Alle foreldres verste mareritt !

Det kan bare være en ting som er verre enn at barn dør og det er at man ikke finner dem igjen.Å ikke vite hvor barnet er eller hva som har skjedd må være umulig å leve videre med.Jeg har selv mistet barn,jeg har en grav å gå til og jeg sa det samme den gangen,bare en ting kunne vært verre,at jeg ikke fant ham igjen.

Alle husker vel Madelein-saken som rystet en hel verden for fem år siden - hvordan kan man glemme..Nå har det samme skjedd igjen,lille Isabel Celis på seks år fra Arizona blei kidnappet og forsvant sporløst fra sitt eget soverom om natten mens hun sov.

Foreldrene til jenta har gått ut offentlig og tryglet og bedt om å få sin lille datter hjem.Deres bønn om å få datteren hjem blei understreket av at de hadde på seg t-skjorter der det sto : La Isa få komme hjem.Det er utlovet en dusør som stadig vokser takket være donasjoner.Men ingenting har til nå nyttet,datteren er sporløst borte.Bortførinssaken har fått stor oppmerksomhet både i amerikanske og europeiske medier og grunnen kan være den skremmende likheten med Madelein-saken.

Den lille jenta sa god natt til foreldrene sine om kvelden og da faren skulle vekke henne om morgenen etter var hun forsvunnet og vinduet sto åpent.Det eneste stedet i verden som skulle være trygt,hjemme hos seg selv i egen seng,er ikke lenger så trygt som man har trodd.Hvor skal man nå finne trygghet for sine barn og seg selv.

Bare i omstendigheter som dette er intet nytt godt nytt.Så lenge man ikke vet kan man fortsette å håpe på det beste utfall.

Hilsen synskepeggy.

28 kommentarer

ASNL - kommenterer tilbake

29.04.2012 kl.11:14

det er så fælt!! :(

Gunnhild Resell Rød

29.04.2012 kl.11:31

Så trist! Jeg må si meg enig at det må være det verste i verden å aldri vite hva som har skjedd eller hvor de er..

- Helena -

29.04.2012 kl.11:43

Det er så fælt :(

Ak

29.04.2012 kl.11:43

Det er det verste som kan skje med noen.. Fatter ikke at det finnes slike onde mennesker her i verden. Sender mine tanker til foreldrene i Arizona<3

♫♡EmmaHolmen♫♡

29.04.2012 kl.11:44

så trist ;(

Siw Bjelland

29.04.2012 kl.11:45

Uff! Det er jo helt forferdelig =(

Fin blogg! =)

Anette Røsand

29.04.2012 kl.11:54

Uff...det måtte vært helt grusomt :( Håper aldri noe sånt skjer med min datter. Ho forsvant en gang når vi var på lekeland,var stappfullt med folk der.. fikk noen til å hjelpe å lete. Fant ho til slutt etter 20 minutter..da hadde ho vandra avgårde sammen med ei anna jente til ei anna lekeavdeling o 2 etg,absolutt ikke det samme,men kjente panikken begynte å spre seg i meg.

idatanker

29.04.2012 kl.12:12

tenk på hva de må gå gjennom :(( og barnet.. vi vet INGENTING..

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:34

idatanker: Hei,hei.
Jeg kan i grunnen ikke forestille meg hva de stakkars menneskene må gå gjennom.
Det verste er å ikke vite noenting :((
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:43

Anette Røsand: Hei,hei.
Man får panikk når barna forsvinner om det så "bare" er for noen timer.Det er uvissheten før barna er trygt tilbake som er årsak til panikken.
Tenk å gå med den panikkfølelsen i ukesvis og noen ganger år.Vi som har vært så "heldige" og bare kjent på panikken i noen timer er jo helt utslått psykisk og fysisk etter sånn skremsel.
Nei,jeg kan ikke tenke meg hvordan det er for dem som venter og håper inderlig på godt nytt.
Stakkars folk som er utsatt og har vært utsatt for slike traumer som det er at et barn forsvinner sporløst.
Jeg overlevde at mitt barn døde i en tragisk ulykke,jeg vet ikke om jeg hadde overlevd vissheten om at han var et sted der ute,men ikke lot seg finne igjen.
Så fint at alt endte godt for deg og dine :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:45

Siw Bjelland: Hei,hei.
Ja forferdelig.det er det.
Håper at de finner jenta i god behold.Så lenge hun ikke er funnet så kan man ikke gi opp håp om lykkelig gjenforening.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:46

EmmaHolmen: Hei,hei.
Fryktelig trist....
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:53

Ak: Hei,hei.
Jo,dessverre,det finnes slike onde mennesker.Spørsmålet er hvordan man skal kunne beskytte seg mot dem,når man ikke engang er trygge for dem i eget hjem i egen seng.Skremmende !
Jeg sender mine tanker til familien i Arizona,jeg også - og familien til Madelein og familien til lille Bjørnar og alle andre familier som savner barn som har forsvunnet sporløst.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:54

Helena: Hei,hei.
Veldig fælt..vil helst ikke tenke på at sånt skjer...:(
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:57

Blondie Fortenk: Hei,hei.
Jeg forstår ikke hvordan man kan leve videre med uvissheten,men det går vel på et vis det også - og all respekt til alle dem som klarer det.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.04.2012 kl.18:58

ASNL: Hei.
Det er forbi fælt,jeg er sikker på at det er svaret man hadde fått fra foreldrene til alle barn som har forsvunnet og aldri kommet til rette :(
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

04.09.2012 kl.14:23

Det må være det aller værste ja..... Kunne ikke klart å holde det ut,om en av barn mine ble borte. Da er det faktisk bedre å vite,enn ikke å vite.. Av nyhetene i dag,(funn i Oslo) så ser det jo utifra medias vinkling, at "sigridsaken" nå blir avklart.. Saken kunne ikke blitt mer trist, men kanskje foreldrene nå kan få lov til å begynne å bearbeide...

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.14:44

#Söndermarken#:
Jeg kan lett forstå alle parter i en sånn historie som Ingrid-saken - og alle andre saker der barn og unge dør eller blir borte.
Ingrid-saken tar man vel litt ekstra tungt,da man selv har mistet barn (om enn ikke så dramatisk) og i tillegg har man en jente på ca samme alder som Sigrid - som tror at "ingenting ille kan skje med henne" (hennes egne ord og overbevisning) - som jeg er sikker på at Ingrid også hadde,da det er typisk for barn i den alderen å være sorgløs og "utenfor enhver fare".
Det er trist,uansett hvem som er funnet,men nå får kanskje hele Norge svar som man alle har ventet på,og holdt pusten i påvente av.
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

04.09.2012 kl.14:58

Ja,sant ...og jeg blir også skremt i disse "nett-tider" da de unge etter min mening har for stor frihet og legger mer enn gjerne ut altfor mye informasjon om seg selv på nett... Informasjonen kan lett havne i feil hender.. Å miste et barn uansett årsak, må være det verste man kan oppleve.

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.15:09

#Söndermarken#:
Disse nett-tider har ikke akkurat bidratt til at man er tryggere for barna,heller tvert i mot.
Her hjemme hos oss prøver jeg å holde noenlunde "kontroll" med hva som legges ut,men noen ganger ser jeg at kontrollen ikke har vært god nok.Forøvrig tror jeg at ungdommen her i huset har begynt å forstå alvoret,da flere fryktelige forbrytelser har skjedd som direkte følge,eller knyttet opp mot nett-bruk,som fks.den 13 år gamle svenske jenta som blei drept i sitt eget hjem for noen dager siden.Det er klart at sånt gjør inntrykk på ungdommen også,men de innrømmer det sjelden,de fortsetter å ha tanken om at slikt bare skjer med andre.
Hos oss fikk jenta i huset seg en kraftig oppvekker da hennes egen bror døde i en grusom ulykke.Å miste barn er det verste som kan skje,man tror ikke at man overlever (sorgen) selv,og man ønsker det ikke heller. Sakte men sikkert blir livet bedre,men aldri som det var.Det er før og etter....
Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

04.09.2012 kl.21:37

Ja,det er klart de tenker....det gjør jo igrunn jeg også om det meste,selv om jeg føler jeg har blitt flinkere til å ikke ta alt for gitt. Jeg har også gjort det samme her hjemme,men full kontroll kan man aldri ha. da tar vi fra ungene all selvstendighet og det er jo ikke bra det heller. Alt som skjer så unødvendig er helt tragisk. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort med disse mennene selv,om jeg hadde fått møtt dem.. Når,det kommer så nærme som hos dere,så er det klart man får seg en vekker...for alltid. Forstår godt at det aldri blir som før, men noe i oss mennesker gjør jo at vi "overlever". Noen gjør kanskje bare det "overlever", men alikevel. For meg virker det utenkelig. Da må det være ekstra tungt på dager som denne sikkert...Du kjenner sikkert mye av det foreldrene hennes føler i dag. Huff....ønsker deg uansett en god og fredfull kveld.

Livet mitt som klarsynt.

04.09.2012 kl.22:09

#Söndermarken#: Hei igjen :)
En av de tingene man lærer av å opplevd en fryktelig,brå og uventet tragedie er å ikke ta noe for gitt,aldri mer,man lærer å leve på en helt annen måte enn før,på mange måter godt det også.Man lærer på den tyngste måte mulig, å leve som om hver dag er den siste.Det i seg selv har en prisløs verdi.
Jenta i huset har fått seg en "lærepenge"at det som skjer med andre like så godt kan skje med oss.Vi spør ikke hvorfor meg,men vi spør hvorfor IKKE meg,det er en stor forskjell..
Jeg tar alle tragedier,drap og ulykker der barn og unge er involvert eller er den som har forulykket svært tungt,spesielt om det er snakk om drukningsulykker.Det heter post-traumatisk-stress,jeg vet at jeg lider av det og jeg vet hva det kommer seg av.Jeg har lært å leve med det også og hver gang det skjer er det en ny påminnelse om hvor fort det kan snu fra latter til gråt.
Denne jenta fikk vi jo bli litt kjent med gjennom media.Hun er på alder med jenta her i huset og hun forsvant samme dag som min kjære avdøde sønn hadde bursdag (05.08) han ville blitt 32 år.Det er vel derfor jeg kjenner på en slags forbindelse.
Etter å ha erfart at barnet dør velger man selv om man bare vil overleve eller om man vil overleve og leve,jeg valgte begge deler for å hedre minnet til min sønn som var/er en lykkelig,smilende,glad gutt og helt usedvanlig glad i selve livet og alt hva livet hadde å by på.Nå,i ettertid skjønner jeg bla.hvorfor han levde så "intenst" som han gjorde,han hadde dårlig tid,han hadde ikke et (normalt) langt liv å gjøre alt han ville ha gjort som vi andre har.
Etter en stund vil foreldrene og øvrig familie og pårørende til Sigrid klare seg fint.De har mange rundt seg som bryr seg,selv om sorgen er ensom og individuell og må bæres og gås igjennom aleine.
Det er en fin,men tankefull kveld,men det deler jeg vel med alle i hele Norge i kveld,tenker jeg.
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

04.09.2012 kl.23:55

Jeg hadde et søskenbarn som døde plutselig da han var 31.... med 3 barn rundt seg. Jeg skjønner hva du mener med å leve "intenst" for det følte jeg at han gjorde også. Jeg mistet min far som bare var 41 da han døde....pappa tok alt så stille og rolig,så jeg følte ikke det samme med han. Livet mitt blir heller aldri det samme uten pappan min. Det savnet kommer jeg aldri over. Vi var så like han og jeg. Jeg mistet en kjæreste i bilulykke da han var 19... Det er først nå de siste årene at "ting har roet seg".....ble så mange dødsfall på få år. jeg tror valget med å LEVE og ikke bare OVERLEVE,er et valg de vi har mistet ville tatt for oss hver dag. Så der tror jeg du gjør helt rett. At dager som i dag er tunge skjønner jeg veldig godt. Aldri om jeg kan sette meg inn i din eller deres situasjon,men som mor selv til en 14 åring og en 11 åring,så kan jeg iallefall nesten forestille meg. God natt.

Livet mitt som klarsynt.

05.09.2012 kl.00:25

#Söndermarken#:
Huff :-(
Du har hatt nok tap i livet ditt du også,ja da forstår du nok bedre enn de fleste hva jeg mener.
Tapet av min eneste sønn var et grusomt sjokk,det er syv år siden nå,men det går ikke en time av en dag uten at han er i mine tanker,savnet er fremdeles stort og jeg tar meg selv ofte i å vente på at han skal komme inn gjennom døren....
For tre år siden døde min mor,plutselig,uventet og brutalt,frisk som en fisk i det ene øyeblikket og død i det neste.Det var rett og slett umulig å tro det var mulig før det var gått en stund.Jeg savner henne også hver dag,hun var LIMET som holdt familien samlet og ting har kommet litt i utakt når ikke hun er her lenger til å "passe på" oss alle.
Hennes dødsfall var mye lettere for meg å godta og forholde meg til enn min sønns død,det tror jeg er helt naturlig.
Livet går sin gang på godt og vondt,og for oss,som for deg,er det først nå vi også føler at ting har begynt å roe seg.
Jeg tror vi to har mer til felles enn det vi først trodde :)
Ha en god natt du også :) Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

06.09.2012 kl.14:46

Jeg kjenner igjen den følelsen...det hender at jeg fortsatt,når noe spesielt har skjedd-tenker at jeg må ringe til pappa for å fortelle. Så har jeg en drøm som har gått igjen i årene etter han døde,og det er at han er syk,men lever...og at det er lenge siden jeg har snakket med han bare. Å når jeg 2skjønner" det så prøver jeg å ringe og ringe men det er alltid noe som skjer sånn at jeg ikke kommer fre (får ikke tastet riktig nummer osv...) Det er så rart. Drømme gjør jeg enormt mye og jeg husker det nesten alltid. Men en spesiell drøm var da pappa spurte meg rolig og tryglende om jeg ikke kunne være så snill å slutte å røyke. (han døde av kreft og noe av det siste han til meg var at "hvis jeg overlever dette så skal jeg iallefall slutte å røyke"..... først nå mange år etter har jeg klart å bli helt røykfri. Det å miste en forelder (jeg min far,du din mor ) er spesielt.....uansett hvor gammel man er selv,så er det vondt. Men man får tro at de passer på oss som er igjen "her nede". Det å være riv ruskende uenig i visse saker,og enige i andre er bare sunt er det ikke? ;) Jeg røsker av meg håret nesten noenganger jeg av min samboer feks,eller familie.....betyr ikke at vi ikke bryr oss om hverandre for det ;) Ha en fin dag :-) -Renathe

Livet mitt som klarsynt.

11.09.2012 kl.20:13

#Söndermarken#: Hei igjen :)
Det å miste noen skal ikke vært lett uansett hvem man mister,men noen er verre å miste enn andre,det er jo helt naturlig.
Jeg tror vi to forstår hverandre veldig godt på akkurat dette.
Jeg blir aldri sint,det er helt sant,men det betyr ikke at jeg ikke ofte blir lei meg,frustrert og fortvilet - like mye som jeg blir motsatt,glad osv...
Jeg har ett (av mange motto) : Det er forskjellene man lærer av og ikke likhetene.
Ha en flott kveld :) Hilsen synskepeggy.

#Söndermarken#

18.09.2012 kl.16:37

Det er helt sikkert...

Jeg blir sjeldent sint selv,men ved urettferdighet eller følelsen av utilstrekkelighet,kan jeg ofte føle et sinne...

Det mottoet har mye rett i seg:-) ha en fin kveld:-)

Livet mitt som klarsynt.

18.09.2012 kl.17:00

#Söndermarken#: Hei igjen :))
- Og ha en fin kveld du også :))
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits