ABBFRI SONE !!!

 

Denne innstillingen er nok den mest fornuftige.Denne innstillingen betyr ikke at man ikke mener noe eller tenker sitt,kunsten er å ikke falle for fristelsen til å uttrykke hva man mener og tenker.

På dette tidspunkt er jo enhver mening bare synsing og da er det like greit å forholde seg passiv inntil "ekspertisen" har uttalt seg og ment noe,da er man sikker på,før man har ment noe,at meningene ikke viker vesentlig fra "ekspertisen" sine "fakta".For det som "ekspertisen" mener og synser er jo alltid fakta som man alltid  trygt kan forholde seg til uten å ta feil,eller ?

Like greit å vente til "ekspertisen" har ment og uttalt seg,så man ikke blir,som så og si hele verdens befolkning i disse dager - iallefall Norges befolkning,beskyldt for å synse.Det er helt sikkert det mest fornuftige å gjøre,spesielt siden alle som synser vet at synsing var/er/blir roten til mye vondt !

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

11 kommentarer

Bjørn-Ivar Bråten

17.04.2012 kl.21:50

Lurer litt på hvilken akademisk utdannelse du har?

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2012 kl.21:53

Bjørn:
Lurer litt på hvorfor du spør og hvorfor det spiller noen rolle.
Hva jeg er eller ikke er spiller ingen rolle her,her er jeg en blogger.
Punktum !
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

17.04.2012 kl.22:08

Spør bare for å se om jeg kan forstå innlegget ditt litt bedre, værre var det ikke. Men som vanlig svarer du ganske tåkete. Ser Morten Harket kalles tåkefyrsten men du er da av og til tåkefyrstinnen:) Ja det var faktisk ment som en morsomhet, ha litt selvironi da.

Men til saken: Du skriver konsekvent "ekspertisen" det får meg til å lure hva du mener. Kommer selv fra det samfunnsvitenskapelige miljøet og der er det ingen eksakte vitenskaper alt er omtrentlig( for å gi ting en enkel forklaring) En eksakt vitenskap med elt klare og riktige svar er matematikk. Samfunnvitenskapen (som jeg bare bruker som forklaringsmodell her) gir svar utifra hvilke teori du ser et fenomen ut i fra. Og ekspertisen du omtaler ser det og utifra de teorier de bruker. Det betyr ikke at de har rett men heller ikke feil i de sakene de snakker om. Det handler om oppfattelse av saken eller fenomenet. Bare nevner det siden du i innlegget av meg iallefall oppfattes som om du kritiserer den såkalte ekspertisen(for å bruke det jeg forstår din bruk av " betyr)

Livet mitt som klarsynt.

17.04.2012 kl.22:59

Bjørn: Det er absolutt ikke noen kritikk av "ekspertise","ekspertise" må man ha i alle sammenhenger.Kritikken går vel heller i retning mot alle dem som mener at "ekspertise" alltid har rett og at alt annet enn "ekspertise" er synsing som (noen ganger) ikke har rot i virkeligheten.Grunnen til at jeg tar det opp er at jeg har sett mye og mange beskyldninger om synsing i de siste dagene.Bloggere som gir uttrykk for meningen sin både om hendelsene 22.juli og rettsaken som nå er startet har fått minst en kommentar som antyder synsing.Det er ikke bra !
Vitenskap,forskning,statistikk osv.er vel og bra,men det enkeltpersoner skal forholde seg til er egen erfaring,om egen erfaring ikke stemmer overens med fks.forskning betyr det at forskning allikevel ikke er helt korrekt og 2til å stole på".
Å bli kalt tåkefyrstinnen med sammenligninger til Morten Harket tar jeg som et stort kompliment.jeg har alltid hatt stor sans for ham.Tåkefyrsten er vel det beste "økenavnet" han kunne ha fått,men jeg har nå alltid kalt ham - og sett på ham som en mystiker.Det er en stor kunst i seg selv å være så "tåkete" til tider som han er.Og det er en stor kunst å være en person som ikke er så god å forstå seg på alltid.
Jeg har slett ikke noe i mot å ha disse flotte egenskapene til felles med ham,nei - om det var det du mente,da.
Hilsen synskepeggy.

Bjørn-Ivar Bråten

17.04.2012 kl.23:09

ja men da er vi jo enig i saken da, selv om jeg syntes du uttalte deg noe tåkete der:) men det er jo jeg og flinkt til har jeg blitt fortalt. BTW så syns jeg nevnte sanger har mange bra låter og flott stemme:) han går meg en høy gang i å være uklar i uttalelser også.

Inger

18.04.2012 kl.07:47

Sunn fornuft kan mange ganger være bedre en de bedrevitende synserne som sitter på nettet og i media og gulper opp dritt.

Jeg har sluttet å følge saken helt, for det er så mye dritt som kommer fra de synserne, at de ødelegger hele saken.

Ha en fin ABB fri dag uker og mnd er:))

Mvh

inger

trygvesaa

18.04.2012 kl.09:44

Inger jeg er helt enig - det er mange synsere som er på jordet, men ikke bare det. De kommer med påstander og analyser som er både fordomsfulle og haltende.

Livet mitt som klarsynt.

18.04.2012 kl.10:07

Inger: Hei,hei,IngerJ.
Hvor stopper fakta og synsing begynner ? Er det synsing å gjøre seg opp en mening om de fakta som allerede foreligger ?
Ta et eksempel : Man har hørt fra flere hold,både i innland og utland og også fra div.utenlandske terroristgrupper at man følger denne saken og den oppmerksomheten både gjerningsmannen og selve saken har fått med stor interesse.Det har blitt hevdet,i kjølevannet av dette at terrorister ser på Norge og norske interesser i inn og utland som mulige attraktive terrormål.Dette blir presentert som et fakta,er det slik,da at om noen skulle falle for fristelsen til å ha meninger rundt dette - som meget mulig kan bli en realitet før man aner - og gir uttrykk for sine meninger fks.på blogg,er det da grunn for å beskylde vedkommende som mener for å synse ?
Jeg er enig med at det snakkes mye,synses mye,men alle som synser og mener gjør det på bakgrunn av informasjon man før har fått presentert som fakta og synser og mener ut i fra det ståstedet man selv har.
Denne bloggen blir en ABBfri sone.Akkurat nå er jeg mer opptatt av å komme meg ut i hagen å prøve å få gjort noe fornuftig (hagearbeid).
Ha en fin ABB fri dag,uke mnd du også IngerJ.Hilsen synskepeggy.

Inger

18.04.2012 kl.11:32

Men hva vet vi utenforstående om hva som er fakta, og hva som er synsing??

Jeg tror den eneste som vet fakta er han som skal dømmes.

Min magefølelse sier at han vet mere en han sier. Og da får vi vente å se om det smeller mere etter dette.

Kos deg i hagen, her er det å et nydelig vårvær.

Livet mitt som klarsynt.

18.04.2012 kl.13:10

Inger:
Jeg er enig,han vet nok mer enn han sier,og om han er den eneste som vet fakta,er jeg ikke så sikker på....
Hørte forresten uttalelsen til lederen for Frogner AUF,bare nevner det....
Det er et nydelig vårvær her også i dag og ikke så kaldt som det har vært i det siste selv om ikke solen skinner akkurat for øyeblikket.En fin dag å få unna litt arbeid i hagen.
Hilsen synskepeggy.

A

18.04.2012 kl.18:05

Du Peggy? Hva innebæærer det å være klarsynt? Hva kan du gjøre med dine spesielle evner? Kunne du feks spådd morgendagen min? Tar du betaling?

Hadde vært flott om du kunne svare meg :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits