Så smart at man lurer seg selv - og tror at man kan lure alle andre.

Man har sett det før og man vil se det igjen.Når man går tom for argumenter i forsøk på å forsvare hva man tidligere har sagt ,må man finne på nye argumenter,det ene mer idiotisk og dårlig enn det andre.Nå skal man forklare og forsvare hvorfor ikke ett av Soria-Moria 2 -valgløftene er innfridd.To år etter at man gikk til valg på løftet skal man svare for seg og maken til svadaforklaringer og svadabortforklaringer er det bare den Rød-grønne klanen som har fantasi nok til å klare å komme opp med.

En skikkelig smart og glup ungdomspartileder sier at,joda løftet om øvre grense for egenbetaling ved tannlegebehandling står ved lag det,visst gjør det det ! Men da må man være villig til å betale mer skatt. Det han egentlig sier er at,selvfølgelig skal tannlegebehandling være "omtrent gratis",men bare om du betaler det selv gjennom å øke skatten.Hva ??

Det som nå vil skje - igjen -  er at når "gratis" tannlegebehandling er et faktum og skattene økt (for dem som er i jobb,vel å merke) vil man komme med et nytt vedtak på øvre grense på lønnsinntekt for i det hele tatt få noe dekket og da passer man samtidig på at vedtaket om øvre grense på lønnsinntekt er så lav at alle som jobber i 50% eller mer tjener for mye til å falle inn under ordningen.

Det ender med at det bare er trygdede og eller sosialklienter som har så liten inntekt at de kan gjøre krav på å få behandling dekket,mens alle vi andre som er i jobb og som "tjener for mye" må betale for det !!

Det er jammen ikke rart at man blir raka fant og fattig av å gå i jobb og tjener sine egne penger selv !

Nå som det varsles at stadig flere nordmenn havner på trygd og sosialhjelp av ulike slag ser det ikke lyst ut for oss som går i arbeid og trives med det.

Hilsen synskepeggy.

5 kommentarer

Kjempe fin blogg♥kommenterer tilbake♥

31.01.2012 kl.16:48

Det blir for dumt rett og slett. Jo mer man tjener jo ferre goder skal man ha? Folk som aldri har vært i jobb tjener ofte mer enn det jeg gjør når jeg jobber, mens da jeg ble permitert skulle jeg slite meg ihjel for å få til livets opphold selv om jeg alltid har villet jobbe og har betalt skatt i mange år. Mens folk på min alder sitter på rompa og tror at jobbene kommer til demj (snakker om late mennesker IKKE de syke).

Allis

31.01.2012 kl.16:54

Har ikke så mere å tilføye på dette innlegget enn at eg er enig med deg. Har ikke så mye greie på politkk, men den sunne fornuften er ivertfall tilstede;-)

Ha en flott dag videre;-)

Toril

31.01.2012 kl.17:58

Det er jo et latterlig forslag fra denne ungdomspolitikeren! Som om ikke vi betaler nok skatt fra før, så skal vi betale mer skatt for å få den tannlegehjelpen man skulle behøve.

Hvis dette skulle bli vedtatt kommer det til å bli ennå større klasseskille mellom de som tjener godt og de som ikke tjener så godt. Nå må tannhelsetjenesten komme inn under folketrygden på lik linje som helsetjenesten. Tannhelse har faktisk med helse å gjøre på lik linje med helsa for øvrig!

Ønsker deg en kjempefin tirsdags ettermiddag!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

31.01.2012 kl.18:21

Toril:Hei igjen,Toril.

Det blir ikke vi som jobber og får økte skatter som får dekket tannlegeutgifter,det blir alle dem som ikke betaler skatt (eller svært lite skatt) av diverse trygder og som da tjener for lite som får fordelene her.Alle vi andre "tjener for mye" til å få noe som helst - annet enn å betale for dem på trygder som kvalifiserer seg.

Det er jo ikke første gang det skjer - og initiativtakerne kommer unna med det.

Tannhelse har absolutt med helse og velvære å gjøre og burde forlengst ha kommet inn under folketrygden - uten økte skatter.

Ønsker deg også en fin ettermiddag og kveld.

Skal selv snart gå tilbake på jobb,den andre natten av fem denne uken - reine maratonløpet på natt denne uken,men bare to nattevakter neste uke.

Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits