SPISTE FAMILIENS HUND LEVENDE !

Fylla og annen rusbruk har fått skylda for mye og får det vel fremdeles.Det er greit,men man aner at holdningen til fyll og rus er iferd med å endre seg til det mer akseptable når tonen syns mer og mer å gå i retning av stakkars mann,han var jo så ruset,stakkar.Inntrykket blir ikke noe mindre når man leser at familien til mannen som spiste hunden levende sier at de støtter ham og dømmer ham ikke ut fra den enkeltstående hendelsen,men legger til at de tar avstand fra rusbruken.

Den rusa mannen gikk gikk til angrep på hunden,først sparket og slo han det stakkars dyret før han begynte å spise på det,lys levende.Da politiet kom til stedet fant de en overrasket mann med blod og pels rundt munnen og det døde dyret i fanget.

Dette er tredje gang på kort tid at man hører om folk som har begynt å spise på mennesker eller dyr i cannabisrus.Tre ganger er tre ganger for mye.

Jeg tror jeg forstår de fremste talsmenn for legalisering av hasj litt bedre nå.De ser vel sin snitt til å slå to fluer i en smekk.Legaliser hasj/cannabis og la folk ruse sg så mye de vil,slipp dem så sammen med alle de stakkars husløse katter og hunder,så tenker jeg at de tar seg av et problem med husløse,eierløse dyr som man lenge har prøvd å løse uten særlig hell.En sånn løsning må da frigi betydelige ressurser i politiet...

De liberale talsmenn i hasjdebatten vil vel ikke nøye seg med å bare få gjennomslag for legalisering av hasj,hvorfor ikke forsøke å få legalisert kokain,lsd,methamfetamin osv i samme slengen.Da vil man få det så moro så...men man må passe godt på hunden sin,den kan risikere å bli spist av sinnsyke rusede mennesker som,fullt lovlig,er konstant høyere enn sitt eget hus.Og kanskje det vil være lurt å holde et lite ekstra øye med sin gamle,skrøpelige bestemor også,man vet aldri hva som vekker appetitten.....

Hilsen synskepeggy.

12 kommentarer

dafuqqq

05.07.2012 kl.15:48

Øøø, stakkar hund off :(

Toril

05.07.2012 kl.16:22

Jeg kjenner jeg blir dårlig innvendig, og tårene mine presser på i øyekroken når jeg leste dette. Skjønner ikke hvor ubarmhjertige noen kan få seg til å bli! Jeg synes slett ikke synd på mannen, men derimot på den stakkars hunden som ikke hadde en sjanse å forsvare seg! Stakkars!:( Hjertet mitt gråter når jeg tenker på hunden.

Jeg er livredd for at det skal skje kattene våre noe forferdelig. Takk og lov at de er innekatter alle sammen. Jeg vet hvor grusomme og ondskapsfulle noen mennesker kan være mot dyr, og dét uten narkotika er brukt.

Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag fra solfylte Trondheim!:)

Bloggklem fra Toril

Mima

05.07.2012 kl.16:59

Kjære vene!!! Stakkars hund, og mannen er jo klin gær'n, rus eller ikke!

Jeg skjønner heller ikke folk som vil legalisere hasj og marihuana. Noen blir psykotiske av stoffet, og det er bevist. Her var nok et bevis på hva rusmidler kan gjøre med folk.

Nå er ikke jeg tilhenger av alkohol heller, for det er jaggu mye ondt og tragisk som begås av folk med det innabords også.

Blir både trist og sint av å lese om denne historien...

Maria

05.07.2012 kl.18:37

Fy faen .. Att det går an ??!!

Kjenner jeg blir kvalm ... Ingen unnskyldning att man har røkt hasj , man blir da vel ikke kannibal for det ... Han må være ruskende klin kokko !!

Og å vite att man har gjort noe så grusomt .. Hvordan gå videre med seg selv i livet .. :/

løngndetektor

06.07.2012 kl.12:55

Tv 2 nyhetene 04.04.2011: To brødre tatt for kannibalisme. To brødre i 40-årene ble søndag pågrepet i byen Lahore i Pakistan, mistenkt for å stjele og spise menneskekjøtt....ingen mistanke om rus

ABC nyheter 28.03.2012: Russisk kannibal drepte seks. En 23 år gammel russer har tilstått å ha drept seks mennesker, for deretter å spise ofrenes hjerter og lever......Her var det heller ingen ruspåvirket personer å finne.

ABC nyheter. 25.05.2012 Kinesisk kanibal solgte Menneskekjøtt: Den mistenkte mannen skal ha hakket opp kroppen til sine ofre, før han solgte kjøttet til intetanende kunder på markedet i byen Nanmen i Yunnan-provinsen, ifølge nyhetsbyrået AFP......Ingen rusmiddler inne i bildet her heller.

Du burde forøvrig google kannibalisme, da finner du fort ut at det er mer enn bare 3 hendelser o den siste tiden og at de aller fleste hendelsene skjedde uten at det var rusmiddler. Faktisk så er majoriteten av kannibalisme knyttet til religion. Da snakker ikke jeg bare om bortgjemte stammer i jungelen, men også blant kristne.

TV 2 nyhetene 16.04.2012: Mann, kone og elskerinne pågrepet for kanniabalisme. De tre er mistenkt for å ha spist deler av de tre kvinnene. Resten av de døde skal de ha kappet opp og brukt som ingredienser i paier som de solgte i hjembyen nordøst i Brasil....... Den 51 år gamle mannen skal ha innrømmet å ha spist menneskekjøtt i et TV-intervju. Han sier han «fulgte stemmene i hodet» da han begikk de angivelige ugjerningene. Jeg gjorde enkelte ting som en renselse, for å beskytte folk og returnere dem til Gud, sier han til SBT.......

Hvis jeg skal bruke samme logikk som blogger her, så burde jeg vel advare folk om hvor farlig religon er: pass deg for de religiøse ellers så kommer de å eter bikkja di. Ville ikke dette være ganske uærlig av meg, Jo det hadde det nok vært, dette ville fått meg til å framstå som en kraftig unøyangsert tulling, uten noen som helst bakkekontakt.

Kanskje det egentlig ikke spiller noen rolle om du er religiøs, ruset eller rett og slett bare rusfri. Kanskje handler dette om at gale mennesker, finnes i alle salgs grupper.

Dessuten så var denne mannen som spiste bikkja, påvirket av syntetisk cannabis og ikke organisk cannabis. Det blir jo litt pussig, når det hele handler om et rusmiddel som har oppstått fordi organisk hasj er forbudt. Syntetisk cannabis oppstår fordi kriminelle ønsker å omgå forbudet. Når de 8 cannabinodene ble oppført på narkotikaliste, så gjenntok prossesen seg. Det eneste man behøver å gjøre, er å forandre bittelitt på den molekylære strukturen og vips, så er syntetisk cannabis lovelig igjenn. I organisk cannabis, så finner vi CBD og dette er cannabinoider som motvirker de mest negative sidene med hasj og marijuana. Så om folk vil eller ikke så er dette et problem som oppstår på grunn av den illgale økonomienen, en kull svart økonomi som har folkets velsingnelse. Under legaliserte forhold så kunne vi bevege folk bort i fra den syntetiske varianten og over på den organiske. Vi kunne ha påbud om maks innhold på THC og et minimums innhold på CBD. På denne måten så ville mennesker som hadde valgt et alternativ til alkoholen, vært mye tryggere.

Mennesker som ønsker å frata andres frihet, fortjener ikke selv å være fri. Det hadde nok vært best om Norge hadde kuttet ut religionsfriheten. Det kan jo hende at det skjer en dag det også.

Du er ikke klarsynt, du er sneversynt.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.13:14

løngndetektor:
Jeg kunne ha skrevet et flere meter langt innlegg om alle de ting du nevner og eksempler,men hvorfor det,bare for å komme til poenget mitt,at mannen spiste en levende hund.....
Overlater til sånne som deg å gjøre det.....
Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.13:52

Maria: Hei igjen.
Ja,det sier jeg og - at det går an !!
Folk som gjør ting i rus,uansett hvor grusomt det er ,har en egen evne til å kunne distansere seg fra handlinger de har gjort.Man har ofte nok hørt uttalelsen,jeg husker det ikke derfor kan jeg ikke ha gjort det.
Rus er rus uansett hva det er og om man har ruset seg på organisk,syntetisk eller hva annet.Under hvilken som helst rus er det et faktum at man ikke er "seg selv".
Ha en fin dag :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.14:04

Mima: Hei,Mima :)
Stakkars hund..
Jeg tror at folk må ha visse egenskaper i seg for å kunne gjøre noe sånt eller tilsvarende i ruset tilstand.Rusen er nok bare med på å forsterke groteske lyster og grusomme egenskaper som man allerede er i besittelse av fra før.Jeg har absolutt ingen tro på at folk "bare blir sånn" - i fylla eller annen rus.
Jeg er helt enig med deg,selv om jeg tar meg et glass eller to eller tre og kanskje det blir en liten "feiring" i kveld,har spart litt likør for anledningen....så ser jeg klare fordeler med å rett og slett forby alkohol (også).Det hadde spart mange (uskyldige) for mange lidelser,samt at det hadde lettet samfunnet for mange alkoholrelaterte belastninger. I alkoholdebatten er det på høy tid at man kaller en spade for en spade,men den grådige statskassen tillater vel ikke en slik debatt.
Ha en fin dag,Mima :).Hilsen synskepeggy.

Mima

06.07.2012 kl.14:42

Hei igjen :)

Jeg er helt enig med deg. Majoriteten av folk som ruser seg, uansett rusmiddel, ville aldri funnet på å gjøre noe sånt. For å kunne gjøre slike, og andre grusomme handlinger må det ligge latent i dem, som en tikkende bombe.

Like mye som alkoholdebatt mener jeg PSYKIATRI er et område hvor mye må gjøres. Ikke bare her i landet, men verden over. Tikkende bomber kan plukkes opp før de begår onde handlinger, hvis psykiatrien har nok folk. Dette er et komplekst tema, med mange faktorer, men hvis folk som f.eks viser store psykisk avvik i tidlige år, blir sett, og plukket opp, så ville mye vært unngått av tragedier vi kan se i dag.

Jeg ønsker deg en strålende dag videre, og synes du skal kose seg med en liten feiringsdram eller to :))

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.17:54

Mima:Hei,hei.
Jeg er enig igjen.
Psykiatri-debatten er et kapittel for seg.Du er helt klart inne på noe,men så lenge politikken er at man IKKE kan "ta" noen før handlingen er gjort,vil forholdene alltid være som de er.En ting man kunne ha startet med,kunne jo være å SLUTTE med å slippe tikkende bomber inn i landet her - selv om det er barn det er snakk om.
Det er svært enkelt,på et tidlig tidspunkt,som du skriver,å "sile" ut dem som er potensielle farer for seg selv eller andre.Fra tidlig barndom kan man se at "alt ikke stemmer" med omtrent samtlige av de som seinere havner inn under psykisk helsetjeneste av en eller annen grunn.
Det blir nok litt feiring,ja,det er tross alt fredag,nydelig vær,helgero også, i tillegg til det lille jubileet.
Ha en strålende dag videre du også og god helg :).Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

06.07.2012 kl.18:20

Toril: Hei igjen,Toril.
Det er en grusom historie dette her.Tenk på politiet,stakkars mennesker, som må forholde seg til sånt.Jeg tenker ikke på mannens familie,da de uttaler at de støtter ham - mitt inntrykk er at de støtter handlingen,men ikke rusbruken.Hvilken familie er dette og hvilke prioriteringer gjør de.Hadde min sønn (helt utenkelig,forøvrig,som sagt,man må "ha det i seg") spist opp hunden min og,for ikke å snakke om,på en sånn grotesk måte,hadde han røket på hodet ut døren fortere enn han hadde fått sagt mamma,sønn eller ikke sønn noen ting i livet er det umulig å akseptere og når sønnen er 22 år får han ta konsekvenser.
I området her jeg bor forsvant det flere katter helt sporløst i vinter,heldigvis ingen av mine, for jeg passet på å ha dem inne om natten i tiden da det skjedde.Til denne dag er det ingen som vet hva som har tilstøtt kattene som forsvant.Men jeg har en mistanke...for fæl til å fortelle om....
Ha en kjempefin dag videre og en kjempefin helg :) Bloggklem.Hilsen synskepeggy.

Iceman

07.07.2012 kl.16:24

Hei Synskepeggy! :-)

Leste også denne historien og syns synd i den stakkars hunden....Leste også for en stund siden om en annen som hadde begynt å spise av hodet til en stakkars hjemløs.Gjerningsmannen her også var påvirket av rusmidler..Er enig i at folk ikke bare kan skylde på at de er ruset når de begår sånne grusomme handlinger...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

53, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits