Personforfølgelse på høyt nivå.

Det er visst mange som har for lite å gjøre nå om dagen og som derfor bestemmer seg for å fordrive tiden på en skikkelig fornuftig måte.Når det også i tillegg går en viss prestisje i forfølgelsen ja,da følger det ene tullet og sirkuset etter det andre i forsøk på å ta rotta på byttet en gang for alle.

Jeg skjønner ikke hvorfor det er satt inn storstilt jakt på kapteinen på Berserk.Hver en krik og krok skal granskes på leiting etter synderen.Kan ikke bare han skjønne mannen og hans mannskap få lov til å kose seg der oppe i isen i fred.Han er jo i farvann og gjør det han liker aller best.Må man absolutt legge en demper på hans enkle gleder i livet.

Det er en menneskerett å få drive med det man trives best med,men man kan være sikker på at om noen kan finne på grunner for å stoppe slik utfoldelse så gjør man alt man kan for å få det til.Nå er hele New Zealand på beina og deltar i leitingen etter en person og mannskapet hans som det gjennstår å bevise har gjort noe galt.

For alt man vet kan begrunnelsen for jakten være fabrikkert.

Nei,la gutta på Berserk drive med sitt og så driver alle vi andre med vårt.

Hilsen synskepeggy.

 

18 kommentarer

rebekkaeller

26.01.2012 kl.14:52

fin blogg:):) kan dokke plis kommentere min?

May

26.01.2012 kl.18:22

Er det mulig å få kontakte deg?

Iceman

26.01.2012 kl.19:17

Hei Synskepeggy! :-)

Helt enig med deg, la gutta på Berserk drive med sitt, og oss andre drive med vårt.

Desverre er det enkelte her inne på blogg som MÅ legge seg opp i ALT.Og det er jo egentlig greit , når folk kommer med saklige kommentarer og meninger om mangt og mye, men makan til HETSING OG SJIKANE OG gjenomsyret ONDSKAP som denne gjengen i "MOBBEGLOGGEN" driver med, må jeg innrømme at jeg aldri har sett maken til....

Den ene er verre enn den andre i jakten på å finne det mest ondskapsfulle påfunn om deg og dine bloggvenner....

Trodde faktisk en stund det hadde roet seg, men den gang ei....de sitter med argusøyner for å finne noe de kan harselere med....

No er jeg faktisk komt til det punktet at jeg begynner å få litt medynk med dem, og hvet du hvorfor, jo for de beviser jo gang på gang hvor usle og ynkelige krek de gjør seg selv til...

Denne selvoppnevnte "lederen" ,har jo fått et slikt prestasjonspress på seg no at hun ligger sikkert våken om natten og pønsker på mere djevelskap....Om hun er i næheten av å være det hun gir seg ut for, er HUN en STOR SKAMM for hele den yrketsgruppen....lurer på hva de som virkelige er det, hadde ment om denne skampletten og svertingen av yket deres?????

Så har vi denne Boyen hennes.....like full i ondskap han også.....tror han vet og kan men desverre så ynkelig at det er synd på stakkars BOYEN...

For ikke å glemme det slemme tollet, hun tror hun er verdensmester og det skinner tydelig igjennom at hun hyyyyyler på oppmerksomher---seee meg,se meg ,svinse,svinse hvor flink jeg er!!!! Mens hodet til TROLLET er helt sikkert fult av ONDSKAPSFULLE ideer om neste trekk for å få den etterlengtede oppmerksomhet hun så sårt tydeligvis trenger....

Resten av gjengen sitter og heier og appluderer og kommer med noen utpønskede kommentarer innimellom som de håper svir godt....

Er det ikke litt synd på denne gjengen, nå må de presstere.og det ene må overgå det andre, de må jo jobbe på høygir stakkarne uff og uff.....

Forresten....ser paranoiaen jobber også på høygir der inne spørsmålet er følgende:Er jeg virklig Iceman?....er jeg Ufo?...er jeg Gekko2? eller vent litt....kanskje jeg er Cato....ikke godt å si nei....hvem er jeg egentlig????

Livet mitt som klarsynt.

26.01.2012 kl.20:19

Iceman:Hei igjen,Iceman.

De stakkars Berserk-gutta er jammen viktig å få tak i.Ut i fra jaktens intensitet skulle man tro at de var hardcore kriminelle,både skipperen og hans mannskap.

De gutta har ikke gjort noe annet "galt" enn å falle i fella til stivbeint byråkrati.Byråkrati går det ofte prestisje i, og jo mer prestisje jo mindre sunn fornuft.

Byråkrati har ingen plass for folk som går sine egne veier og lever livet sitt som de selv ønsker og trives med,og slike folk som tar seg sånne friheter skal jammen jaktes og tas,koste hva det koste vil.

Har alltid hatt sansen for Berserk-gutta,jeg,helt siden Alex Rosèn var en del av mannskapet ombord.

Ha en fin kveld,Iceman.Selv må jeg gå på jobb,prøver å finne nattevaktmodus,men det er ikke alltid like enkelt.Satser på at jeg har funnet det før jeg avløser seinvakten i kveld, om ikke før, så kommer det rette nattevaktmodus snikende under overlapping.

Hilsen synskepeggy.

Inger

26.01.2012 kl.21:28

Hehe, her svares det GOD DAG MANN ØKSESKAFT i kommentarfeltet.

Iceman

26.01.2012 kl.21:54

Hei Synskepeggy! :-)

Hi,hi må le ,Sakk om å sluke agnet med kroken og hele sulamitten. Mobbebloggen har "dradd"hele kommentaren min inn på sin blogg.De har også kjent seg selv igjen uten at jeg har nevnt et eneste navn...snakk om å gå i fella og treffe spikeren på hodet ha,ha BRA JOBBA MOBBEBLOGGEN * Me like*

Ser at paranoiaen fremdeles herjer der inne, no er jeg blitt deg...Sorry å måtte skuffe dem igjen, lurer på om de har flere forslag????

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.08:41

Iceman:Hei og God morgen,Iceman.

Heldigvis ser det ut for at ikke Berserk-gutta lar seg så lett stoppe heller.Ser ut som at jo mer motstand de får jo mer målbevisste og motiverte blir de til å fortsette med det de holder på med.Og det er kjempebra,de lar seg ikke knekke så lett de flotte gutta der heller.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.09:17

Inger:Hehe...

Plager det deg,Inger,hvordan man kommenterer her i mitt kommentarfelt.

Fremdeles så bryter du avtalen du har med meg uten så mye å blunke.

Det tyder på dårlig moral og svekket tillit,du holder ikke ord.

Hilsen synskepeggy.

navref

27.01.2012 kl.13:56

Før du skriver tåpleige innlegg om ting du ikke har forstand på bør du sette deg inn i ting først, her kan du lese litt fra nrk om saken:

Andhøys ekspedisjon setter Norge i et dårlig lys

At Jarle Andhøy skal ha lagt ut på en ekspedisjon mot Antarktis, setter Norge i et dårlig lys internasjonalt, mener UD.

Norsk Polarinstitutt mottok en melding fra Jarle Andhøy kort tid etter den tragiske ulykken i fjor vinter. Andhøy ville tilbake til Antarktis. Andhøy skal nå være på vei, men ingen godkjenning er gitt fra norske myndigheter.

Da var opplysningene veldig mangelfulle, så vi ble nødt til å gi avslag på dette ønsket om å reise til Antarktis, forteller Polarrådgiver i Utenriksdepartementet Karsten Klepsvik til NRK.

Nå som Andhøy likevel har lagt ut på en ny ekspedisjon, setter det Norge i et dårlig lys internasjonalt, mener Klepsvik.

Vi beklager jo at dette skjer, for det er ikke i samsvar med norsk regelverk, og det setter jo oss i en vanskelig situasjon i hele antarktistraktat-systemet, sier Klepsvik.

Andhøy skal etter det NRK kjenner til ha skaffet seg en ny båt og reist fra en havn i New Zealand 10. januar.

Andhøy har foreløpig ikke brutt noen lov i denne saken. Det er først når han krysser 60 grader sør, omtrent midtveis mellom New Zealand og Antarktis, at han bryter forskriften for Antarktis. UD vet ikke hvor båten «Nilaya» befinner seg på dette tidspunktet.

Men norske myndigheter står moralsk ansvarlig for denne turen, og en rekke krav skal være innfridd før nordmenn legger ut på slike ekspedisjoner. Andhøy har ikke innhentet de nødvendige tillatelser til ekspedisjonen denne gangen heller, og Klepsvik synes det er en beklagelig situasjon.

I henhold til traktaten har Norge påtatt seg klare forpliktelser med tanke på norsk aktivitet i Antarktis. Den skal være godkjent av norske myndigheter, han skulle hatt forsikring, og vi skulle hatt en forhåndsanalyse av hvike konsekvenser slik aktivitet vil ha på miljøet i Antarktis, sier Klepsvik.Ingenting av det er gjort i denne saken.

Det er klart ingen liker dette, heller ikke vi. Det er lite vi kan gjøre så lenge vi må basere oss på antakelser. Vi håper fremdeles at denne ekspedisjonen ikke blir gjennomført.

ufo

27.01.2012 kl.14:48

Jeg er så enig. Så lenge dem ikke gjør noe galt kan dem vel bare få seile der så mye dem vil. Vis dem har lyst til å risikere livet i farlig sjø burde det ikke vært noen som nektet dem det.

Reaksjoner

27.01.2012 kl.15:29

SP: Det tyder bare på en ting at nettet er åpent for alle.

Og at jeg IKKE hopper fordi om du mener jeg bør det;)

Jeg er ingen ryggsleier som jatter med deg, for og komme inn til din "såkalte varme stue".

Jeg har faktisk retten på¨min side til og si hva jeg vil , da det er ytringsfrihet i NORGE. Visste du ikke det??

God Helg!!

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.15:43

navref:Ingenting av dette du skriver er nytt for meg.

Innlegget handler om noe helt annet,kommentarene mine også.

Du klarer vel å pusle sammen hva jeg EGENTLIG mener her,du, så glup som du er.

Det er en her som har forstått innlegget som det var ment.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.15:44

Reaksjoner:Det betyr at det er null troverdighet i dine avtaler.

OK !

Hilsen synskepeggy.

Reaksjoner

27.01.2012 kl.15:45

Det betyr at du ikke er til å ha noe tillit til;)

OK.

God helg.

Livet mitt som klarsynt.

27.01.2012 kl.18:39

ufo:Hei,igjen,ufo.

Som jeg ser det gjør de ingenting galt.De vet nok godt hva de holder på med og alle evt. risikoer de utsetter seg selv for.Det er noe med folk som lever farlig som jeg er svært svak for,det er type personer de er.Den intense måten de lever på,hvilken holdning de har,enorm innsikt i både seg selv og verden forøvrig, er en stor glede å være så heldig å få stifte bekjentskap med.Berserk-gutta,soldater,krabbefiskere m/flere har alle noe veldig bra til felles som man svært sjelden ser i vanlig "kjedelig" hverdag.

Motivet Til Berserk-gutta for denne turen er både rørende og fin.Det er det jeg først og fremst vil fokusere på,noen her i kommentarfeltet forstår ikke det,at man noen ganger lar lover og regler være lover og regler og heller velger å se det reint menneskelige og gode motivet de har for turen istedet.

Ha en fortsatt fin kveld,ufo.Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

27.01.2012 kl.23:37

Jeg har lest innlegget og kommentarene, og må si at jeg har ikke fulgt så mye med på denne saken. Du skriver "Motivet Til Berserk-gutta for denne turen er både rørende og fin", og i min uvitenhet om temaet, så vet jeg ærlig talt ikke hva motivet i utgangspunktet er. Jeg har jo fått med meg at det er en ekspedisjon selvfølgelig, men ikke egentlig noe om grunnlaget for denne.

Det virker jo som du har satt deg inn i saken, og har synspunkter, så jeg lurte på om jeg kunne være så freidig å spørre om hva som er motivet for ekspedisjonen? Det var jo en jungel å lete gjennom når jeg skulle Google det for å finne svaret...

Livet mitt som klarsynt.

28.01.2012 kl.11:33

ideatroll:Slik jeg har forstått at motivet for turen,som Jarle Anhøy selv har sagt flere ganger,minnemarkering,kransnedleggelse og forsøk på å finne ut hva som skjedde.

For dem som har fulgt med litt er det svært mange ubesvarte spørsmål i forbindelse med denne ulykken,skal ikke komme inn på det nå,men jeg er sikker på at Berserk-gjengen vil finne svar på mange av dem.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

28.01.2012 kl.12:10

Takk for oppklaring! Jeg har jo fått med meg såpass som at det var en tidligere ekspedisjon som ikke gikk så bra, og at nå har de startet en ny. Utover det var jeg ganske "blank"...

Nå skal jeg ikke uttale meg i akkurat denne saken, for det vet jeg for lite til, men jeg er definitivt enig i at enkelte ganger bør det være rom for å tøye regler litt... jeg har selv gått fra en jobb (ungdomsklubb) i raseri, fordi REGLENE ikke lot meg hjelpe en ungdom som hadde problemer, og slik kan man ikke ha det.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits