Hva skal du gjøre i påsken ?

Jeg vet hva jeg skal gjøre,jeg skal lese denne boken som forfatteren selv reklamerer så glimrende for.

Kanskje andre blir litt nysgjerrig og vil lese den også,kanskje i påsken.

Velger man å lese den kan jeg garantere to ting : man vil ikke angre på at man brukte tiden på den og man vil helt sikkert få et annet syn,perspektiv og opplevelse av mye, og mer enn det man hadde fra før.

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Anonym

25.03.2012 kl.11:55

Den gjorde meg også nysgjerrig, og den er målet å lese. Jeg er stor fan av bøkene til Neale Donald Walsch. Bøkene kan leses om og om igjen,og de har gitt meg masse livsfilosofi som får meg til å tenke over en god del spørsmål.

En fin dag ønskes deg:-)

Klem

Inger

25.03.2012 kl.14:57

Har sansen for bøkene til Vera Henriksen. Så regner med om jeg får tid, at jeg skal nyte noe av den forfatteren.

Ha en fin efta.

God påske.

Iceman

25.03.2012 kl.15:53

Hei Synskepeggy! :-)

Boken høres uten tvil interessan ut.Bare navnet på boken får meg til å bli nysgjerrig.Er den kommet ut på norsk? Jeg har lenge tenkt at jeg skal begynne å lese bøkene hans, og tror tiden uten tvil er inne til å sette igang....

Ingunn

25.03.2012 kl.19:01

Jeg skal lese masse, trene masse, og løse kryssord. Ha helt fri fra jobb, og besøke min mamma endel, hvor min yngste søster er på påskeferie:)

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2012 kl.08:51

Anonym:Hei,hei.

Jeg er helt enig,bøkene til Neale Donald Walsch gjør inntrykk på en svært positiv måte,man blir aldri ferdig med dem og de påvirker i høyeste grad livet på en god måte.Mine to favoritter er "Morgendagens Gud" og "De nye åpenbaringene",det er to helt fantastiske bøker,jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest dem og hver gang gir de meg noe nytt.

En fin dag ønskes deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2012 kl.08:58

Inger:Heisan,IngerJ.

Hvorfor ikke lese en av bøkene av Neale Donald Walsch i påsken,så kunne vi ha hatt en debatt om innholdet,hvordan innholdet påvirker leseren osv.Det kunne blitt svært interessant for oss begge - og for andre som leser denne bloggen.

Budskapet i bøkene MÅ ut til flere.

Ha en fin dag,IngerJ og God Påske til deg også.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2012 kl.09:02

Ingunn:Hei,hei.

Det ser ut for at du er fullbooket i hele påsken,men jeg håper allikevel at du kanskje får litt ekstra tid som du kan bruke på en eller flere av Neale Donald Walsch sine bøker.Det er det samme hvilken bok du leser først,har du lest en vil du lese flere - mange ganger.

Tilbakemelding ? Når du har lest en av bøkene...

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2012 kl.09:21

Iceman:Hei,hei,Iceman.

Jeg tror også at tiden er inne for deg å lese noen av Neale Donald Walsch sine bøker.Det har absolutt noe med "timing" også når du bestemmer deg for å begynne å lese,det er tungt stoff du gir deg i kast med,men samtidig ikke (om du forstår).Det har noe med at du må "være klar" for å høre og akkurat det vil du fort forstå når du begynner å lese.Håper at du gir tilbakemelding når du har lest noe av denne forfatteren..

Sist jeg undersøkte var ikke denne boken kommet ut på norsk (men det er en stund siden nå).Jeg vurderer å kjøpe den engelske utgaven rett fra forlaget om jeg fremdeles ikke kan få tak i den på norsk.Denne boken må jeg bare lese og om det blir på engelsk så får det bare bli sånn.For noen år siden kom det ut en bok "Psychic Children" av den verdenskjente forfatteren Sylvia Browne,jeg ventet og ventet på den norske utgaven,men den kom aldri og jeg kjøpte og leste den på engelsk,det er en fantastisk god bok det også, og det er bare så sørgelig at den kun er å få tak i på engelsk,det gjør jo at det er begrenset hvor mange (her i Norge) som får lest den.Sånne bøker burde være lett tilgjengelig for alle.

Begynn å lese bøkene av Neale Donald Walsch allerede nå i påsken så kan vi utveksle erfaringer med innholdet underveis og i ettertid.

Ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Inger

26.03.2012 kl.19:03

Jo gått fint det, om man har hatt tid. Har dessverre lite tid til lesing om dagen, driver og setter meg inni HMS ( helse,miljø og sikkerhet), så all min fritid går med til dette viktige området!

Ha en fin påske.

Kos deg med boken, skal lese den når det blir bedre tid.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits