Ingen dør ung !

Det er ingen som dør ung.Det er bare ut fra vår egen tidsregning her,mens vi er her, at forestillingen om at noen dør ung oppfattes som rett.Et barn eller en ungdom som har lagt planer og tilsynelatende har en strålende fremtid  fremfor seg,dør brått,uventet og brutalt og det virker helt meningsløst - og meninsløst er det også - for etterlatte,venner og familie.Ingenting er over,alt begynner på nytt på en ny måte.De beste går først,heter det og jeg tror det er sant, og jeg syns ikke lenger at det er rart.De beste har jo en sjel (ånd) som har læret mest og skal lære videre til andre..Min kjære mormor brukte å si at hun følte seg som en ung jente i en gammel kropp,jeg skulle bli godt voksen selv,før jeg virkelig forsto hva hun mente og det virker så riktig med tanke på at sjelen ikke har noen alder.

Forbindelser (mor/datter,far/sønn osv) stopper ikke,de blir på mange måter bedre enn før (i det fysiske),men på en annen måte,på en måte som krever at man er motakelig for en annen type kontakt.

" Evighet betyr ikke evigvarende tid,men et øyeblikk uten tid" - C.M.

Om tekstforfatteren på denne sangen er klar over det eller ikke så er vedkommende inne på noe svært vesentlig - ut i fra min tolkning av teksten.

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

 

7 kommentarer

ivarsverden

15.04.2012 kl.15:12

Det var enda godt å vite :) Fikk meg til å tenke den der ;)

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.15:14

ivarsverden: Hei,hei.
Så bra,det var meningen,det,å få deg til å tenke :)
Hilsen synskepeggy.

Creatrix

15.04.2012 kl.15:25

Du har ganske mange bra tanker og er enig med deg i en del her! :) Godt skrevet!

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.16:19

Creatrix: Hei,hei.
Det er bra !
Det er nemlig akkurat sånn det er :)
Hilsen synskepeggy.

ingerslilleverden.blogg.no

15.04.2012 kl.17:30

Interessant tolkning. :)

Min mormor sa forresten det samme. Hun kunne ikke forstå at livet hadde gått så fort, og at hun skulle dø... Det tenker jeg ofte over, og mormors siste ord får meg til å nyte livet og hverdagene :)

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.17:55

ingerslilleverden.blogg.no: Hei,hei.
Man får et helt nytt perspektiv på liv (og død) som gjør at man "tar det for det det er".Man koser seg og lærer så lenge man er her,for man vet at "her" er bare en ørliten del av det hele.Og man lærer,ikke minst,å ikke ta verken livet generelt eller seg selv så høytidelig.Det er i sannhet en befriende måte å leve på - og møte hver dag og hver utfordring på.
Hilsen synskepeggy.

Iceman

17.04.2012 kl.23:29

Hei Synskepeggy! :-)

Bra innlegg,får en til å tenke ja....er enig i det du skriver her. :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits