Hva har skjedd her?

Denne steinen er et mysterium

Kjempestein i Stavern (Foto: Hans Petter Reppe/NRK)

Geolog Kristin Rangnes har undersøkt hva som kan ha flyttet den store steinblokka.

Foto: Hans Petter Reppe/NRK

Ingen vet hvordan denne kjempesteinen på mange tonn har havnet her.

 

---------------------------------------

 

Tro hva som har skjedd her.Det er visst ingen som finner ut av dette.

Kan det være ufo,troll,har den kommet flygende fra verdensrommet,en stor bølge har skyldt den opp på land kanskje,aliens,dynamitt,overnaturlige krefter....

Noe er på gang...

Klimaendringer merkes daglig.

Sindige FBI-agenter ser engler på åsteder.

Noen steder i verden hagler det gresshopper,frosk,sild og andre mystiske ting fra himmelen,og fenomenet ser ut for å øke.

Jordas tyngdepunkt flyttes,rotasjonshastigheten endres.

Klokker må finstilles.

Tyrkere forsvinner sorløst i mystiske hull i gatene.

GPS er ofte livsfarlig upålitelig,noen utenlandske taxisjåfører i Norge er villig til å sverge på det...

Verre er det at fly feilnavigerer seg rett i fjellvegger,i boligblokker og til og med i andre lands luftsoner.

Og båter feilnavigerer seg inn i fjæresteinene,noen ganger rett opp på land.

Folk på Voss våkner av drønn fra jordas indre en tidlig og fredelig søndagsmorgen.

Datakollaps over hele verden er omtrent dagligdags.

Store steiner havner på mystisk vis der de ikke har vært å se før...

Mange små ting skjer hele tiden,som hver for seg er så små at man ikke legger merke til dem en gang og iallefall ikke ser i noen sammenheng.

En ting kan man vel være enige om,for noe eller noen er ingenting umulig.

Om man ikke visste bedre skulle man tro at noen holdt på å justere universet aldri så lite.

Det er 2012 og vi er kommet halvveis inn i året allerede.

Hilsen synskepeggy.

 

 

  

12 kommentarer

Mima

04.07.2012 kl.22:29

Det jeg kan gjøre rede for er de store steinene som havner på steder på mystisk vis, for jeg har begynt å trene, så jeg bærer rundt på svære steiner og setter dem fra meg når jeg ikke orker mer, og akkurat der jeg står, hehe..!

Ellers, et artig innlegg om året som veldig mange har fryktet ;)

Ha en fin kveld.

Hilsen Mima

Livet mitt som klarsynt.

04.07.2012 kl.22:48

Mima: Hei,hei.
Jeg og,men jeg kan ikke,som deg,skryte på meg å bære rundt på steiner i den størrelsen der :)
Poenget mitt er at det skjer veldig mye nå for tiden (også) som ikke er så lett å se i en større sammenheng.Jeg tror at om man har "øyne og ører med seg" vil man forstå hendelser på en "større" måte - selv om hver av hendelsene tilsynelatende er små og tilsynelatende ser ut for å ikke angå oss som ikke er direkte rammet av dem.
Ha en fin kveld,du også :).Hilsen synskepeggy.

Mima

04.07.2012 kl.22:50

Du har helt klart et poeng der, ja. Det er mye man kan se med ørneblikk ;)

Takk :)

ufo

04.07.2012 kl.22:53

Det er mye som kommer til å skje om kort tid,jeg merker det på meg. Jeg ser virkelig fram til endringene som skal komme. leste at i år har det vært rekordmange ufo opservasjoner,det er mystiske lyder som dukker opp over hele jordkloden.

Det er virkelig spennende tider. Dimensjonskifte har virkelig startet og det er ikke lenge før de virkelig store endringene er på vei. Jeg trur de bare er dager/uker unna nå før det kommer til å skje ett eller annet.

Jeg leste for noen år siden at perioden før dimensjonskiftet skulle det bli mange merkelige lyder som folk ikke kunne forklare,data og flyteklonogi skulle svikte. Det gleder meg å få bevis på at det var ekte.

Ønsker deg en fin kveld:)

gillisbloggen

04.07.2012 kl.23:01

Hei Hei ,Den steinen har nok ligget der i tusenvis av år ,da havet steig og sank,kom det opp steiner på de merkeligst plasser ,om det kommer til og hende i nermeste fremtid er nok umuligt og forut sjå ,har hendt masse utroligt og mystiskt i mange år.Vi spår men Gud rår.

Ha en flott kveld synskepeggy,KLEM.:=))))

Livet mitt som klarsynt.

05.07.2012 kl.00:05

ufo: Hei igjen,ufo.
Du er helt klart inne på noe som ikke har gått meg heller hus forbi.
Det har blitt spådd,fra oldtiden og frem til nå,at bla.data,navigeringsystemer,flere ufo-observasjoner,uforklarlige naturfenomener ville forekomme mye oftere i tiden før dimensjons-skifte.Man ser daglig at noe er i endring.
Jeg leste en artikkel om ufoer,der det bla blir påstått at det har vært dobbelt så mange rapporterte ufo-observasjoner over hele verden i 2010 enn det har vært på de siste ti år tilsammen.Det er mange.Samtidig begynner man å frigi gamle unike historier fra piloter(i forsvaret) som helt frem til ganske nylig har vært hemmeligstemplet.
Uforklarlige lyder har jeg lest om,men har aldri opplevd det selv,iallefall ikke som jeg har fått med meg,ufoer derimot har jeg sett flere ganger,til nå fem ganger i mitt liv.Den siste gangen,i fjor vår/sommer da jeg kom hjem fra nattevakt og satte meg ned utenfor huset er svært vanskelig å "glemme",den opplevelsen var helt spesiell.
Det er virkelig spennende tider,ja,kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til en forandring på mangt og mye nå - helt sikkert til det bedre for oss alle.
Ha en fin kveld,ufo :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

05.07.2012 kl.00:11

gillisbloggen: Hei,hei,kjære deg :)
Du har helt rett,det er mye naturen selv gjør,men mye (mer enn før) finner man ingen naturlig forklaring på.Ting skjer,som skal være helt umulig i det fysiske.
Jeg kan forutse mye fremtid,men gjør det helst ikke.Jeg vil at Gud skal rå,det som skjer,det skjer,uansett hva vi prøver å gjøre for evt å motarbeide (det vi ikke liker).Det blir bare en ekstra belastning som ingen trenger å vite for mye på forhånd.
Allikevel syns jeg at det er svært spennende å følge med på alt som skjer for tiden og spesielt det uforklarlige.
Ha en flott kveld du også Gillis :) Jeg er så glad hver gang jeg hører fra deg :).Klem,klem.Hilsen synskepeggy.

05.07.2012 kl.00:45

Kunne du gitt meg noe informasjon om hvordan jeg kan kontakte deg? jeg trenger hjelp og lurte på om du kunne spå meg. Velger å være anonym frem til jeg får mer informasjon til å kontakte deg, takk på forhånd.

Livet mitt som klarsynt.

05.07.2012 kl.02:05

Anonym: Hei,hei.
Jeg "spår" ikke.Det vil si,jeg har ikke "spåing" som levebrød og jobber derfor ikke som "synsk" for å skaffe meg en inntekt :)
Hilsen synskepeggy.

Selma

05.07.2012 kl.02:29

Heihei. Jeg mener, og tror at det meste har en naturlig forklaring. Mye av det du skriver om her kan absolutt ha skjedd naturlig. Jeg er allikevel åpen for å bli overbevist om at det er noe annet som står bak disse mystiske tingene. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro om dette "mellom himmel og jord". Er det bare noe mennesker håper skal finnes, eller er det reelt? Dette kommer vi nok neppe til å få svar på. Flott blogg forresten ! Mvh Selma.

Iceman

07.07.2012 kl.15:52

Hei Synskepeggy! :-)

Er enig i at det skjer mye uforklarlige ting rundt om kring. Og vi er som du skriver , kommet langt inn i år 2012 der mange har snakket om skal bli et år med store forandringer.Er visst ingen som egentlig vet hva disse forandringene består i, men vi ser tegnene ja. Har inntrykk av at folk flest hat fått mer interesse for det som har med andre dimensjoner å gjøre...Som ufo skriver, er vi inne i spennende tider.....

Livet mitt som klarsynt.

07.07.2012 kl.20:04

Iceman: Hei,hei.
Noe er på gang,men som du sier,små hendelser eller enkeltstående tilfeller er vanskelig å se i en helhet.Det hjelper å være mer bevisst på det.
Jeg merker stor forskjell på folks interesse for det åndelige på bare et år.Mye har skjedd og mange fremskritt er gjort bare siden i fjor høst.Det kan bare gå en vei,dette her - fremover (i lyset) og oppover....
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits