Hold kjeft og hør etter !!!

 

Det var engang en klok mann som sa : Jeg har bare ett parameter når det kommer til musikk - gåsehud ! Alt annet er bullshit !

Jeg er helt enig !

En annen klok mann sa : God musikk skal nytes i stillhet !

Jeg er helt enig !

Hold kjeft nå og hør på fantastiske Mike Scotts tolkning av en udødelig klassikker.

Helt uslåelig.

Enjoy !!!!!

Hilsen synskepeggy.

20 kommentarer

Iceman

28.01.2012 kl.21:00

Helt enig Synskepeggy! Musikk kan være helt magisk :-)

Fin klassiker!

Toril - Community Manager

28.01.2012 kl.22:23

Må nok si meg uenig. Det er bare én eneste versjon av Purple Rain som duger. Prince. Med volumet på fullt! :)

anonym

28.01.2012 kl.23:33

Nydeeeeelig!

Helt enig med deg Synskepeggy,Mike Scott gjør en helt fantastisk versjon av denne låten.Personlig syns jeg den er mye bedre enn orginalen.Har aldri vært noe fan av Prince.

Mike Scott kunne ha sunget bæ-bæ-lille lam og jeg hadde digget det.

musiclover

29.01.2012 kl.00:12

Bra coverlåt har hørt verre,men overskriften kunne du spart oss for,du forstår vel at du kan såre,krenke og støte enkelte med en så ufin bruk av ord i en overskrift.

Heidi

29.01.2012 kl.00:25

Fin sang.Faktisk bedre enn orginalen av Prince.

29.01.2012 kl.00:31

Overskriften er bare ett nytt forsøk på å provosere.

Denne bloggeren gir seg ikke så lett og prøver alltid å provosere for å få oppmerksomhet.

Anonym

29.01.2012 kl.01:52

Veldig bra...men det er nok Prince som får gåse huden frem hos meg :-)..

Har vært på mange konserter og vær så utrolig heldig å få oppleve både the waterboys og prince live....

Ha en fin helg :-) klem

Playmate to Jesus <3

29.01.2012 kl.03:18

Fantastisk musikk! Hei, Peggy! Nå er jeg tilbake i bloggverdenen. Med ny, frisk blogg uten det spor av sinnsykdom. Litt Galskap er greit, når den er med stor G. Det er den Galskapen jeg trenger for å forstå Gud. Han er nemlig Gal med stor G, Han også. Ta deg gjerne en tur og si hva du mener. Satte alltid stor pris på kommentarene dine, husker jeg :)

Mvh

Toril

29.01.2012 kl.10:36

Sangen er kjempefin!:) Liker nok best orginalen med Prince jeg.

Ønsker deg en kjempefin søndag fra solfylte Trondheim!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.11:05

Anonym:Hei,hei.

The Waterboys spiller i Bergen nå i mars....

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.11:11

Toril:Hei og God Morgen,Toril.

Det er en nydelig solfylt morgen (dag) her også,men kaldt -4,vi her på denne kanten er ikke vant med slike lave temperaturer.Det har ikke vært mange dagene under -0 i hele vinter.

Jeg liker denne versjonen av sangen best,jeg har aldri hatt sansen for Prince,men har alltid likt The Waterboys.Favorittene er fremdeles Red Army Blues og Old England Is Dying,altså de gode gamle som gjorde at man begynte å høre mer på deres musikk.

Ha en fin søndag du også.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.11:12

Toril:Smaken er som baken - heldigvis.

Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.01.2012 kl.11:13

Blir nok litt langt for meg å reise :-). Ha en fin søndag i solen :-)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.11:31

Playmate to Jesus:

Så hyggelig å høre fra deg igjen.

Jeg forstår Galskapen du snakker om.Og selv om du kaller deg selv gal,så forandrer ikke det på det faktum at du har skrevet i dine tidligere blogger og skriver i denne - svært mye bra som er helt i tråd med hvordan jeg tenker også.Alle som søker opplysning,svar,budskap osv,må ha en åpning (dimensjon)i sin bevissthet for å motta den.I mangel på et annet ord bruker mange ordet "gal",men det blir ofte helt feil.

I det vanlige A-4 samfunn er man ute av stand til å forstå hvordan mekanismene fungerer og da finner man gjerne på ord som ikke passer i forsøk på å forklare det.Man nå legge fra seg så og si alle "vanlige" oppfatninger av det som er "normalt" - eller det som man er blitt fortalt av andre er "normalt" - for å komme dit hvor man finner opplysning,svar og budskap som ikke lar seg kombinere med A-4 tilværelsen.

Du er inne på det relative,galskap er i høyeste grad relativ...galskap er uten unntak forklart av andre (enn den "gale" selv)ut i fra det som er vanlig oppfatning av "normalt",men ingen vet hvor riktig forklaringen på galskap er,det kan også kan være at riktig forklaring på galskap er helt motsatt av den vanlige "normale" oppfatningen.

Nå mener jeg den relative galskapen,ikke lidelser som bipolar,manisk-depressiv osv,for det er jo dokumentert medisinske lidelser som krever medisinsk behandling.

Ha en fin dag,Andrea.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.12:55

musiclover:Om denne overskriften støter eller krenker eller sårer noen må det være kun fordi at det er jeg som har skrevet den og ingenting annet.

Jeg bruker denne overskriften fordi at den betyr noe for meg,jeg forventer ikke at noen andre skal forstå det,men for å unngå videre meningsløs ping-pong diskusjon om overskriften her,skal jeg prøve å forklare hvorfor jeg bruker den og hvorfor den betyr noe for meg.

Min sønn,som døde i en ulykke i -05 elsket musikk,han liket å komme hjem å høre på musikk han hadde kjøpt sammen med meg.Vi hørte på og analyserte tekster og mange ganger blei vi ikke enige om tolkningen.Den vi hadde størst problemer med å være enige om var Soldier Of Fortune med Deep Purple.Når han kom hjem med musikk blei jeg mer eller mindre påtvunget å høre,jeg hadde som vanlig svært mye (uviktig) å snakke med ham om og da han hadde fått nok av maset mitt brukte han å si til meg,hold kjeft og hør etter (overhode ikke vondt ment).

Mange gode minner om han knytter seg til musikk og våre samtaler og analysering av tekster.De to siste sangene han noengang spilte til meg,og som vi,som vanlig analyserte, var Sabyas,I surrender og The second you sleep.I ettertid er det rart at det blei de to siste da begge de to (tekstene) har helt krystallklare budskaper til oss begge om hva som var i vente kort tid etter,vi forsto det ikke da,til tross for at i alle fall min tolkning av tekst gikk i en mer "overnaturlig" retning.

Forøvrig må jeg også si at jeg har lest langt verre overskrifter enn denne,men det er selvsagt opp til øyet som ser og hva man vil oppnå ved å legge igjen en slik kommentar.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.01.2012 kl.13:34

Hei igjen Synskepeggy! :-)

Jeg skjønner nøyaktig hva du mener :-) :-)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.14:03

Iceman:Hei,Iceman.

Tror kanskje du har samme type person hjemme hos deg...

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.01.2012 kl.18:17

Ja Synskepeggy, du har nok rett i det, det var en av grunnene til at jeg skjønte så godt hva du mente. :-)

Playmate to Jesus <3

29.01.2012 kl.19:25

Takk for et fint svar. Som svar til deg vil jeg få si at det er derfor jeg skriver "Galskap" med stor G. Fordi den er så relativ, og også på grensen til guddommelig. Jeg har, i min utvikling, blitt kjent med Det Åndelige og Gud. Og det er som følge av dette jeg har blitt Gal. Igjen med stor G. Gal med liten g er vel mer det man kaller "sinnsyk". Min form for Galskap er nok bare en ekstrem form av alternativ tekning og Åndelighet. Så vet du det :) Håper du har det fint, Peggy. Lykke til videre!

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.19:34

Playmate to Jesus:Hei igjen,

Jeg forstår utmerket hva du prøver å si og kjenner meg godt igjen i mye av det selv.

Jeg skal skrive en påstand i et kort innlegg nå - av rein nysgjerrighet - for å se om det er noen som forstår den form for "Galskap" det her er snakk om.Kan bli interessant.

Ha en fin kveld,A.I.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits