Fleip eller fakta - er dette en UFO ?

Det lyset jeg såg på himmelen en flott,lettskyet sommerdag,var helt likt dette.

At det var "noe" jeg både såg og følte den dagen er jeg helt overbevist om,og det lar seg ikke forklare med fornuft,fly osv...Til denne dag er alle mine fem observasjoner av det jeg vil kalle mystiske fenomener på himmelen,fremdeles et stort mysterium.

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Inger

05.04.2012 kl.10:53

Har noen bilder av slike uforklarlige fenomener jeg å.

Tørr ikke legge de ut, for da kommer vel noen å sier vi er gale som har evnen til å se slike ting;)

hehehe

smvh99

05.04.2012 kl.11:12

Vet ikke jeg ! (:

ufo

05.04.2012 kl.11:58

Så selv et lignende lys her for en stund siden. Lyset var helt likt akkuratt som på filmen der. Det var pulserende og det beveget seg sakte bortover himmlen. Vi så det kanskje i 3-4 minutter før lyset plutselig stoppet opp i 30-45 sek og deretter beveget den seg med enorm hastighet rett opp.

Livet mitt som klarsynt.

05.04.2012 kl.21:45

ufo:Hei igjen,ufo.

Akkurat slik du beskriver lyset var det jeg såg det også.

Ha en fin kveld,ufo og God Påske.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.00:32

Inger:Heisan,IngerJ.

Det er lett å beskylde deg (og meg) for å være gal,løpsk fantasi og generelt ikke helt i vater,det blir langt vanskeligere å beskylde tusenvis av mennesker over hele verden, som ser det samme som vi gjør for gal,løpsk fantasi og ikke helt i vater.Det blir for drøyt og faller på sin egen urimelighet.

Bare legg ut bildene dine,jeg vil iallefall aldri kalle deg gal fordi at du har sett ting (som jeg har sett ting).Det er nok mulig at noen kan finne på å kalle deg gal - og meg også,men det er jo bare fordi at de aldri har, eller noengang kommer til å se det som vi ser.

Ha en fin kveld,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

10.04.2012 kl.23:15

Dette kan være fly som enten er på vei til en flyplass eller fra en flyplass og er i en slik høyde og vinkel at de en periode får kraftig gjennskin fra solen. At mannen filmer fly som er rett over han betyr ikke at dette er en UFO slik vi ønsker at en UFO skal være. Altså noe fra en annen planet. vet du om han som filmeer har undersøkt dette med de lokaleflymyndighetene som kan bekrefte eller avkrefte hva dette lyset er? Og jeg mener selvsagt at om det gjøres kan opptaket sikkert blitt ansett som filmopptak av IFO altså identifiserte flyvende objekter.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.11:19

Bjørn: Jeg skal ikke påstå at lysene på filmen er en ufo,men jeg kan påstå at jeg har sett lignende lys selv (og det har også ufo som beskrevet i kommentaren) og jeg kan garantere at lyset jeg såg IKKE var verken fly,gjenskinn fra solen eller noe som helst annet "naturlig" forklart.det er også FØLELSEN man får når man ser det,følelsen er helt spesiell som om det opprettes en slags kontakt.
Jeg er sikker på at om du hadde sett lyset selv,måten det oppfører seg og følelsen av kontakt,ville du ha VISST med sikkerhet at det var noe annet enn det som lar seg forklare på en fornuftig måte.
Men så lenge man ikke selv har erfart er det naturlig å være (svært) skeptisk.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits