R.I.P - Min gode gutt.

 

Det er en nydelig dag i dag,en sånn dag som du bare rett og slett elsker bare fordi at solen skinner fra skyfri himmel,litt kaldt for deg kanskje,men pytt,du lar ikke en sånn bagatell legge noen demper på ditt fantastisk gode humør.

Du står opp fra sengen tidlig på dag,trekker gardinene fra vinduene,slår ut med armene og sier,se på dette været mamma,jeg tror jeg tar meg en løpetur på fjellet.Og borte er du,for så å komme hjem etter en times tid for å lage deg en god frokost.Vi prater om løst og fast og hele du er godt plassert i "vi tar det i morgen"-modus.

Ett øyeblikk både ser og hører jeg deg.....

Takk så mye kjære du, for dette gode minnet og utallige flere.Jeg har dem alle inne i mitt hjerte,lett tilgjengelig,lett å hente frem og bli glad, når jeg av forskjellige grunner trenger noe å bli glad for igjen.

Min gode gutt,det vil du alltid være.

Hilsen og mange tusen klemmer til deg fra din mamma.

- synskepeggy -

 

19 kommentarer

Hedda

29.01.2012 kl.14:04

kult! ett spørsmål:

jeg har kontakten gjenferd med venniner og vi spurte ett spøkelse en gang om noen i dette rommet var synsk! og han svarte at jeg og min gammle bestevennine var synsk... jeg vet ikke helt.. mamma er litt synsk tror jeg men jeg vet ikke om jeg er eller ikke... eller om hvordan jeg kan bruke 'den synske evnen' :-/

helst svar på bloggen min :)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.14:08

Hedda:Kult ????

Leste du innlegget,jeg ville ikke brukt ordet kult,akkurat.

Hilsen synskepeggy.

Ellen

29.01.2012 kl.14:10

:( <3

madde85

29.01.2012 kl.14:10

rip

Alina

29.01.2012 kl.14:18

Aw! kondolere <33 utrolig trist å miste en veldig veldig nær i familien ;(

Linn

29.01.2012 kl.14:23

Huff så utrolig leit for deg, så filmen og han så ut til å være en livsglad fyr, det siste bildet var nydelig av han, snille og gode øyne..

Kondolerer til deg og sender deg en klem

spiseforstyrrelserlife

29.01.2012 kl.14:43

:S Trist .

Gunniboern

29.01.2012 kl.14:46

Uff så trist :( Kondolerer <' 3

Pia

29.01.2012 kl.14:58

Så leit :( Kondolerer så mye..

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.15:15

Linn:Takk så mye.

Filmen er ikke av ham,men av Sabya som har laget sangen,en sang som min sønn likte svært godt.

Innlegget jeg har skrevet her er til min sønn.

Jeg legger ikke ut bilder av ham eller andre familiemedlemmer,men har allikevel gjort det en gang i innlegget "Mye besøk og åndelig aktivitet på kirkegården i kveld" fra julaften -10.Det siste bildet (bildet som er på gravsteinen)er han.Det er det eneste bildet av ham i denne bloggen.

Dette innlegget er ett av to innlegg jeg noen gang har skrevet om og til han,det andre innlegget skreiv jeg til han på hans 30 årsdag.Det ligger i arkivet fra August 2010.

Hilsen synskepeggy.

magjool

29.01.2012 kl.15:19

God Søndag.Så flott sang og fint innlegg SP.Var gripende,.Mange gode klemmer til deg ,Fra Magnhild.

Forstår så godt saknet ditt.

Toril

29.01.2012 kl.15:34

Hei og god søndags ettermiddag!

Nydelig og rørende laget! Tårene mine trillet når jeg så denne videoen. Det er jo det verste som kan skje å miste det kjæreste man eier, sitt elskede barn!

Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

En stor varm klem til deg til deg!

Allis

29.01.2012 kl.15:35

Nydelig innlegg. Heldigvis så kan ingen ta ifra oss de gode minnene en sitter igjen med , det å miste et barn må være det værste en mor kan komme ut for, og eg kjenner savnet og sorgen din .

Ha en fin minnedag videre;-)

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.15:44

magjool:hei,hei,magjool.

Takk så mye,jeg vet at du forstår.

Å skrive noe om ham sitter fryktelig langt inne hos meg,må kalle innlegget i dag for et stort gjennombrudd.

Jeg skreiv en annen kommentar,en forklaring på hvorfor jeg brukte overskriften "Hold kjeft og hør etter",da en eller to kommentarer hadde tolket overskriften som et forsøk på å provosere,det var det ikke, og i håp om å unngå "debatt" om det valgte jeg å forklare.Det var da jeg kom i tanker om denne sangen som blei spilt mye her i huset i de siste måneder av hans liv og kombinert med dette været vi har i dag så blei det dette innlegget.

Innlegget skreiv seg på en måte selv mens jeg hørte på musikken,da jeg leste gjennom det etterpå,mens musikken spilte, var det like før jeg slettet det igjen,det blei svært sterkt for meg,men "noe" fikk meg til å la være å slette det og jeg postet det istedet.

Min sønn er helt utrolig tilstedeværende her i dag og jeg er helt sikker på at han smiler.....

Ha en fin dag du også og mange klemmer tilbake til deg.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.15:55

Toril:Takk så mye,Toril.

Videoen er av gruppa (Sabya) som spiller sangen.Jeg valgte den versjonen fordi at jeg vil at de som leser og hører får med seg teksten,som er viktig her.Dette er en av de siste sanger sønnen min og jeg hørte på sammen,får frysninger nå av å høre teksten som kan tolkes å være et varsel til oss med tanke på hva som skjedde like etter.

Innlegget blei sterkt for meg også,og jeg vurderte å slette det.Som du helt sikkert vet, skriver jeg ikke mye om sønnen min,alt som har med ham,sorg glede,hverdagsliv osv.har til nå vært svært personlig for meg og sitter langt inne,fremdeles for langt inne,men kanskje det forandrer seg nå etter dette.

Ha en fortsatt fin dag og stor klem til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.01.2012 kl.16:08

Allis:Hei igjen,Allis.

Ja,i dag blei det en minnedag må jeg si,men det er jo hver dag mer eller mindre.

Ganske tidlig etter ulykken bestemte jeg meg for å være glad for de årene vi fikk sammen istedenfor å være trist for de årene vi ikke fikk.Det er et valg man gjør selv og etter at jeg gjorde det valget har en helt ny verden åpnet seg for meg og i den verden er min sønn i høyeste grad tilstede.Etter at min mor døde falt det meg helt naturlig å ta det samme valget.Det valget er nok hovedgrunnen til at jeg har kontakt med dem begge (og flere) hver eneste dag og akkurat så mye jeg selv ønsker.Jeg forsto noe veldig viktig og det er at selv om de er borte så er de aldri vekke..Det betyr ikke at jeg ikke savner dem og sørger over dem,men det er mest over det livet (fysiske) jeg hadde sammen med dem.

Ha en fortsatt fin søndag du også.Hilsen synskepeggy.

Iceman

29.01.2012 kl.17:53

Hei Synskepeggy! :-)

Ååå så fint innlegg Synskepeggy!! Jeg ble både trist og glad av å lese det....du skjønner nok helt sikkert hva jeg mener..... :-)

Jeg tror også at han smiler ja......

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2012 kl.15:06

Iceman:Heisan,Iceman.

Det er både trist og fint,ja,men skulle virkelig likt å ha den fantastiske flotte gutten her hos oss enda en stund.

Men nå er han der han er og venter på sine nære og kjære,og det er en god tanke å ha med seg videre.

Alle sangene han spilte, spesielt i den siste tiden,de sier noe alle sammen,at vi ikke skjønte det da vi hørte på dem sammen....

Hilsen synskepeggy.

Leila

02.02.2012 kl.23:28

Kondolerer! :(

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits