Ett spørsmål,hva skulle det ha vært ?

Om man var så heldig å få stille sin skytsengel,hjelper,åndelige guide ett spørsmål,

hva ville man spurt om ?

Hva tror man selv er det viktigeste spørsmål man har og som man ønsker svar på ?

I hele mitt liv har jeg bare hatt ett spørsmål og det har jeg alltid fått svar på,ikke nødvendigvis det svaret jeg trodde at jeg ville få,men alltid det rette.

Hva tror man spørsmålet er ? Tør man gjette....

Hilsen synskepeggy.

 

4 kommentarer

IEvasDrakt

09.04.2012 kl.21:23

Jeg ville vel spurt "Hvem er jeg?" eller "Hvordan kan jeg best utføre min oppgave her på jorden?". Tror jeg....
Åh, det ville vært vanskelig å bestemme seg for hva det ene spørsmålet skulle ha vært!! :) Jeg har SÅ mange spørsmål. Men et spørsmål jeg kanskje ville ha stilt er f.eks. "Hva er meningen med livet mitt?"

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.10:06

IEvasDrakt: Hei,hei.
Det er ikke lett,det er så og si umulig å kun få stille ett spørsmål.
Jeg har alltid spurt om å få innsikt i alt jeg ikke forstår - og det får jeg - og med forståelse kommer det alltid svar på en rekke andre spørsmål også som fks.meningen med livet.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.11:33

Camilla: Hei,hei.
Be om innsikt i ting du ikke forstår.Da vil du få mange svar på mange spørsmål.
Det er slik at,om du spør vil du få svaret på det første spørsmålet på ditt neste spørsmål og neste og neste....Det er slik fordi at man aldri skal slutte å spørre og undre seg for det er da,når man ikke spør,eller slutter å spørre ,meningen med livet blir borte eller vanskelig å finne.
Hilsen synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits