Vil de at man skal bli matforgiftet ?

Denne delikate spekeskinken kjøpte jeg på Rema 1000 på fredag.

Den var håndlaget i Alpene sto det på etiketten

og billig var den og.

Stor var overraskelsen da vi skulle åpne den og smake på den.

Vi oppdaget at den gikk ut på dato 07.03.2011.

som ved et trylleslag såg den plutselig ikke så god ut lenger...

Det er vel ikke mer å forvente når man en sjelden gang tar turen inn i en billig-billig-billigkjede og i tillegg er så dum og godtroende at man handler der når man først er innom.

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Mia

02.07.2012 kl.02:21

Håper du er klar over at kjøtt holder lengre enn det som står på pakken, og dere burde si ifra til kjeden isteden for å kritisere dem. Og Rema 1000 er ikke super billig. Finnes minst 3 butikker som er billigere. Dette var kun en glipp ;)

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.02:48

Mia:
Det er da ikke kritikk av Rema 1000.Det er et faktum,sånn er det.
Det er jeg som får ta skylden,jeg var dum nok til ikke å sjekke datostemplingen.
At kjøtt holder lenger enn det som står på pakken er også et faktum,men best før 07.03.2011,er allikevel for drøyt for meg.
Hilsen synskepeggy.

Amalie!

02.07.2012 kl.03:11

haloo, greit nok Rema 1000 er ikke akuratt noen tipp topp kjede, men å handle dagligvarer på en sånn butikk er da helt okei? smøret du kjøper på Rema 1000 er da akuratt likt det du kjøper på Meny, eller hvor du nå enn handler, så får vel du heller ta forhåndsreglene på at kvalitetskjøtt er det forskjell på. da bør man vel kanskje gå til en slakter eller noe? finnes flere veldig bra, med godt og saftig kjøtt rundt om i bergen by. bare for å opplyse deg om en ting, har funnet flere ting som er utgått på dato rundt om kring på flere av de mer "eksklusive" butikkene, blant annet rotten frukt!!!! digg? nei.

Nathalie Gjesdal

02.07.2012 kl.04:57

Sjekk alltid datoen før du handler, det bruker jeg :)

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.23:56

Nathalie Gjesdal:
Det gjør jeg alltid ellers,men ikke denne gangen,kanskje fordi at det var spekemat og det har jo svært lang holdbarhetstid.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:02

Amalie!:
For å svare kort på denne kommentaren :
Jeg er alltid mer kvalitetsbevisst enn prisbevisst når det er snakk om ting jeg putter i munnen.Jeg har alltid kjøpt kjøttmaten min hos slakteren og fisken min hos fiskeren.Kvalitetsråvarer er en forutsetning for at maten skal være god (nok for meg).Vaskepulver,oppvasktabletter,zalo osv har jeg ingenting i mot å handle på rema 1000,men det er svært sjelden jeg er innom der.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits