Storfint besøk av et spøkelse !


Hils på denne damen som ofte er på besøk hos oss.Vi merker ofte at hun er her og en gang hun var her,var min datter så heldig at hun fikk tatt dette bildet av henne.

Denne damen blei født i 1905 og døde i 1999,gammel og fornøyd med sitt liv.Hun mente at det var hennes tur til å dra.Jeg kjenner litt til livshistorien hennes og den er ikke bare god,hun har opplevd mye vondt som andre har påført henne.Allikevel er denne damen like god i sinn som i skinn.Hun har det godt der hun er,hun har samlet en del av sine kjære rundt seg som har dratt etter henne og noen som har dratt før henne.Hun samler familien sin og andre kjære og venter tålmodig på alle til det blir deres tur og tid for gjensyn.

Denne damen har funnet fred (som alle gjør) og nå bringer hun freden hun har funnet tilbake til sine nære og kjære i dette livet.Det følger alltid en stor ro med nærværet hennes.Hun kommer med kjærlighet,ro og fornuft de gangene man glemmer seg bort selv.Hun er en klippe !

Hilsen synskepeggy.

 

37 kommentarer

Hellayow

29.02.2012 kl.10:29

skremmende ;o

The Road

29.02.2012 kl.10:45

Spennende synes nå jeg da..

Hot.Not

29.02.2012 kl.10:58

Kult, har en del lignende ting hjemme oxo, men tørr ikke blogge om det :O

fin blogg <3

http://hotdotnot.blogg.no/

Emilie

29.02.2012 kl.11:06

Kult :3 Jeg tror vi har noen hjemme hos oss, mamma driver på med lilly bendris og lisa williams elns, også sier hun at vi har en katt hjemme hos oss x3

Inger

29.02.2012 kl.11:33

Det er godt å ha slike klipper i huset:)

Har det jeg å:)

Føler en fred og ro,nærhet og varme som ikke kan beskrives med ord, bare oppleves:)

Ha en fin dag

Iceman

29.02.2012 kl.16:34

Hei Synskepeggy! :-)

Er så betryggende å sanse disse nærværene....Er nesten som om det går litt lang tid og jeg ikke har "merket" dem, blir jeg redd de har forlatt meg. Men hver gang er det meg selv, som rett og slett har "oversett" dem og ikke har hatt tid til å sanse dem....Og når jeg føler jeg virkelig trenger dem, da er de i høy grad tilstedeværende....

Inger

29.02.2012 kl.16:36

Føler en lett fjærlignende rørelse mot kinnene, gjør meg trygg.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:25

Inger:Hei,IngerJ.

Jeg forstår.Jeg føler ofte at noen "er borti meg",eller at jeg er borti noen når jeg beveger meg rundt i huset.Og ofte kjenner jeg det er noen som "holder meg i hånden" når jeg sitter og fks.leser,ser på tv eller annet,bare jeg sitter i ro et sted en stund kommer nærværet.PCen står på kjøkkenet og jeg sitter med ryggen mot stuen,ofte føler jeg at noen ser på meg inne fra stuen,eller står rett bak meg.Jeg er aldri redd og ønsker alltid besøkene hjertelig velkommen,jeg er så glad for at de kommer, og som Iceman sier,når det er en stund siden jeg har merket dem så savner jeg dem.Det går ikke lang tid da,før de gir til kjenne at de er i nærheten.

Jeg har flere gjester enn denne damen,jeg har fem "faste" og mange som kommer og går.Mine venner alle sammen..

Ha en fin dag/kveld IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:30

Inger:Du har så rett.

Det er en trygghet og ro med disse klippene som bare må oppleves for å forstå hvor fantastisk godt (for sjel og kropp) det er.

Vi er heldige (som har kontakten), vi har lett for å glemme hvor spesielt og priviligert det er.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:37

Iceman:Hei igjen,Iceman.

Denne damen var på besøk her i går igjen,men fikk ikke tatt noe bilde.Hun har tidligere formidlet til meg at ett bilde er nok og da må jeg høre på henne.Hun mener vel at et bilde er nok til å bekrefte at hun er her og kommer hit ofte,trenger ikke flere bekreftelser enn det.Hun mener at alle de andre som hun er i selskap med der hun er, som også kommer på besøk til meg,liker bedre å bli tatt bilder av enn det hun gjør selv,så hun overlater til dem å dukke opp på bildene mine både titt og ofte.

Ha en fin kveld,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:41

Emilie:Spennende greier.

Jeg har også katt(er)her og en svær hund som lusker rundt meg,jeg ser dem som skygger nede ved føttene og noen ganger føles det som om de stryker seg rundt føttene på meg,særlig hunden.Mine dyr (som er i levende live) bryr seg heldigvis ikke om dem,da hadde det vel vært litt av et sirkus her tenker jeg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:43

Hot.Not:Tør du ikke blogge om det ? Det må du gjøre,det finnes ikke farlig og dessuten liker åndene godt å få oppmerksomhet..akkurat som alle vi andre også gjør.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:44

The Road:Ja,veldig spennende og trygt og godt.

Man er aldri aleine i et rom,om man skulle tro det..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.02.2012 kl.17:45

Hellayow:Hei.

Nei,skremmende er det i hvert fall ikke..

Hilsen synskepeggy.

Emilie

29.02.2012 kl.17:46

Jeg kjenner også av og til noe som stryker rundt føttene mine cx

ufo

29.02.2012 kl.19:16

Fint bilde:) Har selv aldri klart å tatt et ordentlig bilde av et spøkelse.

Jeg merker også at noen er i nærheten av meg. Noen ganger kan jeg høre at noen går i trappa når jeg er allene hjemme jeg kan se skygger som beveger seg. Noen ganger kan jeg merke at noen tar på meg. Men det er bare i drømme at jeg har klart å komunisere med dem.

Det er egentlig ganske fint å ha dem der. Men det er altfor mange som blir skremt av dem.

Inger

29.02.2012 kl.19:21

Jeg var på en av mine mange fototurer, og fikk meg en skikkelig overraskelse av dette bildet.

Jeg gir deg linken, så kan du se selv, ikke mindre en 3 ansikter klarer jeg å se på denne stubben.

http://fotoinger.bloggnorge.com/2012/02/jeg-folte-jeg-ikke-var-alene-pa-denne-turen/

Ha en fin kveld:)

Bestemors krok

29.02.2012 kl.23:06

Som du veit har vi også en slik venn her hos oss, og jeg syns dette er spennende...er dette det bildet som dere oppdaget etterpå at hun var med på?

Synne Holst

29.02.2012 kl.23:13

Jeg føler også en katt noen ganger, men får en veldig trygg og god følelse. Det føles som "gamlekatten" min, som døde for 9 år siden :-)

Mona Charlotte

01.03.2012 kl.00:50

Oi, ble litt satt ut med det samme.. Jeg har også opplevd ting her hjemme og jeg synes jeg har sett morfaren min flere ganger og følt nærværet hans. Har du klart og funnet ut om det er han som går her? For begynner og bli litt redd, for har skjedd litt forskjellige aktiviteter her iblant..

Kreativ

01.03.2012 kl.08:30

Det oser fred, ro og harmoni over bildet ditt. Like før jul hadde jeg besøk av venninnen min. Plutselig sier hun at vi hadde besøk. Det viste seg å være min mormor. Hun beskrev henne, og alt stemte på en prikk når det gjaldt beskrivelsen av mormor.

Ha en fin dag;))))

Klem

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.09:44

Kreativ:Hei,hei,Kreativ.

Denne damen bringer bare ro og fred med seg.

Venninnen din høres ut for å være like spontan som jeg er,jeg opplever ofte helt plutselig nærvær rundt andre personer,det er svært sjelden det passer seg slik at man kan si noe om det til den personen,men de gangene det passer seg slik og personen er åpen for det forteller jeg alltid hva jeg ser og mange ganger hvorfor (da nærværet ofte kommer med en beskjed eller et budskap).

Ha en fin dag du også,Kreativ.Klem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.09:53

Mona Charlotte:Hei.

For det første må du ikke være redd,det er det ingen grunn for,bli heller nysgjerrig.

Det er to energier hos deg som er dominerende,din morfar,som du så riktig sier selv og din morfars far.Begge de to er tilstede hos deg.

I tillegg er det noen ganger en ung mann "på besøk".Mørke farger,smilende,blid og ca midt i 20-årene.Jeg forstår ikke helt hvilken forbindelse han har til deg,men han kommer og går hos deg ganske ofte.Jeg tror det er han du føler nærværet av og ikke din morfar,da det er din morfar du ser og han gir seg til kjenne ved at du faktisk ser ham.

Ikke vær redd,vær åpen.

Lykke til.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.10:08

ufo:Hei,igjen,ufo.

Det er veldig fint å ha dem i nærheten.Jeg forestiller meg livet som tomt,kjedelig og til en grad meningsløst uten disse guidene/hjelperne rundt meg som gjør livet til mye,mye mer enn det man ser.

Du er åpen - som jeg,og etterhvert mange flere - det er derfor de kommer til deg og har tillit til deg.Du har invitert dem inn og da kommer de.Derfor merker du dem bla.på de tingene du nevner,føler deg iakttatt,lyder osv.uten at du føler noe redsel,du vet hva/hvem de er og du vet hva de vil.

Ha en fin dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.10:13

Inger:Hei igjen,IngerJ.

Det er helt utrolig hvordan åndene klarer å snike seg med på så og si alle bilder jeg tar.Ute i naturen,særlig på bilder av vann (bildet av elven som jeg la ut i bloggen tidligere)er det stappfullt av ansikter,personer og skikkelser.

Jeg blir ikke overrasket lenger over at de er der,men jeg hadde blitt skikkelig overrasket om de plutselig blei borte fra bildene.Jeg hadde ikke likt det...

Ha en fin dag,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.10:15

Synne Holst:Hei igjen.

Så fint at katten din er hos deg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.10:31

Bestemors krok:Hei,hei.

Det vet jeg og din venn har samme hensikt med sine besøk til deg som denne damen har til meg.

Jeg kan ikke skryte på meg å ha tatt dette bildet.Det er min datter som har tatt det,nærmest ved et "uhell" og helt uforklarlig spontant.Før hun tok dette bildet snakket hun om at hun såg "noe" i vinduskarmen uten at noen av oss tenkte mer over det,vi er vant med at noen plutselig dukker opp her.Hun knipset dette bildet,på vei ut av rommet snudde hun seg plutselig og tok et bilde ut i rommet.Først etterpå såg vi denne damen,vi la det ut i bloggen her tidligere i innlegget "Et skikkelig blinkskudd av et spøkelse",der la vi ut bildet som det blei tatt i tillegg til det (dette) som vi forstørret opp.Vi har ikke redigert eller gjort annet med det - kun forstørret det.

Hilsen synskepeggy.

Bestemors krok

01.03.2012 kl.10:53

Jeg veit du ikke har redigert det, for jeg har sett det borte i en krok hos deg, eller et liknende... så jeg tror ikke noe annet....og det fordi jeg visste historien bak bildet ditt og har det slik selv...:))

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.11:02

Bestemors krok:Du har rett,jeg har lagt det ut før.

Er det ikke fint å være så heldig at man rett som det er får slikt fint besøk i huset...

Hilsen synskepeggy.

Bestemors krok

01.03.2012 kl.11:13

Jo...vi er heldige som får slike besøk og samtidig føler dem, for energien rundt er god rundt dem.

Nicoline

01.03.2012 kl.11:34

Maken til sludder og bløff!! Alle skjønner det bildet er fake.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.11:36

Nicoline:Tro hva du vil....det får alle gjøre.

Hilsen synskepeggy.

Inger

01.03.2012 kl.11:59

Etter at jeg får med annet en det som skal være med, så har interessen for foto bare forsterket seg;)

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.17:46

Inger:Hei IngerJ.

Det samme skjedde med meg (og min datter) plutselig hadde vi svært stor fornyet interesse for foto.Det er jo alltid så spennende å se hva vi har tatt bilde av - som vi ikke har sett før det kommer på bildet.

Hilsen synskepeggy.

Pernille

04.03.2012 kl.17:07

Hei, spennende blogg. Jeg har opplevd forskjellige ting men det har skremt meg og når jeg har bedt det "stoppe" har det tatt slutt.. En gang hadde jeg en ut-av-kroppen-opplevelse, jeg har også følt personer og nærvær der jeg vokste opp da jeg var i ungdomsårene.. Ser av og til det jeg tror er skygger der jeg bor og en gang ble katten min stående ganske lenge og stirre omtrent i "angrepsstilling" med skutt rygg mot hjørnet bak der jeg satt, mens jeg ikke merket noen ting.. Samler energier seg i hjørner..? Jeg vil så gjerne ikke være redd og tro at det ikke er noe å være redd for.. Tror at hvis jeg hadde sluppet opp litt for redselen så ville jeg ha opplevd mer.. Ha en fin dag videre! #Nysgjerrig..

Vilde

05.03.2012 kl.00:13

Så fantastisk :) Har aldri vært så tett innpå en intelligens. Utrolig spennende, og litt merkelig. Haha :D

Charlotte

05.03.2012 kl.00:45

Er det skummelt og møtte spøkelser for første gang?

Etter at jeg begynte og se på åndenes makt så har jeg begynt å bli litt redd for å ta bilder..

Kan det komme av aldren (12) at jeg er redd for det eller er det no de fleste er litt redd for?

yasmine

20.10.2013 kl.21:31

Ser ut som ein porselensdukke

Livet mitt som klarsynt.

20.10.2013 kl.23:22

yasmine: Hei,hei :)
Det er ikke ei porselensdukke.Det er ei fantastisk dame som jeg kjenner svært godt :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

54, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits