Ikke tro hva mora di sier.....

Krisemaksimering er noe alle kan.Det er noe de fleste er svært flinke til,faktisk.Det kan ende i katastrofe.Dersom man ikke hører og ikke ser,men kjører sitt eget løp,er det fort gjort at man skyter seg selv i foten.

Myndighetene fryktet 10.000 døde nordmenn.Nå kommer i stedet erstatningskravene i millionklassen etter bivirkningene av svineinfluensavaksinene.Og det vil svi skikkelig på pungen til skattebetalerne.

Jeg stilte meg i sin tid helt uforstående til masse-vaksine-hysteriet og bestemte meg for at verken jeg,eller øvrig familie skulle ta den,og vi har ikke vært mer eller mindre syke av influensa enn det vi ellers er på vinterstid.

Nå er det fastslått,man burde ikke ha hørt på myndighetenes oppfordring og skremselspropaganda.

Svineinfluensavaksiner,mange millioner doser pålydende mange millioner kroner er kastet og nå står det mange millioner kroner for tur i erstatningssaker.Hvem betaler ??? 

Er det ikke på tide at de som tar avgjørelsene om å krisemaksimere bagateller og endatil farer med løgn og feilinformasjon blir stilt til ansvar -  og det snarest.....

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

ufo

01.03.2012 kl.11:40

Jeg tokk heller ikke vaksinen mot svineinfluensan, Jeg har heller ikke hatt svineinfluensa,men skjenner mange som har hatt den. Alle ble friske iløpet av en ukes tid. Altså de ble ikke mer syke av den en en vanelig influensa.

Jeg synes det er dumt de skal lage slik hysteri om det. Tenk om det en dag skulle komme en virkelig farlig sykdom slik som svartedauen. Da hadde mange ikke trudd på dem,siden de har ropt ulv før.

Ha en fin dag vidre)

Inger

01.03.2012 kl.11:57

Tok vaksinen, men er heldig ,ikke fått noen problemer i etterkant, andre en de jeg har fra før.

Og nå skal vi være glad vi betaler mye skatt, vi bør vel betale enda mere skatt noen år fremover for og kompensere for dette. Så vil tro at de setter opp skattene mere nå, og enda mere som ikke er skattebelagt, blir nå skattebelagt.

Ha en fin dag.

Kreativ

01.03.2012 kl.12:17

Jeg tok heller ikke vaksinen mot svineinfluensaen, og ble heller ikke smittet av den. Flere jeg kjente hadde snev av influensaen, men de ble også friske ganske så fort. Jeg tror svineinfluensaen var et hysteri, og alt grunnet media. Vi har hatt influensaepidemi før også. I 1993 var det bejing-influensaen som herjet, også den skrev avisene om var farlig, og de ba folk vaksinere seg. Jeg fikk denne influensaen i 1993, men ble frisk etter noen dager.

Alt rundt svineinfluensaen var et hysteri fra ende til annen.

Ha en fin dag;)))

Klem

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.17:48

Inger:Hei.

Helt riktig,IngerJ.Den onde sirkelen vil ingen ende ta,så lenge det er ukompetente "idioter" som styrer vår felles pengesekk..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.18:01

ufo:Hei igjen,ufo.

Jeg skreiv et innlegg her i bloggen da denne vaksinen var aktuell.

Det var flere ting som gjorde meg mistenksom.

Det kom frem at svineinfluensavaksinen var laget av avfallstoffer etter den vanlige influensavaksinen og at det hadde vært NULL forskning på evt.bivirkninger osv.FØR svineinfluensavaksinen kom i bruk.Da myndighetene blei konfrontert med dette var svaret at det hastet slik med å få gitt vaksinen at det ikke var tid til forsvarlig forskning på den !!!

To av verdens fremste land på medisinsk forskning,Tyskland og Sveits, FRARÅDET barn,eldre og gravide fra å ta vaksinen,det samme gjorde Tyrkia.Myndighetene i Norge gjorde det rake motsatte og sa at det var de gruppene som HELST burde ta den.Forstå det den som vil.

Dette blei jo, som vi vet, dessverre kjent etter at tusenvis av nordmenn allerede hadde tatt vaksinen.Men jeg personlig tror at det var informasjon som norske myndigheter hadde hatt fra første stund i vaksinedebatten.

Alt dette skreiv jeg om i et innlegg da svine-debatten herjet som verst.

Vi fikk ikke svineinfluensa og jeg kjenner heller ingen andre som fikk den,men jeg kjenner MANGE som tok vaksinen - selv om jeg rådet alle til å la være.

Ha en fin kveld,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.18:22

Kreativ:Hei,hei,Kreativ.

Det var et "svinehysteri" uten like.Vi tok heller ikke vaksinen og ingen av oss var syke av noen form for influensa det året.

Det var en stund,mens hysteriet pågikk at myndighetene gikk ut med forslag om at alle helsearbeidere og andre som jobbet med bla.barn,eldre og gravide skulle pålegges å ta vaksinen,jeg hadde aldri gjort det,selv om jeg hadde blitt pålagt det.Heldigvis blei det ikke noe tema,da myndighetene gikk vekk fra forslaget like fort som de hadde kommet med det,nettopp på grunn av massiv motstand fra bla.norske helsearbeidere som ikke ville la myndighetene tvinge dem til å gjøre noe de selv ikke ønsket.

Hysteriet skyldes først og fremst norske helsemyndigheter med helsepolitikerne i spissen.Jeg syns å huske at de brukte alle mulige unnskyldninger til å fremme denne saken i alle slags media og andre offentlige forum.Ingen tvang noen av dem til å (i en periode) tilbringe mesteparten av tiden fremfor et kamera...

Ha en fin kveld du også,Kreativ.Hilsen synskepeggy.

whatwouldnemido

02.03.2012 kl.22:16

Jeg synes nær sagt all omtale av denne saken blir veldig unyansert. Jeg var også usikker/småskeptisk til vaksine, men mest fordi jeg ikke var veldig i risikogruppen. Dessuten har jeg som en hovedregel tro på at kroppen ordner ting best selv, og at immunforsvaret vårt må få bryne seg på ting i blant.

Men for å bringe inn litt balanse i diskusjonen legger jeg ved en link til et innlegg. Han som skriver kan mye om temaet, er opptatt av det og vektlegger andre argumenter enn deg.

For egen del synes jeg debatten er interessant og viktig på generelt grunnlag, men samtidig er det jo forferdelig synd med de som har fått ettervirkninger av vaksinen, slik som disse barna som har utviklet narkolepsi.

Forøvrig tror jeg mye av problemet ligger i mediene, og hvordan ting vinkles og fremstilles. Ikke som noen "bevisst, manipulerende kraft", men som en "indre logikk"/en måte å tenke på, som samlet sett gir oss et vridd bilde av virkeligheten. Et bilde som gir oss opplagte syndebukker, enkle løsninger og enkle årsakssammenhenger - der intet slikt finnes.

Svineinfluensa: Skammelig journalistikk fra VG: http://tjomlid.com/?p=5954

whatwouldnemido.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits