Svinaktig dårlig rømningsforsøk !!

 

Minigrisen Wilma kastet på glattcelle av «purken»

SVIN PÅ SKOGEN: Minigrisen Wilma har sine svin på skogen. Natt til lørdag rømte hun hjemmefra og havnet på glattcelle. Men polititjenestemann Arnt Helge Dragland løslot henne til matfar Erik Eitlands varetekt lørdag formiddag. Foto: JAN IVAR RAFOSS
SVIN PÅ SKOGEN: Minigrisen Wilma har sine svin på skogen. Natt til lørdag rømte hun hjemmefra og havnet på glattcelle. Men polititjenestemann Arnt Helge Dragland løslot henne til matfar Erik Eitlands varetekt lørdag formiddag. Foto: JAN IVAR RAFOSS
(VG Nett) Minigrisen Wilma er ikke et fyllesvin, men havnet likevel i drukkenskapsarresten natt til lørdag.
 
Politiet i Agder hadde den litt uvanlige gjesten i arresten natt til lørdag.


Istedenfor å purke og sove som vanlig, bestemte minigrisen Wilma seg for å gå en tur i nattens mulm og mørke. Wilma hører egentlig hjemme i Kjørrefjord i Farsund, men ble observert av en bilist på veien mellom Vanse og Farsund ved 05.00-tiden i natt, skriver Fædrelandsvennen.

Den kvinnelige bilisten tok med seg Wilma i bilen og kontaktet politiet.

- Hun plasserte minigrisen i et inngjerdet område ved en barnehage, og avtalte med politiet at vi skulle hente den, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til avisen.

Går fritt rundt

Siden ingen visste hvem som eide Wilma, hadde ikke politipatruljen som plukket henne opp noe annet valg enn å innlosjere henne på en glattcelle i Flekkefjord.

- Grisen fikk seg et opphold i arresten. Det var nok en ny opplevelse for den, hvis ikke den har oppført seg som et svin og vært der før, sier Steinsland til avisen og flirer.

Etter en rundspørring i Kjørrefjord kom det matfar Erik Eitland for øret at politiet hadde tatt hånd om grisen.

- Jeg vet faktisk ikke helt hva som har skjedd. Hun bor sammen med tre dverggeiter, men har et lite hull i gjerdet slik at hun kan gå fritt rundt. Hun har til nå bare holdt seg rundt huset, forteller Erik Eitland til Fædrelandsvennen.

Wilma bor riktignok bare 150 meter fra hovedveien og Eitland mistenker at noen forbipasserende kan ha lokket henne vekk fra den smale (svine)sti.

Flau

Eitland kjørte lørdag formiddag til Flekkefjord, hvor polititjenestemann Arnt Helge Dragland sto klar til å løslate minigrisen.

Etter noen svinaktig lange timer i arresten så det nesten ut som Wilma var litt flau over det hun hadde stelt i stand.

- Politiet hadde sluppet Wilma ut på gangen da jeg kom. Hun stod bare og kikket ned i gulvet, og var helt stille. Det virket nesten som om hun var flau, ler Eitland.

Men humøret var raskt tilbake, og da hun ble gjenforent med eieren Marcus Eitland (6) begynte hun igjen å logre med halen.

- Hun kom fort over hendelsen, flirer han.
-------------------------------------------------- 

 

 

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Inger

28.04.2012 kl.22:48

Hehe, ikke bestandig, ting går etter planen:O

ha en fin lørdagskveld:)

Livet mitt som klarsynt.

28.04.2012 kl.23:33

Inger: Hei,hei,IngerJ.
I dette tilfellet var det nok godt for grisens skyld at det ikke gikk som planlagt.
Han følte seg nok tøffere enn han er den grisen,mye kunne skjedd,overkjørt av bil fks.Jeg tenker at han hadde griseflaks som kom helskinnet fra det.
Ha en fin lørdagskveld du også :).Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits