Fortsatt misforståelser ? Ikke min feil !!

 

 

 

Sånn,da skulle alle misforståelser, fra nå av,være ryddet av veien,tenker jeg........

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

8 kommentarer

Tone

11.03.2012 kl.23:18

fin blogg :)

idaibrasil

11.03.2012 kl.23:51

Spennende blogg!

HA-HA !!

12.03.2012 kl.00:05

HAHAHAH, tenker Slarva snur og vrir seg nå !!

Digger deg SP !!!! Stå på !! :))

Livet mitt som klarsynt.

12.03.2012 kl.00:26

HA:

Slarva,hva er det ?????? Har aldri hørt om det før.

Ellers takk så mye - og ja,jeg står på....

Hilsen synskepeggy.

Inger

12.03.2012 kl.07:00

Ja sanne ord for pengene dette;))

Ha en fortreffelig dag.

Her regner det, men så lenge sola skinner inni en selv. så klarer man å snu det negative til det positive.

Inger

Livet mitt som klarsynt.

12.03.2012 kl.13:56

Inger:Hei igjen,IngerJ.

Helt riktig,jeg må hente frem noen ekstra krefter og enda litt mer positiv energi enn jeg vanligvis har, jeg også.Begynner på "helvetesuke" på jobb i kveld - fem nattevakter skal gjøres unna innen neste mandag morgen kl.07.30.HJELP !!!

Så denne uken blir det (kanskje) ikke så mye blogging her i fra,men er tilbake før du (og alle andre) vet ordet av det.Denne uken må jeg prioritere Søvn,jobb og familie,så får blogg være blogg noen dager.

Været er ikke mye å skryte av her heller,omtrent som hos deg,men det er litt greit for nattevakten,da det er lettere å sove på dagen i drittvær enn i solskinn.

Ha en fortreffelig dag,du også IngerJ og en flott uke.Hilsen synskepeggy.

Inger

12.03.2012 kl.15:33

Nei jobb går forran alt.

Har en del jobbing på 2 plan forran meg her å. Bl.a planlegge en generalforsamling, som er en hel jobb i seg selv;) Skal ikke jobbe nattvakt før neste helg:) Da jeg er ufør p.g.a leddgikt i 70 %

Lykke til på jobben:)

Livet mitt som klarsynt.

12.03.2012 kl.16:13

Inger:Hei igjen,IngerJ.

Jobb går forran alt annet enn familie her hos meg.

Forberedelser til en generalforsamling er vel noe et styre deler på,det var iallefall sånn da jeg var styreleder i borettslaget jeg bodde i for mange år siden.Styrelederen (jeg) gjorde ikke så mye annet enn å møte opp,alt det andre hadde jeg kasserer,sekretær osv. til å gjøre for meg.Jeg er flink (svært flink) til å delegere ut arbeid til andre,jeg har et stort talent der...

Det er "harde bud" selv sykemld i 70% kan være tungt om man ikke er frisk og iallefall når man jobber på natt.Nattevakten er godt kjent med å slite med "uskyldige" symptomer (fks.tre dagers forkjølelse) i ukevis.

Ta det rolig IngerJ,ingen takker deg for hjelpen når du er utslitt - og lykke til på jobben(e) du også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits