SE,HØR OG LÆR NOE !

Det er mye bra her om man tar seg tiden til å høre etter....

Hilsen synskepeggy.

 

 

16 kommentarer

videogirls12

23.03.2012 kl.12:24

kjempefin blogg!:):) kommentere min=
Hadde nettet mitt bare tillatt å se på filmer =/

Lizbeth Osnes - Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Du kan forresten vinne HAIR EXTENTIONS på min blogg! Lizbethosnes.com

Iceman

23.03.2012 kl.14:21

Hei Synskepeggy! :-)

Ja, han har veldig mange gode poeng denne mannen her....synd den er så lang, for det tar litt tid å høre gjennom den, men det er vel verd det! :-)

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2012 kl.18:03

Lizbeth Osnes:

Så dumt,han her snakker om ting som er vel verdt å få med seg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2012 kl.19:36

Iceman:Heisan,Iceman.

Har du sett hele foredraget er jeg ikke mindre enn meget imponert,det må jeg si,men samtidig er det vel sånn at når man forstår hva denne mannen sier så er man interessert i å høre og ikke minst gjøre noe,om ikke annet så gjøre noe med egen situasjon og syn på den virkeligheten og den verden man lever i som man i (helt og holdent)stor grad er påprakket av andre - hva man skal mene,syns å tro er det andre som har bestemt for oss og ikke noe man har hatt (nok påvirkning) MOT nok til å bestemme selv.Alt starter med oss selv,også (i høyeste grad) det han snakker om her.

Selv om alt han snakker om her er velkjent for meg og tanker jeg selv gjør meg hver eneste dag i forskjellige sammenhenger,er det allikevel litt overveldende å få sine egne tanker,som man kjenner så godt fra før,presentert på en slik måte som han gjør her.For meg er alt sammen bare bekreftelser på at man er inne på noe, og temaene han er inne på har jeg skrevet om mange ganger før her på blogg,men med mine egne ord.

Jeg er enig i at foredraget er langt,som alle slike foredrag er,men av alle de foredrag jeg har hørt av denne mannen i det siste er dette det beste,syns jeg,og selv om det er fra -09 er det så absolutt ikke gått ut på dato,heller tvert i mot.Det blir bare mer og mer aktuelt etter som tiden går og det tror jeg foredragsholderen selv vet også.

Jeg har så mange kommentarer til dette foredraget (og andre fra han som jeg har hørt)at du aner ikke,og det er så sant alt han sier.Jeg får prøve å oppsummere litt og så skrive et innlegg seinere om det.

Jeg håper at det ikke er snakk om å lære så mye,men at det heller er snakk om å huske...Om man vil innrømme det eller ikke,langt inne i alle vet man at det han sier er sant ! Problemet er bare at å innrømme og erkjenne at det er sant - det koster,det er lettere og mer behagelig å følge massene,slippe å tenke og bare fortsette som før...For så snart noe er innrømmet og erkjent må det gjøres noe med,om ikke kommer man mer og mer i utakt med alt - også seg selv,noe de aller fleste allerede er - uten å vite hvorfor,men gledelig nok,i dette foredraget får man en liten peikepinn på hva svaret er og resten er helt opp til en selv...

De (svært få) av oss som har forstått det,eller alltid har visst det,sier at vi er I denne verden,men vi er ikke AV den.

Det var så rart også,hvordan jeg havnet inn på siden til denne mannen,jeg hadde aldri hørt om han før.Det begynte,for noen uker siden, med at jeg fikk noen ord og bilder under meditasjon og som vanlig måtte jeg prøve å undersøke saken,hva det kunne være(hva det var jeg skulle forstå).Og som vanlig tok det ene det andre,pluss masse forklaringer fra mine hjelpere underveis som førte til at enda et ord dukket opp : Antityngdekraftsfremdrift,som enkelt sagt er fremdrift ved hjelp av magnetisme som et fremtidig alternativ til dagens energi,gass,bensin osv..Jeg tror ikke jeg skal komme nærmere inn på akkurat det,hva og hvorfor her nå,men skal (prøve) å skrive et innlegg om det seinere (når jeg selv forstår det bedre).Jeg forstår prinsippet,men ikke nok til å få andre til å forstå det også.

Tilbake til foredraget,du har helt rett,det er absolutt verdt å se og høre det.Om man forstår alt,litt eller ingenting settes gode tankeprosesser i gang når man hører etter på hva han sier.Jeg har stor tro på at underbevisstheten merker seg mye....

Ha en fin kveld,Iceman og god helg til deg og dine.Hilsen synskepeggy.

Iceman

23.03.2012 kl.23:28

Noe av det jeg merket meg han snakket om, er denne "sauementaliteten", følge strømmen...slutte å mene noe selv, bare mene det andre mener osv.....og det som slår meg, er at det som er skjedd med bloggen din, er et eksempel på dette....

Jeg har jo lurt på hvordan en som opprettholder bloggen sin ved å henge ut andre kan få noen tillhengere i det hele tatt. Men så ser jeg det.....sakte men sikkert,begynner enkelte å henge seg på....og plutselig er de veldig engasjerte og mobbebloggen blir dagens høydepunkt for dem.

Ta for eksempel dette med at du blir beskyldt for å være meg.....jeg VET 100% at jeg ikke er deg, likså du VET det også, Likevel, startet det med at sjefsmobberen ville ha oss til å være samme person...og nå er mange av de som kommenterer der inne også overbevist om det.....skremmende.....hvordan folk lar seg villede på denne måten.....

Tenk om........folk hadde gjort som denne mannen sier, trekket pusten dypt, tatt ett steg tilbake, og spurt seg selv....hva er det jeg holder på med?????

Tror enkelte bloggere... som har blogger jeg leste fast og likte veldig godt før de lot seg påvirke av denne mobbebloggen, ville fått seg noen a-ha opplevelser om de hadde innsett akkurat dette...

Skremmende er det hvertfall, når en tenker på at det er jo akkurat denne måten enkelte onde mennesker har fått sin makt og tilhengerskare......

Jeg tror at en av grunnene til at vi blir tatt for å være samme person, er at vi har mye samme meninger om ting og tang, og det er ikke alltid de harmonerer med det andre vil og mener vi skal gjøre, men jeg er stolt av å ikke være som alle andre, og håper når det gjelder akkurat det, at jeg aldri kommer til å forandre meg.....men stå for det jeg mener og tror, og ikke mene og tro som alle andre...

Tingeling

23.03.2012 kl.23:40

Interessant hvordan Iceman ALLTID klarer å vrenge alt som er i denne bloggen over til denne (buhu) onde bloggen?

Savner du alt dramaet Iceman ? Eller hva er greia ?

"Nei, nå har det vært så stille at nå må vi klare å vrenge noe over på den andre bloggeren"

Interessant at du hele tiden gir fullstendig faen i hva Synskepeggy sier.. At dere alle har en avtale om å IKKE snakke om den andre bloggen osv? Å IKKE gi den oppmerksomhet...

Du klarer ikke en eneste dag du er her å kommenterer uten å nevne noe å sammenligne med den andre bloggen som alle veit hvilken er..

Den som ikke fatter hva du skriver om må rett og slett ha huet full av isopor...

Respektere Synskepeggy hadde vært en grei ide Iceman ? :-)

Men du er vel besatt av den saken stakkars...

Uten deg hadde sikkert den bloggen dødd for flere mnd siden.. For du klarer virkelig holde liv i dette :-)

Er ikke Iceman du vettu.. Mere en Pyroman..

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2012 kl.23:53

Tingeling:

Dette vaset ditt her blir bare synsing og antakelser.Ingen navn er nevnt og ingen blogger er nevnt.At DU tar på deg selv å vite hvem,hva,hvor er DITT problem og du kan ta det opp i egen blogg.

Iceman nevner et eksempel (som alle kan forstå) på det foredragsholderen snakker om,og det er virkelig å dra det for langt å mene seg å vite hvem eksempelet er myntet på,når Iceman selv ikke har myntet eksempelet på noen.

Men,som alltid,noe må man finne på..

Kanskje du skulle ha hørt foredraget,kanskje du er en av dem som virkelig hadde hatt personlig (utvikling) utbytte av å høre hva han har å si.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2012 kl.00:00

Iceman:Hei igjen,Iceman.

Foredragsholderen snakker om så mye og alt han sier kan man kjenne igjen i eget liv,egen hverdag og i verden forøvrig.

Sånne som oss gir aldri opp,vi fortsetter (i motvind) med å spre det svært viktige budskapet på alle måter vi kan.Ett eller annet sted og en eller annen sjelden gang treffer vi noen rett i hjertet,som forstår hva vi sier og hva vi vil og begynner å høre etter.De svært få gangene det skjer er mer enn verdt det for alle de gangene det ikke skjer.

Og hver dag er jeg takknemlig for at jeg er den jeg er jeg også,akkurat som du.

Hilsen synskepeggy.

Tingeling

24.03.2012 kl.00:12

"Jeg har jo lurt på hvordan en som opprettholder bloggen sin ved å henge ut andre kan få noen tillhengere i det hele tatt. Men så ser jeg det.....sakte men sikkert,begynner enkelte å henge seg på....og plutselig er de veldig engasjerte og mobbebloggen blir dagens høydepunkt for dem.

Ta for eksempel dette med at du blir beskyldt for å være meg.....jeg VET 100% at jeg ikke er deg, likså du VET det også, Likevel, startet det med at sjefsmobberen ville ha oss til å være samme person...og nå er mange av de som kommenterer der inne også overbevist om det.....skremmende.....hvordan folk lar seg villede på denne måten....."

Seriøst Synskepeggy... Tror du virkelig folk er stokk spinne klin dum her på blogg.no?

At du sitter å later som du ikke vet hvem det er lengre betyr da ikke at alle andre mentalt poff glemmer også.. Du snakket så flott og fint om selektiv hukommelse? Hvem er det egentlig som har det?

Hvis du , etter jeg prøver å faktisk forsvare deg siden du har kjeftet på Iceman selv , ikke gidder å være høflig nok til å vedkjenne deg denne gang at Iceman bæsjer på leggen hele tiden ved å stadig nevne denne saken UANSETT hva du måtte skrive om nesten..?

Sier jo bare om hvor håpløst tilfelle denne bloggen er... Sålenge ikke folk er fullstendig enig å oppfører seg som patetiske nikkedukker eller en saueflokk eller hva enn som måtte passe deg/dere best og beskrives som..

Har sittet å fulgt med og lest meg opp... Jeg forsøkte å være støttende... Hva får jeg..? Dritt..

Nei, dere får kose dere med lekeverdenen dere skylder på den kommentaren handlet om....

Fordi dere er mindre sammensatt oppi huet deres betyr det ikke at alle andre er det også..

Like barn leker best...

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2012 kl.00:21

Tingeling:

Du er i din fulle rett til å mene hva du vil -

-og jeg er i min fulle rett til ikke å bry meg om hva du mener.

Du får også TRO at du VET hvem Iceman mener - jeg bryr meg ikke om det heller.

Hilsen synskepeggy.

Iceman

24.03.2012 kl.01:39

Uffa meg da.....var det noen som følte seg truffet no da???

Greia mi var absolutt ikke å holde liv i dette!!! Jeg beskrev KUN et eksempel på noe av det mannen i videoen snakket om......reaksjonen på dette eksempelet, taler jo sitt tydelige språk... :-)

Apropos holde saker og ting i gang.......Synskepeggy og leserne hennes er nevnt sånn ca.nesten hver dag på en annen blogg.... :-)

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2012 kl.09:35

Iceman:Hei Iceman.

Alle er hjertelig velkommen til å debattere foredraget.Ideer,tanker man gjør seg,sitt eget syn på det han snakker om.Det kunne blitt svært så interessant,foredraget er iallefall svært så interessant og jeg er sikker på at om man hadde HØRT det FØR man kommenterte ville man forstått hvor tåpelig det er å henge seg opp i en ting som at hvordan en som kommenterer uttrykker seg.

Han er inne på så mye forskjellig at det burde ikke være vanskelig for NOEN å finne NOE å debattere.Allikevel er det EN kommentar som velger å fokusere på ordlyden i din kommentar...Vel,vedkommende har jo ikke hørt et eneste ord av foredraget så man kan slå fast at det IKKE var for å si sin mening om det..

Ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2012 kl.10:00

Tingeling:

I motsetning til din(e) kommentar her så har faktisk Icemans kommentar noe med foredraget å gjøre.Iceman er inne på noe av det han snakker om.Det ville du ha visst om du hadde giddet å høre foredraget først.

Hilsen synskepeggy.

Anonym

24.03.2012 kl.12:47

Interessant det han tar opp, og det var verdt å se videoen;)) Alle burde ta seg tid til å se godt på denne videoen, for han hadde så mange gullkorn som alle har noe å lære av. Selv om det var langt, var det interessant.

En fin dag ønskes deg og dine;))

Klemz

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2012 kl.17:49

Anonym:Hei.

Den er lang,men når man begynner å høre etter,få mening i det han sier som er så sant,da ønsker man at den var lenger,man vil høre mye mer.

Han har mye bra å komme med han her og alt han sier kan kjennes igjen og man kan bekrefte at faktisk er slik han sier at det er.

Da jeg hørte på foredraget (første gangen) kom jeg i tanker om noe Neale Donald Walsch har skrevet om i sine bøker.Fra begynnelsen var ikke jorden delt opp i land,men underveis så har noen funnet på å gjøre nettopp det,dele jorden opp i land.Da kunne man kreve eierskap over dette landet,man kunne krige for å forsvare det og man kunne krige for å forsøke å erobre til seg andre sitt land og rikdommer i landet.Man blei fortalt at man var nordmenn,svensker,mexicanere,amerikanere osv,osv og som de gode borgere av landet som makthaverne ønsket at man var fikk man retningslinjer,lover og regler å forholde seg til.....Resten er historie,ganske dyster historie som i alt for stor grad handler om maktmisbruk,overgrep,drap,krig,fratatt bestemmelsesrett over eget liv og egen tanke...

Som du forstår,dette (også) opptar meg mye,jeg vet fra egen erfaring hva det vil si å "nekte" å innordne seg et system som andre har bestemt at JEG skal innordne meg i.I dag er jeg svært glad for at jeg aldri har latt meg "dirigere" av noe som helst.

Ja,foredraget er vel verdt å se og høre,kanskje det skjer noe positivt med den som lytter,noen aha-opplevelser eller ganske enkelt et aldri så lite opprør mot det oppleste,vedtatte og aksepterte (tvangstrøye)samfunnet.

Om så skjer(om enn bare med en person av dem som hører) har jeg bare en ting å si : Godt for deg !!!

Ha en fin dag,du også.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits