Har hatt det travelt i det siste.

Når den fysiske helse av og til ikke er på topp slik man ønsker og derfor setter begrensninger i å utfolde seg praktisk,er det en fin anledning for å gjøre annet arbeid,mer på det psykiske og åndelige plan.Så her er et lite utvalg mentalt arbeid jeg har holdt på med i det siste.

Nå er jeg klar for neste steg og jeg legger ut bilder av den (store) utfordringen så snart jeg har startet på den..

Ha en flott søndag !! Hilsen synskepeggy.

 

6 kommentarer

Kristine

15.04.2012 kl.14:17

Heldigvis er det mye man kan gjøre for helsen generelt! :D

Bare å tenke over hva man putter i munnen har mye å si, ettersom kroppen er skapt til å kunne ta vare på seg selv, uten å bli syk hver gang den møter en mikroorganisme! :D

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.14:23

Kristine: Heisann !
Det har du helt rett i.Og den fysiske helse henger nøye sammen med den psykiske helse,det er et faktum,men fremdeles svært undervurdert.
Kroppen er helt utrolig,alt liv,faktisk.Bare ta et fantastisk instrument som det øyet er,om man virkelig går i dybden og prøver å forstå intelligensen bak et mirakel som fks.øyet er,så kan jeg ikke forstå at man fremdeles er på det stadiet at man diskuterer hvor/hva/hvem man (alt liv) kommer fra.
Hilsen synskepeggy.

Trygve

15.04.2012 kl.18:07

Det er meningen at man skal være syk med jevne mellomrom. Helsen vår avhenger faktisk av det. Vi skal møte bakterier, virus og mikroorganismer med takk, når de invaderer oss.

Sykdom har alltid vært en del av det levende liv. Da må vi akseptere det som den naturlige del dette er.

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.18:37

Trygve: Hei,hei.
Vel,ja jeg er enig i det.Og jeg beklager meg ikke heller over at jeg ikke er i toppform for tiden.Jeg syns noen ganger at det er greit at man er litt "hemmet",da får man bruke fokus på andre (for meg like viktige) ting,som man kanskje velger vekk fordi at man har det så travelt med å løpe fra det ene til det andre,når man blir "tvunget" til å holde seg mer i ro,ønskes ofte den muligheten for ro,ettertanke,meditasjon osv. velkommen.
Ett av mine absolutte motto i livet er at når det tilsynelatende ser ut for at jeg gjør minst,da er det jeg gjør mest.
Hilsen synskepeggy.

Trygve

15.04.2012 kl.22:00

Vi skal ikke streve etter å prestere, yte, tekkes andre. Vi skal leve med ett øye mot hverdagssyslene og ett i sidespeilet - mot tilværelsens virkelige innhold.

Vi bør strebe etter en eneste ting - å være større enn oss selv oftest mulig. Vi må vise evnen til tilgivelse, evnen til emparti og evnen til å vise det menneskelige fulle. Jeg viser til min 2 av fire levesetninger: "Hvilken rett har jeg til å kalle meg menneske, hvis jeg bare er meg selv nok?"

Prøv å legge frustrasjoner til side, og la årene hvile på livets elv. Da kan man hente kraften fra selve elvens dyp.

Dette vil jeg skrive et innlegg om på min blogg med det første.

Takk for at du leste.

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.22:35

Trygve: Hei igjen.
Jeg forstår akkurat hva du mener.Jeg vil svare deg med et sitat fra boken som jeg nettopp har lest (for første gang,men helt sikkert ikke siste) av forfatteren Caroline Myss.Det er mulig at det sitatet kan gi et annet,bedre perspektiv og dermed en bedre forståelse av det du skriver i din kommentar.Med fare for at jeg drar kommentaren din ett steg lenger ( inn i det åndelige "landskap",vil jeg allikevel ta sitatet med,da det passer så godt her,syns jeg :
" Jeg har tanker,men jeg er ikke tankene mine.Jeg har følelser,men jeg er ikke følelsene mine.Jeg har lyster,men jeg er ikke lystene mine.Jeg har ønsker,men jeg er ikke ønskene mine.Jeg har intens glede og ulidelig smerte,men jeg er verken det ene eller det andre av det.Jeg har en kropp,men jeg er ikke kroppen min.Jeg har et sinn,men jeg er ikke sinnet mitt.Alt dette kan betraktes,men jeg er den som betrakter.Alt dette kan man få vite noe om,men jeg er den som vet."
Jeg tror at når man fullt ut forstår hva dette sitatet egentlig sier så er man i ferd med å løsrive seg - det egentlige meg og det fører til at ingen ytre ting betyr så mye mer.Man får en behagelig følelse av at "verden får seile sin egen sjø en stund - uten meg - jeg vil bare observere,notere meg og lære,uten å reagere.
Forstår man fullt ut dette sitatet vil man automatisk føle seg større enn man er rett og slett fordi at egoet må vike for det som egentlig er meg.Og da skjer det ting....
Takk for at du delte.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits