Verdens største bløff,eller ?

Bare tull og tøys eller fakta ?

Jeg har sett denne før og det er det sikkert mange som har,det skader ikke å se den en gang til,eller to..

Mektige og ressurssterke krefter vil ha det til at det bare er tull,tøv og oppspinn alt sammen - men,som alle vet,mektige og ressurssterke krefter er vel dem som muligens er de minst troverdige.

Om man har glemt det,kan jeg minne om at man har sett ikke mindre enn to tilfeller,muligens flere som jeg ikke har fått med meg,her i lille Norge bare den siste uken.

Så man kan virkelig spørre seg.....Noe å bryne seg skikkelig er den iallefall,denne filmen.

Enjoy !!!

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

morhubro

09.03.2012 kl.23:56

Hallo Synskepeggy,Kan du forklare meg hva dette går ut på Er ikke noe flink i Engelsk ;SORRY.KLEM<3 <3 :))

maria

12.03.2012 kl.17:45

Valgfusk , uten tvil !! Usa er koruppt , folket tror att dem har valg .... dette viser att det ikke er noe demokrati foket har lite eller ingenting dem skulle sagt. Alle vet jo att feil mann ble president den dagen, hvorfor gjør ikke folket opprør, hvorfor stiller ikke verden flere spørsmôl til dette ?... Er jo graverende og sykt att en mann kan bli president pô fusk! !

Hadde ikke Bush blitt president ville nok mye i verden v?rt annderledes , denne krigen dem utøver er ikke sikkert den hadde funnet sted .... jeg tror jo USA selv stôr bak 9/11 , sv?rt mye tyder p det, men folk vil ikke vite av det, man liker leve tilsløret .... det blir for vilt ..... Om man tar det innover seg, Da faller jo ogsô alle ens verdier og det man TROR om verden pô sten ..

Livet mitt som klarsynt.

13.03.2012 kl.11:27

maria:

Denne filmen tar for seg mye mer enn bare valgfusk.det er vel verdt å se hele,den gir masse å tenke på,og ja,du har rett,eter å ha sett filmen sitter man måpende og målløs tilbake og NOE har forandret seg vesentlig i det synet man hadde på verden før man såg den.Den skaker i veldig mange grunnvoller og oppfatninger man har hatt og alt man har trodd om verden faller faktisk i sten og man begynner å tenke helt på nytt igjen - og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Filmen er "gammel",men det skader ikke å se den flere ganger og så lenge det foregår,folkemord,svik,løgn,korrupsjon,overgrep osv,osv,er denne filmen fremdeles høyaktuell.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits