For mye tull og problemer på blogg.no for tiden !!

Tålmodigheten min er snart oppbrukt ! Og i dag blir den satt på prøve igjen !

For noen uker siden begynte jeg å få problemer på blogg.no.Innlogging,utlogging,posting av innlegg og kommentarer,ja,til og med å komme inn på blogg var et problem.Enten kommer jeg ikke inn i det hele tatt (siden kan ikke vises) eller så tar det en evighet å få logget seg på.

Jeg gidder rett og slett ikke bruke tiden min på dette her !

Innlegg som skal postes forsvinner i forsøket,samme med kommentarer.Jeg har måttet ta det til etteretning og kopierer nå alt som skal ut her i fra,uten at det hjelper stort.Gjentatte forsøk på å poste innlegg og kommentarer lykkes ikke eller tar svært lang tid.

Jeg bestemte meg for å ikke påføre meg selv frustrasjonen som fulgte med at ingenting funket som det skulle på blogg.no og "glemte" blogg i noen dager,men i dag ville jeg prøve igjen.Samme gamle leksa gjentok seg,mitt forrige innlegg tok "år og dag" å få postet,men endelig gikk det gjennom.

Så jeg prøver meg igjen med ett til,så får vi se......

Og,nei,problemet har ingenting med min internettilkobling eller min datamaskin å gjøre,da det bare er på blogg.no problemet oppstår !

Jeg liker å blogge og jeg liker å blogge på blogg.no (det til tross for mye annet tull og ufortjent "pepper" som denne bloggen har vært utsatt for også) - så jeg gir (under tvil) blogg.no en sjanse til.

Men,om det blir en stund til man hører fra synskepeggy igjen,så har man grunnen for det her.

Hilsen synskepeggy.

 

 

 

9 kommentarer

Inger

28.04.2012 kl.15:04

ja, hadde samme problem på Google nettleser, men kom inn på IE Nettleseren.

Så hvem av nettleserne som sliter mest, er ikke godt å si.

God helg

mvh

Inger

Siw Bjelland

28.04.2012 kl.15:11

Dette her er ganske så irriterende!

Ihvertfall når man jobber med design og kommer utrolig langt på ett innlegg å så vil det ikke postes...

Da kjenner jeg at det koker ja..

backtergum

28.04.2012 kl.15:54

Var i kontakt med support. De er fortsatt under angrep og har problemer med sidene. Dette er hva jeg fikk til svar etter en litt sint mail til support: "Vi er utsatt for nok en DDoS angrep, og dermed vil sidene være ustabile eller

utilgjengelige mens dette pågår. Vi jobber med å finne løsningen på problemet.

Vi beklager ulempen dette medfører!

De som har sendt shouts om ikke har blitt vist, vil få kompansert dette."

Inger

28.04.2012 kl.16:47

Kan det infisere maskinene til oss som har blogger på blogg.no og dette da Baktergum?

I så fall bør vi vel strengt tatt få beskjed om det.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.00:02

backtergum: Hei,hei.
Ja,den forklaringen har jeg også sett,men det er en stund siden nå så jeg hadde trodd at blogg.no hadde ryddet opp for lenge siden.
Er det de samme som står bak dette angrepet som for en tid tilbake prøvde å true blogg.no til å gå med på visse betingelse før de ville gi seg.Da bør nok blogg.no gå i forhandlinger med dem, for slik som det er kan det ikke fortsette,det er ikke bare meg som begynner å miste tålmodigheten.
Men,som du ser,det funker fint i dag...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.00:07

Siw Bjelland: Hei,hei.
Jeg har ikke brukt blogg på flere dager,det blei så frustrerende.Tidligere i dag var det helt håpløst,men funker bedre nå.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.00:07

Inger: Hei,hei,IngerJ.
Tidligere i dag var det et "mareritt" å prøve å komme inn på blogg,men som du sikkert har lagt merke til så går det mye bedre nå.Får benytte meg å bruke blogg så lenge den funker,før man vet ordet av det så er blogg.no nede igjen.
God helg du også :).Hilsen synskepeggy.

backtergum

29.04.2012 kl.00:11

Det funket veldig dårlig tidligere i dag, og ja, jeg tror det er de samme som står bak. Alt dette kan de stille inn slik at skjer med jevne mellomrom. Jeg mener at blogg.no BURDE luke ut disse bloggene som det er snakk om, for de er like skadelig som alkohol og tobakk etter min mening. Men med å si noe slik, så blir vel JEG ekskludert i stede :P

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.00:59

backtergum:
Eller jeg blir ekskludert - eller oss begge to - fordi at jeg er helt enig med deg.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits