Endelig....

Jeg har ventet i noen dager nå og lurt på hvor det blei av.Jeg visste det ville komme, som alltid før,jeg måtte bare være litt tålmodig først.Denne gangen skjedde ting i en litt annen rekkefølge enn tidligere,men nå er alt på plass slik det skal være.

I dag kom det andre sikre vårtegnet og banket på døren her hos meg.Det første kom 27.02,da fikk vi solen inn i stuen for første gang dette året,den har vært borte fra stuen siden midten av november.Vi bruker å ha solfast her hos oss for markere at solen er tilbake,så også i år.

For noen dager siden (søndag) kom en stor flokk ender tilbake,de har sin faste plass litt lenger ut i fjorden her (der som marinaen skal bygges !!).Det var gledelig å se dem og jeg begynte å vente på "mine to".I går kveld hadde jeg nesten gitt opp å få se dem i år,men i dag,da jeg kom hjem fra nattevakt,sto de og ventet på meg på muren nedenfor huset.De var pjuskete,våte og forblåste,men det var "mine"ender,Randi og Ronny og de er her på syvende året.De kommer her, fra nå av morgen og kveld, og om noen uker nå så har de blitt en stor familie,da kommer de alle.

Jeg var litt for sein ut med kamera i dag,skal prøve å være kjappere i morgen så jeg kan legge ut et bilde av dem.

Første gang de kom var sommeren da min sønn omkom i en tragisk ulykke....

Når kattene mine er ute av syne så våger de seg helt opp til døren,de er utålmodige,så om jeg ikke kommer ut med en godbit innen rimelig tid så banker de på,som oftest er jeg kjappere enn dem.Kattene mine er nå fullbooket hele dagen,opptatt med andejakt.De lærer aldri,samtlige av dem har fått skikkelig bank før om årene - opptil flere ganger,men hukommelsen ser ut for å svikte - i år igjen.

Nå er alt som det skal,våren er i rute i år også,og endenes ankomst er startskuddet for hagearbeid, som det er hvert år.Nå blir det rydding,klipping,raking og til helgen blir det plantet ned et nøye utvalg vårblomster og lyng.

Nå skal det bli fargerik vårstemning og opprydning i hagen til påske !!!!

Hilsen synskepeggy.

 

 

11 kommentarer

Ulrikke Johanne '

07.03.2012 kl.12:14

utrolig fin blogg! :)

Inger

07.03.2012 kl.12:39

Hehe, så koselig at ender kommer oppå trappa vær vår.

Gledes til og se bilder av de:)

Ha en fin dag:)

Kreativ

07.03.2012 kl.12:46

Nydelig og koselig innlegg;))) Nei så morsomt med endene da! Hihihi;))) Stilige navn du hadde på dem;))) Det må være morsomt å følge med dem. Jeg ser for meg synet når de kommer på døren din for å få seg en godbit. Vil tro at kattene dine er opptatt med andejakt nå da. Si meg tror kattene dine at de er golden retrivere? Det er jo golden retrivere som opprinnelig skal jakte på ender;))))

Herlig med vår, og vi har hatt nydelig vårstemning hos oss noen dager med sol og deilige vårtemperaturer. I dag er det lite som minner om vår, for det blåser, snør og regner ute.

En fin dag ønskes deg og dine Synskepggy;)))) Hils Randi og Ronny da.

Klem Kreativ

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2012 kl.12:57

Kreativ:Hei,Kreativ.

Jeg hadde blitt skikkelig lei meg om de ikke hadde kommet som de pleier og blei glad i dag da jeg såg dem.De hører til her.

Kattene får så mye bank av de to endene,kommer hjem blodig mange ganger,men heldigvis ikke alvorlig skadet - enda.De lærer aldri.Så lenge endene klarer å hugge fra seg,får de ha den leken å kose seg med,ser ut for at de som lider mest nederlag er kattene,men det har de bare godt av når de gir seg i kast med ender.Samme prosedyre hvert år og til tider litt av et sirkus..

Skal hilse når jeg ser dem,de er borte for øyeblikket,men kommer sikkert igjen før jeg må gå i kveld.

Det er ikke så mye vårstemning her bortsett fra endene i dag,heller høst vil jeg si.

En fin dag ønskes deg og dine også,Kreativ.Hilsen synskepeggy.

vestlandsfrue

07.03.2012 kl.13:10

Det er alltid godt med vårtegn, det gir løfter om lysere og varmere tider. Så koselig med de endene som vender tilbake og kommer for å få mat.

Ha en fin dag! :-)

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2012 kl.13:20

Inger:hei igjen.

Det er det sikreste vårtegnet jeg har.Hvert år kommer de tilbake hit.

Som sagt,startskuddet for å begynne å jobbe i hagen er nå gått - bare venter på bedre vær først, og å få unna den siste nattevakten denne uken, så går jeg i gang.Det er nok å gjøre,da været vår,sommer og høst i fjord ikke egnet seg så godt til hagearbeid.Det er svært mye å ta igjen i år,ja.Håper å få det meste unna til påske,men har en kjempestor hage å få orden på.Lenger ut på våren kommer jeg til å hyre inn en gartner...har gjort det noen par ganger tidligere med kjempefint resultat,bare så synd at i fjord gjorde jeg det ikke !

Ha en fin dag IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

07.03.2012 kl.13:23

vestlandsfrue:Endene hører til her.Jeg venter på dem hvert år.

I år var det tilfeldig at jeg såg hele flokken komme innover fjorden.

Ja,nå er det vår her - helt uavhengig av det,mildt sagt, elendige været.

Ha en fin dag,du også.Hilsen synskepeggy.

Iceman

07.03.2012 kl.14:23

Hei Synskepeggy! :-)

Koselig innlegg om vårfornemmelser. Artig med endene :-)

Hadde vårfornemmelser for noen dager siden.Da jeg var på tur med hunden såg jeg folk var begynt å klippe busker og trær, og sneklokkene sto så fint...og det var flott tempratur ute....Det er som du sier, en får lyst å starte på sin egen hage ja.....

Men i dag er det ikke mye som minner om vår her......det regner sidelengs, og blåser.....skikkerlig ruskevær.......

Ønsker deg en fin dag... trass ruskeværet Synskepeggy! :-)

morhubro

07.03.2012 kl.15:40

Koselikt med di endene,eg har to skjorer,som eg kaller Klara og Karl dei har vert her iett par år no ,og no i formiddag kom en av dem og kakket på vinduet,det har dem gjort mange ganger ,men denne gangen var det på ett vindu eg har ganske høkt oppe på veggen sette seg på lista der og kakket på,vil vel ha seg noen brødskiver,i år bygger dei reiret sitt i Tujaen rett ved inngangen,dei kaver og strever.(har hørt fra mine besteforeldre att når skjora kakker på vinduet da kommer det besøk,det stemte kvar gang der,men har hørt og att det er ett dårlikt tegn,UFF lettskremt eg ,)Ønsker deg god vakt og fin kveld videre,Stor Klem.

morhubro

07.03.2012 kl.22:15

Hei.SP.Endelig ferdig med og skrive ut hefte sammen og markere ,diverse på papirene,så får vi sjå hvordan det går ,om eg får bruk for dem,di ville ivertfall ha utskrift av dette,visst det ikke blir ordnet på annen måte.Håper det blir det.Ønsker deg en godnatte vakt.:)))

Livet mitt som klarsynt.

08.03.2012 kl.08:50

morhubro:Hei igjen,morhubro.

Så bra !!!

Jeg kan bare ønske deg masse lykke til

og jeg både håper og tror at alt ordner seg !!

Ha en fin dag.Klem.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits