Samlemani..


Denne buddhaen fikk jeg i gave til en rund dag.Den er håndlaget spesielt til meg for at den skulle gis til meg på den store dagen min.


Denne buddhaen fikk jeg etter at den var blitt velsignet i et tempel.


Denne søte buddhaen fikk jeg i gave fra min kjære niese.


Denne buddhaen fikk jeg som en gledelig overraskelse da en bekjent kom hjem fra ferie.Vedkommende hadde tenkt på meg og visste at jeg samler på buddhaer og ville gi et bidrag til samlingen min.


Denne buddhaen fikk jeg fra min mor,hun kjøpte den til meg på sitt siste besøk på alternativ messe.Hun visste at det ikke var maken til denne i samlingen min og derfor ville hun at jeg skulle ha denne.

Buddhasamlingen min begynner å bli stor og jeg er ganske stolt av at alle som en av mine buddhaer har en historie fra før de har kommet i mitt hus og hvorfor de har blitt en del av min samling.

I følge buddhismen skal ingen kjøpe sin egen buddha,den skal være gitt av andre med gode hensikter og den skal også være velsignet i et tempel før man tar dem hjem.

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

jublendeskaperglede

22.03.2012 kl.23:37

Så utrolig stilig den første var!er det treverk?

Livet mitt som klarsynt.

22.03.2012 kl.23:44

jublendeskaperglede:

Ja,det er treverk(treverk fra asia) og den skal henge på veggen som et maleri.

Den er utrolig fin og helt spesiell,det finnes ikke maken i verden,da den er laget for hånd på bestilling for å gi til meg.Jeg har fått vite i ettertid at det tok ca fem måneder å få den ferdig,så den blei bestilt i god tid før dagen og det gjør den jo også litt ekstra spesiell for meg.

Har så mange fine buddhaer,kanskje jeg legger ut flere en annen gang.

Hilsen synskepeggy.

jublendeskaperglede

23.03.2012 kl.00:32

ja,kan fint se at dette må ha tatt lang tid.For en utrolig hyggelig gave å få!Skjønner godt du ble glad og setter pris på det.

Iceman

23.03.2012 kl.08:38

Hei Synskepeggy! :-)

Flotte buddaer du har! :-)

Har begynt å få en liten samling jeg også da...har syv tilsammen med store og små....og jeg har også fått alle sammen av andre som gaver....

Kremt.....merkelig....noen av mine, ligner veldig på dine....artig.... :-)

Ønsker deg en fin dag Synskepeggy!

Livet mitt som klarsynt.

23.03.2012 kl.18:16

Iceman:Hei,hei,Iceman.

Ja,jeg er stolt av buddhasamlingen min.

Det er ikke rart om buddhaene tilfeldigvis ligner.Selv om buddhismen er den samme i alle land så er selve buddhasymbolet forskjellig.Fks den kinesiske buddha er ikke lik den thailandske osv.Har du to thailandske buddhaer ser de svært like ut,men er allikevel helt ulik to kinesiske som ser like ut.Det har mye med hvor buddhaen kommer fra, om de ligner eller ikke.

Du får nok til slutt en stor samling du også,du får buddhaer i gave fra andre du også, rett som det er...

Ha en fin dag du også,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Elisabeth

24.03.2012 kl.12:59

Stilig samling av Buddaer du har:-) Takk for at du delte samlingen med oss. Koselig å se:-)

En fin dag ønskes deg, og en god helg:-)

Klemz

Anne Marie

25.03.2012 kl.21:37

Den øverste er nydelig, og jeg må si jeg likte den leende lille fyren også. Min far har en slik leende budda og jeg må si at jeg blir i godt humør bare jeg ser på den:)

SynskeJanne

03.04.2012 kl.01:49

med rund dag, mener du da Onsdag siden den begynner med en o ?

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits