BARNS DØDSLEK,STADIG MER FARLIG OG BRUTAL !

Barn og unges dødsleker blir stadig mer risikofylte,grensesprengende,grusomme og brutale og,ja,jeg har ikke ord,egentlig.Man må bare la seg skremme skikkelig over utviklingen.

Man husker godt for noen år siden da det var stort fokus på den såkalte strupeleken.Barn og ungdommer strupte seg selv eller hverandre til det punkt at de besvimte,de hevdet at de opplevde en "lykksalig" rus ved det.Mange av disse strupelekene blei tatt opp på film for så å bli lagt ut på nett,tusenvis fikk se på at barn og unge strupte seg selv eller sine venner.Hvor mange av de tusenvis var barn...

Nå er ikke strupeleken farlig nok og spennende nok lenger så da tar man dødslekene til nye høyder,russisk rulett er for tiden det nye stuntet og tidsfordrivet for mange barn.Foreløpig er det "bare" rundt ti mennesker i året som dør som følge av denne leken med våpen.Hvor mange som har dødd etter å ha lekt sine diverse dødsleker er det vel ingen som har full oversikt over.Det siste kjente offeret er en 17 år gammel gutt i USA som døde etter at han skjøt seg selv i hodet da han lekte russisk rulett hjemme hos seg selv sammen med sine venner.Han blir helt sikkert ikke den siste.

Jeg husker at jeg såg en dokumentar på tv,den handlet om en jente på 13 år som påsto seg å ha blitt avhengig av den såkalte strupeleken,hun fortalte at hun brukte å strupe seg selv,eller fikk venner til å gjøre det for seg hver dag,ofte flere ganger for dag.Hun fortalte videre at hun ofte skulket de siste timene på skolen slik at hun kunne komme seg hjem å strupe seg før foreldre og søsken kom.Det var en,mildt sagt,sjokkerende dokumentar,men det mest sjokkerende kom på slutten,da hun blei spurt om hvorfor hun og vennene gjorde det.Hun sa,som om hun snakket om været "bare fordi at vi kjeder oss og ikke har noe annet å finne på."

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

Natalie -16 år og mamma

02.07.2012 kl.02:50

Jeg var stor fan av den strupeleken for noen år siden. Gjorde det opptil 40 ganger iløpet av en skoledag husker jeg, fordi det var 'kult'. Vi var jo helt idiot også, slo hverandre i hodet når vi var besvimte osv, helt sykt å tenke på. Men visste ikke da at det var farlig..

meblogg

02.07.2012 kl.02:50

Så sykt!

Emilie

02.07.2012 kl.03:17

sykt...

Susanne Håheim

02.07.2012 kl.10:23

Det der har eg faktisk ALDRI hørt om...

Linda Rui

02.07.2012 kl.10:25

Det er helt grusomt, hva de gjør, de veit jo ikke hvor farlig det egtentlig er, Tenker de "vennene" til han 17 år gamle gutten fikk en lære penge for resten av livet....

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.23:20

Linda Rui: Hei,hei.
For å drive på med sånne fritidsaktiviteter må man være temmelig avstumpet på alle nivåer,så jeg tror ikke vennene til den døde gutten tar det så tungt særlig lenge,dessverre.De vet hva de holder på med,de vet hvor farlig det er,men allikevel er det ikke nok til å stoppe dem,det sier sitt med store bokstaver.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.23:24

Susanne Håheim: Hei,hei.
Det var mye oppe i media for en stund siden,da var det fokus på den såkalte strupeleken,det er nå i det siste at fokuset har vært på russisk rulett,det er fordi at stadig flere barn og unge driver med det på fritiden.Det kan virke som om russisk rulett har erstattet strupeleken.Russisk rulett er farligere og mye større sjanse for å få et tragisk utfall.Grensene flyttes,hva blir det neste...
Hilsen synskepeggy.

Susanne Håheim

02.07.2012 kl.23:33

Ja, såg noko om Russisk Rulett på tv'en ista faktisk... Fælt.

Livet mitt som klarsynt.

02.07.2012 kl.23:57

Emilje:
Helt riktig - sykt !!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:03

meblogg:
Veldig sykt !!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

03.07.2012 kl.00:05

Natalie: Hei,hei.
Jeg blir helt dårlig jeg av det du forteller her,men jeg er klar over at det skjer,vil helst ikke vite om det - jeg er mor selv,det gjør noe med meg å tenke på at mitt barn kanskje holdt på med slikt,samme hvor liten sjansen er for at det skal kunne skje,så er den der og det liker jeg ikke å tenke på.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits