Yrende liv - eller bare livlig fantasi ?

I denne boken tar den verdensberømte klarsynte Sylvia Browne leseren med på en rundtur  i Templene på den andre siden.

Ifølge forfatteren er det 24 Templer og alle har sin meget gode misjon,i alle Templene lærer man noe.Alle Templene har et tema,fks.arkivtemplet,visdommens tempel,meditasjonstemplet,rettferdighetstemplet.

Etter en grundig presentasjon av hvert enkelt Tempel,beskriver forfatteren hvordan man kan besøke disse Templene så ofte man ønsker fra denne siden.

Besøkene foregår under meditasjon og forfatteren beskriver inngående øvelsene man kan bruke.Jeg må si at jeg var skeptisk,men også nysgjerrig på om det faktisk lot seg gjøre.

Jeg var villig til å prøve og valgte meg ut to Templer jeg skulle prøve å besøke.Det første var arkivtemplet.Jeg hadde et spørsmål da jeg startet meditasjonen.

De to første gangene skjedde det absolutt ingenting,men den tredje gangen begynte det å skje ting.

Den andre meditasjonen jeg valgte å prøve var det forfatteren kaller kontakthallen.Jeg hadde et klart spørsmål og formål med å prøve å komme meg dit.

Denne gangen greide jeg det på to forsøk og fikk svar på mitt spørsmål.Jeg må tilbake dit flere ganger,da jeg har flere spørsmål,det er lettere å konsentrere seg om ett spørsmål og heller reise flere ganger.

Jeg må si at dette ikke er den beste boken jeg har lest av denne forfatteren,men det jeg kan si er at jeg har prøvd to av meditasjonene (og har tenkt å prøve flere) ,med et hav av tålmodighet,sterk vilje og god intensjon erfarte jeg at meditasjonene funket for meg og at det forfatteren skriver i boken om bla.yrende liv og aktivitet på den andre siden kanskje ikke er fri fantasi og tull og tøys allikevel.

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

Marthe Koksvik

19.04.2012 kl.19:38

hmm, kanskje jeg skal ta meg en titt?

- hadde satt pris på en kommentar tilbake :)

malin- kommentmerer tilbake

19.04.2012 kl.19:47

får litt lyst til å lese den !

Livet mitt som klarsynt.

19.04.2012 kl.19:50

malin: Hei,hei.
Jeg syns du skal lese den,jeg.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.04.2012 kl.19:51

Marthe Koksvik: Hei,hei.
Jeg syns absolutt at du må ta deg en titt.
Hilsen synskepeggy.

trygvesaa

19.04.2012 kl.21:49

Mmm...skeptisk til at det er mulig å "gå inn" i en verden av liv, liksom. Det er som prinsessen vår, som liksom fravrister engler alle hemmeligheter.

Det blir liksom for mye, begge delene...

lulltove

19.04.2012 kl.22:16

Hmmm. Jeg har så altfor lett for å gi opp halvveis..... Desverre :(

Livet mitt som klarsynt.

19.04.2012 kl.22:39

lulltove: Heisann.
Du deler nok den der med svært mange andre,det er synd i grunnen når man tenker på hva man går glipp av og ikke får oppleve.
Hemmeligheten er tålmodighet,tålmodighet og atter tålmodighet og et åpent sinn.Begge deler er det fullt mulig å lære seg,om man ikke har det som naturlige egenskaper i sin personlighet - slik som jeg har.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.04.2012 kl.22:45

trygvesaa: Hei,hei.
Det kan høres ut som om man går inn i en annen verden,det gjør man jo også,men samtidig ikke,man er begge steder på en gang og er fullt ut helt bevisst på begge - samtidig som man vet godt HVOR man er.
Englene og Martha er litt i meste laget for meg,jeg syns hun har dratt "englepratet" sitt litt vel langt og virker ikke lenger troverdig på meg.Ingenting er så dramatisk i virkeligheten som de kommersielle alternative representanter liker å få andre (ofte uvitende) til å tro.
Hilsen synskepeggy.

ufo

20.04.2012 kl.16:47

Høres spennende ut. Mediterer selv ofte,men har enda ikke opplevd noe spesielt under meditasjon. Det eneste jeg merker når jeg mediterer er at jeg føler kroppen begyner å vippe fram og tilbake,enda jeg sitter helt rolig. Merker også en kraftig virbrasjon og enkelte ganger opplever jeg å se bilder. Men svært sjeldent jeg opplever noe utenom det.

Ha en fin kveld:)

trygvesaa

21.04.2012 kl.08:04

Peggy; nettopp!

Livet mitt som klarsynt.

21.04.2012 kl.12:27

ufo: Hei,hei,ufo.
Det høres ut for meg som om du er på "nippet" til å få en ut-av-kroppen-opplevelse,men at du holder igjen.Du vet at selv om man mediterer så kan man styre hendelsesforløpet (til storr grad).
Å se bilder,steder og også personer (noen ganger "samtale") er meditasjon.Så lenge sinnet ditt forholder seg til noe annet enn det som er der du er,er du i en mediativ tilstand - dagdrømmer er også en form for meditasjon.
Det første som skjer når jeg "er ute å flyr" er at kroppen vibrerer og jeg får en følelse av vektløshet.På "turene" mine vet jeg som regel hvor jeg skal og hvem jeg skal møte,samtidig som jeg er fullt ut bevisst på hvor jeg er (fysisk).
Du må gi slipp og det lærer du deg gradvis,med meg skjedde det "av seg selv",men det er ikke alle som opplever det,de fleste må "jobbe" med saken - og noen får det aldri til.Sånn som du beskriver dine opplevelser vil jeg tro at du er ganske så nær en ut-av-kroppen-opplevelse selv,og når det har skjedd en gang - og du forstår hvordan det funker,og at det ikke er "farlig",vil du ønske å oppleve det samme igjen,etterhvert vil det skje "av seg selv".
For meg er det nok bare å lukke øynene før jeg får følelsen av "å fly",og ofte må jeg "stoppe meg selv" fordi at tid og sted ikke er helt riktig.
Prøv igjen,og igjen....så vil du lykkes og virkelig oppleve ting under meditasjon.
Ha en fin lørdag,ufo :).Hilsen synskepeggy.

ufo

22.04.2012 kl.12:37

Takk for svaret:) Jeg skal fortsette å prøve. Hadde vært utrolig artig med en ut av kroppen opplevelse. Skal prøve å få det til.

Men når du er ute av kroppen kan du reise hvor du vil,eller er du begrenset til denne dimensjonen vi er i nå?

Ønsker deg en fin søndag:)

Livet mitt som klarsynt.

22.04.2012 kl.15:10

ufo: ufo: Hei,hei,bare hyggelig det,at du spør.
Du kan reise hvor du vil,det er ingen begrensninger.Du vil oppdage at om du bestemmer deg på forhånd hvor du skal og evt.hvem du vil møte blir det lettere å "få det til" slik du ønsker.Etter noen ganger der du bestemmer deg for hva/hvem/hvor du skal,kan du fortsette med å ikke bestemme deg for noe som helst,men bare "flyte" med å se hva som skjer.
Ut-av kroppen-opplevelse forutsetter bare en ting og det er at du virkelig ønsker det og at du er avslappet og komfortabel med det.For meg er vibreringen og følelsen av vektløshet mer "skummel og ubehagelig" enn det å komme ut av kroppen,det er ikke ubehagelig i det hele tatt.
For å øve deg kan du tenke deg at du flyr til et sted du kjenner godt,kjenner veien dit godt,omgivelsene og evt.mennesker på det stedet (fks.stuen i ditt barndomshjem),merk deg alle detaljer store som små,merk deg også detaljer på veien dit.Til å begynne med kan det føles som om du sitter inne i en bil og kjører forbi kjente ting,men etterhvert vil du oppdage at du slett ikke sitter i en bil,det er du som flyr - frem og tilbake,nærmere noe du vil se nærmere på,stoppe opp eller fortsette,fort eller sakte osv.Kanskje du kan "se" en elv og at du flyr ved siden av elven,merker deg detaljer ved elvebredden,en råtten kvist,en spesiell stein,mose osv.Kanskje du kommer til en lysning med et stup der elven stuper utfor og blir en foss....bare følg etter,det er et godt tegn,du vil fly utfor(forbi) stupet
og du ser fossen munne ut i et hav under deg og når du ser opp vil du se storslått natur på alle kanter og du føler at du er over alt sammen.
Prøv dette og se hva som skjer.Kanskje tilbakemld om du vil, og fortelle hva du opplevde eller om du fikk det til.
Lykke til.
Ønsker deg en fin søndag også :) Hilsen synskepeggy.

ufo

24.04.2012 kl.16:15

Takk for tipset. Jeg skal gi tilbakemelding på om det gikk med en gang jeg har tid. Men det kan ta tid før jeg får prøvd det,siden jeg har mye å gjøre om dagen.

Ha en fin tirsdag:)

Livet mitt som klarsynt.

24.04.2012 kl.16:28

ufo: Hei igjen,ufo.
Det blir spennende å høre fra deg...
Ha en fin tirsdag du også :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits