Jeg er klar !!!

Det er helt rart,mange ganger,hvordan man blir styrt i riktig retning uten at man er klar over det selv.Jeg har lenge vært rastløs og utålmodig uten å vite hva det kunne være.Jeg er en sånn type person (heldigvis) at jeg hører,ser,leser og ellers observerer med mer enn mine fem sanser.Derfor var det ingen overraskelse for meg da det gikk opp for meg at denne boken,som jeg ved en rein tilfeldighet (uten tanke på å lese den med det første) tok med meg hjem etter å ha vært på besøk hos min søster i påsken.Hun hadde den i bokhyllen sin og jeg tok den med meg sammen med flere andre (som jeg gledet meg til å lese).

Det viste seg at denne boken var akkurat det jeg trengte,da jeg på en av de første sidene leste noe som traff meg skikkelig :

" Med denne boken ønsker jeg nå å hjelpe deg til å bryte gjennom dine ideer og forutinntatte meninger om åndelighet og intuisjon.Målet er å komme inn i en dypere og mer autentisk opplevelse av Gud.Det er på tide å ta spranget fra intuitiv veiledning til Guddommelig åpenbaring.Mange mennesker har søkt åndelig kraft gjennom intuisjonen,men er blitt frustrert.De har forvekslet åndelige lengsler med de intuitive impulsene som påvirket dem til å forandre seg.De har følt at de kunne tilfredstille disse lengslene ved å praktisere for eksempel yoga eller meditasjon,eller ved å dra på retretter.Noen har tillagt de ituitive evnene sine åndelige egenskaper.De har betraktet disse evnene som åndelige gaver og tegn på en høyt utviklet bevissthet.Dette er en farlig misoppfatning."

Hmm,allerede her er jeg våken for å få vite mer.Jeg har alltid visst at intuisjon og åndelighet er to forskjellige ting som kan forveksles og mange gjør det.Hvor mange er det som tror at intuisjon og åndelighet er det samme,sikkert mange....men man må revurdere den oppfatningen grundig etter å ha lest boken.Det er en stor mental jobb man står fremfor,man begynner på en måte på nytt igjen,med en helt ny oppfatning av intuisjon og åndelighet.

Videre sier forfatteren :

" En åndelighet basert på intuisjon er en falsk åndelighhet.Intuisjonen kan riktignok hjelpe deg til å gi det vanlige livet ditt en følelse av åndelig kraft.Du kan til og med få visse åndelige påbud gjennom intuisjonen.Men intuisjon er ingen åndelig kraft.Det er en praktisk ferdighet som man kan utvikle,og er en sak for egoet,ikke sjelen.Intuisjonen kan være et trinn mot en ekte åndelig praksis,men er ikke i seg selv en åndelig praksis."

Ser man det....enda mer revurdering av tidligere oppfatninger,jeg gleder meg til å ta fatt på jobben.

Så,til slutt må jeg bare ta med ett avsnitt til.Om man vil innrømme det eller ikke så er det noe vi alle som en møter flere ganger i livet.

" Når du står ansikt til ansikt med sannheten,forandrer det livet ditt.Punktum.Det gjelder enten den sannheten er en åpenbaring om personlig ærlighet og integritet,eller en Guddommelig åpenbaring som gir deg en ny plass i universet.Det er grunnen til at de fleste mennesker løper vekk fra sannheten istedenfor mot den."

Jeg er klar,mer enn klar, til å ta spranget fra intuitiv veiledning til Guddommelig åpenbaring.Boken har gitt meg redskapen og nå er det opp til meg å gjøre jobben.Det er jo et faktum at den harde jobben starter når man har fått utdelt redskapen til å gjøre jobben med,det er da det begynner....

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Fin blogg

lubb

15.04.2012 kl.16:20

fin blogg :) og ja fin bok

Anne-Ki

15.04.2012 kl.17:26

Det er litt rart at man blir styrt i riktig retning til tider. Siste året har det skjedd så mange ganger at jeg nå er vant til det, og ikke minst akseptert det. Tidligere i dag skrev jeg et innlegg på bloggen min om at "noe er i gjære". Mens jeg skrev innlegget reflekterte jeg over at jeg "føler" ting mer en tidligere i livet. Vanskelig å sette ord på, og til tider vanskelig å handle etter. Så plutselig er jeg inne på dette innlegget og der står det jo "Når du står ansikt til ansikt med sannheten, forandrer det livet ditt.Punktum". Det var akkurat dette jeg trengte å tilegne meg av lærdom i dag. Takk!

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.17:51

Anne: Hei,hei.
Ja,der kan du se.Jeg tror ikke det du forteller nå er en tilfeldighet.Og det er på mange måter godt,da alt andre kaller for tilfeldigheter bare gir meg (og sikkert deg også) flere bekreftelser på at man er på riktig vei..
Når man er klar over at man blir styrt og gir etter for det,uansett hva erfaringen måtte bringe,da er man kommet et godt stykke på vei og da kan man også se tilbake på livet som det har vært på godt og vondt og tenke at sånn måtte det bare bli for at "puslespillet" skulle gi mening og alt er som det er nå - akkurat som det skal være.
du har nok følt,som jeg,at "man kommer ingen vei" uten å forstå hvor man vil.Du har nok vært både rastløs og utålmodig,du også,på en måte "gått på vent" uten å vite hva man venter på.
Denne boken har gitt meg en klar "beskjed" om hva jeg skal prioritere i tiden fremover,og det får bare ta den tiden det tar.
Masse lykke til.Hilsen synskepeggy.

Inger

15.04.2012 kl.19:06

Har ikke lest den boken.

Har et par bøker om det temaet, som jeg skal lese når jeg har tid.

Jeg kom ut for en episode i går.

Har lenge hatt en dårlig magefølelse for brannvernet i BRL jeg bor i og er styreleder for. Men jeg ble ikke hørt av de andre styremedlemmene, så jeg la det på is, Helt til jeg var i et møte ang HMS, så skulle jeg svare på en del spørsmål, som igjen endte tilbake til brannvern og min magefølelse,

Og til slutt så måtte de innrømme at det var en del graverende feiler innen brannvernet, som regelrett kunne tatt liv ved brann.

Og nå har jeg fått en tilbakemelding på at jeg måtte fortsette og følge min egen magefølelse/eller bruke mine evner på min egen måte. Får , ja man kan redde liv med å ha evner. Heldigvis, ble det tatt alvorlig til slutt, og vi kan nå¨få rettet opp slik at vi er sikkre om ulykken skulle være ute.

Og jeg har vært rastløs, kvalm, og følt meg utafor, da jeg kjente på meg at noe var galt, og jeg slet med å bevise det. men jeg fant fram til eksperter selv til slutt.

Så ja, rastløsheten tar jeg alvorlig,

Dette hadde ikke noe med boka og gjøre, men heller et eksempel på at man må følge magefølelsen, og at man blir ledet rett til slutt.

Ha en fin kveld

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.19:35

Inger: Hei igjen,Inger.
Jeg (som deg) tar min magefølelse svært alvorlig,jeg følger den alltid (samme hvor "feil" det kan virke for andre),men min erfaring er at det er de svært få gangene jeg har overhørt min egen magefølelse (ofte på grunn av "press" fra andre) at det har gått riktig galt.Jeg har ikke ignorert magefølelsen på mange år,lytter først og fremst til den,samme hvor "feil" den først kan virke.
Alt dette har vel noe med boka å gjøre på den måten at jo mer man utvikler seg selv (innefra) jo mer magefølelse,klarsyn osv.får man.Det er mange steder å finne ting som skyter fart på både intuisjon og åndelighet.Bøker,samtaler,erfaringer i livet osv,er alt sammen med på å utvikle våre(alles) evner.For dem som ønsker det er ressursene man kan bruke utømmelige,faktisk slik at jo mer man bruker av tilgjengelige ressurser av hjelp,veiledning og visdom jo mer er det å ta av.Det er bare å bestemme seg for å gjøre nytte av den (som alltid er tilgjengelig) og så finne den.Det de færreste vet er at den er å finne akkurat der man er.
Ha en fin søndagskveld,IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Inger

15.04.2012 kl.20:01

Ja, jeg følger den hee tiden, og har reddet livet mitt og andres, Har avverget trafikkulykker, med og følge evnene jeg har, så de tar jeg meget alvorlig. Andre fnyser av meg, vel ikke alle, men noen som ikke tror, eller vil tro på det fnyser. men de ser gang på gang, men mange har begynt å tro på det og tar alt alvorlig når jeg sier noe til dem.

Og derfor har jeg å vært rolig når det har stormet om meg på nettet, for jeg hadde en god magefølelse om at rette vedkommende som laget bråket klarte og røpe seg selv, som vedkommende også gjorde. Det tok 3 år, men det skjedde.

Og nå har jeg en indre ro, som ingen kan rokke ved:)

Ha en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

15.04.2012 kl.20:33

Inger: Hei igjen.
Jeg kjenner til det samme.Har blitt kalt for både det ene verre enn det andre etter å ha truffet rett gang på gang.Man ser gang på gang at det jeg sier er rett,men de fleste lar seg ikke "overbevise",men fortsetter å kalle alle omstendigheter for tilfeldigheter,uhell osv,er blitt vant til å leve med det og bryr meg ærlig talt ikke.Jeg vet det jeg vet - så får andre tro akkurat hva de vil.
Det som har foregått her på nett (i min blogg) er jo bare sludder,tøys og vås og jeg tar det ikke alvorlig på noe måte.Jeg er seriøs når andre er seriøs mot meg,jeg er hyggelig når andre er hyggelig mot meg,kort sagt,jeg møter andre slik de møter meg.Ang.stygg og unødvendig språkbruk både mot og om andre,har jeg holdt meg for god til og det vil jeg fortsette å gjøre,uansett hva som blir brukt mot meg.Jeg kan aldri gå mot mitt prinsipp om alltid holde en sivilisert tone til alle uansett hvor mye dritt,løgn osv andre måtte finne på å lire av seg.
Når du skriver om magefølelse her på blogg,så kan jeg si at jeg en stund nå har følt det samme - uten å komme nærmere inn på det for øyeblikket,men noe er feil i forhold til hva man (noen) har trodd.Jeg har full ro på akkurat det nå,jeg forstår at jeg "tippet" rett og akkurat som med din erfaring,så var det noen som (uten å vite det) avslørte seg selv.
Jeg verken vil eller kan bruke mer tid på slikt tull,man får bare styre på og ha det moro så lenge man gidder det.
Den indre roen du snakker om har jeg hatt hele livet,jeg var åtte år da jeg blei bevisst på den,jeg husker fremdeles dagen,timen og stedet som om det var i går (eller i dag).
Hilsen synskepeggy.

Iceman

18.04.2012 kl.00:15

Hei Synskepeggy! :)

Den boken høres veldig interessann ut, så den skal jeg lese når jeg får sjanse til det. Har lest en annen bok av samme forfatter som jeg syns var veldig bra.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits