Fin utfordring !

Nå som tv-ruta er opptatt,nett og aviser fulle,alle debatter og nyhetssendinger har ett tema, alle i forsøk på å overgå hverandre i overeksponering av en som alle nylig har stiftet et uhyggelig bekjentskap med,er det en fin tid for meg å trekke meg tilbake til min egen bobble som alltid er tilgjengelig når jeg trenger den.

Jeg har alltid med meg noe inn i min egen boble - oftest bøker,men også tanker,meditasjoner ,grubling og mer grubling - jeg er en grubler av natur så det faller helt naturlig  og er nødvendig for meg å til tider trekke meg tilbake og være for meg selv.Jeg kommer i utakt med meg selv,blir rastløs og fraværende når det er en stund siden jeg har tibrakt tid i boblen.

Når alle nå er opptatt med siste nytt fra Oslo Tinghus,tar jeg med meg denne utfordringen her inn i boblen.Det tar vel sånn ca ti uker å komme gjennom dette bokverket og det passer meg utmerket.

Det sier seg selv at blogging blir det ikke så mye tid til.

Jeg lar humla suse og håper at verden klarer seg uten meg til jeg er tilbake.

Hvem vet,det er mulig at jeg er tilbake allerede i morgen,eller i neste uke,eller i neste måned.....

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

 

 

8 kommentarer

anieye

19.04.2012 kl.23:13

Veldig bra blogg, du skriver bra! :)

gunnmargit

19.04.2012 kl.23:14

Bobler er fantastiske. Kos deg i bobblen din <3

Livet mitt som klarsynt.

20.04.2012 kl.08:31

gunnmargit: God Morgen,gunnmargit.
Når man vet hvordan man skal bruke boblen er det en helt fantastisk ting å ha.Det er ikke alle som vet hvordan man skal bruke den,så man nyter godt av den selv.
Jeg tenkte det er en fin tid for å gå inn i boblen en stund,nå som internettforbindelse er irriterende dårlig,dele en datamaskin med flere,nyhetsbildet stort sett ting jeg ikke er så interessert i å følge med på og rett og slett bruke boblen til å lade opp igjen så jeg er klar for nye dyster som jeg ganske snart står overfor.
Ha en kjempefin dag,gunnmargit.Hilsen synskepeggy.

22.04.2012 kl.15:03

spennende ! ( har sendt deg en venneforespørsel, vil sende deg en privat mld :)

du trenger ikke godkjenne denne kommentaren :)

www.ciaraa.blogg.no

elin

25.04.2012 kl.21:48

hm..kan du sjekke spamen din? av en eller annen grunn blir kommentarer jeg skriver her stoppet av spamfilteret ditt. :-O

Livet mitt som klarsynt.

25.04.2012 kl.23:19

elin: Heisann.
Det var rart,spamfilteret er aldri aktivert her på noen av mine innlegg.
Grunnen kan være at etter en viss tid må kommentarene godkjennes automatisk.Jeg vet ikke,men det har skjedd at jeg må godkjenne kommentarer under innlegg som er skrevet for en tid tilbake,når jeg svarer på ikke-godkjente kommentarer blir de publisert automatisk sammen med mitt svar.
Denne kommentaren din kom gjennom spamfilteret,ellers hadde det stått ikke-godkjent og den hadde heller ikke kommet ut i bloggen før jeg hadde godkjent den.Merkelig det der.....
Hilsen synskepeggy.

elin

28.04.2012 kl.20:42

Ja, den der kom rett gjennom, men når jeg prøver å invitere deg til å ta en tur til min alternativblogg og skriver litt om den så skjærer alt seg. Nå skal jeg prøve uten å legge til link, kanskje det er det som er problemet. :-)

Jeg har da altså laget en slags alternativ-blogg og vil bli kjempeglad om du tok en titt. Håpet er at du vil være med å skrive litt, siden jeg har sett litt her på bloggen og liker det du skriver om "sånt". Spesielt bokomtalene dine kunne vært interessant å få "låne" . Bloggen er i startfasen, og en av tingene jeg har tenkt å ha med der er en slags bokhylle. Omtaler, anbefalinger osv av alternative bøker. Vel, det er helt frivillig, men jeg håper du vil stikke innom og ta en kikk. Den er som sagt i startfasen ennå og jeg er på utkikk etter flere skriblerier, samt reklame. ;-) Tips gjerne andre om du liker det du ser.

Bloggen ligger på profilen min, og den heter: Skrømt og andre mysterier.

Prøver å legge en link i kommentar under denne, så får vi se om det er den som blir stoppet av filteret. :-)

Ha en fin kveld.

Livet mitt som klarsynt.

28.04.2012 kl.23:55

elin: Hei,hei.
Jeg skal selvfølgelig ta en titt på bloggen din.
Jeg skriver en kommentar til deg,jeg,når jeg har vært inne å sett.
Det er bare hyggelig at du vil låne fra min blogg,tar det som et stort kompliment,jeg.
Ha en fin kveld du også :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits