Var det ingen som hørte deg lille venn ? ADVARSEL !! Sterke bilder og tekst.

 

 

 

Jeg har bare en ting å si til dette her : LA DET ALDRI SKJE IGJEN !!!!

R.I.P <3 <3.Sangen er til alle barn som aldri blei hørt og sett.

Hilsen synskepeggy.

 

14 kommentarer

Thea Emilie

01.04.2012 kl.20:00

Uff, det er forferdelig!

Amalie ^^

01.04.2012 kl.20:21

Helt sykt at noen kan gjøre slike ting med barna sine de kan jo ikke være friske i hodet men hva var det egentlig som skjedde med James Bulger? ;o RIP <3<3<3<3

Livet mitt som klarsynt.

01.04.2012 kl.20:29

Amalie ^^:James Bulger - R.I.P <3 - blei kidnappet fra et kjøpesenter i England da han var på shopping sammen med sin mor.Han blei bortført fra kjøpesenteret og seinere drept og det var to gutter på TI ÅR som hadde gjort det.Da de to guttene blei spurt om hvorfor de hadde gjort det svarte de at de var lei av å stjele sukkertøy,de ville stjele noe annet og dessuten hadde de gjort det fordi at de kjedet seg.

Om du vil se hele historien,politiavhør,folks reaksjoner nå som de to guttene settes fri(18 år)og hva som egentlig skjedde,fortalt med guttenes egne ord kan du søke på youtube "Shattered lifes",det er mange rystende og triste historier å finne der til ettertanke for alle.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

01.04.2012 kl.20:36

Thea Emilie:

Ja,det er helt forferdelig.Det var historien til Kristoffer, som nå er kommet i media igjen på grunn av rettsaken mot moren og stefaren,som fikk meg til å gå inn på sidene til "Shattered lifes".Der ligger utallige lignende historier.

En slik grusom og rystende historie er en for mye,men det finnes dessverre tusenvis på tusenvis over hele verden.

Hva som får voksne til å torturere og drepe barn og hva som får BARN til å torturere og drepe andre barn tror jeg ærlig talt at man skal være glad for at man ikke forstår.

Hilsen synskepeggy.

trygvesaa

02.04.2012 kl.09:33

Tankevekkende og trist. Menneskeheten på sitt verste.

Inger

02.04.2012 kl.12:11

På tide at folk ser litt lengre en sin egen akse.

Livet er ingen dans på roser, hverken for barn eller voksne der ute i verden.

det er mange av livets mørke sider, som aldri kommer på overflaten.

Og da sitter folk her i landet å syter over filleting.

jeg blir skremt over egoismen til enkelte.

God påske.

Iceman

02.04.2012 kl.13:57

Hei Synskepeggy! :-)

Dette er rystende og grusomt.Stakkars disse uskyldige og forsvarsløse barna som ble utsatt for slike avskyelige handlinger.

Slutter meg til det du sier Synskepeggy, la det aldri skje igjen............

Toril

02.04.2012 kl.21:11

Huff!:( Jeg får kjempevondt når jeg ser hva slags grufullheter som de stakkars uskyldige ungene har blitt utsatt for! Hvordan er det mulig? Hvem kan finne på å gjøre noe slikt med uskyldige og forsvarsløse unger?

Dette må ikke skje!

Ønsker deg en kjempefin mandagskveld!:)

Bloggklem fra Toril

Anne Marie

03.04.2012 kl.08:23

Dette er det som når frem til media, tenk på alle sakene som ikke gjør det - hvert minutt er det barn som lider. Det er store mørketall også i Norge - og vi har faktisk et ansvar hver og en av oss til å melde fra og stå opp for barn og andre som blir mishandlet. Heller en telefon for mye enn en for lite.Bra tema dette - og det trengs at folk våkner opp fra dvalen sin.

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2012 kl.12:04

trygvesaa:Hei,hei.

Ja,menneskeheten på sitt verste,det er ikke mer å si om det.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2012 kl.12:20

Inger:Hei igjen IngerJ.

Jeg er så enig med deg her,at jeg kan ikke få sagt det.

Jeg skulle ha skrevet mye mer,men sier bare at jeg blir flau,ille berørt og fortvilet mange ganger over hva man velger å fokusere på (også her på blogg).Egoisme og fokus på små bagateller er en FOLKESYKDOM som burde vært ryddet av veien for lenge siden.Tenk om alle kunne brukt litt tid,fokus og irritasjon over andre på å fokusere på denne saken (eller andre grusomheter fks.dyremishandling)kanskje da kunne man gjort en forskjell for noen.

JEG har tro på den kollektive GODE tanke og den kollektive GODE intensjon - jeg tror at den kan utføre mirakler,så hvorfor ikke prøve...

God Påske,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2012 kl.13:06

Toril:Heisan,Toril.

At noen får seg til å gjøre slikt mot noen og iallefall små forsvarsløse barn er utenfor min fatteevne og det er jeg glad for,jeg vil rett og slett ikke forstå dem som gjør slikt og hvorfor de gjør det.

Saken om James i England rystet meg voldsomt,det var fryktelig å se på avhørene av de to guttene,voksne hardbarkede politifolk måtte bytte på å avhøre dem,det blei for mye for de "tøffe" gutta og de gråt åpenlyst da de hørte på de to barnas forklaring på hvorfor og hvordan de hadde drept den lille gutten.

Så var det Baneheia,de to små jentene på badetur, og den lille Bjørnar på tre år som blei bortført da bestemoren hadde tilsyn med ham.Og utallige flere,går du inn på youtube og søker på "shattered lifes" finner du hundrevis av grusomme, lignende saker.Det skulle ikke vært mulig...

Ha en fin dag,Toril.Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2012 kl.13:14

Iceman:Hei,hei,Iceman.

Dette er bare noen tilfeldig utvalgte (utenom den øverste)videoer fra youtube,det er mange hundre flere lignende.

Kristoffersaken BØR være den siste,hvordan er det mulig at besteforeldre,venner,skole og øvrig nærmiljø kunne "se mellom fingrene" med slik grov vold mot et barn.At ingen visste holder ikke som grunn for meg,det er nok heller FEIGHET som er årsaken til at ingen greip inn,men det holder ikke som grunn det heller for meg.Det er utilgivelig det som har skjedd med Kristoffer og alle andre barn som deler hans grusomme,tragiske og triste skjebne.

Det er forferdelig og grusomt og jeg kjenner at jeg blir fortvilet og lei meg nå mens jeg skriver...

Ha en fin dag,Iceman.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.04.2012 kl.13:27

Anne Marie:Heisan.

Jeg kommer til å gjenta meg selv til det kjedsommelige (også her på blogg)i forsøk på å få folk til å våkne opp.Jeg vet at det kan se nytteløst ut,i alle fall når man ser hva folk flest og bloggere flest er opptatt av og skriver om,men jeg har som et av mine absolutte motto i livet og i bakhodet hele tiden historien om jenta,presten og sjøstjernen.Jeg har stor tro på prinsippet i den nydelige historien og jeg vet (av erfaring) at det funker.

Så jeg kommer til å fortsette å skrive om slike triste ting og annet trist,for jeg har udiskutabel tro på at en eller annen gang, ett eller annet sted leser den "rette" det jeg har skrevet,så leser en til og en til og en til....Og til slutt har man klart å flytte mange steiner...

Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits