Neste generasjon Krekar - Stå på !

Neste generasjon Krekar vil også ha sin del av oppmerksomhet og "berømmelses"-kaka.

Den skal tidlig krøkes....tror mullaen har forstått det og "oppdratt" sine etterkommere godt,i god mulla-stil kan man vel si.

Kan man ane oppmykning av kvinnesynet når nå en kvinne har "fått lov til" å uttale seg offentlig.....Kanskje betingelsen for at kvinner får ta seg slike "friheter" er at "uniformen" Hijab og Burka sitter som "støpt"på dem....

I en kronikk i VG i dag hevder datteren av den omstridte mulla Krekar at faren er dømt på grunn av hvem han er,og ikke på grunn av ytringene han har kommet med.

Les kronikken her :

--------------------------------------------------------------------------

 

Kronikk: Ytringsfrihet for alle?

Min far har vært gjennom en turbulent tid her i Norge. Mye har gått imot ham. Jo mer han prøvde å forklare seg, desto flere uttalelser ble blåst opp av media for å få flere seere eller lesere.
 
Derfor har han ikke vært populær i Norge. Ikke hans uttalelser, og ikke ting han synes og mener.

Forklare islam

KREKAR: Det er Mulla Krekars datter som har skrevet kronikk om faren i VG. Foto: JØRGEN BRAASTAD


Min far kritiserte Saddam i hans mest brutale tid, og måtte flykte. Han kritiserte Khomeini i Iran og måtte flykte. Han har ikke prøvd å tilfredsstille ledere eller land hvis det er i strid med hans tro og meninger. Det er vel blitt klart gjennom hans uttalelser. Han er ikke som enkelte muslimer som bare bukker og nikker på ordre fra media og nordmenn. Denne siste saken oppleves ikke forskjellig fra tidligere. Far har forklart noen prinsipper, ikke for å tilfredsstille noen, men for å forklare islam. Dommeren bekreftet at uttalelsene ikke vanligvis vil være regnet som drapstrusler (VG 26/3). Far blir dømt på grunnlag av hvem han er, ikke hvilke ytringer han har kommet med. Media blåser opp sakene, og ord blir dratt ut av sammenheng. Så spørsmålet er egentlig om ytringsfrihet finnes for folk som ikke har samme meninger som «vanlige nordmenn».

«Fjordman»

Det handler om noen kurdere som har brent vår helligste bok. Krenket den på verst mulig måte. Hva sier islam om dette? Og det handler om min fars analyse av hva som kan skje hvis han ble sendt tilbake. Da gjelder prinsippet med øye for øye han har forklart, noe som ellers er kjent i kristendommen. Man kan trekke parallellene til «Fjordman» som har kommet med ekstreme uttalelser og var inspirator for Breivik. Men han ble ikke tiltalt for noe. For det er tross alt ytringer det er snakk om. Det er trist å se at muslimer ikke svarer i debatter der islam blir angrepet. Siv Jensen sier at islam er mot alt Norge holder kjært. Abid Raja og Shoaib Sultan var stille da Jensen sa dette i NRK Debatten. Da mener jeg de godtok at islam er mot demokratiets prinsipper. Dette skal i hvert fall jeg benekte. Hvordan kunne de godta det? Hvor var muslimene da kurderne brant koranen? Hva gjorde de for å forsvare koranen? Hva var forskjellen mellom karikaturtegningene og koranbrenningen? Hvorfor tok ingen avstand? Var det ingen av de fremtredende muslimene i Norge som hadde en mening før saken handlet om Krekar?

Far fikk et sikkerhetsopplegg rundt seg etter drapsforsøket i januar 2010. Men når han ville demonstrere mot brenning av koranen ble han truet av politiet. De sa han da skulle miste sitt sikkerhetsopplegg. I seg selv har dette ikke vært noe han har tatt tungt. Men poenget er at når han skulle delta på en fredelig og rolig demonstrasjon mot brenning av koranen og ytre seg, ble han straffet for dette. Det er et resultat av alle disse hendelser som har ført til at rettsstaten i våre øyne er virkelig svekket. Det er da vi forsto at demokratiet ikke gjelder for alle, dessverre! Politikere har presset rettsapparatet i denne saken. Politiet truer en som vil ytre seg i en fredelig demonstrasjon. Når dette kan skje, kan man jo lure på om også korrupsjon har funnet sted i Norge.

Kurdistan

Hvor var rettsstaten, myndighetene, politikerne og media den dagen mannen som forsøkte et attentat mot min far ble løslatt i Norge? Politiet hadde konkrete bevis! Hvorfor var det ingen som forsvarte rettsstaten da? Igjen er det viktig å presisere for alle at dette er en mann som aldri har ønsket å bo noe annet sted enn sitt eget land. Slik har det vært siden han måtte flykte i 1982. Min far har alltid ønsket å returnere dersom forholdene tillater det. Ingen ønsker å bli flyktning på grunn av frykt for eget og familiens liv. Derfor har han holdt seg til kurdiske nyheter og ikke norske nyheter. Han har forholdt seg til ting som skjer i Kurdistan og ikke i Norge. Derfor har han ingen politiske mål her i Norge, men bare et ønske om å fortsette kampen i Kurdistan. Altså ingen innføring av sharia i Norge eller noe snikislamisering. De fleste muslimske flyktningene vil reise hjem så fort det lar seg gjøre. De er ikke annerledes enn andre flyktninger som tilstreber forbedring i sitt hjemland. Derfor har min far takket for den beskyttelsen Norge har gitt ham. Men det betyr ikke at han skal gi avkall på sine mål mens han bor her midlertidig. Han har forholdt seg til norske lover, og respektert dem. Selv om han, som alle andre, er uenig i noen av dem, og ikke liker andre.

Kjemper sin sak

Så lenge han ikke bryter norske lover, kan han vel kjempe for sin sak. Er det bare at det er en islamistisk tankegang som teller? Er det greit å støtte kommunistiske kurdere, men ikke muslimske? Hadde han vært en tamil som hadde akkurat samme mål, hadde saken vært annerledes. Han ville da blitt betegnet som forkjemper for å fri sitt land. Far har ikke gjort noe ulovlig i Norge eller andre steder i verden. Likevel kunne et demokratisk land som Norge si han er en fare for rikets sikkerhet. Vedtaket om fare for rikets sikkerhet var bare et skalkeskjul etter at myndighetene ikke fikk far dømt på noe vis. Dessverre så har både media og politikerne sørget for at man alltid skal svartmale praktiserende og rettroende muslimer. De fremstiller det som om det er farlig å være praktiserende muslim. Hvorfor det? Fordi de blir flere for hver dag som går? De gjør ingen skade, de har bare at annet syn enn andre. De tvinger ingen til å mene det samme som dem. Kan man ikke i et demokratisk land som Norge mene dette uten å bli stemplet som farlig?

Mulla Krekars datter har skrevet denne kronikken.

 

 

Hilsen synskepeggy.
 

29 kommentarer

Hildur

09.04.2012 kl.18:26

Leste dette for en halvtime siden.. Men er ikke han ønsket for mord i flere land? Trodde mord var ulovlig jeg? :P

Inger

09.04.2012 kl.18:42

Ikke godt å si hva han er dømt for, og hvorfor de ikke tørr å sende han ut av landet.

Tror nesten jeg er enig med datteren hans Mulla.

Bjørn-Ivar Bråten

09.04.2012 kl.23:33

Hun benytter jo bare den yttringsfriheten vi har her og det er jo helt greit det. Lurer egentlig på hva som er så farlig med den karen som minner litt om nissen igrunn.

victorialarssen

10.04.2012 kl.10:27

Han er jo terrorist, han står på Fn sin terrorliste, og det han sa til Erna er ikke ytringsfrihet det er direkte trusler, og selv om ikke han gjennomfører dem, så gjennomfører gjerne tilhengerne hans dem. Mannen er og blir en trussel, så lenge han holder på slik som han gjør.

Inger

10.04.2012 kl.19:15

Så lenge Krekar ikke har gjort noe galt, så kan jeg ikke se at de har noen grunn til og plage folk slik. Det er folk som har kommet med verre trusler en det Krekar har sagt, og har ikke engang vært anmeldt, det sier vel litt om at er du mørkhudet og fra et annet land, og sier din mening, så er du terrorist i mange Nordmenns øyne. Så jeg kaller dette Rasisitisk.

Bjørn-Ivar Bråten

10.04.2012 kl.19:22

Viktoria larssen: slik du ordlegger deg kan jeg ved å drepe noen i Jesus navn(ikke at jeg gjør det, liker ikke vold, og er ikke i stand til å utøve det selv på noen måte) så gjør jeg Jesus til en terrorist. De som gjennomfører ugang er de som må tas for ugangen og ikke de som bare er svære i kjeften. Kan ikke se at denne nissen har gjort så mye annet en å prate her i landet ja og holde seg mye hjemme å holde på på internett. Men det er det jo mange av oss og som gjør.

Livet mitt som klarsynt.

10.04.2012 kl.19:38

Inger: Hva er rasistisk,IngerJ ?
Det var ikke rasistisk ment å legge ut den kronikken til datteren.Det var fordi at jeg såg noen par (minst) faktafeil der.
Mulla Krekar har en dødsdom på seg i det landet han kommer fra.Selv sier han, i forbindelse med dom for trusler og påfølgende fengselsstraff,øye for øye - tann for tann.Vel,han har en dødsdom over seg,så hva tror du ?
Det er faktisk ulovlig og gir grunn for straffeforfølgelse her i landet å true navngitte personer (og ikke navngitte) på livet.
Er fristet til å tro at du mener at det er greit at han slenger om seg med drapstrusler og rasistiske ytringer mot nordmenn spesielt og hele vesten generelt.Kanskje du mener som B.I.B lenger oppe her at han er en helt ufarlig nisse.
Det trodde man om mange før ham også - og det å tro at noen var helt ufarlig viste seg å bli en av de største feil man gjorde og ingen har fjerneste anelse om hvor mange liv tapt på grunn av avdramatisering og ufarliggjøring.
Jeg er for ordens skyld totalt motstander av krisemaksimering,men det betyr ikke at jeg ikke forstår at noe er svært galt og skurrer veldig hver gang en viss person (uønsket i Norge) får fokus.
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

10.04.2012 kl.22:24

peggy: "Pastor" Krekar har ikke gjort annet enn å være stor ikjeften her på berget og media har hauset han opp. Hver gang denne skjeggete "pastoren" fiser står det omtalt i tabloidene og danner bakteppe for reklamefinansierte tv stasjoners debattprogram som ikke er spesielt nyanserte, derav er det disse som krisemaksimerer karen. Når jeg konsekvent kaller han pastoren er det bare fordi Mulla er en slags prestetittel som krever 3 års utdanning iflg. min Iranske kilde. For meg, deg og denne Inger utgjør han like lite trussel som en mus. han har det bare i kjeften og selvfølgelig blir han jo inspirert ved at media følger han i nesten alt han foretar seg. Kjendisstatus er det neppe bare unge jenter som drømmer om. Tror han elsker sine 15 minutters berømmelse og kan liksom ikke se hva som er så farlig med det. Av dette bør du vel og se at jeg tar ikke pastor Krekar seriøst.

ufo

10.04.2012 kl.22:29

Synes vi burde ha strengere regler om hvem som får slippe inn i landet. Jeg mener at vi burde kaste ut alle utlendinger som begår straffbare handlinger.

Mulla Krekar burde ha blitt sendt ut av landet vårt. Han har ikke gjort noe uloverlig enda,men han har oppfordret til vold og terror og jeg tviler ikke på at han er i stand til å begå terror. Jeg er selv i mot rasisme,men jeg blir beskymret når slike som Mulla krekar får komme inn i landet.

Bjørn Ivar bråten

Synes du det er greit at han kan true med terror? Kaller du det ytringsfrihet? Ja han er i sin fulle rett til å ha sine egne meninger. Men trusler er faktisk forbudt,han har jo truet med terror hvis han blir tvangsutsendt av Norge. Er det slike folk vi vil ha i Norge? Eller vil vi ha invandre som er vilig til å bidra i det Norske samfunnet. Jeg ville ha valgt det siste.

Desuten så er det slike som krekar som skaper rasisme mot muslimer i Norge. Når han oppfordrer til vold og vi hører at folk støtter han har vi mennesker lett for å legge alle under en kam.

Bjørn-Ivar Bråten

10.04.2012 kl.22:49

Ufo: det jeg sa om ytringsfriheten gjaldt det hans datter skrev i sin kronikk og at HUN bare brukte sin ytringsfrihet, har ikke uttalt meg om hans bruk av den samme friheten. Og som jeg og tydelig sier så tar jeg ikke "pastor" Krekar seriøst jeg mener bare han er en storkjeftet pr kåt kar som media hauser opp. Blir og lei av å høre diverse politikere som mener vi ikke gjør nok for å hive denne fjellpastoren ut av kongeriket. Det er ikke vi som kan oppheve dødsdommen som henger på han men andre myndigheter. Så derfor syns jeg det bare blir vås når div politikere klager på slikt. Og vi som land har da vitterlig forpliktet oss til å ikke sende ut dissidenter som risikerer dødsstraff. Forstår hva du mener med at det skapes rasisme mot muslimer p.g.a av pastoren, men de som aspirerer til tittelen rasist tenker gjerne ikke lengre enn nesa si og generaliserer alt de kommer over om du forstår hva jeg mener. Liker dårlig at vi har det for travelt med å sende ut folk av landet, særlig barn. Isteden for kriminelle fra andre land. Men jeg blir ikke rasist av den grunn. Det blir på en måte like dumt som å gi hele den norske befolkningen skylden for 22 juli.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.09:56

Bjørn: Det er mulig at du ser på mullaen som en helt ufarlig nisse,men jeg kan ikke tro at noen står på FNs terrorliste,forhatt og nektet innreise i flere land og dømt til fengsel, samt har en dødsdom hengende over seg om man er helt uskyldig.
Jeg syns det er helt flott at datteren til mullaen bruker ytringsfriheten,det er sånn det skal være,men skal man bruke ytringsfriheten er det jo viktig å være mest mulig objektiv og det er ikke datteren i i kronikken sin.Men tiltross for at hun tydeligvis er svært feilinformert ang sakens fakta så forstår jeg hennes ståsted veldig godt,hun vil forsvare sin far og det er hun i sin fulle rett til å gjøre,det er helt naturlig å ville forsvare sin far.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.10:02

Hildur: Heisan.
Han står i alle fall på FNs terrorliste.
Om han er ettersøkt for mord i flere land vet jeg ikke,men han har en dødsdom på seg i det landet han opprinnelig kommer fra så...
De fleste land i verden vil ikke vite av fyren og vil ikke ta i mot ham,det er en grunn for det..
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.11:27

ufo: Hei igjen,ufo.
Jeg er helt enig med deg,strengere regler for hvem som får komme inn i landet,samt fortgang i å sende ut dem som ikke får være her (uansett grunn) hadde hjulpet enormt.
Alt begynner med en selv og tanken så det at mullaen kan oppfordre (gjentatte ganger) til terror,vold og til og med drap tyder på at han har en svært lav terskel for å utføre slike handlinger selv,er man ikke voldelig av natur er alt som har med vold å gjøre et totalt ikketema.
Man vet ikke hvor man har denne mullaen og at man ikke har sendt ham ut av landet for lenge siden,er for meg en gåte,det kan kun være feighet fra myndighetenes side som er årsaken.
En ting er helt sikkert,Erna hadde fått ham ut av landet for lenge siden,KUN signatur manglet da Erna måtte gi fra seg vervet som ga henne myndighet til å "utføre oppdraget".
Ha en fin dag,ufo.Hilsen synskepeggy.

Inger

11.04.2012 kl.12:39

Ja jeg mener han er en ufarlig NISSE han Krekar, for oss, så lenge vi ikke plager den mannen unødig.

Og hver-gang noen med annen hudfarge gjør noe galt, så hujes og ropes det over en.

Er vel det som gjør oss mennesker UNIKE, vi tenker ulikt, og er ikke enig i hverandres tanker. TAKK GUD for det:))

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.13:19

Inger: Hei igjen,IngerJ.
Det er mulig du har rett,at han er en ufarlig nisse han der mullaen ?
Men jeg forbeholder meg retten til ikke å være enig i det.
Man har sett hva "ufarlige" og "harmløse nisser" har fått seg til å gjøre før - og man vil få se det igjen.
Uten sammenligning forøvrig (med mulla-greiene) kan man jo bare nevne skolemassakrer,mest i USA,men også i andre land.Syns å huske at man omtalte disse massemorderne som "harmløse stakkare" som tilsynelatende ikke kunne gjøre en flue fortred - helt til gjerningen var gjort.
Lista er kilometervis lang over "harmløse" mennesker som har utallige tragedier,drap,vold osv på samvittigheten.
Selv mener jeg at en viss (føre dette) president (navn ikke nevnt) er den største massemorder verden har sett !
Skinnet bedrar...
Ha en fin dag,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Inger

11.04.2012 kl.13:48

Vel, det finnes vel noen som tar like mye liv som navn ikke nevnes, men som ikke kommer frem i lyset.

verden besto , før vi ble født.

Og alle har livets rett til og ha forskjellige meninger;)

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.14:06

Inger:
Helt sikkert,men poenget er at de alle har hatt en ting til felles og det er at de alle har fremstått som "helt harmløse" og "ufarlige".
Jeg kan aldri tenke meg at navn ikke nevnes hadde blitt valgt til noe som helst verv noen steder om man hadde visst dengang hva man nå vet....De verste er de som begår grusomme forbrytelser mot tusenvis av mennesker fullt lovlig og med loven i hånd.
Er enig i - og sånn må det være - at alle har livets rett og det har også alles meninger,og noen meninger må man da få mene er i overkant naive.
Som sagt,skinnet bedrar..
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

11.04.2012 kl.21:22

Peggy det du sier om Erna Solberg er direkte feil. Erna eller Jernerna som noen kaller henne kunne ikke signere utsendelsesordren p.g.a. av at den borgelige regjeringen måtte ta sin hatt å gå. Sanheten er at (som jeg har nevnt tidligere) Norge har undertegnet en avtale som forplikter oss til ikke å sende ut dissidenter som har dødstraff hengen ved seg eller som risikerer å bli drept ved ankomst dit vi finner ut at vi skal sende dem. Og så lenge Irakiske myndigheter ikke kan garantere pastor krekar at så ikke vil skje så kan ingen sende han ut enten du heter Siv, Jerna eller Jens. Så enkelt er det.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.22:03

Bjørn: Ja,det var akkurat det jeg mente.Erna fikk ikke signere fordi at den borgerlige regjeringen måtte ta sin hatt og gå - så jeg tar ikke direkte feil,men kan tolkes som feil da jeg ikke samtidig begrunnet hvorfor.
Kan også opplyse deg om at den irakiske regjeringen HAR garantert for mullaens sikkerhet om han skulle vende tilbake.Garantien er forelagt den norske regjeringen,men den garantien blei vel ikke tatt til følge og seriøst av norske myndigheter på grunn av hvem garantien var gitt til.En garanti er en garanti samme hvem den blir overlevert til og irakiske myndigheter visste utmerket godt hva mottakerne skulle med den og de visste også hvor den garantien skulle og hva man håpet på å oppnå med den,men uansett,dessverre, mullaen er her enda.Dette er ikke feil !
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

11.04.2012 kl.22:15

Nå leser du det jeg skrev slik fanden leser bibelen men du om det. "Jerna"(som jeg ynder å kalle henne) Satt ganske lenge med utsendelsespapirene før Krf og Høyre måtte gå av. Og papirene ble ikke signert grunnet avgang men mangel på garanti. Og den garantien du nevner er vel ikke verd papiret den er skrevet på siden han fremdeles er her. Men Fyren plager ikke meg annet enn at han får litt vel mye sendeflate og medieomtale for bare å være svær i kjeften, jeg mener han har jo ikke akkkurat funnet opp kruttet eller utrettet stort der han satt i en eller annen leilighet.

Livet mitt som klarsynt.

11.04.2012 kl.22:31

Bjørn: Jeg tror ikke at grunnen til at mullaen fremdeles er her er at garantien som blei gitt ikke er verdt papiret den er skrevet på,men det er lett å bruke det som unnskyldning så lenge mullaen fremdeles er her.Det er nok helt andre grunner for at han fremdeles er her enn spekulasjoner om hvorvidt garantien for mullaens sikkerhet ikke er verdt papiret den er skrevet på.Det blir for dumt og er heller ikke riktig.
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

12.04.2012 kl.18:02

Ja hva tror du grunnen er da?

Livet mitt som klarsynt.

12.04.2012 kl.21:28

Bjørn: Feighet,feighet og atter feighet,det er grunnen,men hvem som er feig,det kan man diskutere i det uendelige,det eneste som er helt sikkert er at noen er det i alle fall som er feig...
Jeg vet hvem jeg mener det er...
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

12.04.2012 kl.21:47

Vil vel ikke kalle det en saklig grunn til å ikke sende han ut, ikke at jeg gidder å bruke energi for å få han ut siden jeg ikke tar han seriøst. Men Jerna Må jo da og være feig om vi skal følge din tankerekke:)

Livet mitt som klarsynt.

12.04.2012 kl.23:44

Bjørn: Erna var/er vel den eneste som ikke har vært feig.Det er bare å følge historien tilbake så finner man nok av grunner for påstanden om feighet.Den offisielle saklige grunnen for at han "må bli" er at han risikerer dødsstraff,men nå er den offisielle saklige grunnen ikke gyldig lenger,da det er garantert for hans sikkerhet fra irakiske myndigheter.
Det er vel,for enkelte like greit å ikke ta han seriøst,akkurat som man ikke har tatt mange andre "helt ufarlige (livsfarlige) nisser" seriøst....
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

13.04.2012 kl.12:40

Men Jerna fikk han ikke ut hun heller og iflg. din påstand om at det er feighet som er årsaken er jo hun også feig, som følger internasjonale avtaler. Støre sier jo og at så snart det er mulig skal mannen sendes ut herifra samt at de lovnadene de har fått ikke er tilstrekkelig i forhold til de internasjonale avtalene vi følger. Det er nå slik saken står egentlig. At politikere fra ulike partier skylder på hverandre er jo ikke noe nytt, det gjør de hele tiden i forskjellige saker. Jan Tore Sanner sa i et debattprogram som ble sendt fra Bodø(var selv tilstede) at renta var kunstig lav og vi måtte regne med at den ikke kom til å forbli slik i overskuelig fremtid. Og da Norges Bank satt opp renta i 2008 (som Sanner forutså) fordi NB ville kjøle ned det norske forbruket. Var Sanner den først til å rope over seg om at det var regjeringens skyld at renten ble så høy--eller mer normal som vi vanlige folk sier. Slik er bare politikere de sier hva som skal skje og når det skjer uten dem i maktposisjoner hyler og bærer de seg. Faktisk helt uavhengig hvilket de tilhører, det er noe de gjør for å vinne oppslutning bare.

Livet mitt som klarsynt.

13.04.2012 kl.14:48

Bjørn: Erna er ikke feig,som du selv var inne på så måtte de ta sin hatt og gå.
Jeg er ikke i tvil om at om Erna hadde fortsatt så hadde mullaen vært historie her i Norge.
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

13.04.2012 kl.16:51

Eh nei ikke så lenge vi får gode nok garatier til å sende han ut så blir han værende, og nå iallfall fem år til:)

Bjørn-Ivar Bråten

13.04.2012 kl.20:22

Mener selvsagt at så lenge garantiene IKKE er gode nok blir han ikke sendt ut, men vi får se etter fem år i botsen.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits