Kunne du ha drept hunden din og så spist den ?

Hvor desperat må man være for å kunne gjøre noe sånt ? Uansett hvor desperat situasjonen er og uansett hvor sulten man er så er jeg blandt dem som aldri kunne gjort noe slikt.Jeg vet at jeg heller hadde dødd av sult enn å drepe hunden for så å spise den.

Jeg hørte nettopp om en mann som gjorde det under svært tragiske omstendigheter,han drepte hunden (med sløvt redskap) og forsøkte etterpå å spise den.

Det som er enda mer tragisk i denne historien er at drapet på hunden var helt unødvendig.Det viste seg at da mannen skulle spise var han så utsultet at han ikke greide å holde på maten,han fikk ikke,som han hadde trodd,gjort seg nytte av næringen hundekjøttet kunne gitt.

Mannen hadde gått seg vill i jungelen,det eneste selskap han hadde var hunden,som først var kommet vekk fra ham,men seinere dukket opp igjen.Da mannen oppdaget svakhetstegn hos hunden på grunn av for lite mat og drikke,bestemte han seg for å drepe den og spise den i forsøk på å redde livet selv.

Mannen overlevde,men det var ikke på grunn av at han drepte og forsøkte å spise hunden...

Hilsen synskepeggy.

24 kommentarer

bluecolour

06.04.2012 kl.12:53

Herregud. Stakkars hund. Når jeg tenker at noen kunne ha gjort det til hunden min, eller alle andre hunder, blir jeg helt kvalm.

cecilie

06.04.2012 kl.12:53

fælt ! kunne alfri drept min eller noen andres hund ! de er treofaste,heller sulten sammen med hunden enn uten hund :(

AdamLambertNorway

06.04.2012 kl.12:54

Uff.. noe sä grusomt!! :O

Natalie kristoffersen

06.04.2012 kl.13:04

Off, grusomt!

petine

06.04.2012 kl.13:08

herregud!! stakkar!! Hadde ikke en gang drept en fugl som levde i jungelen for å få mat!! Jeg vil heller gitt meg selv til hunden! Eller sultet sammen med den. Dessutten er det masse man kan spise i jungelen! irriiterte meg dette altså.

hvor leste du dette??

Eirin

06.04.2012 kl.13:09

Så grusomt! Kunne aldri ha gjort det ;o

Anniken Bævre

06.04.2012 kl.13:14

Åh, så fin blogg du har! du er utrolig flink :) keep up the good work!

- hadde vært utrolig koselig med en kommentar tilbake!

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:24

Anniken Bævre:
Takk så mye for det :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:25

Eirin: Hei,hei.
Helt rett,grusomt er det og jeg kunne aldri ha gjort det jeg heller !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:28

petine: Hesan.
Jeg forstår ikke hva han mannen tenkte på,jeg heller...
Jeg såg en dokumentar på tv om dette for noen par dager siden.
Må vel tilføye at mannen hadde vrangforestillinger og "syke" tanker om det meste på grunn av at han var rammet av malaria.Men for meg unnskylder det ikke at han drepte hunden sin.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:29

Natalie kristoffersen: Hei,hei.
Ja,grusomt - det er ikke mer å si om det..
Hilsen synskepeggy.

Lisa-Marie

06.04.2012 kl.13:31

Kunne aldri ha gjort noe sånt, om jeg omså måtte dødd av sult.. Nei, huff. Aldri.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:32

AdamLambertNorway: Heisan.
Forferdeligt og grusomt,ja.
Moralen her må jo være at når man tror at man ikke har annet valg,så har man det allikevel,det er bare et spørsmål om å se at man faktisk alltid har annet valg enn det mest opplagte..
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

06.04.2012 kl.13:34

Roald Amundsen og hans menn gjorde det samme da de gikk til sydpolen for 100 år siden, så er man i det rette miljøet og behovet er der ja da kunne de fleste av oss gjort det. Men i vanlige omgivelser er det helt uaktuelt.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:34

cecilie: Heisan.
Jeg hadde sultet sammen med hunden jeg også.Jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde klart å drepe den og spist den.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:38

bluecolour: Hei,hei.
Ja,stakkars hund.Jeg skulle ønske at jeg aldri hadde sett det programmet,jeg går å tenker på sånt i flere dager etter å ha sett det.
For meg kommer det ikke på tale å drepe noe form for liv.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:43

Lisa: Hei,hei.
Jeg hadde nok sultet ihjel,jeg også,sammen med hunden...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.04.2012 kl.13:52

Bjørn:
I noen deler av verden er hund og katt regnet som delikatesser på tallerkenen,men det gjør det ikke mer akseptabelt av den grunn.
Å ha et behov (som Roald Amundsen og hans menn hadde) er ikke det samme som å tro at man har et behov.Det er jo nettopp det som gjør denne historien om mannen i jungelen dobbelt tragisk.Han fikk ikke gjort seg nytte av å prøve å spise hunden.Og jeg er helt enig med en kommentar lenger oppe her,det er mer enn nok å overleve på i jungelen - det er om man har godt nok kjennskap til miljøet man ferdes i.
At den stakkars hunden måtte bøte med livet (på en så lite human måte som den blei) var helt unødvendig.
Det er det tragiske her.
Hilsen synskepeggy.

Ida Kolbjørnsen

06.04.2012 kl.13:53

NEI! herregud...

mammaen til Anna

06.04.2012 kl.14:06

Når man er i den situasjonen så tenker man nok helt annerledes på det. Ikke at jeg ville spist hunden !

Bjørn-Ivar Bråten

06.04.2012 kl.15:27

Joda vet det er delikatesser andre steder i verden. Ikke at jeg kan tenke meg å spise det om jeg ikke blir nødt til det. Men vi mennesker er da skrudd sammen slik at i ekstreme siruasjoner så gjør vi det meste for å overleve. I noen tilfeller har vi da spist hverandre slik som de som overlevde flystyrten i Andesfjellene i sin tid. Veldig ekstremt men de måtte det for å overleve, hadde de hatt hunder i lasten hadde nok de og blitt spist.Her i landet spiser vi gris, mens i midtøsten er gris anset som for skittent å spise. Og de syns vi er rare som spises gris og vi syns noen er rare som spiser hund. Ingen er like på matfronten for å si det enkelt.

Anne Marie

06.04.2012 kl.20:28

Mennesker har spist mennesker i ekstreme situasjoner. Jeg tror ikke jeg hadde spist hverken hund eller menneske - men når mennesker er desperate så vet en ikke hva som skjer med en, jeg tror ikke jeg vet svaret - jeg tror jeg vet det, men er ikke sikker.

Julie Viken

08.04.2012 kl.22:23

Grusomt, jeg hadde aldri kunne gjort noe slikt! :(

victorialarssen

10.04.2012 kl.10:30

Kunne jeg aldri aldri gjort!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits