UFO - Tror du?

 

Til nå i år (2012) har det blitt rapportert rekordmange ufo-observasjoner over hele verden.

Selv har jeg fem ganger (over mange år) sett noe på himmelen som det er umulig å forklare med fornuft og logikk.Jeg bare vet at jeg har sett noe utenom det vanlige.Seinest i fjor vår/sommer,da jeg kom hjem fra nattevakt og den opplevelsen har jeg skrevet om i innlegget "Syner".Mine tre siste observasjoner har skjedd over en periode på ca to år,men de to første er mange år siden.

Sommeren for to år siden,midt på lyse dagen,været var lettskyet og pent,jeg låg i sofaen og slappet av og såg ut på himmelen.Plutselig dukket det opp et klart lys,under skyene,nesten like fremfor meg,det sto i ro i noen sekunder for så å bli borte.Som mange av dem som har sett lignende har sagt under intervjuer føler man at man har en slags kontakt,man føler at lyset er klar over at man ser det.Det samme skjedde da jeg hadde opplevelsen jeg skriver om i innlegget "Syner".

Det er veldig rart og spennende,følelsen man får når man opplever det er ikke til å beskrive,det er som om man opplever mer enn bare synet av det,det skjer noe mer,men det er umulig å forklare hva det er.

Det kan virke som om flere og flere mennesker over hele verden deler de samme opplevelser,syner og erfaringer og jeg tror ikke lenger at det er tilfeldig.

Hilsen synskepeggy.

 

 

13 kommentarer

Anne Marie

25.03.2012 kl.21:34

Tror at mennesker som ikke er åpne for muligheten for at det er liv på andre planeter eller dimensjoner har et stort problem, og bør sette seg ned å lese.. Det å tro at det IKKE er liv andre steder og at det ikke finnes ufoer, er nesten mer uvirkelig enn at det er. :)

ufo

25.03.2012 kl.21:55

Som du sikkert vet er jeg selv svært opptatt av det med ufoer. Jeg trur også at de fleste videoene her er ekte. Jeg trur de komer til jorda fordi de snart skal avsløre seg for menneskeheten. Men for at det ikke skal bryte ut panikk så viser de seg for enkelte mennesker. Spesielt for de som er åpne for at de finnes.

Det er mange her på jorden som ser på utenomjordiske som farlige grå/grønne skapninger. Men de er her for å hjelpe oss. De kommer fra høyt utviklende kloder og de er høyt åndelig utviklet. De skal hjelpe oss igjenom de store endringene som skal skje på jorden. De skal ikke fysisk blande seg inn,men de skal veilede enkelt mennesker igjenom perioden vi nå går inn i.

Trur vi kommer til å se enda flere ufoer på himmelen i tiden fremover og flere vil få øyne opp for det. Det er spennende egentlig:)

Ønsker deg en fin søndagskveld:)

Linda

25.03.2012 kl.23:13

Hei synspeggy. Har du epost?

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2012 kl.09:29

Anne Marie:Hei.

Det er et stort problem som mennesket ikke klarer å kvitte seg med (når det gjelder alt) og det er forestillingen(illusjonen) om at "bare jeg får SE så skal jeg TRO" og samme hvor mye man får SE,så TROR man allikevel ikke.Ingen tenker på at det slett ikke er slik det funker,det funker motsatt,først må man TRO så får man SE og forstår man den enkle sannhet og lever etter den,er det ikke grenser for hva som kan åpenbare seg.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.03.2012 kl.09:57

ufo:Heisan,ufo.

Jeg vet godt at du er svært opptatt av alt som har med ufoer å gjøre og jeg er sikker på at du har kommet til samme konklusjon som jeg har gjort,og det er at ingenting er tilfeldig og alt som skjer har noe med hverandre å gjøre og henger sammen på mange forskjellige måter.

Jeg har prøvd så godt jeg kan å følge med på ufo-debatten i flere år,det som slår meg er at det er så mye mer informasjon,observasjon og generell kunnskap om dette enn det var for bare få år tilbake.Det er som om "de utenomjordiske" ønsker at mennesker skal vite mer...

En ting er (for meg) helt sikkert,hva det enn er,alt som inkluderer ufo,utenomjordiske osv.og det er at deres hensikt ikke er å skade,skremme eller på annen måte dårlig eller voldsom.Om det var deres hensikt hadde de utøvet den type kontakt med oss på jorden for lenge siden.Vi er tross alt helt hjelpeløse om de skulle finne på å angripe jorden og menneskene på den.

Primitive følelser og handlinger hører menneskerasen til,disse skapningene er mer enn høyt hevet over det primitive stadiet mennesket fremdeles befinner seg på.

Jeg tror også,som deg,at alt dette og mer i tiden som kommer,har med tiden vi er inne i nå å gjøre.Det er så mye som "faller på plass" i forhold til de visjoner jeg personlig har fått og visjoner som andre har fått angående 2012 og starten på "et nytt liv" for oss alle.Ting har blitt lagt til rett i så lang tid nå,kun for at det som er meningen skal kunne oppfylles slik det er ment.

Alle deler av det samfunnet som vi kjenner det vil bli berørt,fordelingspolitikken over jordens rikdommer er det første som "faller" slik systemet er bygget opp i dag.Finanskrisen og hva det har forårsaket og vil fortsette å forårsake er en god peikepinn i hvilken retning det går.Og det rare er, at det andre kaller økonomisk katastrofe,kaller jeg velsignelse..

Jeg tror også at man får se mer og mer "besøk" fra verdensrommet og etterhvert som flere og flere TROR så vil de også få SE..

Det er spennende,i alle fall for oss som har fulgt med en stund og har sett utviklingen.Jeg vil si at antall observasjoner og informasjoner har blitt flere og mer nå i de to siste årene enn de ti siste årene til sammen.

Og,som du helt sikkert er enig i,det er ikke tilfeldig.

Ha en flott dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

26.03.2012 kl.18:13

Selvsagt tror jeg og på Ufo ufo er uidentifiserte flyvende objekter og det fins det svært mange av. I svært mange tilfeller blir de fleste av disse UFO indentifisert og skifter dermed navn til IFO altså identifiserte flyvende objekter. De fleste ufo`er ender opp som IFO. Og selvsagt er det fenomener som ingen klarer å forklare de forblir UFO. Har og opplevd som artikkelforfatteren her opptil flere ganger sett lys som står helt stille av og til underskydekket stå helt stille for så bare å forsvinne. I og med at jeg bor i flybyen Bodø vet jeg og noe om flytider og dette lyset jeg så som ung ser jeg daglig i samme posisjon og det forsvinner og etter en stund. nevnte fenomen er fly som kommer fra Lofoten på tur til Bodø. Nå sier jeg ikke at det er det artikkelforfatteren har sett, bare at det kan være det, siden jeg selv har sett fenomenet hun beskriver. Har selvsagt undersøkt dette og joda det var fly som lyser opp himmelen på samme sted daglig før det forsvinner. Eller i mitt konkrete tilfelle så svinger det slik at lysene ikke vises lengre.

Jeg tror heller ikke vi er alene i universet og til tidligere tider kunne jeg ha blitt brent på bål for en slik påstand og det finnes nok relgiøse krefter som ennå ønsker å hive de av oss som ikke tror vi er alene i universet på bålet. De om det. Men nå er det noen fysiske lover som og spiller inn i forhold til besøk fra andre bebodde planeter, som avstander og slikt. Nærmeste stjerne(sol) er 40 lysår unna oss (Alpha centuri) tror jeg den kalles, det vil ta 40 år med lysets hastighet og komme derfra til hit, altså jorden. Og forskerne sier det er to viktige momenter som her spiller inn i forhold til om dette er praktisk mulig. pkt1 om det er mulig å oppnå lysets hastighet med et fartøy uten at det går istykker og om de ombord vil holde sammen i slik høy hastighet. Det andre er og ganske nye opplysninger om den massen en slik forflyttning vil skyve foran seg vil medføre at planeter som får besøk vil bli ødelagt av sjokkbølgen som et fartøy vil skyve foran seg før det stanser. Universet er basert på de samme fysiske lovene som vi og sansynligheten for å møte skapninger fra andre planeter er iflg. disse forskerne minimale. Nå er det og forskere som selvsagt er uenig i det, slik vil det alltid være. Nå har ikke jeg konkludert med noe som helst her bare fremlagt noen momenter som og må tas hensyn til i slikt henseende. Hadde jo vært morro å møtt skapninger fra andre planeter da.

Skeptiker

29.03.2012 kl.23:54

Den ufo som du snakker om den dagen på sofaen kan være så mangt. men hvis du tror på ufo i sammenheng emd utenomjordiske livs former er det lett for att det blir første tanken din om hva du ser. på samme måte som hvis du ser på skyer så vil de se ut som det du er mest opptatt av. jeg foreksempel vil tro att du var litt trøtt da du så dette lyset, kanskje det var noe støv på øyet ditt som reflekterte sol lys eller noe annet. men det er pga jeg ikke tror att liv utenom jordkloden har klart å komme til jodkloden. jeg tror att det finnes liv på andre planeter men med det vi vet om naturens lover til nå er det ytterst usansynlig att annet inteligent liv har klart å komme seg til jorden.

Bjørn-ivar. du er litt utdatert på infoen om dette med romskipet. det oppstår ikke noen form for sjokkbølge når objekter når 99,9% av lysets hastighet, noe som er blitt bevist ved hjelp av eksprimenter gjort i LHC(large hadron colider) i cern, sveits. for ett manskap ombord på romskip som går 99,9% lysets hastighet ville tids vridning kommet inn i bildet, for de ombord på skipet ville ikke det tatt 40år, men 48 uker. dette fenomenet var det Albert Einstein som fikk ned på papiret me den kjente relativitets teorien.

Men jeg skal si det hadde vært VELDIG spennende å møte skapninger fra andre planeter. noe jeg tor mennesker vil gjøre...... men det er noen hundre år til.

Inger

30.03.2012 kl.07:56

Ufo, det er observert mang en gang i Hessdalen, ikke mange milene fra der jeg bor.

Det har jo vært i media flere ganger om dette.

Så, folk får no tro hva de vil, men vi som har sett og følt det overnaturlige, VI VET;))))

GOD PÅSKE SP:)

Livet mitt som klarsynt.

30.03.2012 kl.09:48

Inger:Hei og God Morgen IngerJ.

Det er akkurat det - det er ikke bare det man ser,men også det man føler når man ser,det er helt spesielt og umulig å forklare.

For meg er det jeg såg i sofaen den dagen (og de andre gangene jeg har sett noe) helt udiskutabelt,jeg vet hva jeg såg og jeg vet hva jeg følte.

Og jeg sier som deg - folk får tro hva de vil.

God påske til deg også,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

30.03.2012 kl.10:21

Skeptiker:Hei.

Det er helt klart at så og si alt lar seg identifisere,avsløre som fake osv når det gjelder ufo,spøkelser og alt annet innen det alternative,men så er det de ytterst få gangene noe skjer som ikke lar seg forklare eller identifisere...

Jeg skal ikke påstå at jeg har sett ufo (fem ganger),men jeg kan påstå at ingen av dem er identifisert eller forklart fornuftig og logisk til dags dato.

Det er ikke bare det man ser man reagerer på,det følger også en følelse med,som om det er meningen at man skal se det og at det er klar over at man ser det.Det er en slags kontakt som er helt tydelig følbar,men som sagt umulig å forklare,bortsett fra at det absolutt ikke føles skremmende eller farlig på noen måte,bare svært fredelig,som en felles forståelse og et ønske om å få vite mer.

Som sagt,det er vanskelig å forklare det..

Hilsen synskepeggy.

trygvesaa

02.04.2012 kl.19:19

Det finnes ikke ett - 1 bevis på at UFOer og utenomjordiske har vært på vår klode. Derfor må det hele bli opp til en hvers fantasi hva man vi tro.

Rick A

03.04.2012 kl.01:53

Her, filmet en ufo fra Aust Agder natt til onsdag 28 mars.

http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ&ob=av2e

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2012 kl.12:12

trygvesaa:Hei,hei.

Det er helt sikkert mange som er uenig med deg i at det ikke finnes bevis for at utenomjordiske har vært på vår klode.Jeg velger å se det sånn at det finnes ikke bevis for at utenomjordiske ikke har vært på vår klode heller.

Jeg er åpen for alt når det gjelder ufo (og alt annet innen det alternative)det er uendelig mye mer mellom himmel og jord enn det vi mennesker med våre begrensninger kan forestille oss, og som sagt, så har jeg sett ting (på himmelen) som ikke lar seg forklare med noe som helst.Jeg påstår ikke at det er ufo jeg har sett,men noe er det og så langt finnes det ikke noen fornuftige og troverdige forklaringer på hva det var jeg såg.

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits