Protest mot rosetoget ? Hva ? Nei,ikke alle er enige.

Det kommer ikke som noen bombe,akkurat.Det er naivt å tro at ikke noen med ikke helt reint mel i posen følger nøye med på det som skjer.Ingen kommer noen vei ved å være snill,å snu det andre kinnet til funker ikke som man hadde ønsket og håpet.Men det er jo lov å prøve....

Samtidig som et stort antall mennesker over hele landet tok til gatene for å vise sin respekt for ofrene og sin avsky for terror var det tusenvis som tilbragte tiden på nett for å gi tydelig uttrykk for sin misnøye over markeringen og de har helt andre meninger enn de som deltok på markeringen har.Det viser seg at terror,drap,frykt og redsel har sine tilhengere.Hvor mange er det ? Tusenvis ? Det spiller i grunnen ikke noen rolle - en kan gjøre mye...

Utenlandske terrorister,media og andre har ved flere anledninger mer enn antydet at Norge og norske interesser i inn og utland er svært atraktive terrormål.En av grunnene skal være all oppmerksomhet som terrorhanlinger og terrorist har fått - og får.Med tanke på at det terrorister først og fremst ønsker er oppmerksomhet både for sine handlinger og sin sak,er det ikke rart i det hele tatt at terrorister over hele verden igjen ser til Norge med fornyet og større interesse som et mulig offer for terrorhandlinger.

Jeg er ikke overrasket om det viser seg at denne terrorsaken har lagt føringer for hva som videre vil skje.....

Alt har sin pris,man har valgt å vie en type oppmerksomhet til sånn type handling - det kan koste dyrt.

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

Siw Bjelland

28.04.2012 kl.14:01

Kjempe bra skrevet! :)

Fin blogg!

ufo

28.04.2012 kl.21:54

Leste igjenom komentarer på dagbladet i går. Det var umulig å la være å himle med øya. Mange hundre komentarer der og nesten alle var i mot rosetoget. Men det var de samme folka hele tiden som var i mot det.

Jeg synes det var en fin markering. Men synes saken burde fått mindre oppmerksomhet i media.

Men skal gi deg tilbakemelding ang meditasjon. Jeg har enda ikke fått en ut av kroppen opplevesle,men har opplevd en rekke andre ting. Jeg mediterte,så pluttselig opplevde jeg ett trykk som fikk meg til å "sveve inn i meg selv". Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare opplevelsen. Men i hvertfall så begynte jeg å få en film av at jeg svevde rundt mot et lys. Når jeg kom til lyset kom jeg inn i en annen kropp.

Jeg var en liten gutt på ca 5-7 år. Jeg var i en steinhytte,eller et hus. Jeg mistet all bevistet om hvem jeg egentlig var. Jeg var i en by som så ut som en maya landsbygd. Jeg var livredd for etteller annet,men jeg aner ikke hva.

Plutselig så kom jeg tilbake til meg selv. Resten av dagen fortsatte det å komme bilder i hodet mitt av det stedet jeg var på.

Etter opplevelsen har jeg hatt på følesen av at det var ett av mine tidligere liv jeg reiste tilbake til. Siden hele opplevelsen virket så skjent.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

28.04.2012 kl.23:51

ufo: Hei igjen,ufo.
Ja,jeg leste en del kommentarer i nettavisene jeg også i går og blei temmelig sjokkert over mange av dem.
Det samme syns jeg,saken får alt for mye oppmerksomhet i media - og det er en (eller flere) som storkoser seg over det.
Opplevelsen du skriver om forstår jeg.Du har nok hatt deg en tur til et av dine tidligere liv,det er jeg ganske sikker på.Etter en sånn meditasjon er det helt vanlig at bilder (og ofte annen informasjon telepatisk) fortsetter å komme etter meditasjonen.Bare merk deg det du får og i neste meditasjon kan du "styre" deg tilbake dit du var så ofte du vil,helt til du føler at du forstår hva og hvor du er.Da kan du fortsette med å prøve å komme deg tilbake til et annet liv.Det er spennende greier.Det var akkurat slik du beskriver,for meg,da jeg klarte å komme tilbake til hele fire tidligere liv som jeg har levd.
Lyset er der alltid som et bindeledd eller en bro videre...
Du kommer til å få stort utbytte og stor glede av meditasjonene dine fremover,det er jeg sikker på.
Ønsker deg også en fin kveld videre :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits