For pokker,altså...nå igjen !!!

artig bilde
( www.artige.no )


Jeg kjenner meg godt igjen her.

Har klart å gjøre tabben  - mange ganger.

Hilsen synskepeggy. 

7 kommentarer

Stina

04.07.2012 kl.18:34

Haha, ja den er lei:P Husker jeg sendte feil sms en gang, skulle sende til en venninne om hvor flott og sexy daten min var, og så sendte jeg den til han. Jeg døde litt, men heldigvis lo han og ble fornøyd med hva jeg hadde skrevet:P

Toril

04.07.2012 kl.18:56

Det har jeg også gjort!:) Sendte handlelisten til venninnen min i Oslo. Den skulle til min kjære mann, men da hun skrev sms tilbake med svar om jeg ville ha varene sendt opp hit skjønte jeg at jeg hadde sendt smsen feil. Hun skrev at hun trodde at eggene ble til eggedosis på tur opp hit fra Oslo!:)

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld!:)

Bloggklem fra Toril

elin

04.07.2012 kl.22:02

Hehe, ja de fleste av oss har vel kjent på den følelsen. :-D

Livet mitt som klarsynt.

04.07.2012 kl.23:32

Stina: Hei,hei,
Ja,den der kan få noen og enhver til å ville synke i et hull i jorden.
Tro meg,jeg har måttet ta min del av forklaringer og bortforklaringer jeg også.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.07.2012 kl.23:38

Toril: Hei igjen,Toril.
Den der syns jeg var av den greie sorten :)
Jeg har et par ganger sendt feil når jeg absolutt ikke skulle ha gjort det.Det kostet litt "stolthet" å få ordnet opp i tabbene.
Det har skjedd at jeg,like før jeg er ferdig på nattevakt (og helt besvimt av trøtthet) har fått meldinger,da fra min datter og det har skjedd at jeg har sendt feil når jeg skulle sende svar.De er av den "snille" typen.
Jeg har blitt flinkere til å sjekke og dobbletsjekke før jeg sender - klok av gammel skade og lite hyggelig erfaring..
Ha en fin kveld,Toril.Bloggklem :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

04.07.2012 kl.23:45

elin: Hei,hei.
Jeg regner som sikkert av vi to ikke er de eneste :)
Hilsen synskepeggy.

Maria

05.07.2012 kl.10:44

Hahaha :P .......huff,det har aldri skjedd,men har vært veldig nære noen ganger,det hadde vært krise! :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits