge datamaskinene viser samme IP-adresse.

Men har vi slått av og på igjen kan begge få forandret de to siste siffer,men er likevel den samme IP-adressen på begge to.

Man kan derimot ha mange mobiltelefoner og alle viser forskjellig IP-adresse,forutsatt at man ikke har samme leverandør til nett som til mobil.

Hilsen synskepeggy.

anonym

26.01.2012 kl.10:18

Ble nyskjerrig nå og gjorde eksperimentet.Har trådløs internett fra telenor og mobil fra tele 2.

Søkte på internett på mobilen og på displaiet sto det kobler til via tele 2.Skrev så en kommentar til meg selv og fikk et helt annet ipnummer enn det jeg får på dataen.Trådløst nettverk funker fint og jeg sitter ved datamaskinen.så her har du nok rett, gitt.Har aldri tenkt på det jeg.

HAHA

26.01.2012 kl.10:42

Den som ler sist ler best seier eg bare.

Gjorde det same eg og fikk same resultat som deg.

Interresant.

sisselfish

26.01.2012 kl.11:22

God morgen Peggy :)

For å si det sånn; Jeg gir blanke i disse ip adressene. Er ikke så data kyndig heller, og da er det liksom ikke så nøye med disse ip nummerene. Skjønner at noen henger seg litt opp i dette i søken på hvem eventuellt bloggeren er etc. Jeg bryr meg nok ikke om det, eller burde jeg? Uansett, her i nord blåser det kraftig og en liten storm er i vente, skulle tro det var nå slik som det knaker i huset.

Det var en nydelig soloppgang i morges, og jeg fant ikke kameraet mitt argh... Sånn er det når man står midt i et bygge prosjekt. Har nemmelig startet på loftet hos naboen nå. Ja sånn rusler nå dagene :) Ønsker deg en fin dag videre.

Klemz Sissel

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2012 kl.11:55

sisselfish:Hei,hei,sisselfish.

Jeg er ike opptatt av ip-adresser jeg heller,men av en eller annen grunn dukker det stadig opp som et tema her i bloggen uten at jeg har hatt det som tema selv.Felles for dem som er mest ivrig opptatt av ip-adresser finner du å lese i kommentarfeltet.

Det er storm i vente her også,var varslet storm i går,men den kommer vel som så ofte før litt forsinket.Det er slett ikke en hyggelig tanke at jeg må på jobb i kveld i storm og uvær.Hadde en svært hyggelig kveld i går så med den i tankene går det nok greit.

oppussing er trivelig arbeid,men må si at jeg blei temmelig lei av det da vi pusset opp hele huset her,det gjenstår enda litt småjobber som skulle vært gjort for lenge siden,listing osv.Arbeidet fikk en brå slutt to ganger og nå er det vanskelig å finne motivasjon til å fortsette,litt av grunnen til det kan være at to av dem som var med på oppussingsprosjektet ikke lenger er blant oss.Får se,hadde nå tenkt å få ferdig planlagte arbeider til vår og sommer.Tenker også på å selge huset,men bare om jeg finner noe som er bedre,det haster ikke..

Neste soloppgang,da har du kameraet..

Ønsker deg også en fin dag videre.Bloggklem.Hisen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2012 kl.12:10

HAHA:Vel,ja..

Men setter pris på at du prøvde ut eksperimentet selv før du kommenterte her.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2012 kl.12:13

anonym:Godt at du blei nysgjerrig og prøvde ut eksperimentet og kommenterer resultatet her.

Jeg vet at det stemmer,jeg har som sagt gjort eksperimentet selv.

Hilsen synskepeggy.

navref

26.01.2012 kl.16:37

Dette du skriver her er Ideatrolls forklaring til deg tidligere. Du har kopiert hennes forklaring. Hva med kildeangivlese?

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2012 kl.20:21

navref:

Les kommentaren fra vedkommende en gang til ! Eller fem !

Hilsen synskepeggy.

26.01.2012 kl.21:51

HEI HEI,SP

ser d lurer på og selge huset,ja du har visst nemnt det før også,i det innlegget ditt om skatten,var tenkt og kommentere på det innlegget men kom aldri så lankt.Vart så mye styr her.Lurer på om det er båthavn i nerheten der du bur,vi lurer også på og flytte og selge ,eg har aldri trivdes her ,av forskjellige årsaker.Var vel for att vi fekk ein dårlig start her,Ha ein riktig god vakt.KLEM..:)

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.09:02

Anonym:Hei og God Morgen til deg,"anonym".

Det er trist å høre at du ikke trives der du bor,jeg bodde selv i blokk i 11 år og trivdes aldri,det var fælt,men fantastisk når man kom seg der i fra.

Det er riktig at jeg har tenkt på å selge huset,men problemet er at fornuften vil men hjertet vil ikke.Jeg rett og slett elsker dette stedet og føler at jeg har stort behov for å være her,mange ting tyder på at det var huset og stedet som valgte meg - ikke jeg som valgte huset.Dette er et sted som ikke er så lett å få tak i,folk som er så heldig å eie slike steder selger dem ikke,men eier dem i generasjoner.Det er et sted som folk drømmer om,men aldri får mulighet til å få.

Jeg var svært heldig som fikk tak i stedet,og mye av det som skjedde i kjøpeprossesen har alltid fått meg til å tro at det var MENINGEN at jeg skulle være her.Alt la seg til rette av seg selv slik at jeg fikk det til en meget rimelig pris også.

Det er flere båthavner i nærheten her,men i forbindelse med utbygging lenger oppe i området her, skal det bygges en marina og brygger rett nedenfor huset mitt.Jeg eier ikke strandlinjen (som ligger syv meter nedenfor huset)men har tinglyste båtfesteretter for mer enn ett båtfeste.Det betyr at når utbyggingen av båthavnen er ferdig har jeg rett på en båtplass (eller flere,da det i tinglysingen står båtfesterett og ikke spesifikt rett til ett båtfeste)vederlagsfritt,da båtfesteretten er en del av kjøpekontrakten til tomten her og allerede betalt for ved kjøp av huset.Jeg ville kjøpe strandlinjen for noen år siden og eieren var villig til å selge.Kjøpekontrakt blei underskrevet og sendt til kommunen for godkjenning,men kommunen sa nei på grunn av allemannsretten.Nå er jeg glad for at kjøpet ikke blei noe av den gangen,det blir bygget ut rett nedenfor huset her,jeg har tinglyst rett på båtplass og jeg slipper utbyggingen selv og kostnadene fra egen lomme.

På sikt skal huset selges,men jeg har store vansker med å løsrive meg fra dette stedet hvor jeg trives så godt.

Ha en fin dag,"anonym".Klem til deg.Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

27.01.2012 kl.09:46

Med tanke på det navref skriver, og på ditt svar, så var DETTE mine kommentarer om IP-adresser, og det ER faktisk sånn det funker, akkurat som teleoperatøren fortalte deg, ut fra det du skriver i innlegget her:

**************************

ideatroll

24.jan.2012 kl.17:15

Forresten, det du sier om IP-adresser er nok dessverre tull Frøken Peggy ;) Alle maskiner tilknyttet samme nettverk fremstår med samme IP-adresse. Det er nemlig nettverket som innehar adressen, ikke hver enkelt maskin. Derfor vil blant annet mine kommentarer fremstå med ulik IP-adresse, etter hvor jeg befinner meg.

Dette er litt som med postadresser, alle personer i samme hus har samme adresse, og hvis en av dem flytter, så vil vedkommende få en ny adresse. Adressen tilhører huset, ikke personen. I overført betydning vil det si at nettverket ditt er huset, og de ulike maskinene er familiemedlemmene.

Bare sånn til info - fra en som har jobbet med data i årevis ;)

ideatroll

24.jan.2012 kl.17:19

...og grunnen til at MOBILER viser separate adresser, er at de ikke knytter seg opp mot datanettverket ditt, de har egne nettverk. Hadde du hatt 5 datamaskiner i huset, ville de alle hatt samme IP-adresse, for de bruker ditt nettverk for å fungere. Til og med naboen din vil ha samme IP-adresse hvis du har usikret nett og han logger seg inn på det ;)

**************************

Og de er å finne under dette innlegget:

http://synskepeggy.blogg.no/1327242549_en_kjempefin_dag___he.html#comment

**************************

- noe jeg faktisk påpekte i kommentar under dette innlegget tidligere, men den kommentaren valgte du å slette.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.09:57

ideatroll:POENGET med innlegget mitt har du ikke forstått,så jeg må vel forklare det til deg:

En,skal vi si,flittig kommentator her i mitt kommentarfelt kom i skade for å avsløre seg selv.Det har INGENTING med IP-adresser å gjøre,men hva vedkommende faktisk skreiv.Da jeg påpeikte dette og ville ha en forklaring fikk jeg istedet en kommentar som oppfordret meg til å sjekke IP-adresser før vedkommende la til LØGNER over ting på sin liste av beskrivelser av meg.Jeg svarte da vedkommende at IP-adresser IKKE gir noe svar på hvem som skriver hva,da en person kan skrive fra flere.Jeg forholder meg fortsatt til det vedkommende kom i skade for å skrive her i mitt kommentarfelt, og kun det.Diskusjonen om IP-adresser var det ikke jeg som startet.

Forøvrig tolker jeg fremdeles ikke din kommentar slik som du i ettertid har forklart den.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

27.01.2012 kl.10:45

Jeg skjønte nok ikke helt hva du mener med "i ettertid har forklart den"?! Det over her var jo en direkte kopi av de kommentarene jeg la inn under det innlegget, og den kommentaren du slettet, var en påpekning av at akkurat det du skriver i innlegget, var det jeg hadde allerede forklart.

Og det er helt riktig at en IP-adresse ikke nødvendigvis avslører HVEM som har skrevet. Jeg for min del vil vises med ulike IP-adresser, etter som om jeg f.eks jobber eller er hjemme. Også på jobb vil jeg vises med ulike adresser, fordi jeg reiser rundt til bl.a ulike bedrifter for å hjelpe dem med data/internett, og innimellom hender det jeg har tid til overs og er innom bloggen. Da dukker jeg jo opp med deres IP-adresse, selv om jeg bruker min egen laptop.

Hvis jeg har besøk, og de er på mitt nett, vil vi vises med samme IP. Det er dette som er så innmari skummelt hvis man har usikret nett, og noen logger seg inn på det og laster ned ulovlige ting (f.eks barneporno, som tilfellet har vært i et par saker), for det er eieren av nettet som blir den ansvarlige.

Jeg hadde for øvrig lyst til å gi deg kreditt for en ting du gjorde (eller rettere sagt ikke gjorde) i går, men unnlot det, siden jeg ikke visste om du ville oppfatte det som ironi. Jeg velger likevel å gjøre det nå, og jeg håper du skjønner at det er ærlig ment (det er som regel ikke så vanskelig å skjønne når jeg er ironisk og ikke). På ditt innlegg om Berserk, var det ingen av oss "slemmingene" som hadde kjommentert, og innlegget ditt handlet om noe helt annet enn disse tingene som har skapt krangler og uenighet. Likevel kom det en kommentar signert Iceman, som dro frem en masse av disse tingene, inkludert "oss" grufulle mennesker (blant annet meg). Jeg vil berømme deg for den måten du svarte på kommentaren på, at du holdt deg til saken du hadde tatt opp i innlegget, og ikke med et eneste ord svarte på det som ble sagt av utenomsnakk. Jeg synes det var flott av deg å velge å gjøre det på denne måten, i stedet for å fyre opp under ting!

Det er opp til deg hvordan du velger å ta det jeg skriver, men jeg synes uansett at folk fortjener å få tilbakemelding når det er noe BRA også, og ikke bare når det er noe man ikke er enig i. Og jeg syntes måten du gjorde det på i dette tilfellet var høyt over det de fleste ville ha gjort. Ikke det at jeg tror min mening betyr så mye, men jeg ville gjerne si det likevel.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.11:01

ideatroll:Bare ett spørsmål helt til slutt :

Hvorfor gjør du et stort nummer i din første kommentar av at jeg tar FEIL,når du i ettertid gjør et stort nummer av at jeg har RETT,men påberoper deg retten til å være den som har fortalt meg det.Les kommentaren under den første som nevnte IP-adresser,i svaret der forklarer jeg nøyaktig det samme som står i innlegget mitt,og etter den kommentaren er du kjapp og påpeiker at jeg tar FEIL.

Du får bestemme deg for hva som er hva,men den diskusjonen får du ta med deg selv i din egen blogg,jeg er sikker på at du finner på noe.

Ang.kommentaren til Iceman tolker jeg den som om den kan omtale hvem som helst,ingen spesifikke bloggere eller personer er nevnt og det er derfor opp til enhver om man vil ta det til seg eller ikke,vil forøvrig tro at de som ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene heller ikke vil ta det til seg.

Nei,du har rett,din mening betyr svært lite her,faktisk ingenting og det er en ting man ikke kan skylde på meg.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

27.01.2012 kl.11:25

Tja... hvorfor jeg mener jeg er en av dem som er nevnt? Kanskje pga dette avsnittet:

"For ikke å glemme det slemme tollet, hun tror hun er verdensmester og det skinner tydelig igjennom at hun hyyyyyler på oppmerksomher---seee meg,se meg ,svinse,svinse hvor flink jeg er!!!! Mens hodet til TROLLET er helt sikkert fult av ONDSKAPSFULLE ideer om neste trekk for å få den etterlengtede oppmerksomhet hun så sårt tydeligvis trenger...."

Det er ikke så mange andre som har TROLL i nicket sitt, og som i tillegg er en "hun" ;)

Når det gjelder det jeg skrev om at du tar feil, så er det fordi det du skrev i det innlegget var noe helt annet enn det du skrev etterpå, og det SISTE du skrev, er det som stemmer.

Når det gjelder at min mening ikke betyr noe for deg, så er det helt greit, men jeg hadde likevel lyst til å berømme deg for måten du besvarte den kommentaren jeg nevnte på. Og jeg har ikke, som du kommer inn på, skyldt på deg for det, så det er jo egentlig ingen grunn til å innta forsvarsposisjon. Det var et oppriktig utsagn fra min side. Og hadde det vært MEG som fikk en sånn tilbakemelding, så hadde jeg ganske enkelt sagt "takk", i stedet for å påpeke hvor lite det betydde. Det har noe med evnen til å ta til seg noe positivt, eller å ta imot en utstrakt hånd. Terskelen for det å kunne det er ulik for alle, og hvordan man velger å svare er opp til hver enkelt. Men nå er det opptil flere som har forsøkt å vifte med det hvite flagget uten at du ønsker å ta imot, og da vil jo denne "konflikten" aldri ta slutt...

Jeg ønsker deg uansett en fin dag, både på bloggen og i det virkelige liv - helt oppriktig, for det fortjener alle.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.11:37

ideatroll:Det må da være noe sannhet i det avsnittet,da...ellers regner jeg med at du ville latt det passere.

Det hvite flagget ???? Hvor ???

Jeg er klar over at man nå har fått MYE MER å le seg ihjeeeel av og nye grunner for å kalle synskepeggy både det ene og det andre,og det er helt greit.Det er ikke synskepeggy som fremstår totalt latterlig her.

Synskepeggy er ikke den som "vifter med det hvite flagget".

Værsågod,leeee,leeeee,til du ikke orker mer.

Forøvrig så svarte du meg IKKE på mitt siste spørsmål til deg,det burde være såååå enkelt,da du KAN data - og det "skjønner" jeg....

Hilsen synskepeggy

Ideatroll

27.01.2012 kl.11:58

Jeg føler vel at jeg svarte på det du spurte om, i alle fall slik jeg oppofattet spørsmålet...

Når det gjelder at jeg lot kommentaren signert Iceman passere, så var det rett og slett fordi jeg ikke syntes den var verdig å bry seg om... jeg er ikke så veldig opptatt av hvordan vedkommende oppfatter meg, så jeg så ingen grunn til å bry meg. Men, hovedgrunnen til at jeg ikke svarte på den, var faktisk ikke derfor, det var (tro det eller ei) av hensyn til DEG som bloggeier. Siden DU ikke lot deg rive med av at den kommentaren tross alt fokuserte mye på andre ting enn det innlegget ditt handlet om, så syntes jeg ikke at JEG som utenforstående skulle kommentere den, og dermed få igang noe negativt. Jeg syntes rett og slett ikke det var riktig å "ødelegge" innlegget ditt med sånt, siden du selv valgte å forholde deg saklig. Og ja, jeg leste innlegget ditt, men jeg skal innrømme at jeg kjenner så lite til den saken, at jeg ikke synes jeg har noe grunnlag for å kommentere den biten.

Når det gjelder å vifte med det hvite flagget, så må jo det være opp til deg hva du ønsker å gjøre. Men det er jo sånn at hvis ikke BEGGE sider er villig til å møtes et sted på midten, så vil det aldri bli fred heller. Å vifte med det hvite flagget er ikke et tegn på svakhet, men heller et tegn på styrke, mener JEG. Jeg har ikke sagt at du skal vifte med noe flagg, bare påpekt at det i et par tilfeller har blitt forsøkt å gjøre det overfor deg, uten at du har tatt imot.

Jeg vil også gjerne si at jeg har ALDRI kalt deg latterlig, og kommer aldri til å gjøre det. INGEN mennesker er etter min mening latterlige. Folk kan være mye rart, men ikke LATTERLIGE, etter min mening.

Og ja, det har vært ganger da jeg har LEDD som du sier, for enkelte ting finner jeg morsomme. Men jeg vil også du skal være klar over at det er ikke du som har gitt meg de største latterkulene, det er enkelte av kommentarene du har fått.

JA, det har hendt at jeg synes du har rakket ned på folk i innlegg, men jeg synes IKKE du har gjort noe sånt på lenge. Du har tvert imot skrevet saklige og ordentlige innlegg, som for eksempel det om Berserk, og så er det ANDRE som har prøvd å dra i gang noe (som den Icemann-kommentaren), og DET skal i alle fall ikke du ha skylden for. Jeg står for det jeg skrev, om at ditt svar på den kommentaren fortjener respekt, og det var ut fra det synspunkt at jeg valgte å si det til deg.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.12:33

ideatroll:Som avslutning på denne meningsløse "debatten" skal jeg gi deg et løfte,en garanti og den kan jeg femhundre-prosent innestå for :

Du eller andre deltakere som tilkjennegir seg i en annen blogg vil ALDRI oppleve at synskepeggy skriver og omtaler deg eller noen av de andre deltakerne på en slik måte som har blitt gjort om synskepeggy,det vil ALDRI skje,jeg finner det frastøtende at man kan kalle det humor og jeg finner det frastøtende at noen velger å havne på et så lavt nivå.Dette er ikke mennesker jeg vil ha noe som helst med å gjøre,da de omgir seg med....

Det vil heller ikke skje at jeg besøker noen av bloggene til deltakerne igjen.Det er ikke jeg som har bedt om venneførespørsler og det er heller ikke jeg som har slettet dem.

Samtlige av deltakerne har avslørt seg selv for hva de er - uten å ha forstått innlegget det hele startet med.

Selv om jeg mange ganger sikkert kunne hatt god grunn for å bli ufin,usaklig,trakasserende selv, har det aldri skjedd og vil heller aldri skje.SÅNN ER JEG BARE IKKE.Det du kaller å rakke ned på folk,er ikke annet enn hva alle kan finne i hvilken som helst tidskrift eller avis.

Fortsett å le,du,det er helt greit.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

27.01.2012 kl.13:13

Takk for redegjørelsen... Siden du ønsker å avslutte denne diskusjonen, som fra min side ikke var ment som noe som helst annet enn svare på det du sa til navref om at denne skulle lese kommentaren min på nytt, og å gi deg en tilbakemelding på noe positivt du gjorde, så skal jeg selvfølgelig respektere det. Det er tross alt din blogg.

Jeg vet du sier at du ikke besøker den omtalte bloggen, men siden du likevel er oppdatert på hva som skjer der, så betyr det at et eller annet sted kommer informasjonen fra. Jeg skal ikke bestride hvor vidt DU besøker den eller ikke, for det er helt og fullt din egen sak, og ikke min. Men hvis informasjonen kommer fra enkelte av de som er mye på din blogg, så husk at de er også mye på den andre bloggen. De legger fra seg ganske mange utrivelige kommentarer, noe de også gjør hos deg. Så det er jo ikke så sikkert alle "kriger" starter der man tror, en sak har alltid mer enn en side...

Vel, da ønsker jeg deg enda en gang en fin dag, og tar selv fatt på dagens gjøremål. Det er deilig med langhelg fri!

Siri

27.01.2012 kl.16:10

Unnskyld meg,ideatroll,er det noe alvorlig galt med deg.Hvordan kan du få vridd det til at Synskepeggy er medvirkende til å holde en konflikt gående?Kan du vise til et konkret eksempel på det?Den eneste grunnen for å komme med en sånn hårreisende påstand må være at de må komme opp med en grunn for å mate andre blogger enda litt mer.

Unnskyld igjen,konflikt?Jeg ser bare en part i den pågående konflikten og det er de som hevder at den finnes og som bruker alle midler for å dra en motpart inn i den konflikten de selv har skapt ut av intet.

Det er ikke mulig å kalle det en konflikt der bare en av partene deltar og hisser opp sine tilhengere som et forsøk på å dra inn en motpart.Det kalles ikke en konflikt,men et angrep.

Synskepeggy bidrar ikke på noen måte til at konflikten holdes i gang.Det er det dere selv som gjør.Skam dere som antyder noe annet.

Ære være deg Synskepeggy som ikke lar deg dra inn i den såkalte konflikten.Du tar dette på en utrolig fin måte.Det hadde ingen av deltakerne i konflikten gjort på samme flotte måte.Godt er det at du ikke tar i mot de utstrakte hender og hvite flagg de mener de sender ut her.De hadde funnet en måte å ydmyke og latterliggjøre deg for å gjøre det, som alt annet.

Lavmålet er nok en gang nådd enda lenger ned og nesten til å ta og føle på når de tillater seg å reagere så mye de vil,så personlig de vil og kommentere så mye de vil her,men nåde deg,Synskepeggy om du reagerer akkurat som de gjør, der.

Stå på og riktig god helg.

Ideatroll

27.01.2012 kl.17:28

Vet du hva "Siri" - jeg har TVERT i mot sagt til Peggy at jeg RESPEKTERER hennes reaksjon, og det ville du ha sett om du leste. Jeg sier IKKE at hun holder noen konflikt gående. Jeg HÅPER at de bråkmakerene som finnes i hennes egne rekker gidder å vise henne så pass respekt at de ikke fyrer opp under noe på HENNES blogg!

Og vet du hva, jeg tror faktisk Peggy er så oppegående at hun SKJØNNER hva jeg prøvde å si, etter de meldingene vi vekslet, og jeg tror hun faktisk er INTELLIGENT nok til å skjønne at meningen min med disse kommentarene var å OPPKLARE, ikke å bråke! Og personlig synes jeg de svarene hun ga meg er helt reale, og jeg syntes hun begrunnet godt hva hun tenkte bak innlegg og kommentarer som andre har reagert på. Og begrunnelsen hennes RESPEKTERER jeg (blant annet det om at det "er ikke annet enn hva alle kan finne i hvilken som helst tidskrift eller avis"). Jeg trenger ikke nødvendigvis dele hennes synspunkt, men jeg synes hun begrunner sitt ståsted veldig greit, ikke bare i den kommentaren jeg siterte, men også andre steder. OG jeg syntes det var interessant å høre HENNES side.

Hvorfor i all verden skal du, etter at hun har avsluttet temaet, og etter at jeg har respektert det, og fra hjertet ønsket henne en fin dag, starte på det igjen??? Når JEG respekterte hennes ønske om å avslutte det, så burde da vel i det minste DU, som hennes VENN respektere det, og ikke prøve å dra igang en krangel!

Jeg kommer IKKE til å svare på negative kommentarer fra deg på bloggen hennes flere ganger, uansett hva du skulle finne på å svare på dette. Så har du noe å si, så ta det et annet sted. Hun har ærlig og redelig bedt om avslutning på temaet, noe i alle fall JEG har tenkt å respektere!

Ideatroll

27.01.2012 kl.17:34

Jo, en ting til "Siri", som jeg glemte å skrive i kommentaren min... Du skriver "Godt er det at du ikke tar i mot de utstrakte hender og hvite flagg de mener de sender ut her.De hadde funnet en måte å ydmyke og latterliggjøre deg for å gjøre det, som alt annet."

Og det etter at jeg har sagt at INGEN mennesker er latterlige i mine øyne? FORSKJELLIGE ja, men ikke latterlige! Og hvorfor i all verden oppfordrer du, som såkalt venn, Peggy til å IKKE ta imot en utstrakt hånd? Hvorfor i all verden påstår du at hun skal latterligjøres? DET er litt av et råd å få av en VENN...

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.18:14

Siri:Regner med at deler av denne kommentaren er til meg og da kan jeg bare svare på en måte og det er at jeg personlig tar avstand,både til utstrakte hender og flagg (eller hva det nå var)og den andre ytterligheten i sin omtale osv. om meg.

Utover det kan jeg også si at jeg stilte meg svært uforstående til dette med å bidra til at en konflikt fortsetter.Jeg har aldri sett på noe av det som en konflikt mellom to parter,men derimot helt som du nevner,et angrep mot en av partene - parten de selv velger å inkludere i sin konflikt.

Takk så mye for denne kommentaren.

Hilsen synskepeggy.

Siri

27.01.2012 kl.20:02

ideatroll,det er ikke min mening å starte noen diskusjon her,om du ønsker å starte en diskusjon på bakgrunn av det jeg skriver er det opp til deg og antar min uteblivelse fra diskusjon er forståelig når begrunnelsen for uteblivelse er respekt for Synskepeggy og bloggen hennes.

Jeg skriver om saken sånn som jeg ser den og syns det toppet seg da du dro inn Synskepeggy i deres egen pågående les:angrep, konflikt mot henne.Det er en helt grunnløs beskyldning og det mener sikkert du også,jeg har ikke fått svar på om du kan finne ett konkret eksempelet på at Synskepeggy bidrar til det hun i din kommentar blir beskyldt for.At du nå nærmest roser Synskepeggy opp i skyene for å unngå å svare på spørsmålet tolker jeg som at du ikke har funnet noe fra Synskepeggys side som kan støtte opp om din påstand.

Jeg ønsker ikke å delta eller,som du skriver,starte en diskusjon i bloggen til Synskepeggy,men det er bare av hensyn til henne.

G.O

27.01.2012 kl.22:24

Jeg henger meg så gjerne på spørsmålsrunden.Spørsmålene mine er til deg ideatroll.Svar uteblir sikkert,men det er lov å prøve seg.

Du ideatroll skriver i en kommentar til Synskepeggy,sitat:"Men det er opp til flere som har forsøkt å vifte med det hvite flagget uten at du ønsker å ta i mot og da vil jo denne konflikten aldri ta slutt."sitat slutt.Og en til i det samme spor,sitat:"Men det er jo sånn at hvis ikke BEGGE sider er villig til å møtes et sted på midten,så vil det aldri bli fred heller"sitat slutt.

Seriøst!Dette er uttalelser som er å regne som trusler.Trusler om at hvis ikke Synskepeggy er snill pike og tilgir oss for konflikten dere har startet og som Synskepeggy aldri har vært en part i,så fortsetter vi bare trakasseringen og da er det Synskepeggys egen feil at vi fortsetter..

Si meg,hvordan kan Synskepeggy bidra til å få stoppet en konflikt hun aldri har vært med på å starte,som hun heller aldri har deltatt i, og som dere i tillegg er så frekk at dere antyder at det er hennes ansvar alene å få slutt på?Gjør hun ikke som vi sier,så blir det verst for henne og hun har seg selv å takke.

Og ikke minst,hvordan kan du ideatroll fremsette sånne trusler på vegne av en annens blogg?Har du kanskje tenkt å fortsette din egen konflikt med Synskepeggy her i hennes blogg hvis hun ikke er snill pike og gjør som du gir henne beskjed om?

Ideatroll

27.01.2012 kl.22:38

"Siri", jeg sa at jeg ikke kom til å svare på negative kommentarer fra deg, fordi jeg ville respektere bloggeiers ønske om avslutning av debatten. Men siden du forholdt deg saklig, så skal jeg selvfølgelig svare så godt jeg kan.

Jeg forstår det som at du sier jeg har beskyldt Peggy i kommentar, for å bidra til konflikten. Jeg har nå lest gjennom alle mine kommentarer til dette innlegget, og finner ingen steder hvor jeg har gjort det. Det nærmeste jeg finner, er at jeg skrev "Men nå er det opptil flere som har forsøkt å vifte med det hvite flagget uten at du ønsker å ta imot, og da vil jo denne "konflikten" aldri ta slutt..." og muligens er det dette du sikter til. Hvis ikke, så må du gjerne fortelle meg hva du mener.

Jeg skrev "konflikt" i gåseøyne, fordi jeg følte at det ikke var det mest dekkende ordet, men jeg fant ikke noe bedre ord i farten. Peggy skrev "diskusjon", også i gåseøyne, men jeg følte ikke at dette ordet dekket helt heller. Det jeg mente med utsagnet mitt, er at hvis den ene siden "vifter med hvitt flagg" (Selvfølgelig ikke bokstavelig, ingen har jo noe fysisk flagg), så vil ikke situasjonen endre seg dersom motparten ikke ønsker å ta imot flagget. Og det var jo nettopp det som hadde skjedd. Jeg omtalte som sagt situasjonen som en "konflikt" av mangel på noe bedre ord, for det dreier seg jo om to sider med ulike synspunkt, og begge sider har avlevert sin dose med utrivelige kommentarer både her og der. Litt mer enn en vanlig diskusjon etter mitt synspunkt.

Når det gjelder det du sier om at jeg "roser Synskepeggy opp i skyene", så gjorde jeg vel ikke noe annet enn å fremstille en sak slik jeg så den, og hun ga meg et realt svar. Det at jeg er uenig med henne på mange måter, betyr IKKE at jeg ikke er i stand til å respektere, eller forstå, når noen kommer med en begrunnelse eller forklaring. Så det var ikke snakk om noen rosing opp i skyene, det var et ærlig og redelig utsagn fra meg, med utgangspunkt i at jeg syntes hun hadde håndtert en kommentar på et annet innlegg på en flott måte. Jeg fikk svar å dette, hun fikk svar tilbake, og slik gikk det noen kommentarer. På hennes siste kommentar i så måte, hadde hun kommet med noen utsagn som gjorde at jeg forsto hennes ståsted. Kanskje forsto hun også mitt, for uavhengig av alt, så er ikke dama dum.

Jeg evner faktisk å skille mellom sak og person, og har ALDRI vært den som har startet kommenteringen, jeg har KUN gått til forsvar der hvor jeg har ment det har vært på sin plass. Jeg har heller ikke kommet med irrelevante "drittkommentarer" (legg merke til gåseøynene igjen) på innlegg der de ikke hører hjemme, slik tilfellet var med en kommentar på Berserk-innlegget hennes, som omtalte en del bloggere. Jeg synes de negative kommentarene kan holdes i de innleggene hvor de er startet, og at det er unødvendig å ødelegge saklige blogginnlegg som for eksempel Berserk-innlegget med å dra diskusjonen over dit. Av den grunn valkgte jeg å ikke svare på den kommentaren en gang, til tross for at jeg var en av de som ble omtalt.

Enige kommer vi nok aldri til å bli, og det er helt greit. Sånn er verden, ingen er konstant enige, og det er heller ikke noe mål. Peggy er en dame som til tider tar opp kontroversielle temaer, og innimellom på en ganske bestemt måte, og da vil det dukke opp reaksjoner. At hun har valgt den linjen, gjør at folk vil bli engasjert, både positivt og negativt.

Og til slutt, jeg tror det er viktig å ha i minne at når ting foregår skriftlig, så er det større rom for misforståelser enn om det foregår ansikt til ansikt med mulighet for forklaringer. Dette gjelder jo uansett om det er blogginnlegg eller kommentarer, og ting menes kanskje ikke alltid slik de oppfattes (begge veier). Jeg følte at Peggy gjennom vår "samtale" eller "ordveksling" tidligere i dag, ga meg en forklaring på hva som lå bak blogginnlegg hun har skrevet som jeg og andre har reagert på.

Jeg HÅPER denne alt for lange kommentaren har oppklart det du spurte om, og jeg kan også si at om kommentaren din til meg hadde hatt samme tone som den forrige, så hadde jeg ikke satt meg ned og brukt tid på å forsøke å gi deg et ordentlig svar. Men saklighet fortjener saklighet tilbake. Håper du får en fin og rolig kveld!

Ideatroll

27.01.2012 kl.22:47

G.O, da har du nok misoppfattet kommentaren min, og skulle kanskje sett den i lys av resten av kommunikasjonen, ikke bare en enkeltkommentar.

Dette om begge sider møtes på midten, var en generell betraktning, og ikke noen "trussel" mot Peggy. Tenk for eksempel på kriger ute i verden, det blir ikke fred om ikke BEGE SIDER kan møtes. Og jeg skrev, som du påpeker BEGGE SIDER, jeg skrev ikke "DU" eller "Synskepeggy" eller noe som helst sånt, så det er din egen tolkning.

Og utover det, så henviser jeg til det svaret jeg nettopp skrev til Siri, jeg tror kanskje du finner svarene der.

G.O

27.01.2012 kl.23:20

Ro ro til fiskeskjær. Ja nå er det noen som ror her ja !

Ideatroll

27.01.2012 kl.23:29

G.O hvis du ønsker å ro deg en tur, så får du kose deg ute på bøljan blå, det er jo ikke min sak hva du bedriver tiden med :)

Jeg har SAGT at jeg respekterer bloggeiers ønske om å avslutte temaet, og at jeg ikke har planer om å delta i noen negativ diskusjon på hennes blogg. Du får heller diskutere videre med deg selv :)

Ha en fin kveld videre :)

Iceman

28.01.2012 kl.00:15

Hei Synskepeggy! :-)

Siden jeg ser at ting blir tatt opp her,så må jeg si at jeg er enig i kommentarene over her.Jeg tolker ideatrolls kommentarer på samme måte som de øvrige her og sitter med de samme spørsmålene selv.Jeg syns borforlaringene i fohold til hva hun egentlig har skevet tidligere er syltynne og beklager, lite troverdige.....jeg sier ikke dette for å holde "diskusjonen" i gang det er kun min mening.

Når det er sakt,så bude denne "konflikten" og trakasseringen av Synskepeggy og hennes bloggvenner på den andre bloggen tatt slutt for lenge siden...Det var hverken Synskepeggy eller bloggvennene som startet dette....Og så vidt jeg kan se,har Synskepeggy i motsetning til meg, aldri bidratt til å starte denne konflikten og har heller ikke bidratt til å holde det gående til den graverende grad det har utviklet seg.

Ideatroll

28.01.2012 kl.11:45

Iceman, ut fra det du skriver, så ser jeg at det visst er en ting jeg kanskje ikke var tydelig nok på, og det er egentlig fint du påpekte det (i alle fall indirekte), sånn at jeg fikk sjansen til å si det på en forhåpentligvis litt tydeligere måte.

Jeg har IKKE prøvd å bortforklare noe, jeg har prøvd å BEGRUNNE det. Jeg er fullstendig klar over hva jeg har skrevet av både positivt og negativt, og jeg har ikke på noe tidspunkt nektet for at jeg har skrevet noen mindre koselige kommentarer. Det jeg har forsøkt å si, er at etter jeg fikk Peggys forklaring på innlegg jeg har reagert på, så skjønner jeg hennes tanke bak. Jeg sier IKKE at jeg nødvendigvis er ENIG, men jeg respekterer henne syn.

Det jeg ikke forstår, er hvorfor i alle dager det skal oppfattes så negativt når jeg ga henne en oppriktig positiv tilbakemelding? INGEN fortjener bare negativt eller bare positivt, for INGEN har bare det ene eller det andre. Det at jeg på mange områder er uenig med henne, betyr da ikke at jeg ikke klarer å se det når hun gjør noe jeg synes er bra! Og den måten hun unnlot å synke ned til samme nivå som en totalt malpassert kommentar på et innlegg, er faktisk, i mine øyne ganske så imponerende, for det er ikke mange som hadde klart det, når det ville vært så mye lettere å kaste seg på den negative bølgen. Og gjennomgående for ALLE kommentaren hennes på det innlegget, er at hun har forholdt seg saklig og redegjørende, og SÅNT RESPEKTERER JEG!

Jeg har heller aldri sagt at hun BIDRAR til konflikten, så det hadde vært fint om jeg ikke ble tillagt utsagn og meninger jeg ikke har uttrykt. Jeg sa KUN at ved å ikke ta imot et hvitt flagg, så vil det ikke ta slutt, og det er IKKE det samme som at hun bidrar. Jeg har sett hvem som bidrar, og jeg har sett at det ikke er henne. Men det er på hennes blogg ting har eskalert, og personlig tror jeg at ting ville roet seg mer hvis hun hadde "tatt imot flagget", fordi jeg tenkte at kanskje både hennes bloggvenner og andre lettere ville roe seg ned hvis HUN SELV "tok imot flagget" og på den måten fikk ro... OK, jeg PRØVDE å forklare hva jeg mente, jeg ser at det ble litt sånn knotete, men om du legger litt godvilje til, så håper jeg du skjønner hva jeg mener.

Og Iceman, akkurat som jeg kan berømme Peggy for det hun gjorde, så evner jeg faktisk også å se den selverkjennelse du utviser når du i den siste kommentaren din sier at "...Synskepeggy i motsetning til meg, aldri bidratt til å starte denne konflikten...", for det var jo du som kom med den litt malplasserte meldingen på Berserk-innlegget. Jeg synes selvinnsikt er en flott egenskap, som man skal verdsette. Så det blir litt av det samme som når det gjelder Peggy, jeg er ikke nødvendigvis enig i mye av det du sier, men jeg KAN skille sak og person, og det du legger for dagen i den kommentaren er en helt annen, og mye mer saklig, side enn det jeg har sett fra deg før...

Og jeg svarte heller ikke for å fyre opp under diskusjonen, men fordi, som jeg skrev til Siri, jeg synes saklige kommentarer fortjener svar - og jeg håper jeg lyktes bedre med å uttrykke meg nå :)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.12:09

Iceman:Heisan,Iceman.

Jeg må si meg enig med deg og de øvrige som stiller spørsmålstegn her.Bortforklaringene i etterkant er som du skriver,det er nå engang sånn at det som er skrevet er skrevet og jeg oppfatter en klar melding i de første kommentarene som nevner konflikt,hvite flagg osv.

Jeg valgte å la mine oppfatninger passere nettopp fordi at jeg ikke ønsket videre diskusjon,jeg er klar over (og det viser seg jo også i svar til andre)at man forsøker å bortforklare seg.En sånn meningsløs "ping-pong" "debatt" var og er jeg ikke interessert i.At andre ser det samme som meg og leser kommentarene på samme måte som meg,kan ikke jeg ha noe med å gjøre og det er trist om det skal føre til nok en meningsløs diskusjon her i min blogg.Faktum er at uansett hvordan man forsøker seg med bortforklaringer så er det de første kommentarene jeg forholder meg til,da alle vil falle for fristelsen til å pynte på sannheten i ettertid.

Mye av grunnen til at jeg lot det passere er at jeg har en følelse av at uansett hvordan jeg ville valgt å reagere (ta i mot hvite flagg,utstrakte hender osv.eller ikke) ville de ha brukt det mot meg på en lite hyggelig måte seinere.Nå,ved å ikke reagere har de allikevel fått det som de vil ha det,jeg er vrang,vanskelig,uforskammet osv så uansett hva jeg gjør eller ikke gjør har de fått "mat" og vann på mølla i en annen (eller flere) blogg.Og alt sammen har jeg bare meg selv å takke,det er tross alt varslet om at konflikten fortsetter med mindre jeg foretar meg noe,etter deres ønske, for å forhindre det.

De har skapt seg selv en vinn/vinn-situasjon og det var vel også tanken bak kommentarene ang.konflikt osv,vel vitende om at samme hva jeg gjorde eller ikke gjorde,kommenterte,reagerte så betyr det svært lite i forhold til motivet og det de ville oppnå.Sånn kan man nemlig gjøre det også, og komme unna med det ved å gi andre skylden.

Ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy.

anonym

28.01.2012 kl.13:39

En knallgod kommentar til iceman her.Til ettertanke.Det går ikke mange minuttene før du får helt rett i det du skriver.Bare vent se og følg med

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.14:00

anonym:Den eneste grunnen til at jeg skriver hva jeg mener (i kommentar til Iceman) er fordi jeg ser at spørsmålene jeg selv har er blitt tatt opp her av andre i går kveld.Jeg ganske enkelt redegjør for mitt syn her i min egen blogg.Jeg hadde aldri tatt op dette om ikke det var for disse kommentarene og svarene fra bloggeren selv.Hvem som har skrevet kommentarene ang.konflikt osv er for meg på dette tidspunkt helt uinteressant,det er det faktum at kommentarene er skrevet og skrevet i den "tvetydige" tone de er skrevet i jeg reagerer på.

Samtidig er jeg klar over at MIN kommentar til Iceman vil nok av noen oppfattes som provoserende (om man vil ha den til å være det)til tross for at flere andre tar opp nøyaktig det samme som jeg gjør og sannsynligvis ikke får beskyldninger om provosering mot seg.

Det er bare sånn det er...

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

28.01.2012 kl.14:28

Jeg er usikker på om noe av dette over her er myntet på meg, siden det skrives "man" og "de". Men HVIS de er det, så vil jeg bare enda en gang si at jeg ikke har BORTFORKLART noe som helst, jeg har tvert imot forsøkt etter beste evne å utdype det jeg har blitt spurt om på en forståelig måte. Mer kan jeg ikke gjøre.

Jeg står for alt jeg har skrevet, både positivt og negativt, for mine kommentarer er skrevet i ulike situasjoner. Noen fordi jeg har vært uenig i både tema og måte, andre fordi jeg synes det har vært noe positivt. At negative kommentarer tas ille opp skjønner jeg, men jeg stiller meg veldig uforstående til at en positiv kommentar jeg ga klarte å få igang så mye frem og tilbake, spesielt siden jeg har begrunnet årsaken bak kommentaren opp til flere ganger. Jeg syntes det var på sin plass å OGSÅ bemerke det jeg oppfattet som bra, og ikke bare det negative. For som jeg sa, ingen er bare det ene eller det andre.

Jeg for min del oppfatter IKKE Peggys svar til Iceman som provoserende. Hvorfor? Fordi det er en saklig meningsytring, uten verken nedlatende ordelag eller beskyldninger, noe som til tider har vært tilfelle fra andre. En saklig meningsytring, uansett hvor den kommer fra, vil jeg alltid respektere, uansett om jeg er enig eller uenig, for man har ikke alltid samme mening. Hvis man alltid er enig, så er man ikke noe annet enn rompeslikkere som ikke tør å si meningen sin (og for ordens skyld: Den var GENERELL, den var IKKE myntet på noen her inne).

Jeg synes derimot at det ville være på tide om jeg fikk den samme tiltro tilbake, ved at min positive kommentar ble tatt for det den var ment som, og ikke analysert til det ugjenkjennelige eller tillagt baktanker som aldri var der. Det var rett og slett en positiv tilbakemelding, og ikke noe som helst annet enn det. det kan da ikke være så usannsynlig at noen (som f.eks meg) kan gi Peggy en kompliment, og at hun fortjener den, uten at noen må hakke den opp i småbiter i noe som for meg ser ut som forsøk på å unngå at hun skal tro på den?

Det snakkes så mye om folk utsagn som blir vridd på, så kanskje det hadde vært greit om de som snakker mest om det ikke vrir på ting selv heller, og rett og slett forholder seg til det jeg faktisk skrev? Alt her i verden har ikke en baktanke :)

Iceman

28.01.2012 kl.14:35

ideatroll: Okey, ser jeg plutselig har fått skylden for å starte hele diskusjonen no....enda den startet lenge før innlegget om Berserk....Det jeg mente, var at jeg har gjort min del til at ikke diskusjonen har sluttet. Men jeg har kun gjort det som du sier du har gjort......forsvart Synskepeggy, og etterhver meg selv og de andre bloggvennene hennes når jeg syns "gjengen" har gått fra det dere kaller humor,til å bli direkte ondskapsfull. Og det har alle bloggvennene til Synskepeggy fått sin dose av.

Kommentaren du sikter til under Berserkinnlegget var ment som en "test".... Jeg har ikke kommentert på den bloggen til "gjengen" på lenge....ikke nevnt noe navn i kommentaren, og likevel tok dere den til dere alle som en.......samtidig som dere beskylder meg og bloggvennene til Synskepeggy for både det ene og det andre, og no....som bare viser det enda mer....siste innlegget på "gjeng bloggen"... Om noen kjenner seg igjen får det si mer om den eller de...enn om innholdet...

Men jeg avslutter med å si følgende....Om det kan få slutt på bråktet her inne og hetsingen på andre blogger....så er det greit, tar på meg skylden jeg for å få fred jeg... det er min "skyld" alt sammen...jeg "innrømmer"at jeg startet "alt" sammem,...jeg "innrømmer" at jeg har "kastet mest" bensin på bålet. MEN jeg tar IKKE på meg skylden for å være ondskapsfull, for det går en STOR grense mellom humor og å pøve å såre og dytte et menneske helt ned i dritten,slik det er mange tilfeller på i denne saken her.......Sånn, nå håper jeg at dette kan ta slutt en gang for alle.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.15:52

Iceman:Hei igjen,Iceman.

Du har ikke skylden for noe som helst.De "hysterisk morsomme" deltakerne som holder liv i konflikten hevder gang etter gang at når man har en åpen blogg må man finne seg i reaksjoner - gjelder det bare alle andre enn dem selv da.

En av de ivrigste "hysterisk morsomme" deltakerne i den "hysterisk morsomme" bloggen har selv innrømmet at konflikten (de påstår foregår) oppsto som en direkte følge av ett innlegg jeg hadde skrevet på min blogg.Etter det har disse "hysterisk morsomme" deltakerne - og den "hysterisk morsomme" bloggeier selv - vært så forblindet av hevn mot synskepeggy at de FREMDELES ikke har forstått innlegget.Motivet for å starte konflikten og se til at den fortsetter er HEVN og ingenting annet og det sier alt om de "hysterisk morsomme" bloggerne.For å hjelpe dem litt på vei til å forstå poenget med innlegget kan jeg si følgende,jeg har også en blogg til,men ingen vil finne den,kanskje det nå begynner å gå opp for dem hva jeg mente.Nok om det.

Ideatroll:Jeg liker slett ikke din antydning om at andre som kommenterer her og bloggvenner prøver å påvirke meg til noe som helst.Men det som stadig er gjentakende er at bloggvenner og andre ofte uttrykker det jeg selv ser,reagerer på og mener.

Hilsen synskepeggy.

G.O

28.01.2012 kl.16:15

Har forstått hevnmotivet for lenge siden.Ynkelige mennesker som holder på sånn.

Er helt enig de skulle ha konsentrert seg om å forstå poenget i innlegget ditt og ikke fremstå sånn som de gjør nå.

Hadde ingen problemer med å forstå innlegget og jeg har to blogger begge er anonyme.Følte meg overhodet ikke krenket og såret eller noe annet av innlegget du skrev.Du har helt rett.Reaksjonene etter innlegget sier mye.

Ideatroll

28.01.2012 kl.16:15

Jeg blir visst vridd på igjen jeg ser jeg... Iceman, JEG sa IKKE at du STARTET noen konflikt, jeg siterte kun dine egne ord: "...i motsetning til meg, aldri bidratt til å starte denne konflikten...", og den eneste "starten" jeg henviste til, var den kommentaren din i Berserk-innlegget. Og uansett om den var ment som en "test", så var den like ille som mange av de kommentarene du har reagert på fra den andre siden. Hvorfor jeg følte at jeg er en av de som ble siktet til, har jeg allerede sagt i en tidligere kommentar.

Og Peggy, jeg har ikke sagt ar de prøver å PÅVIRKE deg, men det er tross alt dine bloggvenner som har skrevet at du ikke skal ta imot noe hvitt flagg, og at kommentarene fra meg er et forsøk på å latterliggjøre deg. Det er de IKKE, og jeg synes det er synd at de tingene skal bli sagt. JEG synes det ville vært mye mer realt av venner å skjønne at min kompliment til deg var oppriktig, i stedet for å uttrykke at den var tvetydig og ment som latterliggjøring.

Jeg har bedt opptil flere ganger om at det jeg skriver ikke skal vris på, men at man kan forholde seg til det jeg faktisk skriver.

Når det gjelder "de hysterisk morsomme bloggerne", så ville du, om du tittet på bloggen min, sett at IKKE ET ENESTE INNLEGG der er verken negativt eller rettet mot personer. Så jeg vil helst slippe å skjæres over den kammen. Når det gjelder den "hysterisk morsomme bloggen", som jeg antar er Slarveposten, så har ikke jeg heller noen anelse om hvem som skriver den. Jeg har heller ingen anelse om vi noen gang får vite det. Så Slarveposten får svare for SEG, så får jeg svare for MEG.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.16:23

ideatroll:Ingen kommer noen vei uten bifall,applaus og TILLATELSE fra andre,mye hadde IKKE utviklet seg slik man har sett om det ikke hadde vært for "hysterisk morsomme" deltakere,gjesteskribenter osv......

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

28.01.2012 kl.16:31

Dette er nok et av de punktene vi ikke er enige på ;)

Jeg mener nemlig at man kan komme nesten like langt uten bifall og det der, hvis man bare har nok motstandere... som blant annet enkelte av toppbloggerne, som har fått ekstreme lesertall på bare negativitet.

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.16:38

ideatroll:Vel,igjen snakker vi forbi hverandre,jeg aksepterer at du ikke forsto meningen min her.

Hva du skriver og mener i din egen blogg kunne ikke interessert meg mindre.Jeg holder ord,jeg besøker aldri den bloggen igjen.Jeg holder også ord når jeg sier (som en forklaring på min forrige kommentar) du vil aldri oppleve at jeg noengang omtaler skriver eller mener noe om deg som er i nærheten av din omtale,skriving og mening om meg.Mulig man kan fraskrive seg ansvar her,da det meste er å finne i andre blogger enn din egen.

Hilsen synskepeggy.

G.O

28.01.2012 kl.16:59

ideatroll,hva er det med deg,her motsier du deg selv igjen i siste kommentar til SP.

Hva er det toppbloggere har da hvis ikke det er bifall og det der fra motstandere.Bifall og det der kan være med og motgang.

Du vet nok utmerket godt hva SP mente med sin kommentar, og det er et godt forsøk på bortforklaring igjen,det skal du ha.

Iceman

28.01.2012 kl.17:03

ideatroll: Jeg tolket det slik, siden du valgte å fremheve det som var sakt om å starte denne konflikten, og ikke ett ord om det som jeg faktisk erkjente meg, at jeg har vært med på å holde den i gang. Det er ikke å vri på det du skriver, tvert imot følte jeg det som du vridde på det jeg skrev....

Jeg kan ikke heller la være å forundre meg over... når du først har bestemt deg for å svare, at du galant unngår å kommentere resten av det jeg skriver.....tatt i betrakning at DU var en av de første som kommenterte på innlegget jeg siktet til......Unskyld meg, men på meg virker det som noe ikke stemmer helt her......

Ideatroll

28.01.2012 kl.17:05

Jeg kan jo ikke akkurat holdes ansvarlig for andres blogger da...

Og joda, jeg FORSTO hva du skrev, jeg var bare ikke ENIG, og det er ikke det samme som å ikke forstå... :)

Og når det gjelder bloggen min, så er det jo ingen andre enn deg som bestemmer hvilke blogger du skal besøke. Men vit at jeg har INGENTING i mot deg som PERSON, jeg kjenner deg ikke en gang så godt at jeg kan ha noen formening om det, og du er selvfølgelig velkommen innom meg når som helst, og til å uttrykke din mening uansett hva den måtte være, på lik linje med alle andre. Jeg har garantert noen innlegg som ville interessere deg, om du tillot deg selv å ta en titt. Blant annet et fra tidligere i uken (eller var det forrige uke), om klarsynthet - det kan jo hende du som driver med rådgivning og sånt ser det på en helt annen måte enn de andre kommentatorene.

Det eneste jeg hadde i mot, var den tonen jeg syntes noen av innleggene dine hadde, men dette har du jo forklart, så den saken er ute av verden for min del. Utover det oppfatter jeg deg som en sterk dame med sterke meninger, og da er det ikke til å unngå at man i blant møter motstand :)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.17:14

ideatroll:Jeg må også si unnskyld nå,men hva er det du prøver på her.

Ett innlegg om klarsynthet....og kommentarer i din blogg..prøver du å være morsom nå ?? Ja,man har totalt forskjellig mening om hva humor er.

Ett helt smakløst og patetisk forslag fra din side etter siste tids konflikt,jeg kan nesten ikke tro det.Det er ikke mindre enn usedvanlig frekt !

Og,denne kommentaren her kan du tolke så provoserende du bare vil,men alvorlig talt,tenk over det selv.Hvordan hadde du reagert om det var du som mottok en slik kommentar ?

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

28.01.2012 kl.17:14

G.O, siden ordet "applaus" ble brukt, trodde jeg det var snakk om POSITIVT bifall, og ikke respons fra motstandere, da dette i min talemåte ikke er "bifall", og jeg svarte deretter.

Iceman, jeg unnlot å kommentere det fordi det var så mange gåseøyne på ordene der at jeg rett og slett ikke visste om det var alvor eller ironi. For ikke å bidra til en ny diskusjon, valgte jeg derfor å ikke si noe. Men hvis du mente det alvorlig, så er det vel ikke så mye mer å si enn at det vel ikke stemmer at "alt" er din skyld, jeg har ikke på noe tidspunkt sagt noe annet enn mine betraktninger om kommentaren på Berserk-innlegget. IKKE at du har SKYLDEN eller har startet det noe annet sted.

Fikk jeg svart på alt nå? Hvis ikke er det kanskje greit at du SPØR meg i stedet for å trekke konklusjoner om at noe "ikke stemmer". Det er mange ting jeg har sagt og som jeg ikke har fått svar på, men det betyr ikke at jeg dermed begynner å danne meg konspirasjonsteorier ;)

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.17:17

ideatroll:Og en ting til,du kan selvsagt ikke holdes ansvarlig for hva du selv skriver i andres blogger,det sier seg selv....Kom igjen,så.....er vel ikke engang du,det kan jeg ikke tro etter alle dine intelligente utspill,uttalelser om meg.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

28.01.2012 kl.17:20

Peggy, jeg tolker ikke kommentaren din provoserende. Dette er andre gang du i en kommentar skriver at jeg kan komme til å tolke det slik, men den konklusjonen stemmer ikke.

Og jeg prøver ikke å være morsom. Du sa du ikke er innom bloggen min, og jeg ga deg en vennlig invitasjon hvor jeg sa at du er velkommen når som helst. En VENNLIG invitasjon.

Jeg kommenterte på Berserk-innlegget ditt, gjorde jeg ikke? På en helt all right måte. Og du svarte meg på en like all right måte. Jeg synes derfor at du skulle vite at uansett om du velger å ALDRI komme innom, så er du velkommen, akkurat som alle andre. Det er mange måter å avslå en invitasjon på, men det finnes jo bedre måter enn å kalle det en smakløst og patetisk... :)

Ideatroll

28.01.2012 kl.17:31

Og neida, jeg sa ikke at jeg ikke kan holdes ansvarlig for det JEG skriver i andres blogger, jeg sa at jeg ikke kan holdes ansverlig for ANDRES BLOGGER - stor forskjell :)

Iceman

28.01.2012 kl.17:45

ideatroll: Det var ment som et forsøk på å slutte fred.Men ser jo at det ikke nytter.....

La meg spørre deg da......Ser "mobbebloggen" hadde en dalende plassering i går.Her kommer spørsmålet: Hvorfor tror du ? Syns du det er en ålreit måte å få mest mulig lesere på å være ondskapsfull og trøkke andre ned i dritten? Og siste og kanskje viktigste ppørsmålet, viss det menneske er psykolog som hun påstår, er ikke deres oppgave å bruke sine vertøy til å få folk friske,i stede for å gjøre dem syke...altså løfte dem opp i stedet for å tøkke dem ned? Og så det viktigste av alt her......så lenge hun får "støttekommentarer og heiarop"på dette, vil det bare forsette og forsette.....trenger ikke være psykolog for å forstå det......

Bare vent å se.....det blir ikke lenge før noe av det jeg har sakt her inne i dag blir tatt med i en elle annen uttidig form på "mobbebloggen" syns du det er helt greit det, bare du får noe å le av?

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.17:49

ideatroll:Igjen så vrir du deg unna.

Jeg mener det jeg skriver om "invitasjonen" i lys av den siste tids historikk,som for min del er alt annet enn hyggelig.Og basert på den historikken som du er en stor del av mener jeg fortsatt at "invitasjonen" er som jeg tidligere skreiv.Og med tanke på at du "inviterer" meg inn på bloggen i forbindelse med et innlegg om klarsynthet,gjør ikke mitt inntrykk og min mening mindre,akkurat.

Mest av alt er jeg sjokkert over at det er mulig..Det er smakløst og patetisk sett i lys av tidligere historikk.

Det gleder meg imidlertid å se at de som skriker høyest om IKKE å ta ting personlig osv.Er de samme som tar ting svært så personlig selv.Og min teori om HEVN som motiv (etter et innlegg i min blogg)for å sjikanere,håne og henge ut navngitt blogger og blogg fortsatt stadig blir bekreftet.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

28.01.2012 kl.18:05

Iceman, hvis det er et forsøk på å slutte fred, så tar jeg for min del selvfølgelig imot en utstrakt hånd, men jeg kan ikke svare for andre enn meg selv. Når det gjelder bloggens plasseringer, så vet jeg ikke om den er fallende eller stigende, for jeg har aldri sjekket det. Jeg antar det betyr at den er på en eller annen liste, siden man vet hvor vidt den faller, men jeg sjekker aldri listene. Jeg vet som sagt heller ikke hvem som driver den bloggen, og dermed heller ikke vedkommendes yrke.

Peggy, jeg har gjort mange innspill som jeg ikke skjønner hvordan man kan oppfatte som negative. Jeg er heller ikke en person som henger meg opp i historikk, jeg bryr meg om nuet. Jeg har åpent sagt at det er mange ting jeg ikke har vært enig i, men jeg har også sagt det jeg synes er bra. Hvis du heller vil se på historikk fremfor nåtid, så er jo ikke det noe JEG kan gjøre noe med, utover det jeg allerede har gjort. Hvis du tenker tilbake, så har jeg faktisk også tatt ditt parti når det var mye kritikk ute og gikk for bloggnavnet ditt. DET er også historikk, er den biten gjemt og glemt?

Grunnen til at jeg inviterte deg inn på bloggen min har jeg allerede forklart. Grunnen til at jeg trakk frem akkurat det innlegget, var at JEG har skrevet mitt syn, og det kom en del kommentarer som var både enig og uenig med meg i det jeg skrev. Jeg tenkte bare rett og slett at dette var et innlegg som kunne interessere deg, da du som du skriver jobber på det området. Og jeg tenkte at du kanskje hadde noen verdifulle synspunkt å komme med, basert på den kunnskap jeg antar du sitter med på området. Og bare sånn til info, dette innlegget jeg nevnte er et generelt innlegg, det er ikke rettet mot noen spesielle, det er bare mine egne betraktninger.

Jeg synes fortsatt det finnes bedre måter å avslå en invitasjon på, enn å kalle det smakløst og patetisk.

Når det gjelder det du sier om hevn, kan jeg ikke uttale meg, for jeg har ingen kunnskap om motivet.

slarveposten

28.01.2012 kl.18:23

Jeg må bare komme med et lite innspill her om "sjåartalla" til slarva:) For dem som bryr seg kan jeg opplyse om at jeg banket Synska ned i skolissene i går når det gjelder seertall:) for ikke å snakke om dagen før, da "sjåartallene var på over et halvt tusen*LER*

Synska havnet på rundt 73 stykker i går..UPS?

Men hun har kanskje en annen blogg hvor det går så mye bedre?

Slarveposten er generelt sett ikke interessert i hvor mange lesere som er innom..men siden det ble nevnt her:) Kanskje Iceman ikke kan regne? Hm..

Morsomt å se den tragiske kveruleringen rundt Ideatrollets velformulerte kommentarer:)

Yupp, det kan hende det blir litt morro ut av dette i morgen:) Dette er deilig mat til slarva:) Ha en fin kveld!

Iceman

28.01.2012 kl.18:45

Så for vi se da....ideatroll, om du holder deg for god til å kommentere og viser at du er så edel du prøver å fremstille deg som....

Var en annen som provde seg på å være SÅ sympatisk her inne, for etterpå å gå direkte tilbake til "mobberne" og forsatte med å appludere og heie.....

Ideatroll

28.01.2012 kl.18:54

Nåja, jeg er ikke edel, det skal jeg ikke påberope meg... men jeg er ganske grei sånn egentlig ;) Og igjen, jeg kan bare svare for meg selv, ikke for andre... ikke vet jeg hvilken annen blogger du tenker på, og det er jo like greit :)

Da ønsker jeg dere alle her inne en fin kveld, og takker for meg for denne gang, siden jeg venter gjester når som helst nå...

Iceman

28.01.2012 kl.19:05

ideatroll Ja dette viser jo bare enda en måte å vri seg unna desverre....du avslører deg åpentlyst! Du VET så altfor godt at det er bloggen til den som har kommentert rett over deg jeg sikter til...

navref

28.01.2012 kl.19:15

Iceman: Jeg har forsøkt å lese kommentarene dine. Desverre er det alt for mange skrivefeil, grammatiske feil, tegnsettingsfeil, og dårlig setningsoppbygging. Så meningen forsvinner.

slarveposten

28.01.2012 kl.19:17

Ps: jeg har da virkelig aldri lagt igjen noe annet enn 1 sympatisk melding her inne? Så jeg skjønner ikke helt hva dette er snakk om?

Jeg må si som vrengevranga sa: jeg har ingen grunn til å vifte med det hvite flagget:)

For ikke å bli beskyldt for å være ondsinnet, ønsker jeg "leseren" av denne vrengevrange bloggen en god kveld:)

Iceman

28.01.2012 kl.19:43

navref: Godt at DU er så fantastisk fabelaktig da....hvert fall i dine egne øyner....Er du sendt inn her for å overta for ideatroll som fikk store problemer med å svare for seg???

Iceman

28.01.2012 kl.20:05

slavreposten:Ja, DER avslørte du deg selv enda en gang....

Forresten,ser du er så trangsynt at du ikke skjønner at seertallet til Synskepeggy har ingenting med dette å gjøre. Men at det var et tegn på AT slarveposten ikke klarte å holde seertallet oppe...når det ikke ble harselert med Synskepeggy...

slarveposten

28.01.2012 kl.20:28

Når en står i mot dumskap har selv den klokeste tapt:) jeg ler og ler:)

Ja du har kanskje litt rett i det du sier ismannen, for i forrigår hadde jeg en stripe med min egen tegneserie...som er en eventyrfortelling. At du/dere lever dere inn i serien sier vel litt om behovet for stimulans:) Dette er et velkjent begrep -innen psykriatrien.. du/dere må jo ikke gå så opp i deres egen fortreffelighet at du/dere tro alt handler om du/dere?

Seertall er oppskrytt om dere skjønner hva jeg mener, bortsett fra om du ikke har en liten drøm om å tjene hard valuta, og en slik drøm har ikke slarva:)

Jeg er glad for å få komme meg litt ut så jeg takker for gjestfriheten her:)

Ps, jeg synes du skal bytte navn iceman...du kler da overhode ikke dette iskalde navnet?

Nei jeg vil foreslå foreksempel: varmelars-hot Pete- tåkedotten-Albert.S.Ynsk- Ønskefjotten-Ullvottmaskotten-Refseilderen-Varme gnagsåret---bare noen ideer assa:)

Men nå må jeg hjem igjen, og jeg tror ikke jeg har tid å komme innom igjen dessverre:(

Øsnker deg/dere en fin kveld igjen!

Ideatroll

28.01.2012 kl.22:19

Iceman, i håp om å unngå misforståelser, skal jeg besvare kommentaren din punkt for punkt:

"ideatroll Ja dette viser jo bare enda en måte å vri seg unna desverre" sier du.

Dette utsagnet skjønner jeg ikke helt hvor du vil med, for hvis du ser på tidspunktet for kommentaren min, så ble den skrevet kl. 18.54. Jeg ventet middagsgjester kl. 19.00, og logget derfor av dataen. Jeg sitter ikke på data når jeg har gjester som jeg skal spise middag med. Disse gjestene har for øvrig nå dratt.

Videre sier du at "....du avslører deg åpentlyst!" Jeg vet ikke om dette henspeiler på det om å vri seg unna, eller det om bloggen, som du skriver etterpå, så jeg svarer uansett på begge.

Så sier du "Du VET så altfor godt at det er bloggen til den som har kommentert rett over deg jeg sikter til..." og det stemmer, jeg forstår hvilken BLOGG du sikter til, det jeg sa var at jeg ikke visste hvilken BLOGGER. Dette ser du om du leser min kommentar på nytt.

Du nevnte en blogger som har vært hyggelig her, og som siden gikk tilbake til det du kaller "mobberne", noe jeg antar er Slarveposten. Men jeg vet fortsatt ikke hvilken blogger det er snakk om, da jeg tviler på at det dreier seg om innehaveren av Slarveposten? I så fall må det ha foregått noe jeg ikke har sett, for jeg kan ikke akkurat si jeg føler ditt utsagn om at det "Var en annen som provde seg på å være SÅ sympatisk her inne" passer på innehaveren av Slarveposten??? Ut fra det jeg leste av kommentaren fra Slarveposten, så mener jo ikke en gang vedkommende SELV å ha lagt igjen noe særlig med hyggelige kommentarer...

Til slutt vil jeg si at jeg stusser litt over at du først sier at du gjorde "et forsøk på å slutte fred", for deretter å komme med utsagnene i den kommentaren jeg har sitert. Jeg ba deg pent om å SPØRRE meg i stedet for å trekke konklusjoner, og jeg oppfattet ikke den kommentaren som et SPØRSMÅL... Var ikke det om å slutte fred alvorlig ment likevel?

navref

28.01.2012 kl.22:33

Ideatroll: det er virkelig prisverdig at du prøver å opplyse disse folkene på en saklig måte, men her kommer følgende uttrykk til sin rett: 'kunnskap treng deg på, her skal du motstand finne'.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits