Nå har jeg gjort det !

Jeg hadde aldri trodd at det skulle skje,og det føles rett og slett ikke bra,det går totalt i mot mine egne prinsipper om bla.ytringsfrihet.Men et sted må grensen gå,nok er nok og grensen går her i dag.Det bekrefter vel egentlig bare regelen - man skal aldri si aldri.I dag fant jeg det nødvendig å blokkere tre ipnr fra å kommentere i denne bloggen og det sier vel sitt når jeg i snart to år ALDRI har funnet grunn for å blokkere noen som helst,før nå.

Og det som er det verste og et STORT tankekors er at TO av de blokkerte er ANSATTE hos blogg.no !!!

De to ansatte hos blogg.no samt en annen blogger kommer aldri til å gi seg.De finner seg garantert nye offer når synskepeggy,for dem,ikke er interessant lenger.Hva da ? Skal man bare taust se på at andre bloggere får samme kverulerende,respektløse behandling og erfaring med dem ? Det er langt i fra hyggelige folk dette her.

Enten forstår de ikke hva man prøver å fortelle dem om måten de (våger) å fronte sin arbeidsgiver - de er ansatte hos blogg.no og vet å reklamere for det også - eller så prøver de ut grenser,som barn gjør,bare at her er det "damer" på 40+ man har med å gjøre.Hadde jeg (noe som er HELT utenkelig) frontet min arbeidsgiver slik de her "damene" fronter sin,da hadde ikke jeg hatt jobb lenger -  og hadde heller ikke fortjent jobben.

Trasige greier,men slik måtte det bli denne gangen - OG SAMTLIGE TRE HAR SEG SELV Å TAKKE !!!

Værsågod,alle dere tre,nå går startskuddet for å skrive HVA DERE VIL I EGNE BLOGGER !!!

Hilsen synskepeggy.

62 kommentarer

kjempefin blogg, kommenter gjerne tilbake:-)

Inger

05.03.2012 kl.16:26

Må man så må man. Da du har mange yngre som leser bloggen din, så var dette det rett du gjorde , spør noen meg.

De yngre bloggerne bør skånes fra slik oppførsel fra folk som jobber på dette bloggstedet:O

Ha en fin dag

Støvkorn

05.03.2012 kl.16:27

Hmmm, du burde kanskje sende en mail til ledelsen slik at de kan ta tak i dette? Det er jo grusomt dersom dette stemmer! Det går ikke ann!

Anonym

05.03.2012 kl.16:31

Sier hun som har nedtelling til hennes datter skal flytte ut...Det er skammelig å skrive slik. Tenk hvis din datter leser det......

eirin99emilie.blogg.no

05.03.2012 kl.16:35

FIN BLOGG , BLIR GLAD FOR KOMMENTAR TILBAKE :- DDD

ufo

05.03.2012 kl.16:37

De 3 gjorde alt for å skape kvalme på bloggen din. De kaller det for humor,men hvis dem trur at det var humor så vet dem ikke hva humor er.

Jeg er sjokkert over at 2 av dem var blogg.no ansatte. Jeg trudde dems jobb var å forhindre at slike episoder skjer,men jeg tokk vist grundig feil. Jeg håper virkelig ikke at de andre ansatte på blogg.no oppfører seg slik,da har jeg mistet all respekten for dette netstedet her.

Enig i komentaren fra inger. Det er ikke bra å se voksne som oppfører seg slik,ihvertfall ikke når det er ansatte i blogg.no som oppfører seg slik.Så jeg syns det er bra du sperret dem ute herfra. Håper det svir for dem.

Ønsker deg en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.16:37

Anonym:Ikke vær bekymret,min datter er fullstendig klar over situasjonen og at de to tingene IKKE har noe med hverandre å gjøre.Hun ser også HUMOREN i "nedtellingen" du nevner - og bare for å ha sagt det,HUN forstår utmerket og hun er 14 ÅR - hvor gammel er DU ?????

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.16:45

Inger:Det er rett,må man så må man.

Det var i går kveld/natt jeg bestemte meg for at noe måtte gjøres.Da den ene av de to ANSATTE hos blogg.no presterte å poste samme kommentar til mitt kommentarfelt fire - 4 - ganger (påstår selv at det var tre ganger) og blei slettet hver gang,fikk jeg en svært ekkel følelse av at noe er fryktelig galt fatt.....

Hilsen synskepeggy.

Kreativ

05.03.2012 kl.16:50

Den følelsen du nå sitter med forstår jeg godt ikke er god, og som du sier de har seg selv å takke for dette. Det er DISSE tre som ØDELEGGER begrepet ytringsfrihet. Ytringsfrihet er IKKE å mobbe, hetse eller å provosere andre bloggere og lesere. Da har denne ytringsfriheten gått i gal retning. I en diskusjon vil det ALLTID være noen som provoserer, men kanskje er det da en bevist måte å provosere på med mål for å få andre til å tenke.

En fin ettermiddag ønskes deg;))))

Klem

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.16:58

Støvkorn:Det stemmer og det er grusomt !

Jeg har tenkt å kontakte blogg.no om saken så fort jeg kan følge opp selv.Har det litt travelt noen dager nå.Noen av oss er faktisk i jobb vet du og må passe jobben også....

Hilsen synskepeggy.

Anonym

05.03.2012 kl.17:11

Du må nu endelig passe på å holde oss oppdatert i saken, Synskpeggy. Vi er mange som er intriserte i å høre kordan det hær ende. Kanskje best om du ikke venta før længe heller, ta dæ fri en times tid fra bloggen og hiv dæ på telefon i stedet.

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.17:40

Anonym:Jobb først i noen dager, så blogg,det er riktig rekkefølge i min bok.

Hilsen synskepeggy.

Anonym

05.03.2012 kl.17:44

Hvor gammel vil du at jeg skal VÆRE!!!???

Malin

05.03.2012 kl.18:15

Stå på du!

Anonym

05.03.2012 kl.18:15

Jeg fant tilfeldigvis denne kommentaren (se under) på en viss ansatt i blogg.no sin blogg i dag.

"Linn

05.mar.2012 kl.17:20

Sv: hm, hvordan skal jeg isåfall få gjort det? Har lest at det er mange med samme type pc som meg som har fått opp det samme. Igår kunne jeg bare slå den av og på igjen (formaterte den også da) og da starta pc'n opp som vanlig - men idag et det det samme som kommer opp hver gang."

Det betyr at blogg.no-Toril har gitt sine undersåtter TIPS og råd om hvordan de kan RESTARTE maskinen for så å ENDRE sitt ip-nummer slik at de kan komme igjennom med kommentarer på bloggen din. Snakk om å være utspekulert.

De som er flinke på data VET hvordan de gjør dette.

Inger

05.03.2012 kl.18:20

Anonym over her: NÅ missforstår du. Linn sin PC har krasja, og hun spurte om råd for og slippe og levere den inn for rep.

Anonym

05.03.2012 kl.18:30

Hvis det er tilfelle ber jeg om unnskyldning til denne Linn, men de som er eksperter på data VET hvordan de skal få endret ip-nummeret sitt ved et enkelt knep. Det finnes programvare for slikt.

Inger

05.03.2012 kl.18:42

Fant linken til bloggen til Linn, og der sto det at hun måtte lever daten på rep. Så det er bedre og trykke på navnet hennes på den bloggen da kommer du til hennes blogg og kan lese det selv.

Iceman

05.03.2012 kl.19:19

Hei Synskepeggy! :-)

Syns du gjorde det helt riktige her......

Først blir du nærmest oppmuntret fra den ene annsatte til å sperre kommentarene hennes, og når du virkelig gjør det, og hun sender deg samme melding fire ganger, ja da...sjønner jeg at du lurer på om noe er fryktelig galt en plass.....

Jeg tipper at hun fikk seg en STOR overraskelse...........

Ønsker deg god vakt på jobb! :-)

mamasan.blogg.no

05.03.2012 kl.19:37

helledusen så barnslige dere er,her i norge har vi faktisk yttringsfrihet...

Det betyr at man faktisk har lov til å si det man mener og mene det man vil.

Tåler man ikke detter og/eller ironi så burde man bare holde seg hjemme og med lukkede øyne..

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.19:48

mammastanker:Jeg tror IKKE at du helt har forstått denne diskusjonen her !!

Kan jo også være at du løper noen andres ærend her...

Hilsen synskepeggy.

mamasan.blogg.no

05.03.2012 kl.19:50

Men herregud da menneske,tror du alltid det værste om folk? tydelig vis...Få opp øya da kvinne,ikke absolutt alt dreier seg om deg eller de du nå beskylder meg for å springe ærender for..jeg benytter meg av min yttringsfrihet til å tale min mening..

Livet mitt som klarsynt.

05.03.2012 kl.19:58

mammastanker:Få opp øya selv og les kommentarene i denne bloggen + et par blogger til,da vil du se hva jeg mener.JEG BRENNER FOR YTRINGSFRIHET,men IKKE om ytringsfrihet blir misbrukt så til de grader som man har sett eksempler på hos noen bloggere i det siste.Kverulering..ser tendenser til det her - under dette innlegget også og i kjent stil,det er ikke rart man lurer på om noen løper noen andres ærend,når tonen er så lik mener jeg...Men tar jeg feil,så beklager jeg det selvsagt.

Om du ikke ser hvor ille det er - det noen kaller ytringsfrihet og humor - så er det ikke verken i min interesse eller min oppgave å påpeike det for deg.

Hilsen synskepeggy.

Inger

05.03.2012 kl.21:31

Han skybert, som sitter på skuldra deres , og forteller alt dere skal gjøre;)

Han kan finne på mye rart. Kommer alt på hvilket humør han er i.................

Natta

Inger

05.03.2012 kl.22:08

Når man leser overskriften her, skulle man egentlig tro at du endelig har hatt din sexuelle debutt, men.............................

anonym

05.03.2012 kl.22:30

Jeg er helt sjokkert og målløs over frekkheten og respektløsheten de to ansatte hos blogg.no.Her viser de virkelig sitt sanne jeg begge to.At det er mulig! De har det nok sjææmpegøy og tror de er riktig så smarte omtrent som en treåring ville vært.Herregud for noen folk!Ansatt hos blogg.no?Jeg håper virkelig ikke så mye lenger.Hvem tør å ha blogg her inne så lenge sånne folk får herje fritt.Dette må få konsekvenser for dem.

Toril - Community Manager

05.03.2012 kl.22:47

Anonyme Synskepeggy: Hva er det denne gangen?

Arbeidsgiver

05.03.2012 kl.23:38

Jeg driver et lite firma med 17 lojale ansatte.For første og forhåpentlig siste gang føler jeg ikke noe behov for å reklamere for mitt eget firma,jeg sitter her og vurderer om det er lurt eller ikke og kommer til at det ikke er lurt å bruke firma eller eget navn.

En ting er sikkert og det er hadde noen av mine ansatte tedd seg på samme måte som de to ansatte på blogg.no gjør hadde de fått fyken før de hadde skjønt hva som skjedde.Jeg hadde avskjediget dem på timen.Sånn presentasjon av sin arbeidsgiver som vi ser her er av den simpleste illojale sort man kan tenke seg og påfører arbeidsgiver et ufortjent dårlig omdømme.Mye tyder på at de to ansatte ikke forstår at det er en sammenheng her.

Blogg.no må foreta seg noe i denne saken i verste fall kan det bli en realitet at ingen lenger våger å blogge på blogg.no

Jeg som arbeidsgiver selv stiller meg spørrende til den dårlige kontroll blogg.no har med hva de ansatte faktisk holder på med på arbeidsplassen.

Får inderlig håpe at blogg.no tar grep om situasjonen de to ansatte har være sterke pådrivere i.

Synskepeggy,lykke til.

Fra sjokkert arbeidsgiver.

Iceman

06.03.2012 kl.01:14

Mammastanker :Det er din mening, og den må du selvfølgelig få ha. Men jeg lurer på jeg.....om det var deg de hadde drevet en slik heksejakte på....om du hadde hatt samme mening om saken da?

Jeg har også fått mitt fra en viss blogger. Det hevdes at det hun skriver er uskyldig erting med ironi...men, min grense går når hun begynner å hasselere med såre pesonlige hendelser som jeg har opplevd og som jeg har delt i kommentarfeltet til synskepeggy. Hun har også gjort narr av død og begravelser...og..da er det ikke noe som minner om komisk lenger...da blir etter min mening helt sykt.....

Det er mange andre ting på bloggen hennes jeg reagerer på også,og det jeg har nevnt, er NOE av det som anngår meg....

Jeg har HELT sluttet å dele noe som har med meg privat å gjøre i reddsel for at det skal latterliggjøres på bloggen hennes etterpå......syns du det er riktig at det skal være sånn?

Det som nesten er verst, er at dette mennesket påberoper seg å være psykolog........DET..gjør meg målløs......men jeg antar og håper at hennes bekjentskap til psykologer er at hun er fast pasient hos en. Da får hun kanskje den hjelpen hun trenger, for hun kan ikke ha det godt med seg selv(i hennes tydelige triste liv) når dagens midtpunkt for henne er å lage mest mulig kvalme i andres liv.

Og ja.......har sett at du er en av de som er med å kommentere "dagens høydepunkt" på bloggen hennes. Beklager, men jeg syns at de som er med på å oppmuntre der inne, også har skyld i at hun holder det gående slik hun gjør....Det samme gjelder for disse to som er annsatt i blogg.no...SÅ husk på det neste gang dere sitter der og nesten leeer dere nesten skakk i hel av disse "hysterisk morsomme"innleggene hennes, at det dere kaller "humor" er faktisk DIREKTE MOBBING........

ufo

06.03.2012 kl.07:22

Toril: Jeg merker jeg blir sjokkert nå. At du gidder å skifte ip bare for å lage kvalme. Jeg begyner å lure på hva slags nettsted blogg.no er. Jeg håper virkelig ikke at de andre ansatte er slik. Da er jeg flau over at blogg.no er et Norsk netsted.

Håper at sitvasjonen roer seg for din del synskepeggy. Du fortjener ikke mer bråk fra de nå.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.08:37

Toril:Commynity ???

Noe er fryktelig galt her - uhyggelig galt får man vel heller si.Denne bloggen har mer enn en gang vært ute i hardt vær,men jeg innser jo nå at det dere ANSATTE i blogg.no holder på med er noe helt annet.Det stille i en uhyggelig klasse for seg selv.

At du TORIL COMMUNITY beskylder meg for å skrive kommentarer her som SELV OPPHEVER blokkering av DIN ipadresse,bare for å komme tilbake å fortsette med beskyldningene dine er forbi meg.OG BØR FORTELLE ALLE HVOR TROVERDIG DU ER.

Det er mulig at jeg har vært litt treg i det siste (mye nattarbeid)men endelig forstår jeg hva du vil med dine beskyldninger og din totale kommentarparanoia.GODT FORSØK;MEN MED BEGRENSET RESULTAT !

Det er fysisk umulig - med mindre du tror at jeg kan ha skrevet via rein tankekraft -at jeg kan ha skrevet noen kommentarer.Å forklare det nærmere nytter (ut fra erfaring) ikke.Allikevel kan jeg si så mye (men tror ikke at du forstår)at privat internettbruk er ikke noe som forekommer på min arbeidsplass,jeg er ikke den ARBEIDSTAKEREN som vil ha en anmerkning ang.bruk/misbruk av noe som helst i min ansettelsesmappe.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.08:47

ufo:Heisann og God Morgen,ufo.

Det er tydelig at de to ansatte IKKE har tenkt å gi seg.Når de tar seg igjennom blokkering av deres ipadresser bare for å fortsette som de har gjort.Ja,da stiller jeg meg store spørsmål om flere ting enn at det bare er for å fortsette å lage kvalme og beskyldninger som er grunnen.

Får se hva det neste blir.Jeg bryr meg egentlig ikke.Jeg vet det jeg vet og så får de to tro hva de vil.De to ANSATTE i blogg.no sine kommentarer i denne bloggen rammer og røper bare DEM SELV og hvilke mennesker de egentlig er.Blogg.no kan fort forstå at de har tatt seg vann over hodet da de ansatte disse to TØTTENE !

Ha en fin dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.08:56

Anonym:Hei "anonym" og God Morgen.

Ja vi ser alle at det antakeligvis er akkurat det som har skjedd her.De to ANSATTE i blogg.no har altså omgått blokkering av deres egne ipadresser BARE for å fortsette på samme måte som de har begynt her.DE EIER JO IKKE SNEV AV DET SOM DE FLESTE HAR SOM LEVEREGEL,men det visste vi jo fra før.Intet nytt under solen der i gården.Jeg får vel være fornøyd når det nå har vist seg at de ikke har annet å komme med enn gammelt oppgulp om at jeg skal ha skrevet kommentarer.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.09:02

ufo:Jeg er sjokkert jeg også - og vet ikke hvor mange ganger jeg har vært det over disse to.

Jeg hadde virkelig trodd at man skulle slippe å oppleve at de faktisk gir blanke blaffen i at de har blitt blokkert vekk fra denne bloggen.DE HER TO ER UTROLIG NOK ANSATTE I BLOGG:NO.

Jeg har forøvrig lest blogg.no sine egne instrukser,regler og betingelser,de her to "damene" har brutt FLERE av dem.

Nå har det kommet så langt at jeg velger å tro at de to "damene" IKKE FORSTÅR EN DRITT AV HVA DE HOLDER PÅ MED,men,som alltid ellers,dritt har den egenskapen at den alltid flyter opp....

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.09:20

Arbeidsgiver:Takk så mye for kommentar.

Jeg forstår hvor ille det kan gå for et firma om man har slike ansatte som de to ansatte i blogg.no.

Til nå hat fire - 4 - bloggere slettet bloggene sine (som jeg vet om) som følge av massiv forfølgelse,mobbing og trakassering fra disse to ansatte"damene" i blogg.no.Hvor mange skal det bli.De to glupe "damene" må jo en gang forstå at de jobber MOT sin arbeidsgiver og ikke,som de bør,om de er lojale medarbeidere,med sin arbeidsgiver.

Har de fått mange nok bloggere til å slette og ryktet har spredd seg,kan DE SELV plutselig befinne seg arbeidsledig på grunn av at blogg.no har gått konkurs.Det er en svært kort vei fra suksess til fiasko og jeg vil tro at i en sånn setting som dette,er veien enda kortere.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.09:36

Jobber med klarsynt rådgivning:Toril-Community-Manager ER PÅ NYTT;MED NYTT IPNR BLOKKERT FOR KOMMENTARER I DENNE BLOGGEN !!

Så får vi se da,om denne "flotte damen",ANSATT i blogg.no gjør det samme stuntet på nytt igjen.

I så fall må man da virkelig begynne å lure på litt av hvert !!!

ER DET ABSOLUTT INGEN DER UTE I BLOGGVERDEN SOM NÅ BEGYNNER Å FÅ EN UBEHAGELIG FØLELSE AV AT : HVA OM DE VENDER SEG MOT MEG,TIL OG MED AV GRUNNER JEG IKKE HAR DET MINSTE KJENNSKAP TIL.....TANKEN BØR VÆRE ABSOLUTT AKTUELL HOS ALLE BLOGGERE..

Hilsen synskepeggy.

Anonym

06.03.2012 kl.09:52

Du blogg.no-Toril går langt over streken med dine stunts her på bloggen til Synskpeggy. At DU som ansatt febrilsk prøver å avsløre HVEM som kommenterer på bloggen til Synskepegy har du vel strengt tatt IKKE lov til. En hver som ønsker å være anonym har RETTIGHETEN på sin side så lenge det IKKE strider mot Norsk lov.

Selv om du kanskje ikke har underskrevet noe form for taushetsplikt har du INDIREKTE tashetsplikt i din jobb! Det er noe som heter PERSONVERN, og ALLE som ønsker har RETT til å stå frem som anonym for å VERNE som seg selv, og IKKE frykte at en ansatt på et bloggsted avslører deres identitet slik du prøver deg på!

At DU blogg.no-Toril beskylder Synskpeggy for å skrive egne kommentarer er toppen av frekkhet! Det slår ALDRI feil at de som hetser og mobber tyr til å beskylde bloggeier for å skrive sine egne kommentarer, eller utgi seg for andre, når hetseren og mobberen føler at meningene kommer på kant med sine egne meninger.

Hvis blogg.no er stolt av den jobben DU gjør blogg.no-Toril, sier det mere om hva slags bloggsted blogg.no ønsker å være.

Ha en fin dag Synskpeggy:-)

Klem fra meg

Blogg er ikke virkelighet

06.03.2012 kl.10:33

Er det ikke bare å ignorere denne bloggeren som dere er så sinte på?

Livet er mer enn en blogg.

magjool

06.03.2012 kl.10:39

God morgen Synskepeggy,da er saken på gang,du MÅ kontakte blogg.no om desse to som jobber der,.KLEM

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.12:55

Blogg er ikke virkelighet:Jeg ignorerer bloggene DERES,har ikke lest og iallefall ikke kommentert NOE i de bloggene på mange måneder,om jeg i det hele tatt har gjort det noen gang).Jeg har sagt at de kan skrive HVA de vil i sine egne blogger, og jeg verken bryr meg,leser eller kommenterer.

Allikevel havner disse bloggerne (to av dem ansatt i blogg.no) til stadighet her i min blogg og det er slett ikke SAK det vil diskutere her,det må da alle ha fått med seg nå.

Livet er mer enn blogg,heldigvis.Og om disse to (tre)bloggerne klarer å holde seg vekke fra min blogg så GARANTERER jeg at de ALDRI vil bli plaget av meg i sin.Det er et løfte !!

Hilsen synskepeggy.

Inger

06.03.2012 kl.13:00

God formiddag.

Har brukt morgentimene med og ta bilder av hurtigruta som lå ved kai i Trondheim idag.

Da skjønner du hvorfor jeg IKKE vil blogge her, som jeg sa for ca 1 uke siden, jeg følte noe var riv ruskende galt. Svaret ser vi her på din blogg.

Stå på,. kjør dem i senk.

Trøste bære mæ klem Inger

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.13:03

magjool:Hei igjen,kjære magjool.

Jeg tenker på deg og ønsker deg masse lykke til.

Ikke tenk på meg og denne saken her på blogg.Det ordner seg.

Har lest blogg.no sine egne retningslinjer,betingelser og regler og TO av DERES egne ANSATTE har brutt flere av dem.Skal bare "organisere" meg litt,så begynner jeg,tar det til helgen,da har jeg fri.Det ordner seg,mulig de to går med i samme dragsuget som en viss annen blogg/blogger som vi begge kjenner godt til,det hadde vært det beste...

Ha en fin dag i dag og mange klemmer til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.13:07

Inger:Har tenkt til å gjøre hva jeg kan iallefall.Ingen skal kunne oppføre seg sånn som de to her gjør og det som REPRESENTANTER for sin arbeidsgiver,det er helt hinsides.

Det er noe riv ruskende galt med de to,ja og nå har vi fått det bevist på nytt.Dette siste stuntet var i en klasse for seg..

Trøste og bære mæ,det sier jammen jeg også.Hilsen synskepeggy.

Inger

06.03.2012 kl.13:22

Totalt mangel på RESPEKT , kalles dette. Har vel hatt fri barneoppdragelse både hjemme og på skolen:S

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.13:32

Inger:Ja og det har en tendens til å straffe seg.

Man er IKKE fritatt fra regelen : som du behandler andre,behandler andre deg,bare fordi at man IKKE vet eller har lært hva respekt er...

Jeg tenker nå mest på arbeidsgiveren til de to,kan ikke ha visst hva man gjorde da man ansatte de to der.Syns nesten synd på dem jeg,som nå må til med skadekontroll som noen utro ansatte har fått i stand.Enkeltpersoner er ute av bildet,det er helhetsinntrykket brukerne av denne tjenesten sitter igjen med etter "oppvask" som betyr noe nå.Rykter sprer seg fort og,jeg vil tro,fortere på internett, der man har mulighet for å varsle hverandre via mange forum, som fks.facebook.

Det blir uansett spennende å se hva som videre skjer.

Hilsen synskepeggy.

Inger

06.03.2012 kl.13:43

Du så jo hvordan ryktene startet da jeg for 1 uke siden kommentert om det på din blogg, dagen etter leste jeg det på mange måter om at hu Inger osv. Og selvfølgelig hadde ei fjær blitt til 10 HØNS. Så ryktene sprer seg som ild i tørt gress her.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.13:53

Inger:Ja,jeg husker det,vi to diskuterte våre mistanker,det blei selvsagt vridd og vrengt på og slått stort opp i flere blogger - med direkte link til fks.facebook.

Jeg må jo si - uten å følge det opp selv,for tross alt liker jeg å blogge på blogg.no og bare fordi om TO av deres ansatte er utro i tjenesten,blir det feil for meg å anta at alle ansatte der er det - at etter det som har skjedd,så alvorlig og graverende som det er,kan jo INGEN - inkludert meg - være ved sine fulle fem om de fortsetter å blogge på blogg.no.

Hilsen synskepeggy.

Inger

06.03.2012 kl.14:10

Det er virkelig synd at 2 utroe ansatte kan jobbe for et slikt flott sted- Og det jeg mener med utro, er at de etter at du blokkerte dem , så fant de andre måter og vri seg innpå deg ,for å fortsette å plage deg. Og det kaller jeg useriøse aktører i jobben, som jeg sa i går, har andre gjort dette har vi fått sparken på sekundet.

Jeg kommer IKKE til og blogge her, før de blir orden i rekkene, og at dette bloggstedet blir mer seriøst.

spirasblogg

06.03.2012 kl.14:11

Men har du Synskepeggy noen gang tenkt over at du ikke alltid har rett hele forbaska tida,stadig ute etter bråk er du,du fremsår mer som en person alle er imot og at det er så fortryllende synd på deg,fordi du virkelig tror på at du ikke skaper krig på blogg men i mange av dine egne innlegg henger du ut uskyldige andre,sånt blir det automatisk blogg-gemeng av,og det virker som du digger det (syykt)og i dine egne komentarere til folk så er det alltid alle andre som tar feil???,fordi du liksom alldri blabla aldri tenker over det du har skrevet om andre.Du har hengt ut mange av mine blogg venner,å nei du kan ikke være mye til menneske når du holder på sånn.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.14:36

Inger:Det var det jeg mente også,bla...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.14:39

spirasblogg:Ingen har blitt hengt ut her i denne bloggen uten at de selv har vært inne her og HENGT UT SEG SELV.Vis meg ETT sted her i min blogg der jeg helt UMOTIVERT henger ut,hetser,hater,trakasserer andre bloggere.Jeg har heller ALDRI vært inne på andre blogger å hengt ut eller laget noe form for bråk - slik som FLERE andre bloggere gjør/har gjort her.

Hilsen synskepeggy.

06.03.2012 kl.15:47

Av en eller annen merkelig grunn blir det ALLTID krangel og ekle kommentarer der (katte)Toril er..................

Wonder why?!

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2012 kl.15:58

Anonym:Helt typisk,nå skal man altså gi Toril skylden for noe MAN selv har gjort.Toril har vel "fjernstyrt" fingrene på tastaturet til samtlige ufine "gjester" i denne bloggen.

Jeg tenker bråkebøttene fint klarer å lage kvalme på egenhånd,jeg og når de får svar på tiltale mister de absolutt alle hemninger og viser seg for det de er.DE TRENGER INGENS HJELP TIL DET,de klarer det helt fint selv.

GJESTER PÅ MIN BLOGG I MITT KOMMENTARFELT SLÅR ALLTID AN TONEN,DE BLIR SVART PÅ SAMME MÅTE SOM DE HENVENDER SEG HER...BEVIS MEG FEIL,KUN EN KOMMENTAR SOM JEG HAR SKREVET ER NOK TIL Å BEVISE MEG FEIL HER,bare ta utfordringen.

Toril har IKKE skylden,VI VET ALLE HVEM SOM EGENTLIG HAR SKYLDEN,og det startet slett ikke for "over tre år siden" som noen hevder for å PRØVE Å TA FOKUSET VEKK FRA SEG SELV OG SIN SKYLD OPPI DETTE...

Hilsen synskepeggy.

06.03.2012 kl.18:03

Gir ikke (katte)Toril spesefikt skylden for det som skjer i disse dager,men joda det hele startet med henne,for lenge,lenge siden. Men hun er veldig god med "forkledninger" i alle mulige retninger.

Selv du vil nok kjenne hennes vrede om du skulle finne pà og si henne i mot en gang. Belive U me... :-)

Anonym

06.03.2012 kl.18:27

Anonym: Si meg plager deg deg at Synskpeggy og Toril er bloggvenner? Det kan synes som det! Ny metode i denne ONDSKAPS- og HATEFULLE hetsen er å prøve å sette Synskpeggy opp mot sine bloggvenner. Tåler DU ikke å se Toril på bloggen til Synskpeggy? Er det det som er problemet?

Synskepggy har gjort det helt KLART at hun IKKE bærer nag til verken Toril eller Magnhild! Samme hva slag KVALMENDE og SURE oppgulp DU og flere andre måtte komme med!

Nok en gang ser vi et forsøk på USAKLIG beskyldninger i et forsøk på å VRI seg unne det man SELV er SKYLD i!

Synskepeggy har KLART og TYDELIG sagt at hun IKKE er interessert i en 3 år gammel konflikt på bloggen sin! RESPEKTER det!

Nicolai

06.03.2012 kl.20:07

'Synske'peggy: Maken til sludder som du lirer av deg har aldri noensinne vært skrevet på en blogg vil jeg tippe. Du må ha et utrolig overdrevet selvbilde. Dessuten lider du tydeligvis av både vrangforestillinger og forfølgelsesvanvidd. Sannsynligvis personlighetsspalting også, for jeg legger merke til du kommenterer anonymt på egen blogg.

Tror du bør dempe kritikk og beskyldninger mot de ansatte i blogg.no. Leser du bloggene deres ser du de har temmelig mye å komme med (i motsetning til deg). De er også utmerkede ledere på blogg.no.

Er du virkelig så dum at du tror du kan stenge bloggledelsen ute fra noen blogger? Hadde de gjort rett burde de slette den skrudde bloggen din en gang for alle. Min mening er at du er en mental forurensningskilde på blogg.no, og vi vil snart ha litt frisk luft igjen.

Lenamon

06.03.2012 kl.21:33

GJESTER PÅ MIN BLOGG I MITT KOMMENTARFELT SLÅR ALLTID AN TONEN,DE BLIR SVART PÅ SAMME MÅTE SOM DE HENVENDER SEG HER...BEVIS MEG FEIL,KUN EN KOMMENTAR SOM JEG HAR SKREVET ER NOK TIL Å BEVISE MEG FEIL HER,bare ta utfordringen.

Her er jeg uenig med deg. Kan huske for en tid tilbake at jeg forsøkte å skrive en kommetar til deg om sorg, som jeg virkelig mente. Og du latterliggjorde meg og sa at den slags smisk nærmest var frekt. Og jeg forsøkte å presisere for deg mange ganger at jeg virkelig mente det jeg skrev, men det gikk ikke inn til deg - og du mente at jeg kun var ute etter å kverulere.

Bare for å nevne det.

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2012 kl.08:15

Lenamon:Jeg skreiv også : FINN EN KOMMENTAR DER JEG HAR VÆRT HELT UMOTIVERT KVERULERENDE;UFIN ELLER TRAKASSERENDE OSV.JEG SKREIV FAKTISK UMOTIVERT.

Beskyldningen om å ha vært ufin osv.i en et svar til deg som tar for seg sorg er en helt hinsides påstand og faller på sin egen urimelighet.JEG VET HVA SORG ER,TRO MEG !

Bare for å nevne det,så var ikke dine egne kommentarer helt godt plassert der du skreiv dem.Og om du har oppfattet mine svar på dine kommentarer noe upassende i forhold til hva du hadde tenkt deg,så ER DET EN GOD GRUNN FOR DET...I den situasjonen du kom med dine kommentarer,kaller jeg det bla.smisking og ikke så reint lite FALSKT (og kverulerende).

LES DINE EGNE KOMMENTARER OGSÅ !!

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2012 kl.11:15

Nicolai:Det gjenstår fremdeles å se om du får rett i dine påstander - eller om de blir gjort til skamme.....

Hilsen synskepeggy.

Inger

07.03.2012 kl.12:40

Nå kommer den ene på den andre av de som jobber inne her, og kommentere til deg. Men og påstå at folk er mentale ustabile??? Asså hvilket språk er det????

Jaja, den frie oppdragelsen , den fornekter seg ikke ser jeg.

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2012 kl.13:00

Inger:Hei,hei.

De får bare kose seg.Jeg leser ikke noen av de bloggene,så det som skrives der får de innestå for selv og jeg er ikke interessert i å "debattere" noe som helst med den type bloggere.

Den frie oppdragelse er en ting,men på et tidspunkt i livet må alle ta ansvar for egne handlinger og ord,uten å ha annet å skylde på enn seg selv.

Hilsen synskepeggy.

Inger

07.03.2012 kl.14:18

Har humor jeg å, men ikke en humor som skader andre;))

Men uansett, så kan man ihvertfall prøve og oppføre seg litt på nett, det skader IKKE, å respektere andres syn, Og ta det for det som det er, og ikke slik de selv ønsker det skal være;)

Jeg er ikke bestandig enig i alt du skriver jeg heller, men kan ikke falle meg inn og kalle deg mentalt ustabil for det:P Du er deg, og jeg er meg, og noen andre er seg...

Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits