ENGLER - HAR DU KONTAKT MED DINE ?

For noen år siden,da det stormet som verst rundt Engle-Martha og den såkalte engleskolen var det ingen i hennes egen familie,med unntak av hennes bror, som var interessert i å uttale seg utover det at de selvsagt støttet henne,men la seg ikke opp i eller hadde en mening om det hun holdt på med.Man kunne faktisk få det inntrykket at de tok avstand fra det.Etterhvert som englegreiene har tatt mer og mer av, har allikevel den ene etter den andre fått det for seg å markere sin mening om engler,helt sikkert i forsøk på å forsvare de stadig mer "høytflyvende" englehistoriene Engle-Martha kommer opp med - og offentliggjør. 

Først var det Kongen selv som offentlig kunngjorde sin fulle støtte til Engle-Martha og det hun dreiv på med.Siden den gang har den ene englehistorien bare blitt mer "fantastisk" enn den andre,til en sånn grad nå, at folk flest trekker på smilebåndet av hele englegreiene og oppfatter det som reine fantasier og lite eller ikke troverdig lenger i det hele tatt.Hele 68% av spurte tror ikke på englegreiene til Martha.Dette bør fortelle henne i klartekst at på dette tidspunkt gjør hun klokt i å stikke fingeren i jorda og dempe seg kraftig ned - mer i takt med englene hun ønsker å fortelle andre om.

Da,plutselig, finner Dronningen også det for godt å uttale seg og innrømmer at "ja,jeg tror vi har englevakt" og i samme slengen gir hun også sin fulle støtte til Engle-Martha.

Jeg "spådde" for en tid tilbake at englegreiene til Martha bare kom til å bite på seg.Det ser ut for at jeg fikk rett.Engle-Martha vet at den nye englehistorien må overgå den forrige - i forsøk på å fortsatt selge i et anstendig anntall og håp om fortsatt (stor) oppmerksomhet).

Hvor skal de allerede svært så lite troverdige englehistoriene ende ? Det er nok bare fantasien til Engle-Martha som setter grenser..Stakkars dem som føler seg forpliktet til å drive brannslukking i forsøk på å forsvare og dempe ned dramaet i tiden fremover...

- Men de har rett,alle har engler,hjelpere og guider rundt seg hele tiden.Man er aldri aleine i et rom om man skulle tro det.Noen av oss er så heldige at vi har kontakt med våre engler,hjelpere og guider - noen ganger andre sine.Og noen tror at de ikke har kontakt med sine i det hele tatt.Det er alltid noe man bare tror,kontakten er der hos alle.Før eller seinere vil alle,om man tror eller ikke tror,få det bekreftet.

 

Hilsen synskepeggy.

38 kommentarer

Emilie Marielle Holmvik

02.07.2012 kl.01:50

Har snakket om det før sammen med mamma om at alle i familien har minst to hjelpere :) Jeg tror selfølgelig på det, men jeg er for redd og "ikke klar" til å få den hjelpen eller kontakta. Jeg vet hvertfall at det er oldemora mi som er min ene hjelper, jeg deler henne sammen med mammaen min. Det kom noen synske på besøk til oss og fortalte det ;) Utrolig spennende med sånt!

Susanne Håheim

02.07.2012 kl.01:52

Hmm, veit ikkje heilt eg. Kanskje eg har det, en gang iblant iallefall :)

Torunn Tangen

02.07.2012 kl.01:57

Er det Märtha Louise du tenker på?

Märtha er ikke alene; Elisabeth er med 'på laget'.

Og engler? Visst finns dom (:

(som det motsatte av engler, eksisterer...)

siljeestavne

02.07.2012 kl.02:06

Jeg er ganske overtroisk og tror på sånne saker som det der :) Sånn som jeg kan finne på å se opp i himmelen og snakke til mine engler som jeg har mistet, for jeg har tro på at de er der og kan se og høre oss.

Inger

02.07.2012 kl.07:59

Ja det er mye mellom himmel og jord.

Det har jeg selv opplevd en del av de siste årene.

Som du så av det bildet med han mannen i ormgresset, så kan jeg ikke lyve fra meg om at jeg IKKE har evnene heller;))

Ha en fin dag

Brigitte Kvarsnes

02.07.2012 kl.11:58

jeg tror på dette selv om jeg er skeptisk... Jeg har kjent en svak blomsterparfyme flere kvelder .. skulle gjerne kommet mer i kontakt med disse... Især nå etter alt det vonde som vi har opplevd her i Orkanger.. Jeg har en klump i magen når jeg er her.. Den forsvant da vi var i Molde i helga.. Energien er tung, tristhet, sinne, aggresjon .....

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.23:17

Brigitte Kvarsnes: Hei,hei.
Du er i kontakt med dem,det faktum at du kjenner parfymelukt er nok til å være en bekreftelse.
Energien du føler er nok ingen av de tingene du nevner,men de kan oppleves sånn for deg.Årsaken er ofte at energien (ånden) er ivrig og litt "innpåsliten",og det den vil er å få din oppmerksomhet.Når energien har fått din oppmerksomhet og du føler at det er greit at den er der - akseptert at den er der, og du ikke er engstelig eller redd,vil du merke at de "onde" blir erstattet med ro.
Du kan også "kommunisere" med den - snakk rett ut i luften,vær klar på hva du vil og den vil høre på deg.Du setter grensene.
Kan jo nevne at jeg "ser" en trillende rund,liten blid dame sammen med deg.Hun har vanskelig for å være i ro,hun har hele tiden noe hun bare må rydde opp i,setter seg sjelden ned for å hvile,må ha noe i hendene hele tiden og har hun ikke noe å gjøre på så er hun flink til å finne på noe.Hun er en svært travelt opptatt dame.Godheten selv,lyse farger,lyst (grått hår) og lys blå smilende øyne.Jeg tipper alderen hennes til ca 78 år.Har du hørt om henne..
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.23:55

Inger: Hei igjen,IngerJ.
I de siste to årene har jeg oftere og oftere opplevd at folk som har fått "rare" ting på bildene sine spør meg om hva/hvem det kan være.Noen ganger kan jeg fortelle mye om hvem de er hva de er hvorfor de er der osv,informasjonen kommer som en foss helt av seg selv - og noen ganger får jeg ingenting til,helt stopp eller er på "villspor" og må bare gi meg.Felles for alle dem som spør meg er at de tror at de selv ikke har evner.Jeg bruker å si til dem,alle sammen,at motivene på bildene deres er en start,enten vekker det nysgjerrigheten og man fortsetter å utforske,eller man glemmer det hele,det er opp til en selv og motivene på bildene er en beskjed om at man får hjelp om man er klar til å få vite mer selv.
Jeg såg godt mannen på bildet og jeg hadde "energien" hans her et øyeblikk også.Jeg husker det godt.Du vil få mange flere lignende bilder i tiden fremover.
At det er mye mellom himmel og jord er helt udiskutabelt for meg.
Ha en fin kveld,IngerJ:).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:08

siljeestavne: Hei,hei.
Du er i godt selskap,jeg gjør akkurat det samme.Og det skader ikke å si TAKK i samme slengen,englene våre setter stor pris på at vi er klar over at de er der og takk er det ordet vi bruker for å vise dem at vi vet det.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:14

Torunn Tangen: Hei,hei.
At det finnes engler,hjelpere og guider rundt oss alle er like naturlig for meg som at det blir en ny dag i morgen.
Jeg er klar over at Elisabeth er med på laget,men merkelig nok er det ingen som har funnet grunn til å dempe ned eller forsvare henne.Hun har vel ikke den rette tittelen,så det er vel ikke så farlig med henne og hva folk måtte tro om henne i denne forbindelse.
Forøvrig finnes det motsatte av engler KUN inne i vårt eget hode,programmert til å være der fra generasjoner tilbake...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:15

Susanne Håheim: Hei,hei.
Du trenger ikke å tvile lenger - de er der hele tiden :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:22

Emilie Marielle Holmvik: Hei,hei.
Hjelperne dine venter tålmodig på at du skal bli klar og de forlater deg ikke.Du har forøvrig tre,en koselig gammel dame,gammel av alder da hun døde - over nitti.Og to meget bestemte,nesten strenge menn.De er veldig like på hverandre,kanskje far og sønn,høye,tynne,mørke,smalt ansikt,den ene litt yngre enn den andre.De har like hatter på hodet,får en følelse av at det finnes et bilde av de to mennene sammen sånn som jeg beskriver dem,side om side,mørke frakker og hatt på hodet.
Fikk bare dette "bildet" opp i hodet nå som jeg svarer på kommentaren din.
Ha en fortsatt fin kveld :).Hilsen synskepeggy.

Susanne Håheim

03.07.2012 kl.01:03

Å? Korleis vet du det?:) De trenger vel ikkje å vere hos meg heeeeeile tida ;)

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.01:09

Susanne Håheim:
Det er bare noe man vet,hvordan man vet det er ikke lett å forklare,dessverre.
De er der hele tiden,men du er ikke "plaget" med det,de holder seg i bakgrunnen,du merker at de er der når du trenger deres "assistanse".
Hilsen synskepeggy.

Susanne Håheim

03.07.2012 kl.01:13

Aha... ;-)

ufo

03.07.2012 kl.10:20

Nei jeg har ikke kontakt med mine,men har kontakt med mine hjelpere.

Ønsker deg en fin dag vidre:)

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.12:40

ufo: Hei,hei ufo.
Det er sjelden jeg har kontakt med engler også,de få gangene det har skjedd,ser jeg dem som lysglimt,fargene rosa,blå og blank,man får bare korte glimt av dem og det er umulig å fokusere blikket på dem.Derimot har jeg god kontakt med mine hjelpere,jeg har fem "faste" og så har jeg mange som kommer og går avhengig av hvilket behov jeg har i gitte situasjoner.Den ene hjelperen min Lawrence er svært dominerende og det er mange som har sett ham eller "følt" ham.
En venn og jeg deltok på en alternativ gruppe for noen uker siden (det er ikke siste gang for noen av oss,vi kommer til å fortsette der),jeg skriver om det i innlegget "Blod på tann,nå er jeg motivert igjen",det skjedde mye der den kvelden og en av tingene som skjedde var at da vi kom dit var det en av de klarsynte som (helt uoppfordret) sa til meg at jeg hadde en stor mann på min venstre side og litt bak denne mannen,en engel.Stor mann stemmer godt,det er Lawrence.Dette (og mye annet som har skjedd i mitt liv) forteller meg at englene alltid er tilstede,men gir seg til kjenne bare når det er helt nødvendig (står om liv).
Ha en fin tirsdag du også,ufo :)).Hilsen synskepeggy.

Toril

03.07.2012 kl.22:28

Jeg vet at min mormor er her, for jeg føler hennes nærvær sterkt. Det er en trygghet for meg. I tillegg føler min kjære mann at faren sin er hos ham.

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

Bloggklem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

04.07.2012 kl.14:01

Toril: Hei igjen,Toril.
Din mormor er der,det er helt sikkert og det har vi to snakket om før.
Din mann har en høy mørk "satt" mann med seg...
Ha en fin onsdag,Toril:).Hilsen synskepeggy.

Jeanett

04.07.2012 kl.14:16

Har en engel på størrelsn på en 5 åring, som bruke å stoppe å se på meg, før den går ut av vinduet.. sett den 2 ganger..

Ser mye for å si det sånn..

Ser bestefaren min, ser skygger som kommer å går..

Har en regel, har jeg huen på meg , skal jeg ha fred...

flere folk som tror man er gal når man forteller dette, så derfor har jeg holdt dette for meg selv å med mine nermeste....

Maria

05.07.2012 kl.11:01

Hmmm.....jeg kunne tenkt meg å finne mer ut om erkeenglene og hjelperne,min fars samboer sier hun har snakket med klarsynt å fått vite om engler å hjelpere....snakket med døde.....det er jo spennende,er nyskjerrig på alt dette.....men jeg er litt skeptisk også...

Tror ikke jeg har sett noe unormalt.....men har vel heller ikke tenkt over det... ser oppe i kommentarfeltet at du nevner noe om lysglimt du ikke helt kan fokusere på.....jeg jobbet på en båt for noen år siden da så jeg et slikt blått merkelig lys/skygge lignene greier jeg ikke helt kan forklare.....har ikke tenkt på det noe mer før nå.....

Hvordan finner jeg ut mer om dette?

Hvem er min erkeengel....hvor mange hjelpere har jeg?...OM jeg har noen da?.......

Magne

08.10.2012 kl.19:28

Hei.

Jeg mistet min far for ca 3 uker siden. Jeg trenger virkelig mine hjelpere nå, men føler ikke at jeg får noe kontakt fra de. Hvordan finner jeg ut mer om de? Har jeg noen hjelpere?

Livet mitt som klarsynt.

09.10.2012 kl.01:28

Magne: Hei,hei :)
Kondolerer så mye med tapet av din far.
Selvfølgelig er dine hjelpere med deg,de er alltid med deg.Du har fem hjelpere som alle utmerker seg på forskjellige måter og som du får god hjelp fra.I tillegg så har du en "ekstra",han er med deg for en kortere periode.Han har en oppgave å utføre og når den er utført trekker han seg tilbake.
Hvem er forresten Harald,kjenner du en som heter det,han trenger ikke å være avdød,det virker som om det er en du har,eller har hatt god kontakt med.
Du må rett og slett snakke med hjelperne dine for å finne ut mer om dem.
Masse lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Magne

10.10.2012 kl.20:35

Hei igjen, og takk for svar og kondolanse. Jeg har ikke noe forhold til noen som heter Harald desverre:( Kan du se hvem som er min hovedhjelper? Kan en av hjelperne være en avdød far?

Mvh

Magne

Livet mitt som klarsynt.

11.10.2012 kl.12:45

Magne: Hei,hei :)
Du har to hjelpere som er dine hovedhjelpere,de er iallefall veldig langt fremme hos deg.Alle dine fem hjelpere er på en måte hovedhjelpere,men de har forskjellig "kompetanse" som de bidrar med,alt ut i fra hvilke behov du har.
Ingen av hjelperne dine er din far,men han har vært i nærheten av deg flere ganger.Jeg tror han kan bli din hjelper etterhvert.
Jeg kommer ikke unna navnet Harald,så å en eller annen måte må mannen ha en slags forbindelse med deg.Om du tenker litt utenfor venner,familie,slekt osv,kan det være du kommer på hvem han er.En lærer du har hatt på skolen kanskje,eller en nabo,en venn av familien...
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Magne

11.10.2012 kl.19:52

Hei igjen :) og tusen takk for at du svarer, det setter jeg pris på:)

Kan disse hjelperne på noe måte se meg? Eller er de mer en energi som er i nærheten? Har du noe litt mer spesifikt å si om hjelperne mine? Noen navn som dukker opp, alder? Når det gjelder Harald, så kjenner jeg en som heter det. Men noe nært forhold har vi ikke hatt.

Mvh

Magne.

Livet mitt som klarsynt.

12.10.2012 kl.00:14

Magne: Hei,hei :)
De ser deg og de hører når du snakker til dem,så det må du bare gjøre.
Du kan jo starte med en enkel ting som jeg råder mange til,tenn et stearinlys om morgenen og si god morgen - nevn alle du ville ha sagt det til,men ikke lenger kan,ved navn.Eller som jeg sier,god morgen alle sammen.Gjør det samme om kvelden,tenn lyset og når du slukker det si god natt.Gjør dette og du vil etterhvert bli ganske så fortrolig med å snakke til dem.Og har det skjedd noe bra i løpet av dagen - og det gjør det jo som oftest,så takk dem,det gir dem en bekreftelse på at du vet at de er i nærheten.
De både ser og hører deg og de vet at du gjør dette lille ekstra bare for dem.Du vil oppleve å få en "egen ro" som gjør det lettere for dem å nå igjennom til deg.
Det er ikke lett å gå inn i dette,det kommer seg av at det er turbulente tider rundt deg,og det er ikke bare på grunn av din far,jeg får en følelse av at det er mer.Iallefall så kommer det frem mer enn en ting her.Kanskje du revurderer ting i livet og har bestemt deg for en forandring.Om så er,tror jeg vi kan ta opp igjen forsøket på å få kontakt når ting har roet seg litt,det er ofte at hjelpere og guider "holder seg vekke" når viktige avgjørelser skal tas og det er det en meget god grunn for.De vil ikke påvirke deg,for å si det sånn,men i det øyeblikk du har bestemt deg,er de tilbake for å støtte og hjelpe deg så godt de kan.
Damen jeg "ser" har en stor omsorg for deg,mens mannen er mer av den "praktiske" typen,som hjelper deg med praktiske løsninger på praktiske ting.
Når det gjelder Harald så ser det ut for at han har en slags forbindelse til deg.Det blir kanskje lettere å forstå når man tenker på at det er en grunn for alle møter i livet,selv de mest overfladiske.
Ha en fortsatt fin kveld :)) Hilsen synskepeggy.

Magne

17.10.2012 kl.19:49

Hei igjen!

Tusen takk for utfyllende og gode svar. Noe litt rart skjedde her igår.. Jeg og min samboer satt på nettet, og fant ut at vi skulle ta en slik "finn navnet på ditt fremtidige barn" sjekk for morro skyld. Det vi måtte gjøre var å taste inn mitt og min samboers navn. Navnet som kom opp hvis det ble en gutt, var Harald..

Så tilbake til hjelperne. Kan de noengang bli sint/skuffet over meg? Ting jeg gjør eller sier? Snakker til min far hver dag som om han skulle være der, men har ikke fått noe antydning til tegn eller noe. Kan du si noe mer om hvor min far er nå, og om han har møtt avdøde familiemedlemmer?

Ha en fin kveld=)

Mvh Magne

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2012 kl.18:56

Magne: Hei,hei,Magne :)
Der som hjelperne dine befinner seg finnes ikke noe sånt som sinne eller skuffelse.De er kommet langt forbi det menneskelige stadiet,de er på et sted der helt andre betingelser,toleranser og forståelser råder.
Selvsagt er de ikke sint eller skuffet,de er derimot veldig stolte av deg.
Din far blei møtt av sine nære og kjære som har gått før ham og han er sammen med dem nå.En av dem,en dame utmerker seg som en som har stått din far nær,jeg får ikke (på dette tidspunkt) helt tak i navnet på damen,men har allikevel en følelse av at det kan være Ragnhild,Ragna (eller noe i den retningen)Han er også omgitt av noen avdøde kjæledyr som er svært hengiven overfor ham.
Harald,ja,det var merkelig (eller kanskje ikke).Navnet kommer stadig opp til meg når jeg leser og svarer på dine kommentarer.
Du vil få svar fra din far,kanskje det er litt tidlig enda.Fortsett å snakke til han og når du minst venter det så får du tegn og svar som du har ventet på.I den forbindelse kan jeg nevne at jeg selv ventet i 11/2 år på tegn og svar fra en av mine nære før jeg fikk det.Da jeg endelig fikk svar forklarte han meg hvorfor det hadde tatt så lang tid,og,for å gjøre en lang historie kort,jeg aksepterte hans svært logiske forklaring.
En beskjed til deg er :Vær tålmodig,det ordner seg :))))
Ha en fin kveld,du også =) Hilsen synskepeggy.

Tuva Petrine

25.04.2013 kl.10:03

Hei Peggy, (synske Peggy) så morsomt at jeg fant bloggen din, liker hva du skriver.

Jeg har hatt noen kraftige, nære opplevelser med subtil energi, av kjærlighet og liksom hensides overgivelse (åpne opp). Jeg vet ikke hvor de kommer fra, men... Jeg har et sterkt ønske om å ha en kontakt med mine hjelpere, jeg vet de må være der. Jeg har en sterk intuisjon.. :) er veldig nysgjerrig om det nå. Jeg føler at jeg trenger å kjenne dem snart, jeg jeg erikke redd for dette lenger. Og jeg vet at noen ganger, trenger jeg bare å føle meg trygg i livet, en tro, eller en tillit og en stabilitet liksom. Etter hva slags liv jeg har og har hatt! :) jeg håper at du kan si meg noe..! Hvem de er og evt. mer... Du er snill. Jeg har et annet spørsmål også, hvis du svarer..? Jeg har til tross for alle lidenskapene mine hatt store problemer med å finne ut hva jeg skal i livet mitt, men har følt at det ligger en innlysende natur av en plan, for meg.. siden før jeg ble født, allerede. Det har gjort at jeg har havnet i stor angst. Det verste er over, man kommer til lys etter mørke...Men er like forvirret. Jeg ville gjerne følge eller føle en hjelper eller noen, en engel eller noe, ang. Dette, men vet jo ikke hvordan de er... Håper du får noe fra meg. Tusen takk :) Hilsen Tuva, ha en fin dag! (Skal jeg skrive opp Mail..?)

Livet mitt som klarsynt.

26.04.2013 kl.11:03

Tuva Petrine: Hei,hei :)
Det høres ut for meg at du allerede har kontakt med dine hjelpere.Det er ikke alltid så viktig hvem hjelperne dine er,det viktige er hva de kan hjelpe deg med.
Jeg har forøvrig opplevd at hjelpere har kommet og gått ut i fra hva jeg har trengt hjelp til.
Mange tenker på - og vet ikke helt - hva de skal bruke livet sitt til,mitt råd til dem er å la veien bli til mens man går,da vil man helt automatisk og "av seg selv" bli veiledet eller styrt inn på den livsveien som er riktig for dem.Det er bare et spørsmål om å gi slipp slik at andre "krefter" kan få slippe til.
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Tuva Petrine

29.04.2013 kl.09:44

Oki! Ja nettopp... :) Og det kan jeg snakke med dem om, hvis jeg vil vite hva de hjelper meg med..? Det virker veldig sant! Takk.

ina

20.11.2014 kl.09:16

Kom over denne bloggen. Jeg tror på slikt...opplever av og til ting rent fysiskt men sitter oftest igjen med en følelse av noe...at ting ordner seg uansett hvor mørkt ting ser ut osv....av og til litt mer fremtidsrettede ting...men jeg vet ikke om det stemmer eller hvordan jeg kan videre utvikle dette....sitter pr i dag i en uhyre vanskelig situasjon å må velge om jeg skal beholde eller ta bort et liv jeg bærer på...da jeg har tre barn fra før med en jeg var gift med og nå bærer mitt fjerde med verdens beste mann over tre år som ikke vil ha barnet og forlot meg til fordel for en annen....men følelsen jeg får er at alt ordner seg til slutt og at han vil komme tilbake til slutt...jeg føler at det er ei jente og at det er meningen at jeg skal kjempe for henne...å det er kun dette som gir ro....Hvordan kan man utvikle mottakeligheten?

Magne

24.03.2015 kl.00:12

Hei Peggy!

Nå er det en stund siden jeg har skrevet til deg her, og ting har begynt å roe seg litt! Har fremdeles ikke fått hverken tegn eller kontakt med mine hjelpere.. Kan du fortelle meg noe mer nå enn tidligere angående min far og mine hjelpere? Ville satt stor pris på om du svarer:-)

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2015 kl.15:03

Magne: Hei,hei:)
Den type "lesing" bruker jeg ikke å gi her på blogg,beklager.
Håper du har forståelse for dette.
Hilsen synskepeggy.

Magne

24.03.2015 kl.17:30

Det har jeg forståelse for! Kunne det gått an pr epost da? Tusen takk for at du svarer, det setter jeg stor pris på.

Mvh

Magne

Livet mitt som klarsynt.

24.03.2015 kl.20:37

Magne: Hei igjen :)
Denne bloggen skal være anonym (så langt det lar seg gjøre),det betyr bla.at jeg aldri utveksler e-postadresse via blogg.no.
Jeg beklager det også :)
Hilsen synskepeggy.

Magne

24.03.2015 kl.22:08

Ok, det er helt i orden! Beklager det. Så da kan du ikke si noenting til meg?

Mvh

Magne

Livet mitt som klarsynt.

25.03.2015 kl.10:10

Magne:
:)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits