Besatte barn !!

Hvem har ikke erfaring med besatte barn.Det er vel ingen som har kontakt med barn som ikke kan sverge på at barna til tider er helt besatte.Det begynner tidlig og jenter er verst (det er min erfaring).Først er det pupp og mamma de er besatt av,seinere er det dukker,dukkevogn,dukkeklær og så muligens favorittprogram på barne-tv,hos oss var det mumietrollene.Videre følger besettelse av klær,sko,vesker,hest,venninner,gutter,hår,Justin Bieber, og jeg kan være villig til å sverge på at til tider er barnet/tenåringen besatt av å gjøre livet så surt som de bare kan for sine stakkars foreldre.Besettelsene fortsetter og fortsetter,den ene besettelsen avløser den andre fra dag en til (om foreldrene er riktig heldig) 25+år.Jeg skjønner ikke hvor de tar alle besettelsene i fra, jeg.

Vis meg et barn/tenåring som ikke er besatt av noe og vedkommende får flytte inn hos meg - umiddelbart - men selvsagt i bytte mot den tenåringen jeg allerede har i huset.Det er et evig slit og man gjør hva man kan for å ligge ett skritt fremfor neste besettelse,men man føler at man aldri er kjapp nok,nye besettelser kommer stadig like overraskende på.Det er mange ganger en 24/7-jobb i seg selv å holde følge og oversikt på de,mange ganger,vanvittige besettelsene.Til tider føler man at man ikke duger til annet bruk enn dramademping og brannslukking og mekling mellom venninner som har røket i tottene på hverandre.

Hvor mange år var det igjen ? For å oppmuntre meg selv litt begynner nedtellingen nå med en gang...Det er ikke så lenge til det roer seg her,bare ca 12 år igjen....

Jeg trodde at man var kommet litt lenger enn de to pastorene som nå står tiltalt for å ha torturert en 14 år gammel jente fordi de trodde hun var en heks og at hun var besatt av onde ånder.Det er ikke måte på tortur hun skal ha vært utsatt for.Hun skal ha blitt innelåst opp til en uke om gangen uten skikkelig mat og utsatt for torturlignende åndeutdrivelser.Hun skal ha blitt tvunget til å be i timesvis,også på nattestider.Hun skal ha blitt smurt inn med og tvunget til å drikke olje.Hun hadde i perioder ingen sosial kontakt,det skulle være farlig å komme nær henne og ha øyekontakt med henne.Hun skal ha fått føttene bundet sammen og blitt brent med en rødglødende kniv.Og de skal ha truet henne med at om hun ikke erkjente sine synder skulle de skjære henne opp i biter å putte henne i en søppelsekk !

Jenta er 14 år gammel.Det er normalt å være besatt i den alderen.Denne jenta på 14 år er nok mye mer normal og mye mindre besatt enn de to pastorene samt sektmedlemmer som bifalt torturen noen gang vil bli.

Hilsen synskepeggy.

 

143 kommentarer

Siv Jensen

01.03.2012 kl.13:10

Besatte av rosa perioden og.. Hello kitty og... Heste dilla og..

Mye av sånt gjennom tida gitt ;)
Utrolig spennende innlegg!

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com! Jeg har forresten en spørsmålsrunde gående NÅ :)

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.13:14

Siv Jensen:Heisann.

Det er så mange besettelser,det er lett for å glemme noen par.

Kom på at de har vært gjenstand for besettelse de tingene du nevner også.

Rosabesettelsen er visst ikke over ennå her hos oss...

Hilsen synskepeggy.

Kreativ

01.03.2012 kl.13:24

Jeg hadde en bekjent av meg som hadde en datter som på den tiden var 6 år gammel. Pga familiære årsaker (bl.a en mor som var psykotisk) var jenta å anse som et "problembarn", og moren var fortvilt over datteren sin. Jenta på 6 år stjal som en ravn i butikker, og flere av naboene hvor den bekjente av meg bodde ønsket å rapportere dette til barnevernet.

Moren var med i et ekstremt kristent miljø på stedet hvor jeg bor. Flere fra den menigheten hvor hun var med i samlet seg hjemme hos min bekjent og hennes datter for å drive ut onde ånder av datteren. Dette gjentok de flere ganger. Hun ble tvunget til å kaste opp, fordi det mente at de onde åndene ville forsvinne når hun kastet opp.

Noen måneder senere ble mor til jenta tvangsinnlagt pga psykose, og datteren hennes havnet i fosterhjem. I dag er jenta voksen, og hun er ei flott jente med sunne interesser.

Ha en fin dag;))))

Klem

tarangera

01.03.2012 kl.13:54

Fin blogg ;)

Inger

01.03.2012 kl.16:10

Hehe, måtte le her. Da er det viktig og huske man selv var kalv engang.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.17:31

Inger:Hei,IngerJ.

Nettopp og det husker jeg veldig godt.

Jeg hadde ingen spesielle besettelser,fikk ingen oppmerksomhet på slikt,jeg er eldst av fire søsken...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2012 kl.17:37

Kreativ:Hei igjen,Kreativ.

Man må få lov til å undres over hva som foregår innom veggene i sånne sekter - og i hjem som er strengt religiøse.Det er jo ikke første gang man hører om fryktelige overgrep,tilstander og djevelutdrivelse i sånn forbindelse.

Jenta du kjenner stjal vel i håp om å bli tatt,tenker jeg.Det er godt at det har gått så bra med henne,det er ikke alle som klarer seg så fint etter grusomme opplevelser i ung alder.

Ha en fin dag du også,Kreativ.Hilsen synskepeggy.

Inger

02.03.2012 kl.06:47

Nei, heldigvis er jeg å forskånet fra det.

Er oppvokst med at vi tidlig måtte hjelpe til hjemme med alt. Ikke overflod av noe.

Ta vare på hverandre og det vi hadde.

Og respektere andres verdier på godt og vondt.

Folk har sin egen evne til overleve. Ikke alle ønsker å leve da livet er for tøft for enkelte, men det bunner igjen på verdier de har hatt i oppveksten.

Så jeg er glad jeg har hatt en streng oppvekst, det har gitt meg mange verdier i livet. Til og se ting fra flere sider. Og at man skal ike skue hunden med hårene. Stå for sine tanker og ord, Ikke legge skylden på andre for ting man selv har gjort.

Ha en fin dag

Livet mitt som klarsynt.

02.03.2012 kl.09:23

Inger:Hei og God Morgen !

Det er MEG (og deg) i et nøtteskall,det der,IngerJ !

Og jeg er sannelig glad for at jeg fikk en slik oppvekst jeg også.

Prøver å være samme type foreldre og forbilde selv,men det er jammen ikke lett,alltid.

Ha en fin dag i dag.Hilsen synskepeggy.

Inger

02.03.2012 kl.12:09

Nå har ikke jeg barn selv, men ser søskena mine sliter med det samme som du;))

Ha en fin dag.

Livet mitt som klarsynt.

02.03.2012 kl.13:58

Inger:Hei,hei.

Godt å høre at vi er flere..

Det er helt sikkert mange som sliter med det samme "problemet"..

Hilsen synskepeggy.

Opp som en bjørn..hahaha

03.03.2012 kl.10:40

Telenor har stengt mobilen så en får ikke bloggshoute.

Vaskemaskinen har brutt sammen og den eneste budsjettet har råd til og fikse den er en mer eller mindre alkoholisert partner som kanskje er fingernem,men hvor edru det vet ingen.

Gått tom for krutt og sensasjoner om andre bloggere og for å slippe å innrømme at tapet er et faktum er det bedre å be om at andre bloggere ikke blir nevnt for en blir syk kvalm og dårlig når de nevnes.

Avsløringene har stått i kø,hintene om at noen har gjennomskuet fantasifiguren har ikke blitt tatt eller klokelig nok ikke kommentert,en har gjort hva en kan for å skjule sin identitet,men har ikke lyktes.

Ja,da slår glamour og anonymitet sprekker og erstattes med medynk for nok en patetisk,tragisk og idiotisk blogger.

Kan livet bli kjiiiiiipere.

Stakkar dumme du,hvor lenge trodde du selv at du kunne holde på hemmeligheten om hvem du er.

Til deg Synskepeggy:Ha en strålende dag!

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.12:31

Opp som en bjørn..hahaha:Hei,hei og God Morgen !

Først så skjønte jeg ikke hva denne kommentaren dreide seg om,men jeg har fått det med meg nå.Har vært på jobb i natt og har bare sovet noen par timer i dag,så er fortsatt litt "treg".Tenkte stå "tidlig" opp for å få med meg denne nydelige dagen,det er for gale å sove bort en så fin dag,selv om man har vært oppe og på jobb hele natten.

Så,den for mange år siden,men da med et annet av utallige bloggnavn,selvoppnevnte sjefskverulanten over alle sjefskverulanter her på blogg er ikke fullt så mye sjef som vedkommende selv liker å tro lenger.Det er ikke overraskende !! Man har sett det komme lenge nå, og man har sett en dalende,mer og mer dalende, hat,hets og latterliggjørende snert i både innlegg og kommentarer fra bloggeren.Det er nesten som om man skulle tro at luften var i ferd med å gå ut av ballongen.Slik er det å være av den ustabile typen - opp som en bjørn og ned som en skinnfell - mange har prøvd seg på slike stunt tidligere.Synskepeggys blogg er den eneste bloggen som har overlevd alle slike stunts og vil fortsette å overleve slike stunts.Hvorfor ?? Det er opp til øyet som ser...

Det er forresten fort gjort å tømme barnas sparebørser,løpe til nærmeste utsalg for å skaffe seg det billigste kontantkortet kun til bloggshoutbruk etter at man har fått stengt mobilabonnement på grunn av manglende betaling.Man må jo gjøre hva man kan for å få oppmerksommhet på sine hat,hets og mobbeinnlegg og det er helt sikkert ikke moro at leserskaren begrenser seg til vennelista,særlig når man skriver slike meningsfulle innlegg som denne bloggeren gjør.Hatet,hetsen,latterliggjøringen og mobbingen MÅ reklameres for og på blogg.no er det bloggshout som er tingen for å få spredd det "fantastisk flotte budskapet".

Og så har man jo faktisk antydet at man (kanskje) tror på KARMA også,etter å ha latterliggjort og hetset både KARMA og dem som tror på KARMA i innlegg etter innlegg til det grenser til galskap.Vel,det tyder på at det IKKE var den bloggeren som oppfant kruttet,når alt kommer til alt.

Det er vel bare et tidsspørsmål før nye innlegg i ny "anonym" blogg kommer haglende og omhandler lillebror,storesøster,alkoholisert samboer,umulige kollegaer,uregjerlige husdyr osv.osv.Kan dessverre ikke si at detaljerte,intime og pinlige avsløringer om nære forbindelser interesserer meg heller...

Ha en strålende dag du også.Hilsen synskepeggy

anonym

03.03.2012 kl.14:28

Måtte bruke noen hjerneceller for å forstå denne samtalen her.

Det eneste jeg kan si,etter å ha vært på snarvisitt i en annen blogg her på blogg.no

ANGREP ER DET BESTE FORSVAR - for dem som er så tette i nøtta at de ikke vet bedre.

Sinnemestringsterapi er mitt råd til frustrerte rasende 40+ere som tydeligvis IKKE trives med livet som det er og lar frustrasjoner og raseri gå ut over uskyldige bloggere.

Stå på,Synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.14:45

Anonym over her og SP:

Men en ting de gjør de som driver på slik, det er å røpe seg selv. Da jeg har fått så mange private mld fra dem, så aner det meg tvert hvem som er hvem;)))

Men når det skal sies, så driter jeg i hvem som er hvem. Dette er en hevne aksjon, som nå slår kraftig sprekker fra deres side. Som var forventet. Trodde sprekken kom for 1 mnd siden, men de drar jo stadig nye uforstående inni sitt problem;))

Nei. Ærlighet varer lengst.

God helg.

morhubro

03.03.2012 kl.15:03

God dag.Ja her foregår det ,ser eg,uff å uff tar dette aldri slutt.Kjempe bra skrevet den kommentaren,skjønner du vet en del om denne personen,og det er bra,bra alt som kommer frem.

Ønsker deg en fin dag.:)

03.03.2012 kl.15:24

Ja ja Inger. Fint du SELV tror at du "vet" hvem det er da, for det gjør du IKKE. Du skal IKKE prate høyest om å være ærlig!

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:34

Inger:Hei,IngerJ.

Hvem er de da, og hevnaksjon for hva ? Og hvem er det denne bloggeren m/bloggvenner skal hevne seg på ?

Hilsen synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.15:35

Når folk er så dumme at de skriver det samme på blogg, som de sier til meg Anonym, så er jo det ganske så selvlysende;))) Du snakker om at noen skyter seg selv i foten.

Men når det er sagt:

Hvis folk lærte seg og snakke TIL hverandre istedet for OM hverandre, så tror jeg BLOGG-NORGE har blitt et bra sted og være:))

Og så det er sagt Toril har bedt meg om unnskyldning, og jeg godtok den.

Og da er jeg ferdig med den saken. For ingen ble skadet på noen som helst måte, annet en at noen sliter litt med at de tror de aldri blir tatt med buksa nede for alle sine løgner:)

Men at folk bruker meg som en mellomkvinne, for ting dere selv kan ta opp med folk selv-

Det er faktisk ikke min feil...

Det var siste ord i denne suppen fra min side. Heretter for dere snakke med den det gjelder og bli ferdig med dette gjørmebadet, men slutt og plage uskyldige.

Nå blir det garantert et nytt innlegg om meg på slærvegjengen sin blogg.

Kom igjen;)))) SJÅ KOR Æ BRY MÆ.

Inger

03.03.2012 kl.15:37

SP: Jeg navngir ikke noen som helst på åpne blogger.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:38

morhubro:Hei på deg,morhubro.

Bitene faller på plass,en etter en - med god hjelp fra observante og gode bloggvenner.

Det ordner seg,dette her også.

Ha en fin dag du også,morhubro.Hilsen synskepeggy.

03.03.2012 kl.15:39

Inger, den selvopphøyde "synske" tror hun alltid vet hva, hvem og hvordan ting er men det gjør du IKKE! Ler og ler av deg, dumme kjerring

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:40

Inger:Nei,selvsagt ikke.

Men man kan komme med mange spor uten å navgi noen.

Om jeg får minne deg på det,du har tatt feil hele to ganger - så langt.

Hilsen synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.15:45

Anonym: Dette er jo skrevet fra dere selv. Så trengte ikke være synsk, når jeg har det liggende på meldingsboxen på FB. hehehe

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:46

Anonym:Javel...

Det gjenstår å se...hvem som er den dumme kjerringa.

Jeg har IKKE sagt at jeg vet og jeg har heller ikke sagt at jeg IKKE vet.At noen føler seg truffet er bare tatt rett ut av løse luften,da INGEN navn er nevnt,INGEN spesifikk blogger.

Det sier sitt at noen må komme med en slik kommentar etter en mildt sagt diffus og svevende kommentar fra min side som endatil er et svar fra meg på en annen kommentar.(Til denne "Opp som en bjørn..)jeg regner med at det er den man sikter til nå,da det er den eneste kommentaren jeg har skrevet tidligere i dag.

Hilsen synskepeggy.

"Ex-venn av sjefskverulanten

03.03.2012 kl.15:46

Måtte lese kommentaren til den anonyme, og måtte ta en tur innom en viss "mobbedronning". Hahaha;)))) Der trampet "mobbedronningen" midt i klaveret. Den selvutnevnte skinnhelligheten er sloknet, og det er bare restene av en glorie igjen. Den flotte kjolen til "mobbedronningen" er byttet ut med møkkete klær.

Er ikke denne "sjefskverulanten" opprinnelig pedagog? Mener jeg leste det på en av hennes tidligere blogger. Jeg ville aldri satt mine barn i nærheten av en slik pedagog.

"Sjefskverulanten" viser jo et voldsomt til hat og sinne, og bloggeren kan ikke ha det bra med seg selv.

INGEN friske og oppegående VOKSNE mennesker oppretter en slik blogg med hets, mobbing og sjikanering som FORMÅL som den som den bloggen "Sjefskverulanten" har.

Jeg husker godt at denne "sjefskverulanten" åpnet og lukket blogger, og jeg rakk ikke å følge med før den bloggen hun hadde var sporløst forduftet.

Jeg leste at "sjefskverulanten" er i forsvarsposisjon med stygge beskyldninger og løgner rettet mot USKYLDIGE. Det er KUN fordi at "sjefskverulantetn" føler seg TRUFFET av SANNHETEN, og sannheten passer IKKE sammen i "sjefskverulantens" forskrudde hode. Smart trekk? Tror ikke det. Nå har aldri "sjefskverulanten" vist seg å være særlig smart heller da;)))) Hahahaha;)))) *Ler og ler*

Flott at "sjefskverulanten" gikk rett i baret. Ikke bare en gang, men flere ganger uten å være klar over det;))))

Inger

03.03.2012 kl.15:46

SP: He he , sorry men nå måtte jeg le. Jeg har ikke tatt feil;). Jeg har bevisene liggende på innboksen på Facebooka mi;)) Så , da sier det vel selv at jeg har ikke tatt så feil. men selvfølgelig, de bevisene gir jeg ikke fra meg til andre en politiet om de noen gang spør meg.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:47

Inger:IngerJ,med respekt å melde,jeg har ikke engang en facebookprofil.

Hilsen synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.15:53

SP: Dette går helt bra fra min sin side.

Jeg vet bare hva som ble skrevet til meg.

Man tror det ikke før man ser det, det har jeg full forståelse for.

Ha en fortreffelig kveld.

Snart kommer våren, med alle sine herligheter.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:56

Inger:IngeJ,IngerJ.

Det er da virkelig DU SELV som blander deg inn i enhver "debatt" som måtte forekomme om HVA SOM HELST her i min blogg.Ditt NAVN er aldri nevnt FØR DU selv tar kontakt.Har du tenkt på det ??

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.15:58

Inger:IngerJ.Som sagt,jeg har ikke engang en facebookprofil.

Så, om du har noe utestående med NOEN ANDRE bør du ikke da ta det opp med dem i deres blogg og ikke meg.

Hilsen synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.16:02

Ja jeg blandet meg denne gangen, for jeg ble bestyrtet over at det var noen andre som feilaktig fikk beskyldninger om ting og tang, her.

Jeg har ikke blogg her jeg heller, så da blir det samme som du ikke har facebookprofil:)

God helg. Heia Norge!!!:))

( Og jeg ser jo at noen kaldsvetter nå), jeg er ikke dum folkens;)

Anonym

03.03.2012 kl.16:03

Til Inger;

Gir du aldri opp med dine forsøk på å "leke" behjelpelig? Takket være din såkalte "hjelpsomhet" og din "ærlighet" gikk det så bra forrige gang DU skrev at du satt med beviser....

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.16:04

Har lest gjennom kommentarene her tre ganger uten å skjønne hvem det er dere denne gangen påstår står bak Slarveposten. Så, for å være på den sikre siden... Det er ikke...jeg gjentar: DET ER IKKE datteren til Megga som er Slarva.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.16:08

Inger: OK,men forskjellen er at JEG blander meg ALDRI inn i noe form for konflikt eller debatt UNNTATT om det havner i min blogg.Og har du sett - det havner ALLTID i min blogg før eller seinere,uten at jeg gjør NOE som helst.

Jeg tror ikke at folk HATER meg,jeg,jeg tror folk innerst inne ELSKER meg.Ingen vil innrømme det,selvsagt..men,det ser sånn ut for meg,ingen (med uklare/klare hensikter) klarer å holde seg borte her i fra..

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.16:08

Toril:Vel,takk for sist....du også.

Hilsen synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.16:10

Anonym: Toril- community, bekrefter jo det samme som jeg skriver her. Så da løy jeg ikke denne gangen heller;) Nei jeg gir ikke opp, når jeg ser uskyldige blir dømt for ting de ikke har gjort.

Inger

03.03.2012 kl.16:14

SP: Elsker er vel strengt tatt et sterkt ord. men man finner vel ting i kommentarfeltene som man henger seg på, jeg som alle andre i Norges land. Bare at jeg liker sannhet og rettferdighet. Og går ikke av veien for og blande meg, når jeg ser uskyldige blir dømt av folket for ting de ikke har gjort.

Og det har med instinkt og gjøre;)

Så nå har jeg sagt mitt, og Toril -Community har bekreftet det, så da trekker jeg meg vekk fra diskusjonen her . Beklager at jeg liker rettferdighet SP. Det er bare slik jeg er;)

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.16:15

Inger:IngerJ,jeg kan ikke se at noen er dømt for noe de ikke har gjort her i min blogg.Du,som alle de andre trekker egne konklusjoner..

Jeg gjentar - jeg har ikke facebookprofil,så du MÅ forveksle meg med en annen (hvem vet, like uskyldig som jeg er).

Hilsen synskepeggy.

Inger

03.03.2012 kl.16:26

Du missforstår SP. Så lenge jeg ikke når deg , så kan jeg ikke forklare privat.

Og neida, jeg har lenge visst du ikke har FB profil, det har du sagt i mange mnd, så ingen sier det er deg som blir beskyldt for noe. Slapp av, man trenger ikke starte en diskusjon på dette. Det er faktisk helt unødvendig:)

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.16:27

SP: Jeg vet du svarte Inger, men jeg må bare legge inn mine 50 øre her. :)

Jeg ELSKER denne bloggen! Eller rettere sagt, jeg elsker å lese (og noen ganger delta i) diskusjonene i kommentarene her. Grunnen til at "det" alltid havner i din blogg før eller senere er jo selvfølgelig at det er dine blogglesere og bloggkommentatorer som trekker det inn hit. Vil du være ordstyrer må du nok sile hvilke kommentarer du legger ut. Frem til da koser jeg meg med å lese... og kommentere, det jeg syns er morsomt.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.16:37

Inger:Det er jeg enig i IngerJ.Vi trenger ikke starte en diskusjon på dette,men jeg vil allikevel være klar på at INGEN har beskyldt NOEN for NOE her i min blogg.

Min filosofi,på blogg som ellers,er at jeg forholder meg KUN til hvordan andre er mot meg,hva de ellers gjør og sier har jeg ingenting med og heller ingenting med å ha en mening om.Jeg forholder meg KUN til det jeg ser og hører selv og IKKE til sladder,baksnakking eller annet vås,som i fleste tilfeller er løgn og spekulasjoner uansett.

Hilsen synskepeggy.

03.03.2012 kl.17:02

Etter min mening er det slarveposten som er nærmest beskrivelsen psykisk syk og politianmeldelse.Hvilken forskrudd blogger er det som kan skrive og ta inn kommentarer i sin blogg som så til de grader henger ut en annens mor.

anonym

03.03.2012 kl.17:07

Ja og hvilken forskrudd datter er det som tillater det.døtre skal forsvare sine mødre ikke være med på noe så hjerteløst som det der.

Anne Marie

03.03.2012 kl.17:09

Er det bare meg.. enn jeg syns ikke kommentarene har så mye med besatte barn å gjøre - men besatt ja kanskje..;) God helg alle sammen:)

Anonym

03.03.2012 kl.17:37

Det samme spør jeg meg om også. Hvilken datter får seg til å kalle sin egen mor for psykisk syk, og det offentlig på et bloggsted! Hjerterått, forkastelig og respektløst er det! Jeg håper denne moren fortest mulig kommer seg til politiet for å anmelde det, for dette er den verste ÆRESKRENKELSEN jeg noen sinne har lest, og IKKE noe annet! Bortforklaringer trengs ikke!

Sjefskverulanten har bommet på yrkestittelen på bloggen sin;)))) Det skulle egentlig stå psykopat som yrke, men skrev psykolog. Hihihihi;)))

Stakkars moren som har en slik datter, og stakkars barn som har en slik mamma.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.17:37

Anonym:Heisan.

Kan det være at de her to "anonyme" kommentarene svei litt og kanskje var litt for nærme sannheten..Aner man et ørlite forsvar for magjool nå.Selvsagt med den vinkling at magjool blir manipulert.

Det er i så fall i seg selv sårende og støtende,da det gir et signal om at noen tror at magjool ikke kan tenke selv.

Noen er tydeligvis villig til å gå svært langt med å rakke ned på andre i forsøket på å få fokuset vekk fra seg selv.

Hilsen synskepeggy.

Anonym

03.03.2012 kl.17:58

Hei igjen Synskpeggy!

Slike kommentarer har vi sett MANGE ganger. Når SANNHETEN i kommentarer blir skrevet, og MOBBERNE (den selvutnevnte Sjefskverulanten og gjengen) føler at de holder på å miste grepet fullstendig, beskylder de den som forsvarer seg for å være manipulert, og ikke han eller hun kan tenke selv. Slike mennesker kan også finne på å beskylde de som støtter mobbeofferet for å manipulere ham/henne. Det er typisk trekk ved mobberne at de går langt for å reakke end på andre i forsøket på å få fokuset vekk fra dem selv.

Sjefskverulanten eier IKKE noe som heter samvittighet. Den er blottet og fraværende fra bloggerens side. Sender Magjool en stor og varm klem<3 Hun står IKKE alene i dette.

Ha en fin ettermiddag;)))

Klem

03.03.2012 kl.17:58

Og galskapen fortsetter.

Nå er det visst ikke magjool,mor som er psykisk syk lenger.Nå er det alle de andre,hvem nå det måtte være,som er psykisk syke og direkte farlige for magjool som lar seg manipulere trill rundt av alle de andre psykisk syke.

Du har rett SYnskepeggy.Det er nye krenkelser mot magjool med en ny vri som skyldes at noen har latt det gå for langt i en annen blogg med ærekrenkenkende og sårende kommentarer og innlegg og som nå innser hvor hårreisende grovt det er.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.18:12

Anonym:Det som forskrekker meg nå er at slarveposten mener at jeg antyder datteren til magjool i mine kommentarer,Hvordan noen kan komme til en slik konklusjon er forbi meg.Jeg kan vel ikke hjelpe for om noen "kjenner seg igjen" i det jeg skriver.Eller er det fordi at noen er litt i overkant innbilsk og tror at alt handler om dem.

Hilsen synskepeggy.

Revenge

03.03.2012 kl.20:00

Hvordan vi enn snur og vender på det så var det faktisk slarveposten som startet den såkalte bloggkrigen.SNAKK OM SELEKTIV HUKOMMELSE,vil si den ligger på ca to-års-stadiet.

Nå kan slarveposten vise seg VOKSEN nok til å AVSLUTTE DEN!!!!!!

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.20:17

Der tar du nok litt feil, Revenge. Denne "krigen" har vart i over 3 år allerede... og Slarveposten ble opprettet i januar i år.

Mvh Toril, annoying knowitall

Anonym

03.03.2012 kl.20:31

Til Toril-blogg.no!

Denne bloggkrigen var det Slarveposten selv som startet, og INGEN andre. At DU som ansatt i blogg.no kan sitte å forsvare en slik blogg som Slarveposten er bemerkelsesverdig og en SKAM for blogg.no som bloggsted. At du kan sitte å forsvare at det Slarveposten foretar seg på sin blogg er ytringsfrihet hører ingen steder hjemme. En del av kommentarene når det gjelder Magjool går LANGT over grensen, og det er ÆRESKRENKELSE! DU som ansatt i blogg.no ER medansvarlig til mobbingen og hetsingen som foregår. Ha det klart for deg!

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.20:42

Kjære anonyme navnesøster... Som Megga selv har skrevet i sin blogg startet kranglingen for over tre år siden, og kuliminerte den gang (i februar 2009) med at noen av dere flyttet til blogspot. Kikker man gjennom kommentarer i gamle innlegg i denne bloggen ser man at stridsøksen har vært gravd opp med ujevne mellomrom hele veien.

Slarveposten har ikke "startet" noe som helst, hun har kastet seg inn i kampen som allerede var godt i gang.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.21:02

Toril:Toril-comunity..

Denne krigen startet i januar anført av den nyopprettede bloggen slarveposten.Den hadde et mål for øyet,og den har enda ikke klart å nå målet og vil heller aldri gjøre det.

Jeg er enig med Revenge - selektiv hukommelse..

Er også enig i at du som ansatt hos blogg.no har et ARBEIDSTAKERANSVAR og som dermed gjør deg til en representant for din arbeidsgiver IKKE bør ha slike holdninger du viser bla.til rein og skjær mobbing og trakassering.Jeg finner det høyst betenkelig at ikke din arbeidsgiver griper inn her.Som sagt før,hadde jeg representert min arbeidsgiver slik du gjør så hadde ikke jeg hatt jobb i dag.

Det finnes et direktiv/dokument som heter VEILEDER FOR ANSATTE SOM BENYTTER SOSIALE MEDIER,kanskje arbeidsgiveren din tilgir deg for ikke å ha lest det - grundig..Vil bare ta med et uhyre viktig avsnitt her : "Grensen mellom å være ansatt og privatperson kan være vanskelig å se.vær derfor tydelig på at du deltar (på sosiale medier) som privatperson og ikke som en representant for din arbeidsgiver".

Har du opplyst hvor du jobber og under hvilken yrkestittel, HAR du gjort deg selv til en representant for din arbeidsgiver.Og et viktig avsnitt til,nå mens vi er i gang :"Du må gjerne omtale din arbeidsgiver,men ikke utgi deg for å være en representant for arbeidsgiver når du er aktiv som privatperson.Din arbeidsgivers OMDØMME avhenger også at du som privatperson setter andre i stand til å forstå hvilken rolle du til enhver tid har."

Når det gjelder deg Toril-comunity er den grensen mildt sagt utydelig.Du hevder å være en privatperson,men presenterer deg som comunitymanager ansatt i blogg.no.

Du skulle aldri ha opplyst om hvor du jobber - ingen bør opplyse om hvor de jobber da alle umiddelbart opptrer som sin arbeidsgivers representant etter at slike opplysninger er offentliggjort.For min private del,vil jeg aldri røpe hvor og for hvem jeg jobber - jeg vet nemlig hvor lett det er å havne i en skikkelig "kattepine" av et dilemma,muligens med jobben som innsats,tenker man litt så unngår man mulighet for å havne opp i sånt.

Hilsen synskepeggy.

slarveposten

03.03.2012 kl.22:24

*jøss* er det selveste fagforeninga med vinger der ørene normalt sett sitter som lekser opp for sjefa toril (normal) om hvordan hun skal te seg på jobben? Ja for dette har jo du vrengevranga greie på der du "myndig" i tonen gir henne inn?*LOL* Du må ikke få slarva til å le så mye på kvelden:)

Tipper Toril (normal) har tatt seg skikkelig nær utav denne prekenen din, og sitter nok nå med en kopp med valium for å roe ned nervene:?

Du...jeg fikk en vill tanke..kanskje det er DU som er blogg.no toril (normal)! WTF..SMART!

Anyways...det dere holder på med her inne sier alt om hvilken mennesker dere er! Om en kan kalle dere mennesker da? nææ...vesen..vesen passer bedre..eller avskum? JA! Avskum blir toppen:)

Håper dere er fornøyd med at dere får magga til å gå i mot sin egen datter:) Ja dere er vel stolte av bragden? Feiring nå? Ja jeg kan vel gi dere skammens skål! Den fortjener dere:)

lenamon

03.03.2012 kl.22:25

Toril og andre som jobber på blogg har gjort det helt klart at på deres blogg fremstår de som privatpersoner. Det er helt normalt å opplyse om hva man jobber med. Du kaller jo deg selv synske peggy, men når du svarer på bloggen din er det jo som deg selv og ikke som en klarsynt. Eller har jeg misforstått?

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.22:39

SP: Du må gjerne linke meg til blogg.no's "veiledning til ansatte som benytter sosiale media", og fortelle meg hvor jeg har "brutt" den. Det fint om du sender meg en kopi av arbeidsbeskrivelsen min, siden du tydeligvis sitter med den også. Når du har gjort det kan vi gjerne ta en diskusjon om det temaet.

Når det gjelder definisjonen på mobbing og trakassering er vi helt klart uenige der, og der tror jeg ikke det er noen sjanse for at vi blir enige heller.

Du kan påstå så mye du vil at Slarveposten startet krigen, det forandrer likevel ikke på det faktum at jeg har printscreens som viser at det startet lenge før Slarva kom på banen. Jeg er helt enig i at det trengs to for å danse tango, og her klarer vi fint å fylle en hel ballsal.

Og "for the record", jeg har ingen problemer med å uttale meg som bloggnoansatt når det gjelder akkurat det med at denne feiden har vart i tre år. Det er verken hemmelig eller sensitiv informasjon, og det er også ganske forklarende i denne saken...

ufo

03.03.2012 kl.22:58

Toril community manager. Hvis jeg tolker deg rett mener du at det er helt akseptabelt at noen mobber andre,så lenge du ikke oppfatter det dem gjør som mobbing?

Synskepeggy har vært ute i hard vær før,men det betyr ikke at det er en og samme krig. Det var slavreposten som startet krigen nå. Jeg er enig med synskepeggy at det er rart at en blogg.no ansatt kan støtte nett mobbing.

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.23:11

Ufo: Nei, du tolker som vanlig helt feil. Jeg sier at vi ikke er enige om hva som er mobbing og trakassering. At DERE mener at det er det betyr ikke nødvendigvis at det er det. Alle tolker lover og regler forskjellig, og som oftest slik det passer dem best.

Derfor henviser blogg.no alltid til politiet, som er kvalifiserte til å avgjøre slikt.

ufo

03.03.2012 kl.23:36

Toril: Hva har egentlig synskepeggy gjort for å fortjene dette? Jeg kan ikke se et eneste innlegg her som kan virke provoserende. Hun har bare utrykt meningene sine. Ja dere kan svare med deres egene meninger,men dere kan holde dere svakelig. Ikke komme med usakelig søppel hele tiden.

mange av desom mobber synes det er gøy å plage den persjonen,dem ser faktisk også på det som humor. De klarer heller ikke se at det de gjør faktisk kan såre en annen persjon. Håper du tenker litt på det siste her.

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.23:42

Ufo: "holde dere svakelig"?

You sense no make. Kan du reformulere?

Iceman

03.03.2012 kl.23:43

Toril- community mananger : Jeg tolker på samme måte som ufo her! Det virker som du syns mobbingen som foregår på slarveposten er helt akseptabel fordi du oppfatter det ikke som mobbing det denne lissam psykologen driver med....Ergo kan hun bare mobbe i vei.....

Jeg mener også at det var SLARVEPOSTEN som startet krigen denne gangen.Ikke bare henger hun ut enkelte bloggere på det groveste,men leserne til bloggerne får også gjennomgå grov trakassering fra denne bloggeren...

Ideatroll

03.03.2012 kl.23:49

Det er da ingen overraskelse at Ufo og Iceman tolker ting likt... men kanskje det hadde vært lurt å legge bort tolkningene et øyeblikk, og se på fakta i stedet?

Toril - Community Manager

03.03.2012 kl.23:50

Foreslår at dere leser mitt innlegg av 31. oktober 2011. Legg spesielt merke til formuleringen "Krenkelsen må skje overfor personen selv. Og den må være rettsstridig - typisk usann beskyldning eller sann men fremsatt uten aktverdig grunn (eksempelvis om sykdom som ikke er kjent). Men hovedregelen er at den må være usann."

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.23:57

slarveposten:Det er DU og DU aleine som har klart den bragd å få mor og datter i den situasjonen de nå er i.Det er bare å gå tilbake i DIN egen blogg å lese der.Der henger DU ut magjool helt umotivert,da HUN IKKE hadde kommentert i din blogg FØR DU SELV skreiv et innlegg som bla.omhandlet henne.Det var DU som startet det hele med å SVERGE på at du skulle få tatt rotta på synskepeggy.Og du Inkluderte både Toril og magjool allerede i ditt første innlegg i bloggen slarveposten.DU kunne ha VALGT en helt annen fremgangsmåte i ditt forsøk på å ta rotta på synskepeggy,det gjorde du IKKE og derfor er situasjonen slik som den nå er.

Så jeg tenker at du kan skåle for deg selv,jeg nå - og være riktig så stolt av deg selv.

Det står vel fremdeles å lese i slarvepostens blogg hvordan det hele startet.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.03.2012 kl.23:58

Toril:Vel....bla,bla...ro,ro.Alle vet at du (tror) du kan det riktig så bra.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.00:04

Peggy, hvorfor tror du at Slarveposten var ute etter å ta rotta på DEG? ER du SÅ viktig liksom?

Kanskje hun var ute etter å ta rotta på Magga og Toril-Gal? Tenk litt på det dere ;)

Og forresten, Toril-Normal (altså Toril på blogg.no) KAN det faktisk riktig så bra, ellers hadde hun neppe vært community manager hos et så stort nettsted som blogg.no :)

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.00:07

SP: Du hadde ikke noe svar på det altså?

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.00:12

Toril:Det er jo du som ikke er interessert i å forholde deg til standard instruks i et ansettelsesforhold.Det må muligens i så tilfelle bety at det ikke eksisterer noe regelverk ang.takt og tone i arbeidslivet der du jobber,ellers ville vel dine sjefer ha håndhevet dem for lenge siden.Jeg vet at MIN arbeidsgiver hadde gjort det.Og,bare for å ha sagt det,det er slike ryddige arbeidsforhold jeg liker å arbeide under.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

04.03.2012 kl.00:13

Ideatroll:.......og kanskje det hadde vært lurt av deg å hoppe opp i eska igjen......til noen spør om ditt råd........

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.00:15

ideatroll:Ideatroll.slarveposten ÅPNER sin blogg i januar med å fortelle at den bloggen var opprettet i den hensikt å VIRKELIG saumfare synskepeggys blogg og henge ut synskepeggy og alt synskepeggy hadde og ville komme til å skrive for alt det var verdt.Husker du virkelig så dårlig,du også.

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.00:17

Neida Iceman, det går fint, esken min er mobil sånn at jeg kan ta den med - men takk for omtanken ;)

Ideatroll

04.03.2012 kl.00:20

Jeg husker særdeles godt jeg Peggy - men tenk om det var en konspirasjon da? Tenk om Slarveposten bare SA det for å skjule sin egentlige hensikt fordi hun visste at du ville sluke agnet rått siden du tror alt dreier seg om deg?

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.00:25

SP: Hva i alle dager får deg til å tro at du vet hvilke retningslinjer jeg har å arbeide etter? Det er milevid forskjell på min jobb og din jobb. Min jobb består i å bruke sosiale media.

For å sette ting litt (mer) på spissen... Du får kanskje sparken om du nevner jobben din på FB, jeg blir betalt for å gjøre det.

Dersom du mener at takt og tone = kunden har alltid rett, da tar du feil. Kunden har ikke alltid rett. Kunden har i 90% av tilfellene ikke peiling. Min jobb i slike tilfeller er å forklare kunden hva som er riktig og hva som er galt. At du ikke liker svarene mine betyr ikke at de er feil, det betyr bare at du ikke liker svarene mine. :)

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.00:37

Toril:Jeg forholder meg til et generelt regelverk ang.arbeidsgiver/arbeidstakeransvar,det er alt !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.00:47

ideatroll:Ideatroll,hvem er idioten her ?

Slarveposten var det knapt nok noen som hadde hørt om - og iallefall ikke jeg FØR slarveposten selv dukket opp på min blogg - resten er historie.

Slarveposten må ha fått riktig så god uttelling på sine forsetter,da familieforhold har blitt satt på spill,kanskje det var hele intensjonen - om det er som du sier en konspirasjon.Ja,faktisk,det var nok magjool denne bloggeren egentlig var ute etter å ta rotta på,det stemmer bedre....

Samtlige som har bifalt og applaudert den bloggen er like skyldige i det som har skjedd,samtlige har TILLATT en helt fremmed å skrive om en annens mor i skandaløse ordelag,og har syns at det er helt i orden,frem til nå,noe har skjedd og som vanlig er det de som er helt uskyldige som får skylden.Kommentar etter kommentar i slarvebloggens blogg gir uttrykk for at alt sammen er magjools feil,alle har glemt hvordan magjool har blitt omtalt.Datteren er nådeløs og alle kommentarer er enige...Skam dere hele gjengen.Ingen som har lagt igjen kommentar i den bloggen er uten skyld - bortsett fra magjool - som har blitt MANIPULERT trill rundt der inne - mer enn en gang.Så,om ikke det var meg man ville ta rotta på,så var det magjool som var det EGENTLIGE offeret hele tiden.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.00:52

lenamon:Vet du hva denne kommentaren er så langt UTE at den egentlig ikke burde svares på,men,for det første:Jeg har ingen arbeidsgiver å svare til ang.mitt klarsyn.For det andre:Jeg har ikke mitt klarsyn som levebrød.For det tredje:Klarsyn er IKKE noe jeg er,det er noe jeg HAR.Omtrent som en sanger,som HAR sangstemme, men ikke ER sangstemmen...om du forstår..

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.00:58

Spørsmålet er om det var manipulatorene eller de manipulerte man var ute etter...

Men hvor kom ordet "idiot" inn i bildet? Jeg brukte det i alle fall ikke!

Og til slutt: Det var jo en del innlegg i Slarveposten som var ganske generelle i starten da - noe man ser i arkivet på bloggen. Og ut fra antallet kommentarer på disse innleggene, var det nok ganske mange som hadde hørt om den - enkelte innlegg har over 100 kommentarer, så der må jeg nok si meg uenig med deg.

Så det var nok ikke du som i utgangspunktet gjorde Slarvebloggen kjent, selv om du nok har hjulpet godt til ;)

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.01:23

ideatroll:At slarveposten VELGER å gjøre seg kjent på grunnlag av en slik blogg er jeg den siste som vil bidra til.

Og så til slutt,du nevner bekvemmelig ikke NOE av det øvrige jeg skreiv i kommentaren til deg.

Jeg har ikke sett en eneste gang at datteren har gitt sg til kjenne og forsvart sin mor oppi alt det oppgulpet man har klart å lire av seg.Faktisk så har ikke EN ENESTE av kommentarene forsvart magjool heller.Alle har klappet og heiet og hatt det hysterisk morsomt - inkludert datteren som har fått all sympati og datteren har også ment at det er helt greit at en totalt fremmed skriver trakasserende innlegg og kommentarer om sin mor.Når så magjool selv prøver å forsvare seg,blir alt hun skriver vridd og vendt på samt at det PASSER ALLE som kommenterer at nå er tiden inne til å sette inn nådestøtet - gi magjool hele skylden for alt sammen.

Ser ikke dere "voksne" folk hva dere holder på med ?

Jeg gjentar INGEN av dem som har kommentert,skrevet innlegg eller på annen måte har støttet den hysterisk morsomme bloggen er UTEN SKYLD.

At ikke dere alle.....ja,tenk selv.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.01:29

ideatroll:Og en ting til,Ideatroll.

Hvem man var ute etter fra start er vel forlengst et tilbakelagt tema.Hva man ville har man IKKE oppnådd,det kan man slå fast.

Spørsmålet er nå:Var det virkelig verdt det,når man i ettertid ser hvem som lider mest under mobbebloggens herjinger.Med mindre det var hele planen da...

Jeg gjentar Skam dere alle sammen ! Den ene er IKKE bedre enn den andre,alle har samstemt gitt uttrykk for at det er den mest hysterisk morsomme bloggen EVER !

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.02:07

Jeg beklager dypt og inderlig og vel så det at jeg ikke nevner noe av det andre du sa, men jeg visste ganske enkelt at det var min plikt å kommentere HELE kommentaren som du kommenterte på kommentaren min med.

Men jeg skal selvfølgelig sørge for å gjøre det denne gangen, og forsøke å få med meg alt... La oss begynne på begynnelsen for sikkerhets skyld:

Du skriver: "At slarveposten VELGER å gjøre seg kjent på grunnlag av en slik blogg er jeg den siste som vil bidra til."

Mitt svar er at gjennom dine innlegg og bloggdiskusjoner, så bidrar du stort til at Slarveposten blir enda mer kjent - enten du vil eller ikke.

Videre skriver du: "Og så til slutt,du nevner bekvemmelig ikke NOE av det øvrige jeg skreiv i kommentaren til deg."

Dette svarte jeg på allerede i starten, så jeg skal ikke gjenta det en gang til, men jeg vil herved påpeke at du nevnte det i avsnitt 2 av 6, altså ikke til slutt, som du skriver.

Deretter skriver du "Jeg har ikke sett en eneste gang at datteren har gitt sg til kjenne og forsvart sin mor oppi alt det oppgulpet man har klart å lire av seg.Faktisk så har ikke EN ENESTE av kommentarene forsvart magjool heller.Alle har klappet og heiet og hatt det hysterisk morsomt - inkludert datteren som har fått all sympati og datteren har også ment at det er helt greit at en totalt fremmed skriver trakasserende innlegg og kommentarer om sin mor.Når så magjool selv prøver å forsvare seg,blir alt hun skriver vridd og vendt på samt at det PASSER ALLE som kommenterer at nå er tiden inne til å sette inn nådestøtet - gi magjool hele skylden for alt sammen."

Dette synes jeg er svada å komme med til MEG, i et svar på en av MINE kommentarer, da dette angår Magga og hennes datter, og ikke meg. Spør dem i stedet.

Neste sitat: "Ser ikke dere "voksne" folk hva dere holder på med ?"

Jeg kan ikke svare for "dere", jeg kan bare svare hvis du omtaler meg som "du", da andre får svare for seg selv.

Så var vi fremme ved dette:"Jeg gjentar INGEN av dem som har kommentert,skrevet innlegg eller på annen måte har støttet den hysterisk morsomme bloggen er UTEN SKYLD."

Jeg synes det er koselig at du omtaler bloggen som "hysterisk morsom", det viser jo at du har et snev av humor tross alt - i alle fall når du glemmer deg bort ;)

Siste avsnitt i kommentar 1 sier: "At ikke dere alle.....ja,tenk selv."

Her kan jeg dessverre ikke uttale meg, både fordi jeg ikke er "dere alle", og fordi jeg ikke skjønner bæret av hva du prøver å si.

Så var vi over på kommentar 2.

Du skriver at "Hvem man var ute etter fra start er vel forlengst et tilbakelagt tema",

men det er ikke mange kommentarene siden du skrev til Slarveposten at "Det var DU som startet det hele med å SVERGE på at du skulle få tatt rotta på synskepeggy.Og du Inkluderte både Toril og magjool allerede i ditt første innlegg i bloggen slarveposten.DU kunne ha VALGT en helt annen fremgangsmåte i ditt forsøk på å ta rotta på synskepeggy". Ut fra det synes jeg ikke det virker som noe tilbakelagt tema for deg.

Avsnittet etter sier at! "Spørsmålet er nå:Var det virkelig verdt det,når man i ettertid ser hvem som lider mest under mobbebloggens herjinger.Med mindre det var hele planen da..."

Jeg aner ikke om det var verdt det, da jeg ikke har den fjerneste idè om bloggen/bloggerens intensjoner, så jeg ser ingen grunn til at dette spørsmålet stilles i et svar til MEG. Spør heller de/den det gjelder.

Siste avsnitt (endelig) fra deg lyder: "Jeg gjentar Skam dere alle sammen ! Den ene er IKKE bedre enn den andre,alle har samstemt gitt uttrykk for at det er den mest hysterisk morsomme bloggen EVER !"

Nei, ALLE har ikke gitt uttrykk for at det er "den mest hysterisk morsomme bloggen EVER". Jeg har for eksempel aldri gitt uttrykk for det. Jeg bruker ikke uttrykket "hysterisk morsom" (annet enn når jeg siterer deg), og jeg føler at det er såpass lenge siden jeg forlot tenårene at det ikke passer helt å bruke uttrykket "ever" på norsk. Det heter noensinne.

SÅNN, da tror jeg at jeg har svart på alt du skrev. Jeg vil herved be deg gjøre det samme når du besvarer mine kommentarer, da dette bør gå begge veier. Jeg foreslår derfor at du går gjennom alle dine onnlegg og kommentarer på disse, og starter med å besvare de kommentarene mine som du elegant (eller mindre elegant) har hoppet over. I motsatt fall, bør du neppe kreve at andre (les: jeg) skal nevne ALT du skriver - man skal nemlig ikke stille større krav til andre enn til seg selv.

Jeg vil også ta med at da dere begynte denne diskusjonen på innlegget her, hadde Slarveposten ikke skrevet om noen av dere på mange dager. Men i stedet for å la stridsøksen ligge, grov dere den opp igjen og startet på ny - slik at Slarveposten fikk mat igjen.

Fatter dere ikke snart at det er DERE SELV som gir Slarveposten stoff til bloggen sin?

anonym

04.03.2012 kl.02:46

Maken til svada tull og flisespikkeri som svaret til ideatroll her er det en stknd siden jeg har sett nå gitt.

Inger

04.03.2012 kl.06:45

Jau her er det virkelig mange "BESATTE BARN", som ALDRI blir voksen;)))

Men hvorfor dra så mange andre inni den blogg-krigen på Slarveposten om man skal ta rotta på Toril ( IKKE BLOGG;NO)og magga???? Det har tydelig sklidd totalt ut her, og mange andre blir dradd inni dette, som ikke trenger og nevnes i det hele tatt.

Jeg personlig som var en som fikk så øra passa av den gjengen, har fått en unnskyldning fra Toril, og har godtatt den. Og da kan folk bare slutte nå, og la hele dette bråket om og skal ta knekken på bare slutte. Dessuten er hverken Toril eller Magga her med blogger på blogg.no, og da blir det etter min mening helt feil at dere baksnakker OM og ikke TIL folk som ikke er her og kan forsvare seg selv. ( tenk litt på at unger leser blogger når dere driver på og svartmaler folk.)

Ha en fin søndag alle sammen...

Ex bloggvenn av "datteren"

04.03.2012 kl.09:57

Ideatroll:

Si meg skjønner du ikke at en slik blogg som Slarveposten (uansett formål) IKKE hører hjemme noe sted! Samme hvor mye Slarveposten og dere som støtter denne "hysterisk" morsomme bloggeren nekter, så er det mobbing og hetsing av enkeltbloggere! Du Ideatroll har SELV vært delaktig i diskusjonene i HETSEINNLEGGENE som har funnet sted på bloggen, og jeg tolker dine MANGE utspill på bloggen til Synskpeggy som PROVOSERING. Det er bare det at DU ser det IKKE selv! Det skinner klart igjennom at DU har et mål for øyet, og det er å provosere Synskepggy.

Det som har skjedd på Slarveposten de to siste dagene er ONDSKAP og HAT fra ende til annen, og IKKE noe annet! At en datter kan skrive i en kommentar på en offentlig blogg at sin egen mor er psykisk syk er HJERTERÅTT av denne datteren. Jeg tar Magjool i forsvar, for jeg har SELV lest på ALLE de bloggene til denne datteren har hatt her på blogg.no at hun har hengt ut sin familie på en stygg måte, skrevet offentlig på bloggen sin at moren er psyksik syk og lagt ut bilder av famililemedlemmer. Magjool og andre bloggere Slarveposten finner for godt å henge ut har FULL rett til å forsvare seg mot sånne ONDSKAP- OG HATEFULLE folk som "sjefskverulanten" og dere støttespillere viser at dere er.

Samme hva slags intensjon Slarveposten hadde med å åpne denne bloggen har det gått LANGT over streken.

Jeg har ALDRI sett maken til hat og ondskap på en blogg som hos den selvutnevnte "humoristen".

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.11:00

ideatroll:Hatt bloggvakt i natt,du ser jeg.

Bare husk da at bloggvakt er IKKE nattevakt,men nattarbeid og nattarbeid har en helt annen tariff å gå etter enn nattevakt.

Du skriver at det er VI SELV som gir slarveposten stoff til bloggen sin.Du vet at bloggen synskepeggy IKKE har skrevet ET ENESTE ORD i flere måneder uten at slarveposten har funnet grunn til å hetse,latterliggjøre og trakassere både synskepeggy og det synskepeggy har skrevet.Så det du egentlig sier her er at bla.synskepeggy like godt (og bør) slutte å blogge.Og om så var at synskepeggy fulgte oppfordringen,hva kan det bety fra eller til for slarveposten.Hadde det vært en personlig seier kanskje for slarveposten å få fjernet en ANONYM blogg.

Det er svært KVERULERENDE slik du holder på i kommentarfeltet her og du har også vært en svært aktiv deltaker i "debattene" i slarvepostens blogg.Du er IKKE,som du fremstiller deg selv,uten skyld i mobbing,hets,hat og trakasseringen av bla.magjool.Så,du kan slå deg i lag med de øvrige bidragsyterne i den bloggen - skåle - og være svært så fornøyd med deg selv du også.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.11:11

Inger:God morgen til deg også.

Bloggeren (uten å nevne navn) har som sin spesialitet å hamre løs på andre (noen av dem uten blogg på blogg.no).Noen påstår at bloggkrigen har holdt på i tre år,det er meget mulig,men det kjenner ikke jeg til,det er umulig,da jeg ikke hadde blogg for tre år siden.At jeg har blitt dratt inn i konflikt etter konflikt her på blogg.no fra jeg startet å blogge ser jeg på som et kompliment (som jeg sa,jeg er sikker på at man ELSKER meg,ikke hater meg).

Det er MIN blogg andre bloggere oppsøker og begynner å bråke.IKKE EN ENESTE GANG har jeg oppsøkt ANDRE sine blogger og gjort det samme.DET HAR ALDRI SKJEDD OG KOMMER HELLER ALDRI TIL Å SKJE.

Kan du prøve å ikke omtale magjool som MAGGA.Jeg syns at du bør holde deg for god til det,når alle vet hvor det økenavnet kommer fra og i hvilken hensikt.

Hilsen synskepeggy.

lenamon

04.03.2012 kl.11:11

Jeg må bare nevne at jeg leste alle kommentarene om Magjool sin datter her inne for en tid tilbake og du SP skrev da svært lite fordelaktige ting om denne datteren. Så hvis det skal fordeles noe skyld for medvirkning i denne familietragedien, så er det vel flere som skal gå i seg selv vil jeg tro.

Men uansett mener nå jeg at hver og en må stå ansvarlig for sine egen handlinger og ord. Har man dummet seg ut eller gjort noen som ikke var lurt så må man stå for det man har gjort og ikke prøve å finne ut hvem man skal legge skylden på. Det er min mening.

Skylde på hverandre er noe som vanligvis slutter før man har begynt på skolen.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.11:22

lenamon:Ikke her på blogg ser det ut for,og i alle fall i en viss annen blogg.Jeg har ALDRI skrevet nedsettende om noen,jeg har ALDRI nevnt navn på noen.At datteren til magjool får vridd det jeg skriver til å være om henne,er virkelig hennes problem.Kanskje hun kan ta det som en LÆREPENGE for tross alt har det aldri blitt skrevet NOE om NOEN som de IKKE selv har gitt (svært så detaljerte) opplysninger om selv her på blogg.

Du kan fortsette ditt "Dr.Phil-show" i den andre bloggen,du.Du er ikke uten skyld i det som har skjedd,du heller.Men på merkverdig vis klarer DU OGSÅ å få vridd det til at ALT ER MIN SKYLD NÅ.

GODT JOBBA !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.11:24

anonym:I kjent stil så vrir og vender man på alt,det er det man kaller for kverulering..

Hilsen synskepeggy.

Inger

04.03.2012 kl.11:27

Magga er vel ikke noe øk-navn det jeg har funnet ut. Det er visst kjælenavn på et menneske .

Og hva er galt i at et menneske kaller seg magga? Når vedkommende selv bruker det?

jeg synes ikke hverken den ene eller den andre uansett skal diskuteres på blogg, hverken her eller andre steder. Og du som er voksen? Eller? Du Vet det like godt som meg. det kalles bakvaskelse og skrive innlegg om mennesker du ikke kjenner. Og du har faktisk IKKE gått av vegen for og lage et innlegg om meg, der du så pent uttalte deg om noe du IKKE aner noe som helst om.

Så uansett er du den siste som skal uttale deg om andre, og deres meninger.

Folk korser seg. Og jeg driter i dine forsøk, på og bakvaske meg og andre.

Trodde faktisk du var et oppegående menneske SP, men ser nå jeg tok totalt feil av deg.

Ingenting overrasker meg her inne på Blogg.no lengre.

Mvh

Inger

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.11:46

Inger:Hei,du også !

Magga er IKKE et kjælenavn i denne forbindelse og IKKE et navn hun kaller seg selv.Alvorlig talt,IngerJ,nå vrir du på min mening igjen - som du gjør med hele denne kommentaren her.

Hilsen synskepeggy.

Inger

04.03.2012 kl.12:47

Jo magga bruker hun selv som kjælenavn til et ikke så gammelt menneske som blir omtalt.

Jeg fant noe dere andre ikke har lest enda her på blogg.no. jeg kommer IKKE til og gi fra meg blogg adressen da jeg så at vedkommende som heter magjool har kommentert på den bloggen, så jeg forsto sammenhengen der.

Og jeg så at det ble brukt som kjælenavn/ forkortelse av et navn. Det samme som at jeg blir kalt Janne av mine nærmeste, men mitt rette navn er Inger Johanne.. Kan ikke se noe galt i det.

Et kjært barn har mange navn er et ordtak, som er flott.

Angrer nå

04.03.2012 kl.13:20

Jeg er en av dem som tidligere var en fast leser i en annen blogg.Jeg kommenterte også.Jeg er ikke stolt av meg selv over å ha vært en av dem.Jeg reagerte ganske tidlig på bloggerens ordbruk og omtale av andre bloggere som noen ganger ikke lignet grisen.I går fikk jeg den oppvåkningen jeg trengte for å se galskapen i hva den bloggeren holder på med.Jeg vil ikke være med på den form for blogging.

Jeg ser hva du prøver å si Synskepeggy og jeg er helt enig med deg,ingen som har bidratt til at den bloggeren har fått fortsette på samme måte så lenge,er uten skyld.Du har skrevet og begrunnet det så bra så jeg ikke ser noen grunn for å si mer enn at jeg slutter meg til dine ord.

Jeg beundrer deg for å holde fast på dine prinsipper og synspunkter og du står for dine meninger,noe jeg tror ikke alltid har vært like lett for deg når det har stormet som verst her inne.

Jeg har lagt en melding til deg i innboksen din,den gir forhåpentligvis noen svar på de spørsmål du har hatt om bloggeren og bloggen.

Ønsker deg en fin søndags ettermiddag.

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.13:54

...

slarveposten

04.03.2012 kl.14:43

Upsda:) Jeg er så glad du får slike støttemeldinger fra folk som endelig innser at du er "helt fantastisk" og står støtt i alle stormer og er flink til å begrunne:) og for ikke å glemme at du står for dine meninger*LOL* igjen og igjen:) Og så skriver du heller aldri noe stygt om andre:) Det er noe sånn gudelig over deg faktisk..opphøyd lissæm*** og det beste er at du aldri skriver meldinger til deg selv..hehe

Ha en fin søndag vranga:)

lenamon

04.03.2012 kl.15:26

Du har kanskje ikke nevnt navn, men du har da visserlig omtalt datteren til Magjool - da spiller det ingen rolle om du ikke har nevnt navn. Nei, jeg sier IKKE at det hele er din skyld. Jeg bare sier at du også har skyld, hvis man skal fordele skylden for dette dramaet - som i mine øyne ikke har noenting på blogg eller i offentlighet å gjøre.

Dr Phil show, hehe. Ja, det kan jo faktisk minne om det. Men at jeg skal være Dr. Phil, vel det velger jeg å ta som et kompliment, selv om det sikkert var ment som en fornærmelse. Jeg liker Dr Phil jeg.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.16:38

lenamon:Da er det BARE du som vet hvem jeg har omtalt i så fall.

Datteren til magjool har nok SELV omtalt seg selv ++ flere andre mer enn nok nok,hadde nok ikke hatt noe nytt å komme med der.Det har DATTEREN sørget for selv i sine utallige før denne blogger.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.16:39

slarveposten:Javel,ja.

Jeg er ufo,Iceman og et utrolig høyt tall anonyme...

PÅ SEG SELV KJENNER MAN ANDRE;VET DU !

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.16:40

Toril:

TORIL COMMUNITY MANAGER ????????

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.16:54

Kverulere, jeg? Nei, jeg gjorde ganske enkelt det jeg fikk beskjed om Peggy; nemlig svare på alt du skrev - for jeg fikk jo påtale da jeg IKKE gjorde det.

Og hvor vidt jeg har "bloggvakt", og hvilke tariffer man bruker på hva, skal du rett og slett bare gi blanke i. Hvis du er så forferdlig misfornøyd med blogg.no, så finnes det maaaaange andre steder man kan blogge.

Ellers må jeg si meg enig med Lenamon, du er god på å fordele skyld til andre - men din egen skyld i det hele ignorerer du glatt.

Du skriver at "på seg selv kjenner man andre", og det er kanskje nettopp det du gjør når du påstår at alle trakasserer, sjikanerer og mobber???

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.17:01

SP: Jeg var målløs... men det gikk over, så da blogget jeg om det i stedet.

Gekko2

04.03.2012 kl.17:32

Toril- community manager: Det er fint å se at enkelte er så pliktoppfyllende og seriøs i jobben sin at de til og med bruker fritiden sin på å følge den opp.

Det skulle det faktisk stått respekt av.Men...............

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.17:49

Iceman: Fritid? Der falt jeg av gitt... :)

ufo

04.03.2012 kl.18:00

Toril: Traff vell et punkt i den forige komentaren min,siden du begynte å rette skrivefeila mine istedenfor å svare på den? Men hvis du ikke skjønte hva jeg mente så mente jeg sakelig.

Du er ei godt voksen dame som burde vist bedre en å fyre opp under diskusjonen her.

I mine øyne så støtter du mobbing av andres blogger når du støtter slavreposten sin blogg. Ja for du deltar selv i mobbingen. Du kan godt benekte det,men det hjelper ikke.

Og til dere som trur at jeg og synskepeggy er samme persjon. Det er vi ikke og det kan jeg si med 100% ærlighet.

Iceman

04.03.2012 kl.18:09

Toril -community manager :Ja, det stemmer det.Dette var en test, og du gikk rett i fella....Du har no oppgitt sensitiv informasjon i kraft av din stilling....Håper blogg.no fikk med seg dette........

Såg forresten at du gjorde noe lignende i går i en annen kommentar her på denne bloggen...

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.18:10

Ufo: "Svakelig" og "saklig" gir to veldig forskjellige meninger på den kommentaren din... og hadde jeg skjønt det var en skrivefeil ville jeg kanskje kunnet gjette meg til hva du mente.

Jeg gir ikke usaklige svar (med mindre jeg får usaklige spørsmål - jeg mener nemlig at dumme spørsmål fortjener dumme svar, og ja, det FINNES dumme spørsmål).

Du spør "Hva har egentlig synskepeggy gjort for å fortjene dette?"... Da må jeg spørre deg... Fortjene hva da? Jeg skjønner ikke hva du spør om.

ufo

04.03.2012 kl.18:19

Hva har hun gjort for å fortjene all denne hetsen? skjønner nå? Jeg har flere ganger prøvd å diskutere sakelig med dere,men går det? Nei det går virkelig ikke.

Hvor er det dumme spørsmål? Jeg kan ikke se ett eneste dumt spørsmål her.

Toril @ blogg.no

04.03.2012 kl.18:24

Iceman: En test på hva? Om jeg kan lese? Eller om jeg kan legge sammen to og to? Gekkospørsmålet diskuterte vi jo i midten av januar.

Ufo: Hvilken hets? Jeg kan ikke se noen hets her. Og for ordens skyld, jeg har ikke sagt det er dumme spørsmål her, jeg har sagt at det eneste jeg gir usaklige svar på er usaklige spørsmål.

Iceman

04.03.2012 kl.18:36

Toril community mananger: Merk......Gekko2 og Iceman er som du avslørte sendt fra samme datamaskin, men det er ikke dermed sakt at de er samme person.Det er KUN noen som er annsatt på blogg.no som kan se at disse to nickene har samme ip nr.......

Toril @ blogg.no

04.03.2012 kl.18:42

Iceman: Jeg sjekket ikke IP. Faktisk leste jeg ikke nicket i den kommentaren engang. Jeg så ........... og svarte deg. :D

Vi kan gjerne fortsette diskusjonen litt senere. Nå er jeg bittelitt opptatt med å fikse design i bloggen til sønnen min. :)

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.19:08

Tbake. Forresten kan spørsmål til meg med fordel stilles i kommentarer i min blogg, så får jeg et varsel når det er noe nytt, og slipper reloade her hele tiden. :)

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.19:24

Iceman:Hei,Iceman.

Toril Community-Manager skjønner tydeligvis ikke alvoret her.Å skylde på skrivestil osv.holder IKKE som unnskyldning for det som her har skjedd.Det er KUN en måte å prøve å vri seg unna på.

HUN skjønner ikke hva vi har prøvd å fortelle i lang tid nå.Vi får se om blogg.no vil ta en titt på HELE situasjonen og se om ikke de får har et annet syn og forstår alvoret i dette.Det er IKKE sikkert at blogg.no kommer til samme forklaring/konklusjon som Toril Community-Manager gjør.Jeg vil tro at blogg.no er interessert i å fremstå som litt seriøse(om ikke annet) og det er jo ikke mulig når en representant for dem herjer rundt på blogger og kommer med beskyldninger i hytt og vær.

Jeg er også interessert i å vite om blogg.no ser en KLAR grense mellom en ansatt PRIVAT og en ansatt som DERES representant når grensene er så uklare som i dette tilfellet her.Bare det at vedkommende ansatt på et tidspunkt prøvde seg på å bytte bloggnavn sier jo sitt....

Jeg tar kontakt med blogg.no så snart som mulig for å få klarhet i dette.IKKE Community-Manageren selv,men en OBJEKTIV annen ansatt.

Hilsen synskepeggy.

Toril - Community Manager

04.03.2012 kl.19:28

SP: Du finner nummer til daglig leder og CEO under kontakt inne i FAQ. Jeg er sikker på at en av dem vil kunne hjelpe deg.

Som jeg sa sist... for all del ikke ring det øverste nummeret.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.19:28

ufo:Hei igjen,ufo.

Disse bloggerne vet ikke hva saklig er,det er tydelig.Allikevel vet de godt hva kverulering og tåkelegging av tema er.Du får se det selv nå.

Jeg har sluttet å "debattere" med dem.Jeg henvender meg andre steder for å få klare svar og klarhet i endel ting fra nå av.

Ha en fin kveld,ufo og takk så mye.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.19:29

Toril:Jeg finner ut av det,vær du sikker !!!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.19:32

ideatroll:Hva kaller du dette da ????? Denne kommentaren din her ???

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.20:06

Hva jeg kaller dette? Jeg kaller det spørsmål og kommentering som du nok en gang unnlater å svare på, til tross for at du påla meg å svare på alt du selv skrev... ;)

Når det gjelder dine beskyldninger mot Toril@blogg.no, så er det faktisk ikke noe problem i det hele tatt å se hvem som skriver hvilke kommentarer, og hvilke nick som tilhører samme person.

Det var IKKE Toril som brakte dette på bane første gang, det var faktisk JEG, og det lenge før jeg begynte å jobbe i blogg.no. Jeg forsto det UTELUKKENDE fordi de samme spesielle skrivefeilene, og den samme gammeldagse ordbruken og uttrykksmåten gikk igjen.

Det dere driver med overfor Toril@blogg.no er jo verre hets enn noe av dere selv påstår dere utsettes for - dere er jo en hel gjeng med aliaser som forfølger en eneste person!

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.20:34

ideatroll:Nå får du ta å roe deg ned litt og se på hva du selv skriver her !!!

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.20:53

Jøss - klarer du ikke å svare denne gangen heller?

Jeg bare forteller deg hvem som først sa det om at personer bruker flere nick, slik at du/dere slutter å beskylde Toril@blogg.no for alt mulig! Jeg vet utmerket godt hva jeg skriver, men dere burde i det minste vokse opp så pass at dere slutter å beskylde folk for ting de ikke har gjort!

Og hvis du ikke liker det jeg skriver, så er det bare å sperre kommentarfeltet ditt!

lenamon

04.03.2012 kl.20:58

Kaller du dette å ikke diskutere magjools familieære problemer på blogg?

Ps. hvis du var en god venn ville du hjelpe Magjool til å finne tilbake igjen til datter og barnebarn. Kan du tenke deg noe verre enn å ikke ha kontakt med sin egen nærmeste familie? Det må være sårt det.

magjool:Hei igjen magjool.

Når det gjelder dine familiære problemer forstår jeg utmerket,jeg har et helt klart bilde av hva som foregår,men siden noen selv har uttalt at "jeg hater synskepeggy,men bare mååå innom bloggen å lese",tror jeg man gjør lurt i å ikke uttale seg for mye.Men det er skremmende at en som påberoper seg å være pedagog uten skrupler bruker barna i en konflikt som KUN angår voksne.Det er ikke noe en kompetent pedagog ville ha gjort(eller er det det?).Pedagogen blir like lite kompetent som en viss "psykolog" man har stiftet bekjentskap med,og hvem vet,kanskje det er en og samme...Må også si med det samme vi er inne på det at, hvem er det din datter tror hun er som så lett kan kritisere deg.Før hun kan kritisere noen som helst må hun være feilfri selv.Det er hun ikke,bare tenk på hvilket miljø barna vokser opp i uten at den(hun) som burde steppe opp og gjøre noe med det velger å ikke gjøre "en dritt" for å bedre på situasjonen for barna og dermed seg selv.

Tror man kanskje at alt løser seg av seg selv,blir en perfekt verden i takt med at man sitter med tryne i skjermen og fingrene på tastaturet og beklager seg og beklager seg,syter og klager til totalt fremmede som egentlig ikke bryr seg en dritt om det.Folk er ikke kompetente og heller ikke troverdige for meg før de stepper opp og løser sine livsfloker(som de stort sett ar rotet til selv) der de er ! Sorry,magjool,den leksa var ikke til deg,men kunne ikke dy meg nå som vi er inne på det.

.

Det er helt utilgivelig hvordan du har blitt utskjelt i en annen blogg og da jeg er sterkt mislikt av en "felles bekjent" i den samme bloggen,ja så kan man tenke sitt..

04.03.2012 kl.21:24

Lenamon: Det må da for pokker være lov til å støtte en venn når man ser hetsen, hatet og mobbingen du og gjengen din driver på med. Hva er det DU og de andre driver med da? Svar meg på det. Dere støtter denne "sjefsmobberen" over alle mobbere og denne "datteren" ved hetsende, grove og æreskrenkende kommentarer OM Magjool! Vi som er støttespillerne til Magjool har liksom ikke lov til å støtte henne vi da, mens dere som er "heiagjengen" til den selvutnevnte "humoristen" kan kjøre på med grove og æreskrenkende hetsekommentarer om Magjool.

Det er nettopp det DU sier i din kommenter. Dere er jo så feilfrie alle sammen?

ufo

04.03.2012 kl.21:47

Ideatroll. Hvor har noen av oss hetset toril sin blogg. Jeg kan ikke se en eneste komentar her som hetser bloggen hennes her? Men ser at noen lager kvalme her med usakelige komentarer.

Lenamon: Du kritiserer oss,men er du feilfri da? Det trur jeg faktisk ikke,siden ingen mennesker er feilfrie.

Synskepeggy: Lurt av deg å få klarhet andre steder. Er slitsomt å diskutere med dem. Men får håpe at flere får øyne opp for ogsen blogg det egentlig er. De kaller det for humor,men innerst inne har de som mål å skape kvalme.

Ønsker deg også en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.22:07

ideatroll:Det har ingenting med hvorvidt jeg KAN svare,det har vel mer med at det ikke har noe for seg,da det eneste DU gjør er å kverulere og jeg har faktisk bedre ting å gjøre enn å la deg holde på med din egen syke lek.

Mener du at JEG skal stenge kommentarfeltet fordi at DU ikke kan holde deg unna..Dikke,dikke,dikke,så,så.......Hvilken logikk er det.Nei,du trenger IKKE å svare !!!!

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.22:10

UFO - Jeg har ikke sagt at dere hetser hennes BLOGG, jeg har sagt at hun beskyldes for ting hun ikke har gjort!

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.22:12

lenamon:Det står INGENTING i den kommentaren som ikke datteren selv har skrevet om i detaljer i en eller flere av sine hundrevis av blogger.Jeg sa,kanskje det kan være en LÆREPENGE,at man ikke selv legger ALT ut på blogg.Og det er galt,det altså,at jeg bare gjentar hva hun har skrevet tidligere.Det er sant det jeg hevder:SELEKTIV HUKOMMELSE har visst rammet MANGE her på blogg.no i det siste !

Hilsen synskepeggy.

Ideatroll

04.03.2012 kl.22:13

HÆ??? Først klager du fordi jeg ikke svarer, så vil du plutselig at jeg ikke skal svare likevel?

Nei, jeg sier ikke, og mener ikke at du skal STENGE KOMMENTARFELTET - bare at du kan utestenge de du ikke vil ha her ;) Men du er altfor nysgjerrig på hva folk har på hjertet til å klare å utestenge noen som helst ;)

Livet mitt som klarsynt.

04.03.2012 kl.22:30

ideatroll:Pussig dette her,nå kom du med enda en ny beskyldning.

Pussig er det også at selv kan hun slenge om seg med beskyldninger og antydninger om både det ene og det andre,men SELV så takler hun ikke engang forsøk på å fortelle litt om MORAL OG OPPFØRSEL i arbeidslivet.Når hun nå engang jobber i blogg.no,så innebærer det et arbeidstakeransvar - noe hun tydeligvis ikke har peiling på hva er for noe.Og er det å BESKYLDE noen for noe - så kommer jeg til å fortsette med det.

Det er helt hinsides at en ansatt i blogg.no kan holde på som hun gjør.Hun er IKKE objektiv,noe som burde være første bud,hun støtter mobbing,hets og hat og bidrar til at det fortsetter med beskyldningene og antydningene sine,noe som er helt forkastelig med tanke på jobben hun har.

Men,det var en annen blogger en gang for ikke lenge siden som smertelig erfare at :HOVMOD STÅR FOR FALL !

OG bare for å ha sagt det,jeg har svart på kommentar fra deg for siste gang,så får vi se hvor lenge du gidder å diskutere med deg selv her inne - i en annens blogg.Du er ansatt i blogg.no,sa du.....

Hilsen synskepeggy.

Inger

05.03.2012 kl.12:10

Er det ikke mulig og la folk få være slik de er uten at alle skal hæsjes med Toril og Ideatrollet.Ka pokkern har SP gjort galt , annet en og blogge om sine meninger ,som hun bestemt står for?

Trodde vittelig at Blogg.no sine ansatte kunne heve seg over dette. men nei da de måtte legge seg på et nivå med en 10 åring som er bortskjemt, og har fri barneoppdragelse.Frekkere en flatlusa er de jaggu å.

Blogg.no sine ansatte, bør vel strengt tatt gå forran som et godt eksempel, IKKE på det nivået som dere her gir uttrykk for.

Uff. Ikke bra.

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.12:36

Inger:Hei,hei.

Toril og Idetrollet er begge to ansatt i blogg.no.Og DE ER DE ENESTE TO her i kommentarfeltet som IKKE forstår det !!

I går kveld og utover natten sendte Idetroll samme kommentar FIRE - 4 - ganger til mitt kommentarfelt og blei slettet hver gang.Patetisk og desperat kaller jeg sånt.

Ingen har blitt slettet her i fra før,men fra nå av er de to historie her.

Vi får se hvordan blogg.no ser på dette her,jeg varsler dem.

Nei,ikke bra i det hele tatt.

Hilsen synskepeggy.

Inger

05.03.2012 kl.12:46

Ja gjør oss alle en tjenste og varsle sjefen selv. dette er bak mål , til oppførsel .

Har man jobbet et annet sted, så har man fått sparken over slik oppførsel.

Kreativ

05.03.2012 kl.13:14

Jeg må si meg enig med deg Synskpeggy og deg Inger. Det er UROVEKKENDE at ansatte i blogg.no i det hele tatt kan finne på å gå fram på denne måte de gjør. Hvis blogg.no IKKE reagerer på dette har jeg mistet ALL respekt for blogg.no for godt! Jeg har ALDRI før sett at ansatte på NOE bloggsted BEVIST oppfører seg på en PROVOSERENDE slik Ideatroll og blogg.no-Toril gjør.

Du har greid det før å få has på en bråkmaker på bloggen din, og VÆR trygg Synskpeggy greier det igjen!

En fin dag ønskes deg;))))

Klem

Inger

05.03.2012 kl.13:22

Vi får virkelig håpe det Kreativ.

Har allerede mista all respekt for dette stedet.

Og ja, det skulle ikke være så vanskelig og få sjefen deres til å se hvilken oppførsel 2 av hans kvinnelige ansatte har.

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.14:55

Kreativ:Hei,Kreativ.

De to er bare ikke sann.Man prøver å fortelle dem noe om NORMAL oppførsel som representanter for sin arbeidsgiver og de bare fortsetter på samme måte som før.Enten forstår de det rett og slett ikke (men det unnskylder dem ikke) eller så prøver de ut grenser,som barn gjør, bare at her er det damer på 40+....

Jeg ante ikke at Idetroll er/var ansatt i blogg.no,som sagt så leser jeg ikke bloggen så om informasjonen hadde stått der,ville jeg uansett ikke fått det med meg.Men nå som ansettelsesforholdet er gjort kjent forandrer det hele saken for hennes del også.

Ja,det var en annen bråkmaker som var skråsikker på at forbundet var der for HENNE,hun tok skammelig feil.

IngerJ : at man har mistet totalt respekt for TO av blogg.no`s ansatte betyr ikke nødvendigvis at man mister respekt for resten,men det er selvsagt avhengig av HVORDAN blogg.no behandler denne spesifikke saken.

De her to kommer aldri til å gi seg,de finner seg nye offer når ikke synskepeggy er interessant lenger.Hva da,skal man bare taust se på at andre får samme kverulerende behandling og erfaring med dem ?

DET ER LANGT I FRA HYGGELIGE FOLK DETTE HER !!!

Ha en fin dag.Kreativ og IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Inger

05.03.2012 kl.15:09

SP: Vel respekt er vel noe man må opparbeide seg til, men synd at 2 ansatte klarer og ødelegge for andre . Men går ut ifra at rettferdigheten seirer til slutt som vanlig.

Oppfordrer deg til ikke svare usaklige banunger, de fortjener IKKE mere oppmerksomhet;))

ha en fin dag, her er det til en forandring sol idag. sol ute , sol inne, sol i sinnet:)

Og rettferdighet er en fin ting. Oppførsel er en enda finere ting:)

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.15:31

Jobber med klarsynt rådgivning:hei alle sammen.

Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje,men det bekrefter vel bare regelen - man skal aldri si aldri...Men nå har jeg altså blokkert tre ipnr fra denne bloggen.OG DET SIER VEL SITT når jeg i snart TO ÅR IKKE har funnet grunn til å blokkere noen som helst,før nå.

Og det som er det verste her, og et stort TANKEKORS er at TO av de blokkerte er ANSATTE i blogg.no.

Trasige greier,men slik blei det nå denne gangen - OG SAMTLIGE TRE HAR SEG SELV Å TAKKE !!!!

Hilsen synskepeggy.

Inger

05.03.2012 kl.15:45

Gratulere:)

Det er til det beste for alle parter at du gikk til det skrittet:)

Iceman

05.03.2012 kl.16:42

Finner det ganske merkelig at disse to som er annsatt på blogg.no har vært meget aktiv på slarveposten-mobbebloggen......de har til og med fått æresplass i headerern.....Bare DET taler jo for seg selv eller.....

Anonym

05.03.2012 kl.20:11

Icemann: Hva sier det da ???Om det taler for seg selv...........

Anonym

05.03.2012 kl.20:42

Ja det lurer jeg også på Anonym. Er visst ingen snev av humor...eller det er det, men bare når du Synskepeggy bestemmer.

05.03.2012 kl.22:58

Dette er det mest fundamentale våset jeg noen gang har lest. Du vet åpenbart ikke hva besettelse er. les leksikon!

Mangel på empati må du også ha.

Anonym

05.03.2012 kl.23:31

Helt riktig observert.....og kan bekrefte manglene empati.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits